2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

katı meyve sıkacağı kulanıyormusunuz arkadaşlar memnunmusunuz yada hangi markalardan memnun değilsiniz şu media markt da arçelikler 75 e mi ne düşmüş cepa dakinde bulamadık başka yerdekinede haftaya gircez kalırsa tabi alcam ama kullanan varmı arçelik ne dersiniz yada ne önerirsiniz..

philips den memnunum

Güliiiiii saol canım çok güzel bilgiler vermişsin her zamanki gibi...
ancak bunların hepsine malesef uyamıyoruz..
mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum..
ama sana özellikle asitli içecekler içilmemesi konusunda verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim
bundan daha öncede bahsetmiştin
ve ben asitli içeceği elimden düşürmeyen biri olarak
o gün bugün ağzıma koymuyorum desem yeri var çok nadir durumlarda içiyorum
zararlı olduğunu biliyordum fakat birilerinin beni sürekli uyarması gerekiyormuş demekki

Edaaaaa ben yaklaşık 3 yıldır sinbo marka katı meyve sıkacağı kullanıyorum
gayet memnunum bu zamana kadar bir sorun çıkarmadı

Edaaaaa ben yaklaşık 3 yıldır sinbo marka katı meyve sıkacağı kullanıyorum
gayet memnunum bu zamana kadar bir sorun çıkarmadı
ya sinbo nun küçük ev aletlerini kullanıyorumda çok sorun çıkardı rondosu falan sinbo almıycam dedim bende gerçi hepsi öyle değildir tabi ama denk geldi işte ..

philips den memnunum

saol meltem..

diğer arkadaşlarında fikirlerini bekliyorum.. arçelik kullananlardan bide..

büyük yiğit ha :) ne güzel söylemişsin çok hoşuma gitti canım.
çok geçmiş olsun. ben de hemen hemen aynı durumdayım. bi de faranjitle birleşti fenayım
evet duymuştum öyle bişi hani derece olarak 3 e mi 4 e mi ne inince kendimize alabiliyoruz diye. ama ben merak ettim başka bir yolu var mı diye canım :)
süper yaa dialog bayıldım :) maşallah ne güzel konuşmuş.
daha sonuçlarım yarın çıkacak canım. bakalım inş bişi çıkmaz. sen de git en kısa zamanda ihmal etme. bel bu. ihmale gelmez. inş bişi çıkmaz senin de..
aynısı bizde de oldu. ama biz bu kez berbere kestirdik. acayip değişti. son halini gördüm. ama hala güzel saçları bence.. alışır gözün zamanla.
ben iki sene oldum alalı. başta ilk hevesle yaptık beş altı kez. sonra kaldırdık duruyor. geçen hamur yuğurmasını kullandım. kullanacaksan öyle al evrimcim :) benimki beko bu arada.
bizimki bluehouse. metal görünümlü olandan. memnunum. ama pek kullanmıyorum.

ya videolar fotolar ne denirki süperr.. maşallah hepsi de ne kadar büyümüş ne kadar şirinler öyle. bayıldım. anneleri de pek güzel bu arada.

sedacıgım orada buluşuruz senınle ıstersen.. Arayacagım senı. Fatmacım teseekur ederım onerın ıcın. Edacım ciddi rakamlar verme bence.bendekı moulınex.memnunum kendılerınden.

meme bırakma çalışmalarımla ilgili verdiğiniz cvplar için çok sağolun
bakalım başarılı olabilecekmiym pek umudum yok maalesef (
tülincim sen tamamen kestin mememden ne güzel ben geceyede razıyım artık gündüz emsin isterse 3 yaşına kadar ama artık gece meme olayı çekilecek gibi değil

ayy yok artıkk bir cay keyfimiz var ondandamı vazgececeğizz.

ayy benimde bir ara hevesimdi almadım simdi benimde aklıma dustu iyimi
sinbolar falan o kadar ucuzladiki
baksana saatli ayarlı hersey hazır yapılıyor diyorlar pazar sabah kokuyla uyanmak ne hos olur yaa

yemek yer yemez cay demleyen sapkınlar biziz.. Ozgur suyunu koyar bıle ben masayı toplarken :)

ahh ne kadar guzel nasıl ozenirim boyle ailelere. ibo içmez vermesen onunde içsen hani bana bile demez bazen sorarım içersen yapayım diye yokk demezmi illet olurum:)) karsılıklı cay içecek partner arıyorum:)

ay yerim ben onu yaaa yavrum massalahh

bende hiçç goturmuyorum parka hava ılık bile olsa aklıma gelmiyor
ben goturmuyorum derken hatuna çıkarsana demeyi akıl etmiyorum ugeçen o da dedi sen demedin ben demek istemedim diye ay sacmalama dedim unutuyorum kıs ayındayız modundayım oysa iliman çok gunler olud ilk firsatta gidecekler garibim ece hep evde
allahtan 5 de abi geliyor ona yapısıyor hemen

sinbo kesinlikle butun meyva atılan genis agızlıdan çok da uygun fiyatları geçen gun kapagı kırıldı ucretsiz eve kargo ile yolladılr vs servis musteri memnuniyeti çok iyi

