2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güliiizzz geçmiş olsun bebemmm acil şifalar dilerim
mustide hasta olmuş kıyamam ona nur yine karalar bağlamıştır

esracımm efet bacım hasta ama valla ben musti gibi hasta olsam kafamı kaldırmam ama adamda bi enerji var hiç bitmio yok yok bu sefer karaları bağlamadım anacım iim bu sefer alıştık hastasığınada:))

anacım yok kayanan yok aynı yerde oturduğumuz yengee yok kaldım tekk başımaa ee dayım yanlız kaynım yanlızz benim kocada onlara uydu eve yatmaya gelio adama çatmamak için kendimi zor tutuom valla anam gelsin 1 günde olsa bende onlara kalmaya gideceğim önce çarşı pazar gezmeyi düşünüyorum...

güliii bajımmm şimdi diosundur belkii dayısı yemeği nurda yiyordur kesin diee bu sefer gelmiolar bajım dışarda yiyorlar hep birlikte::))
ordanda sitenin alt katına tenis masası okey filan aldırlar orda durup eve yatmaya dağılıyorlarr.. tvde yoktu yeni geldi kanallar bütün gün sap gibi yaşadım..

Son düzenleme:
bizde de gökhan evde kahvaltı yapıosa sucuk sosik filan yenir ben tek başıma yediğimde benir ekmek yeter bana amaaa asitliii içecek konusunu abartıorum kendi adıma dün 2 litre kola 1 barda gazoz içmişim valla gökhan dioki kadın evde tek kaldı kendini kolaya verdi dio kesmez yanlızlığını kola die dalga geçio

bu arada çoook mutluyum ütüye tekrar başka bi kadın buldum

umudum yoktu ama sayfalar ilerlemiş.gelesim yoktu geliyorum hep yalnızım topikte.
derya ben de küçükken öyleymişim anne sütü de almayan mıymıntı ben akşamdan ağzıma aldığım ekmeği sabaha kadar emermişim
benim de saçım Afyona geldiğimizden beri müthiş dökülüyor bir şampuana başladım nispeten azaldı.hayatımda saçımın döküldüğünü bilmem.

neva haftasonu bir arkadaş toplantısına gittiğimizden beri huy değiştirdi.3 tane daha kız çocuğu vardı 2 ve 3 yaşlarında bağırış çağırış kavga gürültü ettiler.neva kanepede oturup kitapları karıştırdı çok sakindi her zamanki gibi.ama o günden sonra neva'yı tanıyamıyorum en ufak şeyi ağlayarak söylüyor.sinirlerim yıpranıyor ama belli etmiyorum.hiç yapmadığı şeyleri yapıyor.köpek dişlerin biri daha geliyor ondandır inşallah.

gün fotaları çok güzeldi.nuriş de gelmiş ne güzel.
esram geçmiş olsun
Geçmişe gittim geleceğim

heheh cingöz hiçbirşeyide kaçırmaz hastalık felan tanımaz
eveeet resim çalmaya geldim napayım bilgisayarım yok alıcam yakında bende özledim buraları
seodan fırsat buldukça nete giriyorum

bu arada gizmooo evini bende çok beğendim mutlu&huzurlu sağlıkla oturun evinizde
isteyen herkese rabbim kooocaman ev kısmet nasip etsin 10 ay sonra banada :))

Gülistan sen varya sen çok tatlısın yaww

ben de tupper almk istiyom.nasıl olacak?
bir kere sipariş verdim gelmedi

neva'ya birkaç haftadır her cuma süt dilimi alıyorum bayılıyor.şu an bozuk plak gibi süt dilla süt dilla deyip duruyor.aranızda veren var mı? ben abur cubur olarak bir çubuk kraker ki adı cubuu nevaca da bir de süt dilla veriyorum:)

sağlıklı yaşam bilgileri benim için çok makbuldür.devamını beklerim.ben dikkat etmeye çalışıyorum kendi adıma ne yaparsak kar

mr sonuçlarımı bugün aldık. eklem romatizması dedi doktor. moralim bozuldu.. bir de kütahyadaki memnun kaldığımız bir doktor vardı. ona gideceğiz bakalım tatilde. o da aynısını söylerse ona göre tedavisine başlayalım diyoruz.. faranjit ise bugün tamamen grip ile birleşti. beni süründürüyor. yiğitte de hafiften belirtileri var. aynı şekilde eşimde ve kayınvalidemde de.. kayınpederim yeni atlattı zaten. evcek kötüyüz yani. offff

çok geçmiş olsun canım.eklem romatizması teşhisi için başka doktora gitmen mantıklı.

ben de hic sevmem su hardali ya...ama omega 3 kullanmam sart oldu sanirim..

benım damak tadıma cok uygun.. ozellıkle etin yanında sahane gıdıyor.

kizlar su siralar saclarim acayip zayifladi..zaten ince telliydi..kirilmalar ve kurumalar basladi..kis oldugu icin ev de kuru..nemlendiriciler de pek ise yaramadi..acaba kullandiginiz bir ürün ya da vitamin var mi??

