2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah seline.
tabii artık buyudler biz afiki baya baya çalıştırıyoz evde.toz alır benimle
ütü yapar ev süpürür.hatta sabah kalktıgımızda camlarda bugulanma oluyorya onlarıda siliyor.çünkü camdan dıarıyı seyrettiği için :)
hatta ateşimmi var gel bak diyorum hemen elinn tersini alnıma koyuyor ya.eşşek herif.. lokk diyor sonrada ateşim yokmuş!

heeeeeeebende diom bu minnak benm yazdıgımı görmemişde bide sitem etmiş Hey allahım yaaaaaa

evet ya senin duman altı oluşunu sebebi kuru fasulyeydi dimeeeeeeee

evet canım gün gün büyümeleri yeni şey öğrenleri şaşırtıyor insanı..
ohh maşallah afike çok bilmiş o akıl küpü:)) çok yoruyorsun annesi sende kuzuyu şimdiden başlamışsın işlere, iş sorumluluğunu almış:)) selinide göndereyim mi oda öğrensin benim cadı anca dağıtmayı biliyor ben çamaşırları dürerim o hepsini bozar, çamaşır sererim o hepsini indirir tek tek, ben birşeyin örtüsünü sererim o alır vs. :))

esracım öncelikle kararından sakın vazgeçme bence yahoo çabuk bırakacak.daha önceki denemenden biliyorum ne güzel saçlçamı denemiştin ne korkmuştu.sonra dayanamayıp yıkadın.bu kadar sıkıntısını çektin zaten. beni bırakalı 1 ayı geçti.şimdi çok rahatım.ama bence bıraktırmaya karar verdiğin zaman kesinlikle annende kal yada annen sende kalsın.ben ilk gece biberonuna 9-10 tane bebe bisküvisi koyup sütle verdim. karnı iyice doydu sonra annem le birlikte yan yana yattılar tabi süt kokusunu almadığı için sadece birkaç kere kalkmış mızmızlanmış ayaklarında sallamış annem.uyumuş.sabahı işe gittim zaten gündüğz emzirmiyordum.ertesi günde evime gittim çınarın beni görmemesi gerekiyordu çünkü.o gece benim için zor bir geceydi.ama çınar rahat geçirmiş gece kalkmış ağlamış annem sütle bisküvi vermiş .akşamı ben eve geldiğimde istedi bende taze nane koymuştum sütlerim çekilsin diye onu gösterdim e olmuş dedim.1 hafta kadar yanyana yatmadım sonra ikimizde alıştık.

Alıntılarım yarım kaldı cevaplayamadım
EVRİMMM ah EVRİM ah çocuğun canı sıkkıldı oyun gurubu bulayım diyosun sıkılır tabi
evden dışarı çıkmıyosunki buluşmuyoruzda kaç kere söledim bu cuma arıyorum seni cumartesi veya pazar görüşelim mutlaka olurmu çocuklar için
cumartesi 13.30 da çıkıyorum o yüzden pazar daha uygun benim için ama cumartesi dersende kabulüm
bu arada cumartesi diyetisyene gitceksen her halikurda bizim evin ordan geçiyosun dönüştede uğrayabilirsin

bende benzer telaş var kaynım sözlenecek bu hafta sonu onun sözü beni germiş durumda yani
hayırlısı olsun hakkında
inşallah orta yol bulursunuz

ay yavrum benim çok anlayışlı

bende bıraktırma sırasında yerimi alayımmmm

esra ben hamileyken bu profildeki fotoya çok baktım nehirde aynı ona benzedi hatta pc ye masa üstü yapmıştım o fotoyu ....doğum yaptım çocuk 1.5 yaşına girdi ben hala o fotoyu değiştiremedim.
kayınvalidemin arkadışının köyde evi var nehiri oraya götürdüler orda çekinmişler resimleri bide bi köylü çocuğun çizmesini giydirmişler tam köylü olmuş bizimki kayınvalidem bide kadife pantolon almış cingene pembesi tam köylü işi bide hardal rengi var görmeye değer
bide çiçekli pembe yeleğinide o aldı kapı açarken ki resim varya ordaki iyi hoşta pek tarzı değil nehir hanımın neseee
ceylandan almış aslında markalı şeyler ama zevksiz anına mı geldi ne