arkadaslar
saglıklı yasamak için asitli icecek icmemek beyaz ekmek yememeye çalısmak vs biraz olsun mantıklı geliyorda
sabah çaydan vazgecmek,
tuvalet kagıdını bile ozel marka aramak,
orkidi kullanırken endiseye kapılmak:)
inanın bu davranıslar insana fiziksel zarardan daha buyuk etkiler verir.
hayatı keyifle yasamak onemlidir
sabah cay içmemisim bedenim 100 yasına kadar gitmis valla onemi yok.
benim bakıs acım tabi bu kulak kabartıyorum ornegin baklagilleri 3 saat olayını yapacagım ki bende herkes gibi aksamdan islatırdım onu uygulamak çok zor degil takıntı yaratmaz bende yaparım ama marka marka ustunde içinde ne var diye falan her bir aldıgım urunu inceleyemem ki.
yinede seminer notlarını merakla bekliyorum guli yapabilcecgim seyler için

ayrıca su marka alın bu marka almayınlarında reklam amaclı oldugunu dusunuyorum bilimsel resmi kurumlar acıklamadıkca su markada içinde su var lafına asla inanmıyorum.

gittigim ozel dr bile mama ilac yada tanı teshis merkezi onerirken yer isim marka veriyorsa bana ozellikle dikkat ceke ceke demekki bu isler reklam diyorum .

günaydın..katı meyve sıkacağı almadım..philips marka her haltı yiyen hamurundan salatasına meyve sıkmaya kadar hepsi mevcut ..ama sadece hamur işi yapımında çıkartıyorum meyve sıkam işi için çok dağılıyor ortalık..aslında almayı düşündüm tam halde at sana bol vitamin olarak geri dönsün bir sinboda ben sardırsam..hatta eşim geçen netten alışveriş yapıyordu bir isteğin varmı dedi aklıma birşey gelmemişti tüh..kışın iyide olurdu ..çocuklar içecekleri zaman mini meyve sıkacağı var ha şu limon sıkacağı aslında meyve sıkacağı dediysem onda sıkıyorum ama kes sık uğraştırıyor..((
Eda iyiki sordu yaz yaz bitiremedim yardımdan çok kendi ıvır zıvırımı yazmışım.:26:

zaten herşeyi araştırmaya kalkarsak psikopat oluruz ..
Bakliyat gelince pişireceğim gün ısalıtıyorum yarım saat sıcak suda haşalyıp bırakıyorum..akşamdan ıslatmayı hep unuttuğum için bu uygulamyı yapıyorum..hatta biraz fazla ıslatıp dipfirize koyuyorum..böyle daha pratik oluyor..

yarından itibaren yokum eşim izine ayrılıyor gerçi son dönemdeki az katılımımdan kimse yokluğumun farkına varmaz ama yinede bir hafta kadar yokum ...hey gidi günler hey eskiden birisi iki gün geçirse topikte yok ne oldu ki diye endişelenirdik..

canim senin yoklugun her zaman belli oluyor...ama su siralar Hayat dis cikardigi icin cok huysuz..bir dakika durmuyor ve sürekli mizmizlaniyor..kar da var..istesemde cikaramiyorum pek disari..carsi pazar bazen..probleminizinde hallolmus olmasina cok sevindim..simdiden sana bol eglence ve huzur dolu bir hafta diliyorum..bol enerji toplayip bomba gibi dnersin insallah..cok öpüyorum..

arkadaslar gün resimlerinizi ve videolarinizi gördüm..bütün bebisler nasilda büyümüsler..masallah cokta iyi anlasmislar..özelliklede oynamalarina bayildim..ama resimleriniz yok kizlar..

cok cok gecmis olsun canim..gercekten sizin icin cok zor bir hafta olmus..ailede herkesin hasta olmasi ne zor birsey böyle ya...insallah su meme sorununuda cözersin canim..gece emzirmeleri zor gercektende..artik geceleri beslenmeyi birakmali zaten...

valla arkadaslar ben aptamilde gdo olduguna inanmiyorum..ve de bu konuda cokta kati degilim..zaten hicbir markanin ya da üretmis oldugumuz hicbir ürünün yüzde yüz saf olduguna inanmiyorum..o yüzden Hayat biz ne yersek ondan yiyor artik..sadece abur cubur türü seyler yemiyor..bence bu olayi cok abartmamak lazim..bu marka aciklamalarini yapan sirketlerinde sadece ticari kaygilarla diger markalara camur attiklarini düsünüyorum..ayrica Deryanin dedigi dogal olarak korumali doguyorlar lafina ben de katiliyorum..

neysekı sorunun emzik oldugunu farkettın ve cocugu daha fazla üzmedın...

bakıs acına hastayım :)) tabıkı öyle ama papia yı ben tesadüfen memnun kaldıgım ıcın kullanıyorum eger dedıklerı gıbı zararsız madde az ise şansım yanı okadar.ama ped ve bebek bezı konusunda evet endıselıyım fakat kullanıyorum.aklıma gelıyor ama yapacak bıse yok.
mesela salam sosıs vs zararlı dıe almıyoruz asıtlı ıcecekse az mıktarda arada ıcıyoruz ama abur cubur cıko nekadar zararlı bılıyorum ama olmuyor,yıyoruz....

bugun yarın adet olmayıbekliyorum, yani oludkca halsiz hissediyorum kendimi bedenen

her oglen olu gibi kalkıyorum ama usene usene yurumeye baslıyorum bitince benden mutlusu yok
yine yuruyus saati geldi ogleden sonra gorusmek uzere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…