katı meyve sıkacağı kulanıyormusunuz arkadaşlar memnunmusunuz yada hangi markalardan memnun değilsiniz şu media markt da arçelikler 75 e mi ne düşmüş cepa dakinde bulamadık başka yerdekinede haftaya gircez kalırsa tabi alcam ama kullanan varmı arçelik ne dersiniz yada ne önerirsiniz..
ya sinbo nun küçük ev aletlerini kullanıyorumda çok sorun çıkardı rondosu falan sinbo almıycam dedim bende gerçi hepsi öyle değildir tabi ama denk geldi işte ..Edaaaaa ben yaklaşık 3 yıldır sinbo marka katı meyve sıkacağı kullanıyorum
gayet memnunum bu zamana kadar bir sorun çıkarmadı
philips den memnunum
büyük yiğit ha :) ne güzel söylemişsin çok hoşuma gitti canım.Elif hanıma yaptığınız yorumlara çok teşekkürler. Evet pırasa saçlı bir kızım
var. Ve çok aksi kesinlikle toka takmıyor, bir süre sonra istemeyerek kestireceğim
galiba, ipek saçlarını.
Tuğba iyice yerleştin evine artık güle güle otur. Çocukla hakkaten ufo falan kar etmez,
Evrim evet ben de Kuzey in fotosunu soracaktım ki sende de yokmuş. Ama haklısın taşın yerleş
ancak normale döndün.
Büyük Yiğit ve Doruk a çok geçmiş olsun.
Burcu dönem sonları zor ama 15 günlük tatil süper..Ohh çok özeniyorum eşim de tatile girecek çok kıskanıyorum kendisini...
Nehir çok tatlı maşallah pelerinini sevsinler.
Gün yapılmış ama foto ekleyen olmamış bekliyoruz...
çok geçmiş olsun. ben de hemen hemen aynı durumdayım. bi de faranjitle birleşti fenayımgeberiyorum arkadaşlar resmen işe ölüm geldi( cuma günü grip gibiydim ogün bol c vitamini takviyesi ve bi avuç hap içince cumartesi günü kendimi iyi hissettim.. kalktım evin camlarını sildim tam sopalığım.. gece tam yattım allahım ağladım ardık resmen bacaklarım öyle bi ağrıyorki sanki kemiklerim kırılıyor.. pazar sabahı ne halde kalktığımı tahmin edersiniz her yanım tutulmuş elim kolum kalkmıyor terlemişim gögsümü üşütmüşüm gögsüm tutuk tutuk bütün gece öksürükten uyuyamadım... şimdi işteyim napıcam bilemiyorum... seline geçmedi şimdilik şükür inşallah geçmez...
birazdan dr.a gidicem.. bronşit falan oldum sanırım gögsüm çok kötü(
evet duymuştum öyle bişi hani derece olarak 3 e mi 4 e mi ne inince kendimize alabiliyoruz diye. ama ben merak ettim başka bir yolu var mı diye canım :)fatmacım sen sormustun sanırım yesil pasaport nasıl alınıyor diye ki sende ogretmensin sizlerede belli bir kidem vs den sonra veriliyor
benim bir iki asker kizi arkadasım var askerlere devlet memurlarına falan ailelerinede veriliyor tabi prosedurlar kurallar yas sınırlamaları vs vardır ailelere verilirken ama sen direk kendin memursun bi arastır prosedurleri
süper yaa dialog bayıldım :) maşallah ne güzel konuşmuş.günaydınn!!
esrako resim bekliyoruz.meleek senden mail olarak bekliyorum resimleri
esrako.ben afike soruyorum inek ne der?
-möööööö
inekden ne alırız
-üüüüütt
sütden ne yaparız?
