2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

FATMA geçmiş olsun canım kusura bakma.. ya hep böle oluyor okuyorum cevap yazdım sanıyorum ama sonra farkediyorum ki birşey yazmamışım kusuruma bakmayın :))

kesinlikle tek dr. a tahlile hastaneye bağlı kalma yanlış bakılmış olabilir iyi bi hastaneye git orda yaptır tahlillerini yeniden.... benim başıma geldi ya daha seline hamile kalmadan önce şekerime baktılar 160 dediler eyvah şeker hastasısın benimde dünyam karardı inanırmısın sabahtan öğleye kadar ağladım... sonra o gün öğleden sonra başka hastaneye gittim yeniden tahlil yaptırdık 90 mı 100 mı ne çıktı yani tahlil sonuçları yanlışmış şeker falan yokmuş ben üzüldüğümle kaldım...

canım aynısı bizdede var selin belirgin bir biçimde tabanı içe basıyor sağ ayağı.. şuan değilde 2 yaşında falan götürmeyi düşünüyorum ortopedi dr. una ... sanmıorum canım hemen ortopedik ayakkabı versinler hemen nettede ben çok araştırdım 3-4 yaşına kadar bekliyorlarmış büyük çoğunluğunda kendiliğinden düzelme oluyormuş inşallah gerek kalmaz tüm bunlara..

selamlarrr

sibel güliz fatma hepine çok çok geçmiş olsun
fatma eklem romatizması çok kötü bi şey değilki nie takıldın bu kadar... tabi yine başka dr ye gözükmekte fayda var kesin sonuçtan sonra tedaviye başlarsın
derya ben bi kutu çinko kullandım ikinciyi yarım bıraktım çinko eksiğim olduğnu düşünmüyorum artık bakalım yavaş yavaş toparlanıyo saçlarım extra bi şey yapmak istemiyorum yoruldum(

bu arada ben tekrar diete başladım.geçen gün tartıda 60lı rakamları gördüm 2 gündür dietteyim bakalım nasıl gitcek kilolar

yaz olsa sıcakta ister istemez gidio kilolar ama kışın çok zor bide hareketsizlik eklenice nasıl vercem bilmiyorum şu an sadece ekmeği azalttım bide öğleden sonra çuku yiyodum onu kaldırdım yerine elma veya eti form bide günde bir fincan yeşil çay

bence başlamışken tamamen bırak.sonra gündüzleri nerde olursan ol isteycek ellerini sokacak.valla çınar hafta sonları gündüz beni görüdğü için sürekli elleri memelerimdeydi.yanımızda kim olursa olsun istiyordu.arabaya bindiğimizde direk meme istiyordu öyle sakinleşiyordu.en korktuğum şeyde oydu.acaba naparız diye ama çok şükür kolay atlattık.
ay kuzum benim ya demek 1 kilo gitmiş.nazar değdi çocuğa .inşallah biranönce düzene girer.
çınar hemen hemen hergün bir adet pınguı yiyiyor.

canım benim çok geçmiş olsun

Evrime dicektim sen niye diyetisyene gidiyosunki zaten yazın sıcaktan erirsin diye ama korkmasın diye sustum

hemen hemen tüm bebişlerde bir hırçınlaşma var okuduğum kadarıyla.1 haftadır falan çnarda çok hırçın sürekli ağlayarak istiyor birşeyi.istediğini yapmayınca dahada fazlalaştırıyor ağlamasını.çok sinirli.aşırı derecede ısırma isteği var.tuttuğunu yakalıyor ve zorla bırakıyor.bütün kolarım mosmor.acaba gerçekten geçecekmi bu dönemleri

heheee :)))
cıtır arkadasımız ogzulcum :) biz çok resim çekilmedik yani çocukların her anını yakalayalım diye ugrastık birbirimizi unuttuk aslında bir nevi.

