2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burayada fitness acılmıs.cok sevındım,bıraz tuzlu ama 3 aylık üye olursam ındırım olcakmıs.aksamları bayanlara özel bı saat olup olmadıgını ögrencez.inş vardırda gıdebılırım.haftada 3 gun bırer saat olsa yeter.şimdide dıyetısyenı beklıoyorumn 4 gözle.bu ay gelıcekmıs yenı bı tane.öbürüne gıdemedım bı turlu... ben gıdene kadar kadın gıttı burdan :))

bu aralar hardalı cok kullanır oldum.sımdı show da seda sayanı ızlıyorum.dr çelakıl kur'an da gecen hardalın faydalarını anlatıyor. Hayret yaff, ne kıymetlı bır seymıs.

sabah doktora gittim dökülüyodum eşimden bulaştı bana da keçi gribi olmuşum bende. acayip öksürük var çok şükür ciğerlere inmemiş. nur'la konuştuk sabah hemşire olan yengesi demiş ki kuzucukları dışarı çıkarmayın. musti de hastaymış. öksürük hapşuruk ve ishal.

Gittiğim doktorda dedi bursanın yarısı grip diye. biz maske ile dolaştık evin içinde cok şükür kuzuya geçmedi. akşamda annemde kaldı sabah görmedim oğlumu acayip özledim. çok dikkat edin arkadaşlar kar yağana kadar bu virüs ortalıkta dolaşacak belli.

Deryacım senin eksikliğin cok hissediliyor. ben bu ara elifi de acayip özlüyorum. neva aklımda hep nedense. umarım iyilerdir.

gülim seminer notların cok işe yarıyor bebeğim. hep paylaş oldu mu?

bu aralar hardalı cok kullanır oldum.sımdı show da seda sayanı ızlıyorum.dr çelakıl kur'an da gecen hardalın faydalarını anlatıyor. Hayret yaff, ne kıymetlı bır seymıs.

canim cok gecmis olsun..nerden cikti bu keci gribi..yarabbim daha neler görecegiz kimbilir..
ya musti daha yeni düzelmedi mi yavrum..insallah cabuk ve hafif atlatir diyecegim ama öksürük hapsirik ishal cok fazla..valla NUR allah kolaylik versin sana ve cocuklarinada saglik sihhat versin..buralarda hava karli soguk ama en azindan su siralar bu tarz salginlar yok..bu sene türkiye cok fena oldu..kis kis gibi gelmedi bu sene..

kizlar su siralar saclarim acayip zayifladi..zaten ince telliydi..kirilmalar ve kurumalar basladi..kis oldugu icin ev de kuru..nemlendiriciler de pek ise yaramadi..acaba kullandiginiz bir ürün ya da vitamin var mi??

özgülüm derya en güzel bilgi verir sana bu saçlar konusunda. saçlarını boyuyo musun? ben daha önce hep balyaj attırırdım hamilelikte acayip güçlendi saçlarım şimdi de boyuyorum boya da epey iyi geldi bana.

evet canim boyuyorum..boyaninda yiprattigini biliyorum ama beyaz sac cok var bende...irsi malesef.. onun disinda pek bir uygulama yapmiyorum..cok gicik bir sacim var malesef..sekle girmez pek..boya banada ilk günler iyi geliyor ama azicik saclarim uzamaya baslayinca canliligini hemen kaybediveriyor..

sedacıgım orada buluşuruz senınle ıstersen.. Arayacagım senı. Fatmacım teseekur ederım onerın ıcın. Edacım ciddi rakamlar verme bence.bendekı moulınex.memnunum kendılerınden.
olur evrimcim haberleşiriz
yaww aklımdan geçirdikleri yazmışsın aynen katılıyorum reklam kokuyo
kizlar su siralar saclarim acayip zayifladi..zaten ince telliydi..kirilmalar ve kurumalar basladi..kis oldugu icin ev de kuru..nemlendiriciler de pek ise yaramadi..acaba kullandiginiz bir ürün ya da vitamin var mi??

saçı bana sor bana 2 aydır denemediğim kalmadı ama yağlar acayip yumuşattı saçımı
ben bi karışım yaptım karanfil suyunun içine
badem yağı
bemiks
evingen
çam terabantin
bi fıs fıs şişesinin içine koydum banyodan önce yapıyorum sonra revigen şampuanla yıkıyorum yumuşacık oluyo. revigen başta saç döküyo burdada yazmıştım sonradan öğrendimki cansız ölü saçı döküyomuş şu an dökülme yapmıyor ve saçlarım çıkmaya başladı.
vitamin olarak solgar kullanıyorum
bide minoksil kullanıyorum ama sana tavsiye etmem o saç çıkarmak için ve son çare bi ürün

karanfil suyu:burda okuduğum bi tarif bir avuç karanfili yarım litre suya atıyosun bir gün bekletiyorsun.saç dökülmelerine karşı etkiliymiş ve saçları canlandırıyormuş