-ourrrrrrrtt
aslı böyle yani:))beyfendi sütiçmediği için şimdilik süt sadece yogurt yapmaya yarıyor onun beyninde.hoş gerçi bende içmiyorum süt sanırım ondan da olabilir
daha sonuçlarım yarın çıkacak canım. bakalım inş bişi çıkmaz. sen de git en kısa zamanda ihmal etme. bel bu. ihmale gelmez. inş bişi çıkmaz senin de..günaydın
gün hatunları ballı ballı anlatmışlar babyleri ama resim bekliyoruz en acilinden.
cuma akşamı aykut mikrop saça saça geldi eve, acayip gripti. ayrı yattık öpmedi kuzuyu hiç ama dün gece ateşlendi bebeğim. şimdi iyi çok şükür umarım antibiyotiklik bişey değildir. bende kurur kuru öksürüyorum.
hasta bebişlere cok geçmiş olsun. alıntı yapmadım yarım aklıma güvenip şimdi bişey hatırlamıyorum.
sedacım sana da geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz.
fatma mr sonuçların çıktı mı? sanırım bende de bel fıtığı oluştu gideceğim en kısa zamanda.
sibel hasta hasta niye cam sildin o soğukta be canım?
aynısı bizde de oldu. ama biz bu kez berbere kestirdik. acayip değişti. son halini gördüm. ama hala güzel saçları bence.. alışır gözün zamanla.Pazar günü Rüzgar banyoda suyla oynuyordu. Önlerden azcık alalım dedik. Arkalardan da hafiften alalım derken az şurdan az şurdan babası girişti kesmeye. Amansız çığlıklarım arasında Rüzgarın saçları epeyce kısaldı...Biraz şekilsiz oldular, bir tur daha düzeltmemiz gerek...İçim bir garip oldu, çok sevimliydi saçları... Büyüdü, siması değişti sanki...
ben iki sene oldum alalı. başta ilk hevesle yaptık beş altı kez. sonra kaldırdık duruyor. geçen hamur yuğurmasını kullandım. kullanacaksan öyle al evrimcim :) benimki beko bu arada.ekmek yapma makıneını ıstedıgım zamanlar gercekten cok pahalı ıdı.aslında ozy yı beyaz ekmek sebdasından vazgecırebıleceksem sahane olur.bılıyorum sapıtırım ben kesın.cevızlısı ay cekırdeklısı bıberlısı derken ne olur halımız merak konusu.aklıma düşürdün minnak.. Allah senı bıldıgı gıbı yapsın :)
bizimki bluehouse. metal görünümlü olandan. memnunum. ama pek kullanmıyorum.katı meyve sıkacağı kulanıyormusunuz arkadaşlar memnunmusunuz yada hangi markalardan memnun değilsiniz şu media markt da arçelikler 75 e mi ne düşmüş cepa dakinde bulamadık başka yerdekinede haftaya gircez kalırsa tabi alcam ama kullanan varmı arçelik ne dersiniz yada ne önerirsiniz..
ben arada yazarım yine ama o anlattıkça ben inanamadım.yiyecekler konusunda evimize kesinlikle girmemesi gerekenler
hazır çorba,bulyon,sosis,salam,tüm asitli içecekler,ve beyaz ekmek.
sabha kahvaltısında kesinlikle çay olmamalı
ekmek yapma makıneını ıstedıgım zamanlar gercekten cok pahalı ıdı.aslında ozy yı beyaz ekmek sebdasından vazgecırebıleceksem sahane olur.bılıyorum sapıtırım ben kesın.cevızlısı ay cekırdeklısı bıberlısı derken ne olur halımız merak konusu.aklıma düşürdün minnak.. Allah senı bıldıgı gıbı yapsın :)
yemek yer yemez cay demleyen sapkınlar biziz.. Ozgur suyunu koyar bıle ben masayı toplarken :)
dün akşam hastayım yatıyorum kanepede uzandım selinde oralarda geziyor dedim annecim bana ekmek verirmisin? gitti hemen açtı mutfak dolabının çekmecesini koca bi parça ekmeği kaptığı gibi koşa koşa bana getirdi çok duygulandım büyüyüp artık iş görmeye başladılar ben hastayken bana bakıp istediğimi getirmesi beni çok mutlu etti.. battaniyeye örttü yatıyorum gelmiş ellerini koydu üstüme eee eee diyor beni sallıyormuş uyutuyor beni:)))
ANLADIM Evrim..ben yusufu hiç dışarı parka felan götürmüyorum bizim ablamızla akşam evin altını üstüne getiriyorlar..sabahta bir fasıl geçiyorlar ondan sonra abla okula yusuf öğle yemeği yiyip uykuya..oda yetiyor..zaten salıncakta sallanamayı pek sevmiyor evde sallanan oyuncak atımız var..çok siterse onda oynatıyorum..
