2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçenlerde bahsi geçen bir kurabiye vardı ya. onu yapasım var bakalım. hastayım ama canım çekti bi kere..

şu an yapmış bulunuyorum.. ama bu sefer ıcıne gül lokumundan koydum.. tadına bakar yorumlarım sana.

Nefret edıyorum ben bu Güli denen kadından.. :)) Adam cebinde taşır valla bunun gibi gelini.. Allah basımdan eksık etmesın.

bana da tarif bana da bana da

hmmm..

1 paket margarin

1 cay vardagı sıvı yag

1 kabartma tozu/vanılya

5.5 su bardagı un

2 yumurta ( bır tanesının akını ayır)

1.5 su bardagı pudra sekerı

* kulak memesı kıvamında yogur.. cevız buyuklugunde yuvarla.. once yumurtanın akına, sonra hındıstan cevızıne bula.. 170 derece fırında hafıf pembelesınceye kadar pısır.. sonra gıt gel ye.. cayın yanında ye.. aklına dustukce ye.. bıtene kadar ye.. ama vazgeceme.

bugun seni aradıgımda buraya bana yazdıgını bilmiodum yazını azonce okudum ..nasıl narin bi gonul hattın var ..teli elime aldım ve sesini duymak istdim birden..

aktif olmayı ozluyprum..cok yakında geliorum ordan bol bol yazarım ama ins su keci gribi bizi bulmaz..yoksa cok fena olur. ece 2 gundur ishal istahsız kavga kıyamet yeiriorum yemese aclıktan mızır mızır cok bunaldım..hayır olsun ..5snyde bbi anne dien bi kızım var daynamadım ananı dedim biara oda tekrar etti cok komik oldu..cıok dikkat etmelyiz hersey kayıtta

Hiç sevmiyorum zaten artık takmıyorum illa kafama tktıracak ama direniyorum isyanlardayız :))
Bu keçi gribi muhabbetini anlayamadım artık ne haber okuyabiliyorum ne de tv seyredebiliyorum ciddi ciddi keçi gribi diye bir şey mi var? Yoksa alay konusu olacağım ya birde rankleri bile çıkmış yok sarısı esmeri bilmem ne :))
Minişim evde durmaktan çok bunalmıştım işyerinde zaman nasıl geçiyor farkına varmıyorum annem sonuçta çok yakın çocuğumu çok özlediğimde getir derim 2 dk da yanımda çalışmak bana iyi geldi arada gerginlikler oluyor ama evde kendimi daha çok dinlediğimden her şeye daha sarıyordum daha sinirliydim ama şimdi Özdeyle daha kaliteli vakit geçirdiğime inanıyorum iş yerinin tek eksisi bana kilo olarak dönecek olması 69 da takılı kaldım ama üzerine çıkmasam iyi :) Bugün yediklerimle almamam mucize mesela sabah kahvaltısı 2-3 poğaça arada ağzıma 3-4 tulumba öğlen menemen yanında ekmek sonra bol bol çay arada 3-5 ekler 1 kase profiterol 1 kase supangle 1 dilim tiramisu kola 3-5 küçük minik saçaklı dediğimizi mini peynirli maydanozlu poğaçacıklardan 3-5 tane sonum iyi değil diyorum ben size
Mucize gelmiş hoşgelmiş arada cee yapıp tadını damağımızda bırakıyorsun :))
Pervin durumun cidden vahim klavyeyi görmüştüm bir defa zaten halini anlayabiliyorum :)
Evrim gidip gelip ağzına atıyorsun kısmı oldu mu şimdi? Bak benim gibi rejim yapcaksın ne kurabiyesi ya
Gün fotolarına bayıldım günden güne güzelleşiyorsunuz bayılıyorum size anneleride çok tatlı yavrularıda çok özeniyorum her defsında bir gün bende katılacağım o günlere hayalini kurmak bile güzel yalnız gizem nerede toton görmedim ben tüm fotoları inceledim bende erimeyen totonu merak ettim ama totolu kimse göremedim

özlem mekan çok güzelmiş
hayırlı işleriniz olsun
Esrako siz geçen sene nashiradan memnun kaldınız mı bir de türkiz beldibine mi gitmiştiniz ets den erken rezervasyon yaptıracağız da
başka tavsiye edeceğiniz otel var mı
eylül ayı için