Son düzenleme:
saçı kuruma ve kırılmasına karşı iki haftada bir sana yazacağım yağlı karışımı yaparsan hem yumuşak söz dinleyen hemde canlı parlak saçların olur..bir kaseye bir çorba kaşığı susam yağı ,buğday yağı,hint yağı,saf zeytin yağı,bir çay kaşığıda çam terebentin ve bulabilirsen bıldırcın yumurtası yoksa bildiğin yumurta sarısını katıp saç diplerine iyice yedirmek kaydıyla tüm saça uyguluyorsun sonra bir bzudalabı poşeti veya ne bulursan işte onaln sar üstünede tülbent sar ve en az yarım en fazla iki saat bekle ve önce bolca urula sonra tek şampuan yap yıka..yağ çıkmaz diye fazla şampuanlama saçına zarar veririsin daha fazla kurur..mutlaka tek şampuanlıyacaksın..saç kremi felan kullanma..huylanırsan ertesi gün yine tek şampuanlamak kaydıyla yıkaybilirsin..ama saçın dediğin gibi kuruysa iki gün sonra tekrar yıka..saçın da kırılma çoksa haftada birkerede banyo öncesi sadece uçlarına buğday yağı sür az bekel duşa gir ama sadece uçlarına uygulayacaksın..ışıl ışıl ve yumuşacık saçalrın olur..ben daha dün bu karışımı yaptım..:)))

geçmiş olsun..bu ahsatlık bağışıklık güçlü olunca çabuk gidiyormuş..
saol canım eksikliğimi hissetiğini bilmek güzel..:)))
bern dinelyemdim bi ara özet geçsen canımcım....
ağustos anneleri inceliyor..senin adına çok sevindim..
bugun yarın adet olmayıbekliyorum, yani oludkca halsiz hissediyorum kendimi bedenen

her oglen olu gibi kalkıyorum ama usene usene yurumeye baslıyorum bitince benden mutlusu yok
yine yuruyus saati geldi ogleden sonra gorusmek uzere
adet sonarsı 73 lü rakamlar gelyor desene..:79:

saol özgül..aynı huysuzluk iştahsızlık bizde tavan yaptı..
şükür aynı akşam çözdük..iki çocuk ve kış +düğün nasıl olur bilemiyorum..gerginim biraz..yusufta iştah sıfır..

katı meyve sıkacağıyla ilgili önerileriniz için çok teşekkür ederim hepinize..

kolay gelsin bakalım esra çabucak halledersiniz inşallah..

:)) olsun olsun fikir oldu bana..

keçi gribi bende oldum yaa öksürüyorum zaten tam atlatamamıştım şimdi şiddetlendi pöff ilkeye bulaşmasa bari bu kez bende maske takayım barii ilke müsade ederse .. heryerim ağrıyor...

yusuf sabah kahvaltısını çok az yaptı..öğlen yatırmadna dolma içi ve yoğuret hazırladım..sonuç tek kaşı ağzında en az yarım saat tuttu..bende sinirilerim hopamsın dişye başını bekelmiyorum..neyse o yutana kadar makinadan çamaşır çıkartayım dedim..bi geldim ağzında yemek ve mama sandalyesinde uyuyakalmış..yavaşça kaldırdım kaldırırken yutar heralde dedim yok ağzında tutuyor ..üstünü çıkartırken yutar dedim yok ayağıma aldım..derin uykuya daldı yok yine yutmuyor boğulacak diye ayağımdanda indiremiyorum..of sonuç ağlayarak uyandı boğulacaktı çünkü..ağzından bir tükürdü( sonra zor sakinleştirdim geri uyuttum..bu saat oldu yarım kase kahvaltıyla duruyoruz..geçen 200 gr almış demiştimya malesef tam 1 kilo gitmiş paşadan ..çok üzüldüm..en son 6 aylıkken bukadar iştahsızdık..bir aydır mahvetti beni..

seerni saçın çok dökülüyorsa çinko tableti kullanmalısın..birde balık yağı hapı..

salam sosis yerim
asitli içecek tüketirim
çayda içerim özel olarak kendime demlemem ama kocam çay manyağı olduğundan adam resmen kavanoz gibi kupalarla çay içer
tuvalet kağıdı hangisi dötüme yumuşak gelirse onu alırım fiyatı markası beni etkilemez dötüm kıymetlidir
orkid geceden başka kullanmam çünküüüü çeşme modunda olduğumdan diğer hiç bi ped beni korumaz hep donuma çıkarır :76:
bebek bezi konusunda yazmama bile gerek yok sanırım onu her türlü kullanıyoruz
abur cubur konusunda kuruyemişçi dükkanı gibiyim

ama bana uymayın arkadaşlar bunların hiçbiri faiideli şeyler deel
gülicim gözlerinden öper seminer notlarını beklerim

ya bu keçi gribimi inek gribimi bilmem ama ben hala toparlanamadım öksürük tıksırık devam ne illet bişey bu yaaaa :26:

ya derya ağzında yemek tutma olayı nasıl bişey yaa yiğenimde böyleydi resmen ağzında tutardı seninki olayı aşmış öylece uyumuş zor vallahi

yaff osman haftada 4 bin tl kazanıyomuş bu yahoyu bi ajansa kayıt yaptırmalı
para lazımmm paraaaaa
bi faidesini görelim bu enciklerin artıkın değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…