Solgar ın vıtamınını kullandıgımdan berı saclarım 3 tel dokuluyor belkı,öneririm.

Kuzey her gun kinder ın mınıklerınden bır tane yıyor.. tv de gorunce bana donup mama dıyor.. kıyamıyorum ben de.. verıyorum.

gecmıs olsun.. Rabbım dermansız dert vermesın.

ohh beşiktaşacan geldi..gelsin goller..!!!!!!11
esra sen dalga geçiodun noldu böbeeeeeem!!

Nesrin hayırdır aşkın kabarmış bana nie yavv ben nie tatlı oldum şimdi:)

eliff ben notları temize çektikçe yazarım isteyen uygular.
valla bende kendimce uyguluyorum bitek çaya söz geçiremiyorum.
ama marka konusunda kadın özellikle vurgulamaış söylediği markalardaki kimya muhendisleri arkadaşları oldugu için biliyor.bu bilgiler ambalajında yazmadıgı için!zate hep farklı markalar yani ülkerin sadece bebe bisküvs,ini örnek veriyor ama ıslak mendilini önermiyor yani reklam kokusu yok bence..

birde baharatları buzdolabında saklayın demiş.mutfakdaki ısıdan zarar görüyormuşş

elif maşallah nevada cen cen konuşuyor.
ben afike çubukkraker veriyorum bide nadiren cocostar yediği tek çikolata yada tatlı diyelim.tatlı sevmiyor bizimki.

salı günü işten eve gidince daha kötü oldum hemen acile gittik bi tane iğne yaptılar dediler 3 gün rapor veriyoruz dinlenmen şart ben yine her zamanki gibi direttim yok dedim kullanamam onlarda iyi olamazsın dediler ok.dedim o ara başkanı aradım rapor almıyorum ama yarın gelmeyceğim dedim oda ok. neyse o geceyi iyi kötü atlattık... sabah uyandım tümgün dinlenecektim bi baktıkki selinin ateşi var elleri ayakları başı yanıyor hemen bi ağrı kesici içirdik 3-4 saat sonra yeniden çıkıyor dr. umuz eskişehirde iyi bi aile hekimimiz var ona götürdük baktı boğazları kızarmış benden bulaşmış ateşi 2 gün kadar devam eder dedi... dün akşama kadar selinle ilgilendik birşey yemedi kuzum, leyla gibi yürümeye bile mecali yok baygın baygın baktı benimse ömrümden 10 yıl gitti kendi derdimi hastalığımı unuttum.... sabahı sabah ettik sabaha kadar yine ateşi sürdü surubun etkisi geçiyor yeniden başlıyor.. dr klomen bıd diye bi antibiyotik peditus verdi.... deryayla konuştuk dün oda peditus vermemi söyledi onun dr. öyle demiş... şimdi işteyim malesef ama aklım evde ne yapıyor diye bugün ateşlenecekmi diye endişeliyim.. az önce abi aradı eşi rahatsızlanmış acildeyiz dedi yani oda bugün gelemiyor kaldım tek başıma erken çıkma gibi bi ihtimalim de yok (

ohh beşiktaşacan geldi..gelsin goller..!!!!!!11
esra sen dalga geçiodun noldu böbeeeeeem!!

Nesrin hayırdır aşkın kabarmış bana nie yavv ben nie tatlı oldum şimdi:)
bir beşiktaşlı olarak aynı duygulara sahibin gülistancım :)
çok geçmiş olsun ya. kuzuya da çok geçmiş olsun. bizde aynı durumdayız. yiğit evde hasta ben işteyim ve hastayım..

Günaydınnn

ayy sibel çok geçmiş olsun canım ya!seline geçmesi fena olmuş.
allahım acil şifalarversin.bu ara herkesde var hastalık.bizimde aydının abisi eşi çocucugu maaaile hastalar biz gitmiyoruz ama kayınvalidem bi onlarda bi bizde umarım bulaşmaz bizede.
bi kaç gundur dışarıda çıkarmadık hiç afiki. epey soguk var.
aslında dışarı çıkıp bi haa alması daha iyi

bu araada esrako ya evet ece hep evde demek unutuyorsun:).
hava güzelken bakıcı indirsin bahcede bi kaç dolaşsın o bile yeter benmde aklıma gelmişti söyledim zannediyorum meger içimden geçirmişim.

fatma sorma ya bu yeni transferlerle valla maç izlemek bile çok zevkli oldu.
bucayı nasıl haşat ettiler.ilk dömnem maçları izlemekden sıkılıyorduk ama artık hop otur hop kalk.iyi oldu yaff

cülüzzz yazmıyosun sende eskisi gibi.

özleem evdesin bugun tatil gununmu yoksa.
nasılsın nasıl gidiyor?

ayy bide pervinime selam vereyim okuyor ama yazamıyor ya.
pervinim özledim seni ecemi.
nasılsınız iyisinizmi?

okuyupda yazmamak deyince muczem başakım..sen nasılsın salih neler yapıyor.iyisiniz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…