2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gülistan ve fatma teşekkür ederim... inşallah çabucacık atlatır.. şimdi evi aradım hala ateşi varmış( kuş olup uçmak istiyorum eve.. saat 9 da antibiyotiğini içirmiş annem şimdide calpol verecekti facede bi arkadaş yazmış GÜL SUYU iyi geliyormuş ateşe ovunca onuda yapın dedim belki bi faydası olur...

gülim 1 haftadır keçiler kovalıyo beni cok fenayım ondan aktif olamıyorum :) bugün daha iyiym çok şükür. ama kuzucumda öksürmeye başladı sabah gittik doktora prospan ve ibuaramine devam. ateşlenmediği için antibiyotiğe gerek yok dedi doktor. umarım hemen atlatır.

selinime çok geçmiş olsun. dün giremeyince anladım sibelcim seline de geçtiğini. ne illet bişey cıktı şu grip domuz gribini bile solladı.

arkadaslar gün resimlerinizi ve videolarinizi gördüm..bütün bebisler nasilda büyümüsler..masallah cokta iyi anlasmislar..özelliklede oynamalarina bayildim..ama resimleriniz yok kizlar..

ozgull resim ve videoları gordum demissin basta sonra en sonda resimleriniz yok kızlar demissin anlaadım yani resimleri gordunmu gormedinmi:)))

ay inanılır gibi degil ibonun yegeni var hep anlatırlar o da oyleymis yatar kalkar sabah oulr agzında tutarmıs
kabus bir yeme sekli agzında tutup yutmayana yapacak birsey yok elini sokup itemiyorsunki bizimki simdilik agzını acmayan model bunada sukur diyorum.

yaff osman haftada 4 bin tl kazanıyomuş bu yahoyu bi ajansa kayıt yaptırmalı
para lazımmm paraaaaa
bi faidesini görelim bu enciklerin artıkın değilmi

yaaa dimii eminim oyledir yani
hos kolay degil bu tarz bir is yapmak o yasta ama pedagogu ozel odası falan varmıs sette dusunsene çocuk hep acıtasyon seklinde ruh hali nasıldır acaba :)
ama bir girisimde bulunmak gerek kesinlikle ben çalısmasam goturup getirme imkanım olsa yazdırırıdım bir ara epey dusundum sonra çaydım

ay nur napıyorsun sana zararlı hadi ondan geçtim emziriyorsun sen çocuga geçiyor ve de gaz yapmıyormu yigite nasıl içiyorsun o kadar kolaya emziren kadınsın sen yahuu yapma

bizde çubuk kraker veriyoruz sokaklarda gezerken pusetten inmesin oyalansın diye:)

haydaaaa
insallah degildir ne diyim arkadasım baska dr fikri daha al da sonra tedavisine bakarsınız

ohh beşiktaşacan geldi..gelsin goller..!!!!!!11
esra sen dalga geçiodun noldu böbeeeeeem!!

Nesrin hayırdır aşkın kabarmış bana nie yavv ben nie tatlı oldum şimdi:)
ayy evettt besiktas sahlandı boyle devam eder insallah

sibelcim ya geçmis olsunn her ikinizede aynı evde bulasmaması sasırtıcı oluyorz aten
tek hasta olunca basında olmayan sen degilsin uzme kendini boyle
ben oglumu yuvalarda buyuttum hep tel ile arardım ates dusurucu içti herkes aktivite yapıyor masada o minderlerde yatıyor merak etmeyin derlerdi dusun.
senin kızın evinde babannesi ile birlikte en azından. yuvada kenarda minderde yatmasından iyidir. oyle dusun
ha ama ne var su an koca essek oldu berke hepsi unutuluyor kendini uzmemeye çalıs

valla unutuyorum niye kis geldi moduna girdim daha sokga parka çıkılmaz bu defter kapandı diye hani avalar iliman gitti akıl edemedim aslında çıkarılabilir diye .)
ne garip dimi en cin seyleri dusunup bu kadar basit birseyi akıl edememek

günaydin kizlar!! valla Esra senden korkulur..ben hizli hizli yazarken dikkat etmemisim ne yazdigima..ama kime yazdigimi unutmusum..esranin gözünden kacar mi?? kiz demek istedigim video ve cocuklarin resimlerini gördüm ama annelerin pek resimleri yoktu ya da benim gözümden kacti..ama dün face de gördüm..birkac resim eklenmis... nurdani felan gördüm resimlerde..masallah baya zayif..tam formunda..türkiye yaramis sanki..

