melekkk aşağıdasın gördüm senüüü
zati bugün nesrinde aşağıdaydı
dilekte güne bikaç gün kala girer sonra kaybolur piyasadan
ne iş hatunlarr bakıyorum foto çalmayamı geldünüzzz başka zaman yoksunuz
iyiki bugünü yaptık yahu gelmeyen hatunlar teşrif eder olmuş
ben de hic sevmem su hardali ya...ama omega 3 kullanmam sart oldu sanirim..
kizlar su siralar saclarim acayip zayifladi..zaten ince telliydi..kirilmalar ve kurumalar basladi..kis oldugu icin ev de kuru..nemlendiriciler de pek ise yaramadi..acaba kullandiginiz bir ürün ya da vitamin var mi??
ben de tupper almk istiyom.nasıl olacak?
bir kere sipariş verdim gelmedi
neva'ya birkaç haftadır her cuma süt dilimi alıyorum bayılıyor.şu an bozuk plak gibi süt dilla süt dilla deyip duruyor.aranızda veren var mı? ben abur cubur olarak bir çubuk kraker ki adı cubuu nevaca da bir de süt dilla veriyorum:)
mr sonuçlarımı bugün aldık. eklem romatizması dedi doktor. moralim bozuldu.. bir de kütahyadaki memnun kaldığımız bir doktor vardı. ona gideceğiz bakalım tatilde. o da aynısını söylerse ona göre tedavisine başlayalım diyoruz.. faranjit ise bugün tamamen grip ile birleşti. beni süründürüyor. yiğitte de hafiften belirtileri var. aynı şekilde eşimde ve kayınvalidemde de.. kayınpederim yeni atlattı zaten. evcek kötüyüz yani. offff
bir beşiktaşlı olarak aynı duygulara sahibin gülistancım :)ohh beşiktaşacan geldi..gelsin goller..!!!!!!11
esra sen dalga geçiodun noldu böbeeeeeem!!
Nesrin hayırdır aşkın kabarmış bana nie yavv ben nie tatlı oldum şimdi:)
çok geçmiş olsun ya. kuzuya da çok geçmiş olsun. bizde aynı durumdayız. yiğit evde hasta ben işteyim ve hastayım..salı günü işten eve gidince daha kötü oldum hemen acile gittik bi tane iğne yaptılar dediler 3 gün rapor veriyoruz dinlenmen şart ben yine her zamanki gibi direttim yok dedim kullanamam onlarda iyi olamazsın dediler ok.dedim o ara başkanı aradım rapor almıyorum ama yarın gelmeyceğim dedim oda ok. neyse o geceyi iyi kötü atlattık... sabah uyandım tümgün dinlenecektim bi baktıkki selinin ateşi var elleri ayakları başı yanıyor hemen bi ağrı kesici içirdik 3-4 saat sonra yeniden çıkıyor dr. umuz eskişehirde iyi bi aile hekimimiz var ona götürdük baktı boğazları kızarmış benden bulaşmış ateşi 2 gün kadar devam eder dedi... dün akşama kadar selinle ilgilendik birşey yemedi kuzum, leyla gibi yürümeye bile mecali yok baygın baygın baktı benimse ömrümden 10 yıl gitti kendi derdimi hastalığımı unuttum.... sabahı sabah ettik sabaha kadar yine ateşi sürdü surubun etkisi geçiyor yeniden başlıyor.. dr klomen bıd diye bi antibiyotik peditus verdi.... deryayla konuştuk dün oda peditus vermemi söyledi onun dr. öyle demiş... şimdi işteyim malesef ama aklım evde ne yapıyor diye bugün ateşlenecekmi diye endişeliyim.. az önce abi aradı eşi rahatsızlanmış acildeyiz dedi yani oda bugün gelemiyor kaldım tek başıma erken çıkma gibi bi ihtimalim de yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?