arkadaslar gün resimlerinizi ve videolarinizi gördüm..bütün bebisler nasilda büyümüsler..masallah cokta iyi anlasmislar..özelliklede oynamalarina bayildim..ama resimleriniz yok kizlar..
ay inanılır gibi degil ibonun yegeni var hep anlatırlar o da oyleymis yatar kalkar sabah oulr agzında tutarmısyusuf sabah kahvaltısını çok az yaptı..öğlen yatırmadna dolma içi ve yoğuret hazırladım..sonuç tek kaşı ağzında en az yarım saat tuttu..bende sinirilerim hopamsın dişye başını bekelmiyorum..neyse o yutana kadar makinadan çamaşır çıkartayım dedim..bi geldim ağzında yemek ve mama sandalyesinde uyuyakalmış..yavaşça kaldırdım kaldırırken yutar heralde dedim yok ağzında tutuyor ..üstünü çıkartırken yutar dedim yok ayağıma aldım..derin uykuya daldı yok yine yutmuyor boğulacak diye ayağımdanda indiremiyorum..of sonuç ağlayarak uyandı boğulacaktı çünkü..ağzından bir tükürdü( sonra zor sakinleştirdim geri uyuttum..bu saat oldu yarım kase kahvaltıyla duruyoruz..geçen 200 gr almış demiştimya malesef tam 1 kilo gitmiş paşadan ..çok üzüldüm..en son 6 aylıkken bukadar iştahsızdık..bir aydır mahvetti beni..
yaff osman haftada 4 bin tl kazanıyomuş bu yahoyu bi ajansa kayıt yaptırmalı
para lazımmm paraaaaa
bi faidesini görelim bu enciklerin artıkın değilmi
bizde de gökhan evde kahvaltı yapıosa sucuk sosik filan yenir ben tek başıma yediğimde benir ekmek yeter bana amaaa asitliii içecek konusunu abartıorum kendi adıma dün 2 litre kola 1 barda gazoz içmişim valla gökhan dioki kadın evde tek kaldı kendini kolaya verdi dio kesmez yanlızlığını kola die dalga geçio
ben de tupper almk istiyom.nasıl olacak?
bir kere sipariş verdim gelmedi
neva'ya birkaç haftadır her cuma süt dilimi alıyorum bayılıyor.şu an bozuk plak gibi süt dilla süt dilla deyip duruyor.aranızda veren var mı? ben abur cubur olarak bir çubuk kraker ki adı cubuu nevaca da bir de süt dilla veriyorum:)
haydaaaamr sonuçlarımı bugün aldık. eklem romatizması dedi doktor. moralim bozuldu.. bir de kütahyadaki memnun kaldığımız bir doktor vardı. ona gideceğiz bakalım tatilde. o da aynısını söylerse ona göre tedavisine başlayalım diyoruz.. faranjit ise bugün tamamen grip ile birleşti. beni süründürüyor. yiğitte de hafiften belirtileri var. aynı şekilde eşimde ve kayınvalidemde de.. kayınpederim yeni atlattı zaten. evcek kötüyüz yani. offff
ayy evettt besiktas sahlandı boyle devam eder insallahohh beşiktaşacan geldi..gelsin goller..!!!!!!11
esra sen dalga geçiodun noldu böbeeeeeem!!
Nesrin hayırdır aşkın kabarmış bana nie yavv ben nie tatlı oldum şimdi:)
salı günü işten eve gidince daha kötü oldum hemen acile gittik bi tane iğne yaptılar dediler 3 gün rapor veriyoruz dinlenmen şart ben yine her zamanki gibi direttim yok dedim kullanamam onlarda iyi olamazsın dediler ok.dedim o ara başkanı aradım rapor almıyorum ama acildeyiz dedi yani oda bugün gelemiyor kaldım tek başıma erken çıkma gibi bi ihtimalim de yok(
Günaydınnn
ayy sibel çok geçmiş olsun canım ya!seline geçmesi fena olmuş.
allahım acil şifalarversin.bu ara herkesde var hastalık.bizimde aydının abisi eşi çocucugu maaaile hastalar biz gitmiyoruz ama kayınvalidem bi onlarda bi bizde umarım bulaşmaz bizede.
bi kaç gundur dışarıda çıkarmadık hiç afiki. epey soguk var.
aslında dışarı çıkıp bi haa alması daha iyi
bu araada esrako ya evet ece hep evde demek unutuyorsun:).
hava güzelken bakıcı indirsin bahcede bi kaç dolaşsın o bile yeter benmde aklıma gelmişti söyledim zannediyorum meger içimden geçirmişim.