canim cok gecmis olsun..bence de baska bir doktora görünüp onunda onayini alman iyi olur..belki yanlis bir teshistir...insallah gribide cabuk atlatirsin...

sana da seline de cok gecmis olsun..insallah bu son hastalik haberi olur ...

bu agizda yemek tutma isini arada Hayatta yapiyor ama öyle uyuyana kadar felan degil..yemek istemediginde tutuyor ve bir anda fiskirtiyor agzindan..arada da bazi cisimleri felan atip onlari tutuyor..ama ben elimi uzatinca yada agzini acinca veriyor..yusufta öyle cikarmiyor mu???

sac bakimi ile ilgili tarifin icin sagol..ama hepsini bulabilirmiyim bilmiyorum..bulamasamda bulduklarimla yapmayi düsünüyorum..birde hergün dus almakta saci kuruturmus..sacin kendi yaginada ihtiyaci varmis diye duymustum..bundan da olabilir mi acaba???

çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için geçecek inşallah...

haklısın esrako kreşte falan olsa daha zor ama her zaman insanın içinde bulunduğu ortam zor geliyor işte daha kötüsüoluncada öncekine şükrediyorsun hayat böyle bi muamma..

aynı evde olunca tabiki ister istemez bulaşıyor ki bu seneki hastalık öyle böyle değil berbat birşey inşallah bir daha yakalanmayız...

GÜLİZİM sanada alpede geçmiş olsun çok zor biran önce oda iyileşir inşallah ne kadar maskeyhlede dolaşsan dikkatte etsen olmuyor şuan tek temennimiz çabuk atlatmaları... sizin en azından ateş yok ateş çok kötü en çok korktuğum şeylerden biri ateş diğeride yanık allah korusun ikisindende... dr. 2 gün kadar ateşi sürer dedi inşallah çabucacık geçer....

güliz ve alperen geçmiş olsun
bu sene hastalık herkesi perişan etti
bu cumartesi annemle tiyatroya gidicez eşim de ece ye bakacak
pazar günü de kaynım sözleniyor söz işi bile bana pahalıya patladı kıyafet al ece ye ayakkabı al vs yani
ece yi de götüreceğiz söze kayınpeder öyle istiyor valla bende topuklu ayakkabılarımla ece nin peşinde koşamam diyeceğim kocama

evet başka doktora gitmek lazım Fatma geçmiş olsun

sana da kızına da geçmiş olsun herkes dökülüyor ya

yaff osman haftada 4 bin tl kazanıyomuş bu yahoyu bi ajansa kayıt yaptırmalı
para lazımmm paraaaaa
bi faidesini görelim bu enciklerin artıkın değilmi
ece nin fotoları neşe erberk ajansına göndermiştim çağırdılar foto çekimine ama biz gidemedik o ara havalar çok soğuktu vs baharda götüreyim çekime diyorum

eti crax veriyorum
arada da çikolata falan

ayy ilahi güliz yaaa demek senide keçiler kovalıyor.
geçmiş olsun yaa.
valla bu keçi gribi muhabbeti aşmış durumda bizim burda komşular demişki bu sarı keçi gribi aynı sarı keçigibi inatçı sarı keçi muhabbetine çok güldük.
(kayınvalidem bide ciddicciddi anlatıyor)
allah şifa versin tüm anne ve bebilerimze

bu da komik ya!!! keci yetmedi sari keci ha!!!

