sabah doktora gittim dökülüyodum eşimden bulaştı bana da keçi gribi olmuşum bende. acayip öksürük var çok şükür ciğerlere inmemiş. nur'la konuştuk sabah hemşire olan yengesi demiş ki kuzucukları dışarı çıkarmayın. musti de hastaymış. öksürük hapşuruk ve ishal.
Gittiğim doktorda dedi bursanın yarısı grip diye. biz maske ile dolaştık evin içinde cok şükür kuzuya geçmedi. akşamda annemde kaldı sabah görmedim oğlumu acayip özledim. çok dikkat edin arkadaşlar kar yağana kadar bu virüs ortalıkta dolaşacak belli.
Deryacım senin eksikliğin cok hissediliyor. ben bu ara elifi de acayip özlüyorum. neva aklımda hep nedense. umarım iyilerdir.
gülim seminer notların cok işe yarıyor bebeğim. hep paylaş oldu mu?
bu aralar hardalı cok kullanır oldum.sımdı show da seda sayanı ızlıyorum.dr çelakıl kur'an da gecen hardalın faydalarını anlatıyor. Hayret yaff, ne kıymetlı bır seymıs.
özgülüm derya en güzel bilgi verir sana bu saçlar konusunda. saçlarını boyuyo musun? ben daha önce hep balyaj attırırdım hamilelikte acayip güçlendi saçlarım şimdi de boyuyorum boya da epey iyi geldi bana.
olur evrimcim haberleşirizsedacıgım orada buluşuruz senınle ıstersen.. Arayacagım senı. Fatmacım teseekur ederım onerın ıcın. Edacım ciddi rakamlar verme bence.bendekı moulınex.memnunum kendılerınden.
yaww aklımdan geçirdikleri yazmışsın aynen katılıyorum reklam kokuyoarkadaslar
saglıklı yasamak için asitli icecek icmemek beyaz ekmek yememeye çalısmak vs biraz olsun mantıklı geliyorda
sabah çaydan vazgecmek,
tuvalet kagıdını bile ozel marka aramak,
orkidi kullanırken endiseye kapılmak:)
inanın bu davranıslar insana fiziksel zarardan daha buyuk etkiler verir.
hayatı keyifle yasamak onemlidir
sabah cay içmemisim bedenim 100 yasına kadar gitmis valla onemi yok.
benim bakıs acım tabi bu kulak kabartıyorum ornegin baklagilleri 3 saat olayını yapacagım ki bende herkes gibi aksamdan islatırdım onu uygulamak çok zor degil takıntı yaratmaz bende yaparım ama marka marka ustunde içinde ne var diye falan her bir aldıgım urunu inceleyemem ki.
yinede seminer notlarını merakla bekliyorum guli yapabilcecgim seyler için
ayrıca su marka alın bu marka almayınlarında reklam amaclı oldugunu dusunuyorum bilimsel resmi kurumlar acıklamadıkca su markada içinde su var lafına asla inanmıyorum.
gittigim ozel dr bile mama ilac yada tanı teshis merkezi onerirken yer isim marka veriyorsa bana ozellikle dikkat ceke ceke demekki bu isler reklam diyorum .
kizlar su siralar saclarim acayip zayifladi..zaten ince telliydi..kirilmalar ve kurumalar basladi..kis oldugu icin ev de kuru..nemlendiriciler de pek ise yaramadi..acaba kullandiginiz bir ürün ya da vitamin var mi??
saçı kuruma ve kırılmasına karşı iki haftada bir sana yazacağım yağlı karışımı yaparsan hem yumuşak söz dinleyen hemde canlı parlak saçların olur..bir kaseye bir çorba kaşığı susam yağı ,buğday yağı,hint yağı,saf zeytin yağı,bir çay kaşığıda çam terebentin ve bulabilirsen bıldırcın yumurtası yoksa bildiğin yumurta sarısını katıp saç diplerine iyice yedirmek kaydıyla tüm saça uyguluyorsun sonra bir bzudalabı poşeti veya ne bulursan işte onaln sar üstünede tülbent sar ve en az yarım en fazla iki saat bekle ve önce bolca urula sonra tek şampuan yap yıka..yağ çıkmaz diye fazla şampuanlama saçına zarar veririsin daha fazla kurur..mutlaka tek şampuanlıyacaksın..saç kremi felan kullanma..huylanırsan ertesi gün yine tek şampuanlamak kaydıyla yıkaybilirsin..ama saçın dediğin gibi kuruysa iki gün sonra tekrar yıka..saçın da kırılma çoksa haftada birkerede banyo öncesi sadece uçlarına buğday yağı sür az bekel duşa gir ama sadece uçlarına uygulayacaksın..ışıl ışıl ve yumuşacık saçalrın olur..ben daha dün bu karışımı yaptım..:)))kizlar su siralar saclarim acayip zayifladi..zaten ince telliydi..kirilmalar ve kurumalar basladi..kis oldugu icin ev de kuru..nemlendiriciler de pek ise yaramadi..acaba kullandiginiz bir ürün ya da vitamin var mi??
