sağ ayağı özellikle çok belirgin tanıdık bi ortopediste götürdük daha küçük röntgen almayalım 6 ay sonra tekrar bakalım ayakkabı giydirme evde falan dedi.. ama dayanamadık biz iyi bi çocuk ortopedisti varmış muharrem yazıcı diye ondan randevu aldım bi sonraki cumaya gidicez çok üzülüyorum ya ortopedik bot kullanmak zorunda kalmaz umarım..
bence başlamışken tamamen bırak.sonra gündüzleri nerde olursan ol isteycek ellerini sokacak.valla çınar hafta sonları gündüz beni görüdğü için sürekli elleri memelerimdeydi.yanımızda kim olursa olsun istiyordu.arabaya bindiğimizde direk meme istiyordu öyle sakinleşiyordu.en korktuğum şeyde oydu.acaba naparız diye ama çok şükür kolay atlattık.meme bırakma çalışmalarımla ilgili verdiğiniz cvplar için çok sağolun
bakalım başarılı olabilecekmiym pek umudum yok maalesef(
tülincim sen tamamen kestin mememden ne güzel ben geceyede razıyım artık gündüz emsin isterse 3 yaşına kadar ama artık gece meme olayı çekilecek gibi değil
ay kuzum benim ya demek 1 kilo gitmiş.nazar değdi çocuğa .inşallah biranönce düzene girer.yusuf sabah kahvaltısını çok az yaptı..öğlen yatırmadna dolma içi ve yoğuret hazırladım..sonuç tek kaşı ağzında en az yarım saat tuttu..bende sinirilerim hopamsın dişye başını bekelmiyorum..neyse o yutana kadar makinadan çamaşır çıkartayım dedim..bi geldim ağzında yemek ve mama sandalyesinde uyuyakalmış..yavaşça kaldırdım kaldırırken yutar heralde dedim yok ağzında tutuyor ..üstünü çıkartırken yutar dedim yok ayağıma aldım..derin uykuya daldı yok yine yutmuyor boğulacak diye ayağımdanda indiremiyorum..of sonuç ağlayarak uyandı boğulacaktı çünkü..ağzından bir tükürdü( sonra zor sakinleştirdim geri uyuttum..bu saat oldu yarım kase kahvaltıyla duruyoruz..geçen 200 gr almış demiştimya malesef tam 1 kilo gitmiş paşadan ..çok üzüldüm..en son 6 aylıkken bukadar iştahsızdık..bir aydır mahvetti beni..
çınar hemen hemen hergün bir adet pınguı yiyiyor.ben de tupper almk istiyom.nasıl olacak?
bir kere sipariş verdim gelmedi
neva'ya birkaç haftadır her cuma süt dilimi alıyorum bayılıyor.şu an bozuk plak gibi süt dilla süt dilla deyip duruyor.aranızda veren var mı? ben abur cubur olarak bir çubuk kraker ki adı cubuu nevaca da bir de süt dilla veriyorum:)
salı günü işten eve gidince daha kötü oldum hemen acile gittik bi tane iğne yaptılar dediler 3 gün rapor veriyoruz dinlenmen şart ben yine her zamanki gibi direttim yok dedim kullanamam onlarda iyi olamazsın dediler ok.dedim o ara başkanı aradım rapor almıyorum ama yarın gelmeyceğim dedim oda ok. neyse o geceyi iyi kötü atlattık... sabah uyandım tümgün dinlenecektim bi baktıkki selinin ateşi var elleri ayakları başı yanıyor hemen bi ağrı kesici içirdik 3-4 saat sonra yeniden çıkıyor dr. umuz eskişehirde iyi bi aile hekimimiz var ona götürdük baktı boğazları kızarmış benden bulaşmış ateşi 2 gün kadar devam eder dedi... dün akşama kadar selinle ilgilendik birşey yemedi kuzum, leyla gibi yürümeye bile mecali yok baygın baygın baktı benimse ömrümden 10 yıl gitti kendi derdimi hastalığımı unuttum.... sabahı sabah ettik sabaha kadar yine ateşi sürdü surubun etkisi geçiyor yeniden başlıyor.. dr klomen bıd diye bi antibiyotik peditus verdi.... deryayla konuştuk dün oda peditus vermemi söyledi onun dr. öyle demiş... şimdi işteyim malesef ama aklım evde ne yapıyor diye bugün ateşlenecekmi diye endişeliyim.. az önce abi aradı eşi rahatsızlanmış acildeyiz dedi yani oda bugün gelemiyor kaldım tek başıma erken çıkma gibi bi ihtimalim de yok(
günaydin kizlar!! valla Esra senden korkulur..ben hizli hizli yazarken dikkat etmemisim ne yazdigima..ama kime yazdigimi unutmusum..esranin gözünden kacar mi?? kiz demek istedigim video ve cocuklarin resimlerini gördüm ama annelerin pek resimleri yoktu ya da benim gözümden kacti..ama dün face de gördüm..birkac resim eklenmis... nurdani felan gördüm resimlerde..masallah baya zayif..tam formunda..türkiye yaramis sanki..