20 lik diş derken neden bahsediyosunuz kuzum siz ???
o diş yirmi yaşında çıkmıyomu
şu insanı geberten çektirmek zorunda olduğun sızım sızım sızlatan diş değilmi
şu an o dişin acısını çekiyorum da

Son düzenleme:
ıslak mendil burda bir alman mağazası var rossman diye ben ordan ıslak mendili kaşık mamasını bebe bisküvisini alıyorum üzerinde bio yazıyor hepsinin ve direk almanyadan ithal orjinal ürünler..nutella çok nair alınır bizim evde tek tatlıcı benim..hazır gıda asitli içecek hiç alınmaz birtek yoğurt malesef mayalamada istediğimi tutramıyorum..sütümüz günlük şişe sütü..

tuvalet kağıdı solo papia dönünşümlü ama artık neye nasıl dikat edeceğizki..
güzel biligler saol
yanlız
ALLAH İNSAN VÜCUDUNU OKADAR ÖZEL YARATMIŞKI BULUNDUĞU HER ORTAM VE ŞARTLARA GÖRE GENETİK DEĞİŞİMLER KENDİLİĞİNDEN OLUŞUYOR ..BUKADAR KRİLİ BİR ORTAMA DOĞAN ÇOCUKLAR DAHA DEĞİŞİK BİR GEN KODLAMASIYLA DÜNYAYA DOĞAL KORUMALI OLARAK GELİYORLAR..:)))
BU BİZDEN MANEVİ ÖZEL BİLGİ SEVGİLİ AĞUSTOS ANNELERİ..

bende çok severim çayııı bedenimi dinlendirio resmen bizde bebikler erken uyuduysa favorimiz çay çekirdek:)) amaa günde büyük kupa bardıklaa içitiğim hatta bazen sapıtıp gece yatmadan içtiğim sonra 3 kadar uyumadım nescafee içmediğim gün olmaz..

Doğru sözü yanlış anladı..ama akşama sorun kalmadı...perşembe yolcuyuz..
evet bizim evede bu keçi gribi girdi..tam geçti derken tekrar atağa geçiyor meret..((
gözün aydın güle güle otur..
dışardakiler anca konuşur..sen kendi bildiğine bak..içinin sıkınıtısı içinde YA BASİT ZİKRİ ÇEK
deryaaaaa
bak maneviyat duyduuu sesini işi gücü bıraktı geldi kk hatunlarını topladı bi araya
artık daha aktifizzz sankimmm sayfalar ilerlemiş resimler eklenmiş falan
delü burdaki sevgi paylaşım çok farklı kimse biryere gitmesin..senide daha aktif görsek çok mutlu olucez bilesin...
evirm senide özledim bi alo diyemedim..dün sesini duymaya çok ihtiyacım vardı ama arayamdım ..
yanlızlık yoruyor seni..bu sıpalar günden güne rahatlayacağı yerde daha çok yoruyor..
benim dötüm senin dötünü döver cizmommm

müteşşekler öpsün seni.. yazını irdelesem kac tane yanlısın cıkar.. dötünün dagınıklıgına verıyor affedıyorum senı Rıfkı..

of diş huzursuzluğu bi bitmedi..20 ye 4 kaldı evrim sabır...
bundan sonra vermeye devam edersin..hadi 60 rakamlara gel artık.
kan ilacı veriyorum ferrosanol b ..bi iki ay kullanıp bırakırız ..

40 derece çokmuş çok geçmiş olsun..