geçmiş olsun..bu ahsatlık bağışıklık güçlü olunca çabuk gidiyormuş..sabah doktora gittim dökülüyodum eşimden bulaştı bana da keçi gribi olmuşum bende. acayip öksürük var çok şükür ciğerlere inmemiş. nur'la konuştuk sabah hemşire olan yengesi demiş ki kuzucukları dışarı çıkarmayın. musti de hastaymış. öksürük hapşuruk ve ishal.
Gittiğim doktorda dedi bursanın yarısı grip diye. biz maske ile dolaştık evin içinde cok şükür kuzuya geçmedi. akşamda annemde kaldı sabah görmedim oğlumu acayip özledim. çok dikkat edin arkadaşlar kar yağana kadar bu virüs ortalıkta dolaşacak belli.
Deryacım senin eksikliğin cok hissediliyor. ben bu ara elifi de acayip özlüyorum. neva aklımda hep nedense. umarım iyilerdir.
bern dinelyemdim bi ara özet geçsen canımcım....bu aralar hardalı cok kullanır oldum.sımdı show da seda sayanı ızlıyorum.dr çelakıl kur'an da gecen hardalın faydalarını anlatıyor. Hayret yaff, ne kıymetlı bır seymıs.
ağustos anneleri inceliyor..senin adına çok sevindim..burayada fitness acılmıs.cok sevındım,bıraz tuzlu ama 3 aylık üye olursam ındırım olcakmıs.aksamları bayanlara özel bı saat olup olmadıgını ögrencez.inş vardırda gıdebılırım.haftada 3 gun bırer saat olsa yeter.şimdide dıyetısyenı beklıoyorumn 4 gözle.bu ay gelıcekmıs yenı bı tane.öbürüne gıdemedım bı turlu... ben gıdene kadar kadın gıttı burdan :))
adet sonarsı 73 lü rakamlar gelyor desene..bugun yarın adet olmayıbekliyorum, yani oludkca halsiz hissediyorum kendimi bedenen
her oglen olu gibi kalkıyorum ama usene usene yurumeye baslıyorum bitince benden mutlusu yok
yine yuruyus saati geldiogleden sonra gorusmek uzere
canim senin yoklugun her zaman belli oluyor...ama su siralar Hayat dis cikardigi icin cok huysuz..bir dakika durmuyor ve sürekli mizmizlaniyor..kar da var..istesemde cikaramiyorum pek disari..carsi pazar bazen..probleminizinde hallolmus olmasina cok sevindim..simdiden sana bol eglence ve huzur dolu bir hafta diliyorum..bol enerji toplayip bomba gibi dnersin insallah..cok öpüyorum..
kolay gelsin bakalım esra çabucak halledersiniz inşallah..meme bırakma çalışmalarımla ilgili verdiğiniz cvplar için çok sağolun
bakalım başarılı olabilecekmiym pek umudum yok maalesef(
tülincim sen tamamen kestin mememden ne güzel ben geceyede razıyım artık gündüz emsin isterse 3 yaşına kadar ama artık gece meme olayı çekilecek gibi değil
günaydın..katı meyve sıkacağı almadım..philips marka her haltı yiyen hamurundan salatasına meyve sıkmaya kadar hepsi mevcut ..ama sadece hamur işi yapımında çıkartıyorum meyve sıkam işi için çok dağılıyor ortalık..aslında almayı düşündüm tam halde at sana bol vitamin olarak geri dönsün bir sinboda ben sardırsam..hatta eşim geçen netten alışveriş yapıyordu bir isteğin varmı dedi aklıma birşey gelmemişti tüh..kışın iyide olurdu ..çocuklar içecekleri zaman mini meyve sıkacağı var ha şu limon sıkacağı aslında meyve sıkacağı dediysem onda sıkıyorum ama kes sık uğraştırıyor..((
Eda iyiki sordu yaz yaz bitiremedim yardımdan çok kendi ıvır zıvırımı yazmışım.:26:
sabah doktora gittim dökülüyodum eşimden bulaştı bana da keçi gribi olmuşum bende. acayip öksürük var çok şükür ciğerlere inmemiş. nur'la konuştuk sabah hemşire olan yengesi demiş ki kuzucukları dışarı çıkarmayın. musti de hastaymış. öksürük hapşuruk ve ishal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?