çok geçmiş olsun canım.eklem romatizması teşhisi için başka doktora gitmen mantıklı.
teşekkkürler canım. inşallah diğer doktor da aynısını söylemez bakalım..
gecmıs olsun.. Rabbım dermansız dert vermesın.
aminnn evrim. çok doğru. rabbim bunaltmasın kimseyi..
fatma sorma ya bu yeni transferlerle valla maç izlemek bile çok zevkli oldu.
bucayı nasıl haşat ettiler.ilk dömnem maçları izlemekden sıkılıyorduk ama artık hop otur hop kalk.iyi oldu yaff
:) ben hastalıktan iyice bakamadım ama eşim dediğin gibi hop oturup hop kalktı. eskiden ne güzel birlikte izlerdik. şimdi hem hastalık hem yiğit nerdeeeeeeee
haydaaaa
insallah degildir ne diyim arkadasım baska dr fikri daha al da sonra tedavisine bakarsınız
inşallah esracım. aklımdan fıtık olabilir diye geçiriyordum bel deyince ama ne biliyim romatizma hiç aklıma bile gelmemişti resmen dumur oldum duyunca.
canim cok gecmis olsun..bence de baska bir doktora görünüp onunda onayini alman iyi olur..belki yanlis bir teshistir...insallah gribide cabuk atlatirsin...
teşekkürlerler canım. inşallah atlatırım. bu yaşta romatizma filan moral bozucu gerçekten..
evet başka doktora gitmek lazım Fatma geçmiş olsun
teşekkürler meltem.

her sene bi grip kuştu domuzdu derken şimdi sıra keçilerde. bizlerinki belki keçi gribidir de bebişlerimizinki olsa olsa kuzu gribidir heralde...

dün yiğit gece 2 de uyudu. gözümüzden uyku aktı ama mecbur bekledik. 6 da uyandı. 7 ye kadar uyutmaya çalıştım. ayağımda salladım. sonra uyumam mantıksız zaten 7 buçukta kalkacağım işe gitmek için. yani 4 saatlik uykuyla duruyorum. yanıyor gözlerim fenayım! işin kötüsü şimdi evle görüştüm. yiğit daha uyuyormuş!!! arkadaşlar ne dersiniz hastalığından mı uyuyor acaba yavrum ateşi var mı bak dedim annem baktı yok dedi. çok endişeliyim ya offff!!!

fatmacım cok geçmiş olsun, ağrın nasıl bir ağrıydı? işin ehli bir doktora göster mutalaka sonuçlarını ihmal etme canım.

meltem teşekkürler, cicilerinizi güle güle giyin

Hastalık kol geziyor çok fena..
Sibel, Güliz, Fatma çok geçmiş olsun..
Bu seneki grip mikrobu çok güçlü galiba, ben de 15 gün öksürük faranjit burun akıntısı mahvoldum.
Çocukların hastalığı zaten en kötüsü, insan kendini unutuyor.

Bu ağızda yemek tutma olayını çok iyi bilirim. Benim kızım bu konuda profesyonel. Bazen iki üç kaşık yemek için yarım saat uğraşıyorum. Şimdilerde ise ağzını açıyor ama ardından tükürüyor hemen. Artık ne kadar ağzına bulaşırsa o kadarını yutuyor. Yok bekledik sabahtan öğlene kadar aç ama aynı bu şekil devam ediyor. Son birkaç gündür iştah berbat durumda 10-15 günde hortluyor bu şekilde iştahsızlık. Allah kolaylık versin hepimize.

Sağlıklı yaşam önerileri için teşekkürler ama nasıl olacak bu işler beni gerçeye başladı.

Geçen gün gazete yazıyor İzmit de Dilovasındaki annelerin sütünde bile kurşun varmış ,analiz sonuçlarına göre. Hadi buyur en sağlıklı dediğimiz anne sütü çevre şartlarından ne hale geldi. İstanbul çok mu farklı sanki?

Bu durumlarda Evrimin sözü geliyor aklıma "Çocuğumu da alıp dağa çıkasım geliyor"

ikinizede çok geçmiş olsunn..

müthiş salgın yani evden çıkmadım ben hiç nasıl hastayım anlatamam nerden bulaştı nasıl üşüttüm bilmiyorum..

sağ ayağı özellikle çok belirgin tanıdık bi ortopediste götürdük daha küçük röntgen almayalım 6 ay sonra tekrar bakalım ayakkabı giydirme evde falan dedi.. ama dayanamadık biz iyi bi çocuk ortopedisti varmış muharrem yazıcı diye ondan randevu aldım bi sonraki cumaya gidicez çok üzülüyorum ya ortopedik bot kullanmak zorunda kalmaz umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…