geçenlerde bahsi geçen bir kurabiye vardı ya. onu yapasım var bakalım. hastayım ama canım çekti bi kere..
bana da tarif bana da bana da
ımmmmm en sonunda dayanamayıp bende bu akşam yapmayı planlıyorum:)))hmmm..
1 paket margarin
1 cay vardagı sıvı yag
1 kabartma tozu/vanılya
5.5 su bardagı un
2 yumurta ( bır tanesının akını ayır)
1.5 su bardagı pudra sekerı
* kulak memesı kıvamında yogur.. cevız buyuklugunde yuvarla.. once yumurtanın akına, sonra hındıstan cevızıne bula.. 170 derece fırında hafıf pembelesınceye kadar pısır.. sonra gıt gel ye.. cayın yanında ye.. aklına dustukce ye.. bıtene kadar ye.. ama vazgeceme.
:)))keşke benimkide 5 saniyede bir anne dese yada sadece anne dese bana yeter çocuk inat etti hala demiyor.yanlız gerçekten herşey kayıttta ve çok dikkatliler.olur olmaz şeyi bir anda söylüyorlaraktif olmayı ozluyprum..cok yakında geliorum ordan bol bol yazarım ama ins su keci gribi bizi bulmaz..yoksa cok fena olur. ece 2 gundur ishal istahsız kavga kıyamet yeiriorum yemese aclıktan mızır mızır cok bunaldım..hayır olsun ..5snyde bbi anne dien bi kızım var daynamadım ananı dedim biara oda tekrar etti cok komik oldu..cıok dikkat etmelyiz hersey kayıtta
özlem bandana yakışmış.caddede güzel nezih biryermiş.yanlız sen bu yeme ile artık kaç kilo olursun bilmem yani.ben okurken yeter falan dedim:))))))
birde her resmin sag altında köşede başlık kategorisi var
ben aslında grup gurup yapmıştım ama buraya karışık eklenmiş.
tüm konular 1-2-3-4-5-6diye sayfa numaraları var..
sabah 5 te bir güm sesi ile kalktık.
çınarla beraber yatıyoruz biz o hep duvar kenarında ben diğer tarafta.ne olduysa gece benim yattığım tarafa geçmiş.benimde üzerime ağırlık çöktü heralde.dönerken bir düştü bir baktım çocuk yerde ağlıyor çığlık çığlığa aldım ehmen kucağıma yavrumun dudağı patlamış nasıl kanadı kanıda görünce korktu.alt dudağı zenci dudağı gibi şişti biranda.1 saate yakın uyutmadım acaba başını vurmuşmudur diye.sonra sakinleşti ve uyudu.ama ben kahroldum içim parçalandı nasıl düşürdüm diye.
özlem mekan çok güzelmiş
hayırlı işleriniz olsun
Esrako siz geçen sene nashiradan memnun kaldınız mı bir de türkiz beldibine mi gitmiştiniz ets den erken rezervasyon yaptıracağız da
başka tavsiye edeceğiniz otel var mı
eylül ayı için
çınarla beraber yatıyoruz biz o hep duvar kenarında ben diğer tarafta.ne olduysa gece benim yattığım tarafa geçmiş.benimde üzerime ağırlık çöktü heralde.dönerken bir düştü bir baktım çocuk yerde ağlıyor çığlık çığlığa aldım ehmen kucağıma yavrumun dudağı patlamış nasıl kanadı kanıda görünce korktu.alt dudağı zenci dudağı gibi şişti biranda.1 saate yakın uyutmadım acaba başını vurmuşmudur diye.sonra sakinleşti ve uyudu.ama ben kahroldum içim parçalandı nasıl düşürdüm diye.
mucize mesela sabah kahvaltısı 2-3 poğaça arada ağzıma 3-4 tulumba öğlen menemen yanında ekmek sonra bol bol çay arada 3-5 ekler 1 kase profiterol 1 kase supangle 1 dilim tiramisu kola 3-5 küçük minik saçaklı dediğimizi mini peynirli maydanozlu poğaçacıklardan 3-5 tane sonum iyi değil güzel yalnız gizem nerede toton görmedim ben tüm fotoları inceledim bende erimeyen totonu merak ettim ama totolu kimse göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?