sağ ayağı özellikle çok belirgin tanıdık bi ortopediste götürdük daha küçük röntgen almayalım 6 ay sonra tekrar bakalım ayakkabı giydirme evde falan dedi.. ama dayanamadık biz iyi bi çocuk ortopedisti varmış muharrem yazıcı diye ondan randevu aldım bi sonraki cumaya gidicez çok üzülüyorum ya ortopedik bot kullanmak zorunda kalmaz umarım..
bu arada ben tekrar diete başladım.geçen gün tartıda 60lı rakamları gördüm 2 gündür dietteyim bakalım nasıl gitcek kilolar
teşekkürler gülizci. ağrım şöyle. ayağımın üzeri durduk yere ağrımaya başladı. topalladım resmen. belim desen yarım saat ayakta kalayım ya da yürüyeyim hemen ortadan bir sancı saplanıyor böyle bıçak gibi.fatmacım cok geçmiş olsun, ağrın nasıl bir ağrıydı? işin ehli bir doktora göster mutalaka sonuçlarını ihmal etme canım.
meltem teşekkürler, cicilerinizi güle güle giyin
teşekkürlerHastalık kol geziyor çok fena..
Sibel, Güliz, Fatma çok geçmiş olsun..
Bu seneki grip mikrobu çok güçlü galiba, ben de 15 gün öksürük faranjit burun akıntısı mahvoldum.
Çocukların hastalığı zaten en kötüsü, insan kendini unutuyor.
Bu ağızda yemek tutma olayını çok iyi bilirim. Benim kızım bu konuda profesyonel. Bazen iki üç kaşık yemek için yarım saat uğraşıyorum. Şimdilerde ise ağzını açıyor ama ardından tükürüyor hemen. Artık ne kadar ağzına bulaşırsa o kadarını yutuyor. Yok bekledik sabahtan öğlene kadar aç ama aynı bu şekil devam ediyor. Son birkaç gündür iştah berbat durumda 10-15 günde hortluyor bu şekilde iştahsızlık. Allah kolaylık versin hepimize.
dur hemen telaşlanma. gerçi bende olsam aynı şeyi yapardım yani randevu alma konusunda. inşallah geçicidir. çoğunlukla geçiyormuş zaten sanırım. inşallah sizinki de geçer canım.sağ ayağı özellikle çok belirgin tanıdık bi ortopediste götürdük daha küçük röntgen almayalım 6 ay sonra tekrar bakalım ayakkabı giydirme evde falan dedi.. ama dayanamadık biz iyi bi çocuk ortopedisti varmış muharrem yazıcı diye ondan randevu aldım bi sonraki cumaya gidicez çok üzülüyorum ya ortopedik bot kullanmak zorunda kalmaz umarım..
ne kusuru.. inşallah bende üzüldüğümle kalırım. ona razıyım yani..FATMA geçmiş olsun canım kusura bakma.. ya hep böle oluyor okuyorum cevap yazdım sanıyorum ama sonra farkediyorum ki birşey yazmamışım kusuruma bakmayın :))
kesinlikle tek dr. a tahlile hastaneye bağlı kalma yanlış bakılmış olabilir iyi bi hastaneye git orda yaptır tahlillerini yeniden.... benim başıma geldi ya daha seline hamile kalmadan önce şekerime baktılar 160 dediler eyvah şeker hastasısın benimde dünyam karardı inanırmısın sabahtan öğleye kadar ağladım... sonra o gün öğleden sonra başka hastaneye gittim yeniden tahlil yaptırdık 90 mı 100 mı ne çıktı yani tahlil sonuçları yanlışmış şeker falan yokmuş ben üzüldüğümle kaldım...