ÇAYI hiç sevmem sadece sabah kahvaltısında 1 bardak o da zorla..eşim sever akşamda kendisi demler..içer..bana süt su ayran maden suyu olacak..

EVRİM nasılsın adını alta gördüm iki yaz bea..diyetisyen işin ne oldu..?hatta kuzyden resim ekle..özledik sisi...:79:

Guzel arkadsım bız zaten her gun dısarı cıkııyoruz.mesele yasıtlarını yada onu oyalayabıoıcek kucuk cocukları sureklı bulamamk.parkta tanıdım ınsanı eve cagıramamkı gelın bızde oynayın dıye.hafta ıcı de ona arkadas lazım.ondan oyun gurubu dusunuyorum. Bulusuruz neden bulusmayalım.mıllette sanacak evrım seda dan kacıor.deli :) ararım senı konusuruz.
yaw ben espırı yaptım.ne yırmılık dıısı bu yasta :))))

deryam tlfdan yazıyorum kuzum.foto falan ok zor su an.dıyetısyenım apandıst amelıyatı oldu.subat basında baslaycakmıs.o zamana kadar ızınlıyım.

ANLADIM Evrim..ben yusufu hiç dışarı parka felan götürmüyorum bizim ablamızla akşam evin altını üstüne getiriyorlar..sabahta bir fasıl geçiyorlar ondan sonra abla okula yusuf öğle yemeği yiyip uykuya..oda yetiyor..zaten salıncakta sallanamayı pek sevmiyor evde sallanan oyuncak atımız var..çok siterse onda oynatıyorum..

msj alındı diryacımnmmmm

musti dün 10 da uyudu sabah 7 uyandı mama içti 8 buçukta tekrar uyudu 11:15 kadarr 2 öğle uykusuna yatırdım şimdi geldi yanıma dünden beri hiç ağlamadı nasıl hurzurluyuz şimdi...

bak ozaman sana şunu önericem evrimcim sizin o tarafta çok güzel bi yer var netten incele balon park antalya yaz giriş 15 tlcik ama güzel biyer değer bence haftanın 2 günü falan götürsen değişiklik olur orda güzel bi oyun grubu bulursun

aboo 40 derecee çok geçmiş olsunn tekrar göstermesin allah..

esraa geceleri emerek uyuytuyodum her uyandığında meme veriyodum.. ama gece memeyi kestiğimden itibaren ayağımda salladım ilk gece çok ağladı sarıldım konuştum salona falan geldik sakinleşince ayağımda salladım uyuttum.. ilk gece uyandığında meme diye yapıştı sonraki gecelerde ağlamadı bile ama uyanmaya devam etti ayağımda sallayıp uyuttum her defasında.. eşim kalkmadı kalksada ilke gitmedi ona hiç bazı geceller ben ağladım ilkeyi 1 saat falan salladığımı biliyorum 2-3. günlerde.. sırayla cevap veriyorum cümleler kopuk olabilir birbirinden kusura bakma :) normalde zırt bırt meme isterdi ilke hep emerdi uyandığında.. bazen yanıma yatırdım bu konuda hiç kasmadım ben alışmasın falan diye alışırsa alışsın dedim ama ilke pek hoşlanmıyo yanımızda yatmaktan daralıyo heralde.. ilk günlerde ayılıyodu uykudan konuşuyodum bazen hafif müzik açıyorum yanına ama ilkeyi hep müzikle uyutuyorum gündüzden falanda alışkın o yüzden yahoya etki edermi bilmiyorum ayağımda sallıyorum.. bide ışık açmıyorum hiç gece.. son 2 gecedir 5 de uyanıyor 1 kere uyanıyor bütün gece çözdük epey biz bu konuyu darısı size inşallah.. kolay gelsin.. ha bide dayanamayıp ağladığında bir kere verirsen meme olmazmış bu iş bu sefer ağladığımda annem meme verecek diye herdefasında dahada şiddetli ağlarmış versin diye doktor öyle demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…