katı meyve sıkacağı kulanıyormusunuz arkadaşlar memnunmusunuz yada hangi markalardan memnun değilsiniz şu media markt da arçelikler 75 e mi ne düşmüş cepa dakinde bulamadık başka yerdekinede haftaya gircez kalırsa tabi alcam ama kullanan varmı arçelik ne dersiniz yada ne önerirsiniz..
arkadaslar
saglıklı yasamak için asitli icecek icmemek beyaz ekmek yememeye çalısmak vs biraz olsun mantıklı geliyorda
sabah çaydan vazgecmek,
tuvalet kagıdını bile ozel marka aramak,
orkidi kullanırken endiseye kapılmak:)
inanın bu davranıslar insana fiziksel zarardan daha buyuk etkiler verir.
hayatı keyifle yasamak onemlidir
sabah cay içmemisim bedenim 100 yasına kadar gitmis valla onemi yok.
benim bakıs acım tabi bu kulak kabartıyorum ornegin baklagilleri 3 saat olayını yapacagım ki bende herkes gibi aksamdan islatırdım onu uygulamak çok zor degil takıntı yaratmaz bende yaparım ama marka marka ustunde içinde ne var diye falan her bir aldıgım urunu inceleyemem ki.
yinede seminer notlarını merakla bekliyorum guli yapabilcecgim seyler için
ayrıca su marka alın bu marka almayınlarında reklam amaclı oldugunu dusunuyorum bilimsel resmi kurumlar acıklamadıkca su markada içinde su var lafına asla inanmıyorum.
gittigim ozel dr bile mama ilac yada tanı teshis merkezi onerirken yer isim marka veriyorsa bana ozellikle dikkat ceke ceke demekki bu isler reklam diyorum .
canim senin yoklugun her zaman belli oluyor...ama su siralar Hayat dis cikardigi icin cok huysuz..bir dakika durmuyor ve sürekli mizmizlaniyor..kar da var..istesemde cikaramiyorum pek disari..carsi pazar bazen..probleminizinde hallolmus olmasina cok sevindim..simdiden sana bol eglence ve huzur dolu bir hafta diliyorum..bol enerji toplayip bomba gibi dnersin insallah..cok öpüyorum..yarından itibaren yokum eşim izine ayrılıyor gerçi son dönemdeki az katılımımdan kimse yokluğumun farkına varmaz ama yinede bir hafta kadar yokum...hey gidi günler hey eskiden birisi iki gün geçirse topikte yok ne oldu ki diye endişelenirdik..
neysekı sorunun emzik oldugunu farkettın ve cocugu daha fazla üzmedın...msj alındı diryacımnmmmm
musti dün 10 da uyudu sabah 7 uyandı mama içti 8 buçukta tekrar uyudu 11:15 kadarr 2 öğle uykusuna yatırdım şimdi geldi yanıma dünden beri hiç ağlamadı nasıl hurzurluyuz şimdi...
arkadaslar
saglıklı yasamak için asitli icecek icmemek beyaz ekmek yememeye çalısmak vs biraz olsun mantıklı geliyorda
sabah çaydan vazgecmek,
tuvalet kagıdını bile ozel marka aramak,
orkidi kullanırken endiseye kapılmak:)
inanın bu davranıslar insana fiziksel zarardan daha buyuk etkiler verir.
hayatı keyifle yasamak onemlidir
sabah cay içmemisim bedenim 100 yasına kadar gitmis valla onemi yok.
benim bakıs acım tabi bu kulak kabartıyorum ornegin baklagilleri 3 saat olayını yapacagım ki bende herkes gibi aksamdan islatırdım onu uygulamak çok zor degil takıntı yaratmaz bende yaparım ama marka marka ustunde içinde ne var diye falan her bir aldıgım urunu inceleyemem ki.
yinede seminer notlarını merakla bekliyorum guli yapabilcecgim seyler için
ayrıca su marka alın bu marka almayınlarında reklam amaclı oldugunu dusunuyorum bilimsel resmi kurumlar acıklamadıkca su markada içinde su var lafına asla inanmıyorum.
gittigim ozel dr bile mama ilac yada tanı teshis merkezi onerirken yer isim marka veriyorsa bana ozellikle dikkat ceke ceke demekki bu isler reklam diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?