fatma sorma ya bu yeni transferlerle valla maç izlemek bile çok zevkli oldu.
bucayı nasıl haşat ettiler.ilk dömnem maçları izlemekden sıkılıyorduk ama artık hop otur hop kalk.iyi oldu yaff
mr sonuçlarımı bugün aldık. eklem romatizması dedi doktor. moralim bozuldu.. bir de kütahyadaki memnun kaldığımız bir doktor vardı. ona gideceğiz bakalım tatilde. o da aynısını söylerse ona göre tedavisine başlayalım diyoruz.. faranjit ise bugün tamamen grip ile birleşti. beni süründürüyor. yiğitte de hafiften belirtileri var. aynı şekilde eşimde ve kayınvalidemde de.. kayınpederim yeni atlattı zaten. evcek kötüyüz yani. offff
salı günü işten eve gidince daha kötü oldum hemen acile gittik bi tane iğne yaptılar dediler 3 gün rapor veriyoruz dinlenmen şart ben yine her zamanki gibi direttim yok dedim kullanamam onlarda iyi olamazsın dediler ok.dedim o ara başkanı aradım rapor almıyorum ama yarın gelmeyceğim dedim oda ok. neyse o geceyi iyi kötü atlattık... sabah uyandım tümgün dinlenecektim bi baktıkki selinin ateşi var elleri ayakları başı yanıyor hemen bi ağrı kesici içirdik 3-4 saat sonra yeniden çıkıyor dr. umuz eskişehirde iyi bi aile hekimimiz var ona götürdük baktı boğazları kızarmış benden bulaşmış ateşi 2 gün kadar devam eder dedi... dün akşama kadar selinle ilgilendik birşey yemedi kuzum, leyla gibi yürümeye bile mecali yok baygın baygın baktı benimse ömrümden 10 yıl gitti kendi derdimi hastalığımı unuttum.... sabahı sabah ettik sabaha kadar yine ateşi sürdü surubun etkisi geçiyor yeniden başlıyor.. dr klomen bıd diye bi antibiyotik peditus verdi.... deryayla konuştuk dün oda peditus vermemi söyledi onun dr. öyle demiş... şimdi işteyim malesef ama aklım evde ne yapıyor diye bugün ateşlenecekmi diye endişeliyim.. az önce abi aradı eşi rahatsızlanmış acildeyiz dedi yani oda bugün gelemiyor kaldım tek başıma erken çıkma gibi bi ihtimalim de yok(
evet başka doktora gitmek lazım Fatma geçmiş olsunmr sonuçlarımı bugün aldık. eklem romatizması dedi doktor. moralim bozuldu.. bir de kütahyadaki memnun kaldığımız bir doktor vardı. ona gideceğiz bakalım tatilde. o da aynısını söylerse ona göre tedavisine başlayalım diyoruz.. faranjit ise bugün tamamen grip ile birleşti. beni süründürüyor. yiğitte de hafiften belirtileri var. aynı şekilde eşimde ve kayınvalidemde de.. kayınpederim yeni atlattı zaten. evcek kötüyüz yani. offff
sana da kızına da geçmiş olsun herkes dökülüyor yasalı günü işten eve gidince daha kötü oldum hemen acile gittik bi tane iğne yaptılar dediler 3 gün rapor veriyoruz dinlenmen şart ben yine her zamanki gibi direttim yok dedim kullanamam onlarda iyi olamazsın dediler ok.dedim o ara başkanı aradım rapor almıyorum ama yarın gelmeyceğim dedim oda ok. neyse o geceyi iyi kötü atlattık... sabah uyandım tümgün dinlenecektim bi baktıkki selinin ateşi var elleri ayakları başı yanıyor hemen bi ağrı kesici içirdik 3-4 saat sonra yeniden çıkıyor dr. umuz eskişehirde iyi bi aile hekimimiz var ona götürdük baktı boğazları kızarmış benden bulaşmış ateşi 2 gün kadar devam eder dedi... dün akşama kadar selinle ilgilendik birşey yemedi kuzum, leyla gibi yürümeye bile mecali yok baygın baygın baktı benimse ömrümden 10 yıl gitti kendi derdimi hastalığımı unuttum.... sabahı sabah ettik sabaha kadar yine ateşi sürdü surubun etkisi geçiyor yeniden başlıyor.. dr klomen bıd diye bi antibiyotik peditus verdi.... deryayla konuştuk dün oda peditus vermemi söyledi onun dr. öyle demiş... şimdi işteyim malesef ama aklım evde ne yapıyor diye bugün ateşlenecekmi diye endişeliyim.. az önce abi aradı eşi rahatsızlanmış acildeyiz dedi yani oda bugün gelemiyor kaldım tek başıma erken çıkma gibi bi ihtimalim de yok(
ece nin fotoları neşe erberk ajansına göndermiştim çağırdılar foto çekimine ama biz gidemedik o ara havalar çok soğuktu vs baharda götüreyim çekime diyorumyaff osman haftada 4 bin tl kazanıyomuş bu yahoyu bi ajansa kayıt yaptırmalı
para lazımmm paraaaaa
bi faidesini görelim bu enciklerin artıkın değilmi
ben de tupper almk istiyom.nasıl olacak?