selamlarrr
sibel güliz fatma hepine çok çok geçmiş olsun
fatma eklem romatizması çok kötü bi şey değilki nie takıldın bu kadar... tabi yine başka dr ye gözükmekte fayda var kesin sonuçtan sonra tedaviye başlarsın
derya ben bi kutu çinko kullandım ikinciyi yarım bıraktım çinko eksiğim olduğnu düşünmüyorum artık bakalım yavaş yavaş toparlanıyo saçlarım extra bi şey yapmak istemiyorum yoruldum(
Muhabbet, iki kalb arasında bir cereyan hattıdır. Sevenler, hiçbir zaman sevdiklerini gönüllerinden ve dillerinden düşürmezlerselam annelerin en ağustosundan olanları :)
güli bacım, ne olsun şükür her zaman halimize.
halimiz haraptır da, biz bu harap viraneye aşığız vesselam :)
aşık demiş ki:
"harabat ehline hor bakma şakir, defineye malik viraneler var"!
epeydir çok sağlam takip edemedim işten güçten. Bugün hatta control f ile mucize diye aratayım dedim bi an içimden geldi, hem de tam senin yazdığın sayfada, ilk denememde "muc" yazdım "ize" bile yazamadan buldum yazını :) enteresan işler bu gönül işleri :)
hayat pek boş,
hangi güzel yüz toprak olmadı?
hangi güzel göz ki yere akmadı?
hangi gül açtı da solmadı? demiş bilenler.
Kendimizi an gelip her şey bittiğinde, zaman durduğunda çürüyecek, çürüdüğünde yanına bile yaklaşmayacağımız bedenlerimize öylesine hapsetmişiz ki; sanıyoruz soluduğumuz hava nefestir :)
Aldığım havayı nefese çevirmeye çalışıyorum. Kolay değil, başaracağımız da şüpheli.
Tek derdim bu şimdilik.
Hayat rutininde günlük işlere devam, bebek bezi değiştir, kavga dövüş mama yedir, üst baş değiş, oyuncak topla, yerdeki oyuncak karmaşsasında bir yerden bir yere giderken ayağıma saplanan ıvır zıvırın acısı, uykusuz geceler, bitmeyen yetişmeyen işler vs :)
Bir sarhoşa, bir dervişe bir de ağustos analarına 24 saat yetmezmiş
yeni smileylere baktım, içimde kalan bir smiley bulamadım, smileysiz veda ediyorum bu kez
Sevgilerimi sunuyorum hepinize.
tüm bebişlere kocaman ısırıklar :)
inş kendılıgınden düzelır.doktorun tavsıyesıne uy evde ayakkabı falan gıydırme bencede.sağ ayağı özellikle çok belirgin tanıdık bi ortopediste götürdük daha küçük röntgen almayalım 6 ay sonra tekrar bakalım ayakkabı giydirme evde falan dedi.. ama dayanamadık biz iyi bi çocuk ortopedisti varmış muharrem yazıcı diye ondan randevu aldım bi sonraki cumaya gidicez çok üzülüyorum ya ortopedik bot kullanmak zorunda kalmaz umarım..
iş kadını oldum dıosun yanı :) kolay gelsın hangısı daha zor evde ÖZdeye bakmakmı yoksa çalışmakmı :))yetişemiyorum dün gece yazdım bir sürü bağlantı gitti yazılar uçtu sinir oldumBugün işlerimiz çok az ne olduysa :44: O yüzden dedim iki kelam edeyim Akşama bandanalı fotolarımı eklerim :)) Ev, iş Özde derken işim zor galiba...