insallah giymek zorunda kalsa bile kisa surede duzelir . ikinci dr her teshisden sonra gerekli hale geldi artık dr lara hiç guvenilmiyor

bu arada ben tekrar diete başladım.geçen gün tartıda 60lı rakamları gördüm 2 gündür dietteyim bakalım nasıl gitcek kilolar

ay allahım sen 60 lrı gordum diye panikleyip diyete baslıyorsun bende 60 ları bir gorsem diyerekten :) hadi bakalım hayırlı olur diyetin insalah tekrar 50 leri gorursunx

selam annelerin en ağustosundan olanları :)

güli bacım, ne olsun şükür her zaman halimize.
halimiz haraptır da, biz bu harap viraneye aşığız vesselam :)
aşık demiş ki:
"harabat ehline hor bakma şakir, defineye malik viraneler var"!

epeydir çok sağlam takip edemedim işten güçten. Bugün hatta control f ile mucize diye aratayım dedim bi an içimden geldi, hem de tam senin yazdığın sayfada, ilk denememde "muc" yazdım "ize" bile yazamadan buldum yazını :) enteresan işler bu gönül işleri :)

hayat pek boş,

hangi güzel yüz toprak olmadı?
hangi güzel göz ki yere akmadı?
hangi gül açtı da solmadı? demiş bilenler.

Kendimizi an gelip her şey bittiğinde, zaman durduğunda çürüyecek, çürüdüğünde yanına bile yaklaşmayacağımız bedenlerimize öylesine hapsetmişiz ki; sanıyoruz soluduğumuz hava nefestir :)

Aldığım havayı nefese çevirmeye çalışıyorum. Kolay değil, başaracağımız da şüpheli.
Tek derdim bu şimdilik.

Hayat rutininde günlük işlere devam, bebek bezi değiştir, kavga dövüş mama yedir, üst baş değiş, oyuncak topla, yerdeki oyuncak karmaşsasında bir yerden bir yere giderken ayağıma saplanan ıvır zıvırın acısı, uykusuz geceler, bitmeyen yetişmeyen işler vs :)

Bir sarhoşa, bir dervişe bir de ağustos analarına 24 saat yetmezmiş

yeni smileylere baktım, içimde kalan bir smiley bulamadım, smileysiz veda ediyorum bu kez

Sevgilerimi sunuyorum hepinize.

tüm bebişlere kocaman ısırıklar :)

MUCİZEM gitmeeeeeeeeee((( okadar güzel yazmışsın ki kim bilir kaç kere okudum yazını bilmiyorum özlüyoruz seni nolur daha çok girmeye çalış....

yetişemiyorum dün gece yazdım bir sürü bağlantı gitti yazılar uçtu sinir oldum Bugün işlerimiz çok az ne olduysa :44: O yüzden dedim iki kelam edeyim Akşama bandanalı fotolarımı eklerim :)) Ev, iş Özde derken işim zor galiba...
Esra nın dediği gibi yaramadı aynı iş yerinde çalışmak bazen beni çırağıyla karıştırıp sesini yükseltiyor hemen tırnaklarımı çıkarıp savunmaya geçiyorum susturuyorum
Topik genelinde bir hastalık var sanırım çok geçmiş olsun burada havalar fena değil ama Özde de mümüklü Ayy böyle kopuk kopuk okuyunca zor oluyor fil hafızamdan eser kalmadı zaten bazen bütün müşteriler hep birden bir şey istiyor saf saf suratlarına bakıyorum kime yetişeceğim çok zorlanıyorum.. Özde de ayakta sallanma huyundan vazgeçti gibi akşam annem 8 gibi yemeğini yedirip getiriyor alıyorum evde altını değiştir oyna 9:30 gibi alıyorum bizim yatağa ışıkları kapatıyorum nenni diye diye sağa dönüyor sola dönüyor tepetaklak duruyor totoyu dikiyor 10 dk içinde uykuya dalıyor ama hala maalesef mimoza çiçeği dinliyor
Akşam vakit bulursam dönerim aranıza bugün pek yorulmadım :))

fatmacım cok geçmiş olsun, ağrın nasıl bir ağrıydı? işin ehli bir doktora göster mutalaka sonuçlarını ihmal etme canım.