bir kere sipariş verdim gelmedi
neva'ya birkaç haftadır her cuma süt dilimi alıyorum bayılıyor.şu an bozuk plak gibi süt dilla süt dilla deyip duruyor.aranızda veren var mı? ben abur cubur olarak bir çubuk kraker ki adı cubuu nevaca da bir de süt dilla veriyorum:)
ayy ilahi güliz yaaa demek senide keçiler kovalıyor.
geçmiş olsun yaa.
valla bu keçi gribi muhabbeti aşmış durumda bizim burda komşular demişki bu sarı keçi gribi aynı sarı keçigibi inatçısarı keçi muhabbetine çok güldük.
(kayınvalidem bide ciddicciddi anlatıyor)
allah şifa versin tüm anne ve bebilerimze
teşekkkürler canım. inşallah diğer doktor da aynısını söylemez bakalım..çok geçmiş olsun canım.eklem romatizması teşhisi için başka doktora gitmen mantıklı.
aminnn evrim. çok doğru. rabbim bunaltmasın kimseyi..gecmıs olsun.. Rabbım dermansız dert vermesın.
:) ben hastalıktan iyice bakamadım ama eşim dediğin gibi hop oturup hop kalktı. eskiden ne güzel birlikte izlerdik. şimdi hem hastalık hem yiğit nerdeeeeeeeefatma sorma ya bu yeni transferlerle valla maç izlemek bile çok zevkli oldu.
bucayı nasıl haşat ettiler.ilk dömnem maçları izlemekden sıkılıyorduk ama artık hop otur hop kalk.iyi oldu yaff
inşallah esracım. aklımdan fıtık olabilir diye geçiriyordum bel deyince ama ne biliyim romatizma hiç aklıma bile gelmemiştihaydaaaa
insallah degildir ne diyim arkadasım baska dr fikri daha al da sonra tedavisine bakarsınız
teşekkürlerler canım. inşallah atlatırım. bu yaşta romatizma filan moral bozucu gerçekten..canim cok gecmis olsun..bence de baska bir doktora görünüp onunda onayini alman iyi olur..belki yanlis bir teshistir...insallah gribide cabuk atlatirsin...
teşekkürler meltem.evet başka doktora gitmek lazım Fatma geçmiş olsun
ikinizede çok geçmiş olsunn..salı günü işten eve gidince daha kötü oldum hemen acile gittik bi tane iğne yaptılar dediler 3 gün rapor veriyoruz dinlenmen şart ben yine her zamanki gibi direttim yok dedim kullanamam onlarda iyi olamazsın dediler ok.dedim o ara başkanı aradım rapor almıyorum ama yarın gelmeyceğim dedim oda ok. neyse o geceyi iyi kötü atlattık... sabah uyandım tümgün dinlenecektim bi baktıkki selinin ateşi var elleri ayakları başı yanıyor hemen bi ağrı kesici içirdik 3-4 saat sonra yeniden çıkıyor dr. umuz eskişehirde iyi bi aile hekimimiz var ona götürdük baktı boğazları kızarmış benden bulaşmış ateşi 2 gün kadar devam eder dedi... dün akşama kadar selinle ilgilendik birşey yemedi kuzum, leyla gibi yürümeye bile mecali yok baygın baygın baktı benimse ömrümden 10 yıl gitti kendi derdimi hastalığımı unuttum.... sabahı sabah ettik sabaha kadar yine ateşi sürdü surubun etkisi geçiyor yeniden başlıyor.. dr klomen bıd diye bi antibiyotik peditus verdi.... deryayla konuştuk dün oda peditus vermemi söyledi onun dr. öyle demiş... şimdi işteyim malesef ama aklım evde ne yapıyor diye bugün ateşlenecekmi diye endişeliyim.. az önce abi aradı eşi rahatsızlanmış acildeyiz dedi yani oda bugün gelemiyor kaldım tek başıma erken çıkma gibi bi ihtimalim de yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?