Esra nın dediği gibi yaramadı aynı iş yerinde çalışmak bazen beni çırağıyla karıştırıp sesini yükseltiyor hemen tırnaklarımı çıkarıp savunmaya geçiyorum susturuyorum
Topik genelinde bir hastalık var sanırım çok geçmiş olsun burada havalar fena değil ama Özde de mümüklüAyy böyle kopuk kopuk okuyunca zor oluyor fil hafızamdan eser kalmadı zaten bazen bütün müşteriler hep birden bir şey istiyor saf saf suratlarına bakıyorum kime yetişeceğim çok zorlanıyorum.. Özde de ayakta sallanma huyundan vazgeçti gibi akşam annem 8 gibi yemeğini yedirip getiriyor alıyorum evde altını değiştir oyna 9:30 gibi alıyorum bizim yatağa ışıkları kapatıyorum nenni diye diye sağa dönüyor sola dönüyor tepetaklak duruyor totoyu dikiyor 10 dk içinde uykuya dalıyor ama hala maalesef mimoza çiçeği dinliyor
Akşam vakit bulursam dönerim aranıza bugün pek yorulmadım :))
Şevvalde süt dilimini sevmedı kinder pingui yı sevıyo ve mılka milkinisi cok sevıyor.hele milkinisi bi yiyişi var görmen lazım.bitince ellerını 2 yana açıp gookk gook bitti dıo :)) bende arada verıyorum işte.tabı bırde meshur cubuk krekerımız.zor zamanların kurtarıcısı :))ben de tupper almk istiyom.nasıl olacak?
bir kere sipariş verdim gelmedi
neva'ya birkaç haftadır her cuma süt dilimi alıyorum bayılıyor.şu an bozuk plak gibi süt dilla süt dilla deyip duruyor.aranızda veren var mı? ben abur cubur olarak bir çubuk kraker ki adı cubuu nevaca da bir de süt dilla veriyorum:)
cok gecmıs olsun,bencee baska bır doktora daha görünmende fayda var.inş ilaç tadevısıyle tamamen atlatırsınmr sonuçlarımı bugün aldık. eklem romatizması dedi doktor. moralim bozuldu.. bir de kütahyadaki memnun kaldığımız bir doktor vardı. ona gideceğiz bakalım tatilde. o da aynısını söylerse ona göitince re tedavisine başlayalım diyoruz.. faranjit ise bugün tamamen grip ile birleşti. beni süründürüyor. yiğitte de hafiften belirtileri var. aynı şekilde eşimde ve kayınvalidemde de.. kayınpederim yeni atlattı zaten. evcek kötüyüz yani. offff
hay Allah ıkınızede cok gecmıs olsun.valla busenekı grıp döktü herkezı.annemde tam 2 haftada ıyı oldu nerdeysesalı günü işten eve gidince daha kötü oldum hemen acile gittik bi tane iğne yaptılar dediler 3 gün rapor veriyoruz dinlenmen şart ben yine her zamanki gibi direttim yok dedim kullanamam onlarda iyi olamazsın dediler ok.dedim o ara başkanı aradım rapor almıyorum ama yarın gelmeyceğim dedim oda ok. neyse o geceyi iyi kötü atlattık... sabah uyandım tümgün dinlenecektim bi baktıkki selinin ateşi var elleri ayakları başı yanıyor hemen bi ağrı kesici içirdik 3-4 saat sonra yeniden çıkıyor dr. umuz eskişehirde iyi bi aile hekimimiz var ona götürdük baktı boğazları kızarmış benden bulaşmış ateşi 2 gün kadar devam eder dedi... dün akşama kadar selinle ilgilendik birşey yemedi kuzum, leyla gibi yürümeye bile mecali yok baygın baygın baktı benimse ömrümden 10 yıl gitti kendi derdimi hastalığımı unuttum.... sabahı sabah ettik sabaha kadar yine ateşi sürdü surubun etkisi geçiyor yeniden başlıyor.. dr klomen bıd diye bi antibiyotik peditus verdi.... deryayla konuştuk dün oda peditus vermemi söyledi onun dr. öyle demiş... şimdi işteyim malesef ama aklım evde ne yapıyor diye bugün ateşlenecekmi diye endişeliyim.. az önce abi aradı eşi rahatsızlanmış acildeyiz dedi yani oda bugün gelemiyor kaldım tek başıma erken çıkma gibi bi ihtimalim de yok(
cok gecmıs olsun sendemı kecı gribi... ıns Alp atlatır hemengülim 1 haftadır keçiler kovalıyo beni cok fenayım ondan aktif olamıyorum :) bugün daha iyiym çok şükür. ama kuzucumda öksürmeye başladı sabah gittik doktora prospan ve ibuaramine devam. ateşlenmediği için antibiyotiğe gerek yok dedi doktor. umarım hemen atlatır.