meltem teşekkürler, cicilerinizi güle güle giyin
teşekkürler gülizci. ağrım şöyle. ayağımın üzeri durduk yere ağrımaya başladı. topalladım resmen. belim desen yarım saat ayakta kalayım ya da yürüyeyim hemen ortadan bir sancı saplanıyor böyle bıçak gibi.
teşekkürler
dur hemen telaşlanma. gerçi bende olsam aynı şeyi yapardım yani randevu alma konusunda. inşallah geçicidir. çoğunlukla geçiyormuş zaten sanırım. inşallah sizinki de geçer canım.
ne kusuru.. inşallah bende üzüldüğümle kalırım. ona razıyım yani..

romatizma kelimesi ürküttü beni. ne biliyim. bu yaşta böyleyse ilerde halim ne olur diye düşündüm..

geçenlerde bahsi geçen bir kurabiye vardı ya. onu yapasım var bakalım. hastayım ama canım çekti bi kere..

Muhabbet, iki kalb arasında bir cereyan hattıdır. Sevenler, hiçbir zaman sevdiklerini gönüllerinden ve dillerinden düşürmezler
sende aklımızda dilimizesin canım..telaşelerimiz hep aynı.

manevi hayatımda boşluk hissettiğimde hep sen gelirsin aklıma neden bilmem.
adıgın havayı nefese cevirmeye çalışmak ha..!!!ne denir ki bu söze

Son düzenleme:
inş kendılıgınden düzelır.doktorun tavsıyesıne uy evde ayakkabı falan gıydırme bencede.
iş kadını oldum dıosun yanı :) kolay gelsın hangısı daha zor evde ÖZdeye bakmakmı yoksa çalışmakmı :))
Şevvalde süt dilimini sevmedı kinder pingui yı sevıyo ve mılka milkinisi cok sevıyor.hele milkinisi bi yiyişi var görmen lazım.bitince ellerını 2 yana açıp gookk gook bitti dıo :)) bende arada verıyorum işte.tabı bırde meshur cubuk krekerımız.zor zamanların kurtarıcısı :))
cok gecmıs olsun,bencee baska bır doktora daha görünmende fayda var.inş ilaç tadevısıyle tamamen atlatırsın
hay Allah ıkınızede cok gecmıs olsun.valla busenekı grıp döktü herkezı.annemde tam 2 haftada ıyı oldu nerdeyse
cok gecmıs olsun sendemı kecı gribi... ıns Alp atlatır hemen

ama ne guzel anlatmıssın be Mucizemmm.yazını görünce hemen okudum,her cümlen bırdıgerınde derın anlam tasıyo daha ne dıyımm.daha fazla gel ama yaa,özletme

teşekkür edeim takipteyimr
elif maşallah nevada cen cen konuşuyor.
ben afike çubukkraker veriyorum bide nadiren cocostar yediği tek çikolata yada tatlı diyelim.tatlı sevmiyor bizimki.
benimki tatlı manyağı
zor bir sene oluyor senin için.son olur inşallah

Amak-ı hayal tadında yazan esrarengiz gadın seviyorum seni.öpüyorum havuç salih'i

verdiğiniz cevaplara teşkkürler.
güliz geçmiş olsun tadlum

Evrime dicektim sen niye diyetisyene gidiyosunki zaten yazın sıcaktan erirsin diye ama korkmasın diye sustum

delü :)) merak etme yaza da erıtecek bır seyler muhakkak buluruzz evveallahh.. korkmuyorum sadece tırsıyorum bıras ))

KUYRUKLU YILDIZ gıbı kadınsın.. arada gecıp gıdıyorsun.. uzun sure ışığın kalıyor.. görebilene elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…