selinime çok geçmiş olsun. dün giremeyince anladım sibelcim seline de geçtiğini. ne illet bişey cıktı şu grip domuz gribini bile solladı.
selam annelerin en ağustosundan olanları :)
aşık demiş ki:
epeydir çok sağlam takip edemedim işten güçten. Bugün hatta control f ile mucize diye aratayım dedim bi an içimden geldi, hem de tam senin yazdığın sayfada, ilk denememde "muc" yazdım "ize" bile yazamadan buldum yazını :) enteresan işler bu gönül işleri :)
hayat pek boş,
Kendimizi an gelip her şey bittiğinde, zaman durduğunda çürüyecek, çürüdüğünde yanına bile yaklaşmayacağımız bedenlerimize öylesine hapsetmişiz ki; sanıyoruz soluduğumuz hava nefestir :)
Aldığım havayı nefese çevirmeye çalışıyorum. Kolay değil, başaracağımız da şüpheli.
Tek derdim bu şimdilik.
Hayat rutininde günlük işlere devam, bebek bezi değiştir, kavga dövüş mama yedir, üst baş değiş, oyuncak topla, yerdeki oyuncak karmaşsasında bir yerden bir yere giderken ayağıma saplanan ıvır zıvırın acısı, uykusuz geceler, bitmeyen yetişmeyen işler vs :)
yeni smileylere baktım, içimde kalan bir smiley bulamadım, smileysiz veda ediyorum bu kez
teşekkür edeim takipteyimreliff ben notları temize çektikçe yazarım isteyen uygular.
valla bende kendimce uyguluyorum bitek çaya söz geçiremiyorum.
ama marka konusunda kadın özellikle vurgulamaış söylediği markalardaki kimya muhendisleri arkadaşları oldugu için biliyor.bu bilgiler ambalajında yazmadıgı için!zate hep farklı markalar yani ülkerin sadece bebe bisküvs,ini örnek veriyor ama ıslak mendilini önermiyor yani reklam kokusu yok bence..
birde baharatları buzdolabında saklayın demiş.mutfakdaki ısıdan zarar görüyormuşş
benimki tatlı manyağıelif maşallah nevada cen cen konuşuyor.
ben afike çubukkraker veriyorum bide nadiren cocostar yediği tek çikolata yada tatlı diyelim.tatlı sevmiyor bizimki.
zor bir sene oluyor senin için.son olur inşallahsalı günü işten eve gidince daha kötü oldum hemen acile gittik bi tane iğne yaptılar dediler 3 gün rapor veriyoruz dinlenmen şart ben yine her zamanki gibi direttim yok dedim kullanamam onlarda iyi olamazsın dediler ok.dedim o ara başkanı aradım rapor almıyorum ama yarın gelmeyceğim dedim oda ok. neyse o geceyi iyi kötü atlattık... sabah uyandım tümgün dinlenecektim bi baktıkki selinin ateşi var elleri ayakları başı yanıyor hemen bi ağrı kesici içirdik 3-4 saat sonra yeniden çıkıyor dr. umuz eskişehirde iyi bi aile hekimimiz var ona götürdük baktı boğazları kızarmış benden bulaşmış ateşi 2 gün kadar devam eder dedi... dün akşama kadar selinle ilgilendik birşey yemedi kuzum, leyla gibi yürümeye bile mecali yok baygın baygın baktı benimse ömrümden 10 yıl gitti kendi derdimi hastalığımı unuttum.... sabahı sabah ettik sabaha kadar yine ateşi sürdü surubun etkisi geçiyor yeniden başlıyor.. dr klomen bıd diye bi antibiyotik peditus verdi.... deryayla konuştuk dün oda peditus vermemi söyledi onun dr. öyle demiş... şimdi işteyim malesef ama aklım evde ne yapıyor diye bugün ateşlenecekmi diye endişeliyim.. az önce abi aradı eşi rahatsızlanmış acildeyiz dedi yani oda bugün gelemiyor kaldım tek başıma erken çıkma gibi bi ihtimalim de yok(
aşık demiş ki:
hayat pek boş,
Tek derdim bu şimdilik.
Evrime dicektim sen niye diyetisyene gidiyosunki zaten yazın sıcaktan erirsin diye ama korkmasın diye sustum
aşık demiş ki:
hayat pek boş,
Tek derdim bu şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?