ımmmmm en sonunda dayanamayıp bende bu akşam yapmayı planlıyorum:)))
:)))keşke benimkide 5 saniyede bir anne dese yada sadece anne dese bana yeter çocuk inat etti hala demiyor.yanlız gerçekten herşey kayıttta ve çok dikkatliler.olur olmaz şeyi bir anda söylüyorlar

özlem bandana yakışmış.caddede güzel nezih biryermiş.yanlız sen bu yeme ile artık kaç kilo olursun bilmem yani.ben okurken yeter falan dedim:))))))

sabah 5 te bir güm sesi ile kalktık.
çınarla beraber yatıyoruz biz o hep duvar kenarında ben diğer tarafta.ne olduysa gece benim yattığım tarafa geçmiş.benimde üzerime ağırlık çöktü heralde.dönerken bir düştü bir baktım çocuk yerde ağlıyor çığlık çığlığa aldım ehmen kucağıma yavrumun dudağı patlamış nasıl kanadı kanıda görünce korktu.alt dudağı zenci dudağı gibi şişti biranda.1 saate yakın uyutmadım acaba başını vurmuşmudur diye.sonra sakinleşti ve uyudu.ama ben kahroldum içim parçalandı nasıl düşürdüm diye.

En son mesajımdan sonra 88 sayfa yazılmış. Off sizi özlüyorum, aklım sizde ama siteye giremiyorum. Vaktim yok, kısa kısa bakıp çıkmak da istemiyorum. Tatilde belki fırsat bulur size tekrar katılırım. Sizi seviyorum.

birde her resmin sag altında köşede başlık kategorisi var
ben aslında grup gurup yapmıştım ama buraya karışık eklenmiş.
tüm konular 1-2-3-4-5-6diye sayfa numaraları var..

Çok değerli bir paylaşım canım teşekkürler, çıktısını aldım.

Çok geçmiş olsun. İçim gitti.

mucize mesela sabah kahvaltısı 2-3 poğaça arada ağzıma 3-4 tulumba öğlen menemen yanında ekmek sonra bol bol çay arada 3-5 ekler 1 kase profiterol 1 kase supangle 1 dilim tiramisu kola 3-5 küçük minik saçaklı dediğimizi mini peynirli maydanozlu poğaçacıklardan 3-5 tane sonum iyi değil güzel yalnız gizem nerede toton görmedim ben tüm fotoları inceledim bende erimeyen totonu merak ettim ama totolu kimse göremedim [/QUOTE]

çok merci efenimm resim için :))
ama yediklerin için bir kuçuk ohaa diyebilirmiyim :)) sebze meyva yemeye vaktin kalmıyor yaw sen 69 dan ufak ufak yukarılara gel bulusalım 73 civarındaaa hehehee:))) çok fesatım dimi :)))

ikisindende memnun kaldık
nashira nın yemekleri muazzamdı her ogun her cesit et bulmak mumkundu her aksam bir ulkenin konseptini yaptılar vs acayip yedim orda
ama barlar daha vasattı havuz ve plajda kagıt bardak yada plastik veriliyordu en sinir oldugum seydir ve kokteylleri falan kotuydu ozen yoktu

ama turkiz beldibinin barları içkileri harika idi. heryerde cam bardaklar vardı kokteyller muhtesemdi. ithal ickilerde vardı sanırım orası ultra hersey dahildi birde. tesis olarak ikiside guzeldi nashiranın havuzları acayip çoktu hiç sezlong sıkıntısı vs yasanmıyor. çok otel gordum isimleri surekli degistiginden insan tavsiye edemiyor bir sene sonra ismi degisiyor vs bunashira joy idi mesela tth zincirine geçti bu sene biz tth pegasus world side ye re yaptırdık hazıran için 2007 de joy du orasıda tth olmus oraya ikinci kez gideceğiz guzeldi çunku.

off çok geçmis olsun en korktugum sey

yarım saat sonra karne almaya gidiyorum
normalde 11 de dagıtılıyor karneler ama çok acil birsey olmadıkca izin almak istemedigimden ogle tatilinde gidip geleceğim berke bekliyor napalım
takdir alacak gibi hesapladım ben ama emin olamıyorum tesekkurde olabilir takdir olursa bir ilk olacak gecen sene tesekkur almıstı her iki donemdede. bakalım artık heyecanla bekliyorum
beni grunce sakın saka yapma hemen soyle karneni dedim pis pis siritti ama guler zaten çok iyi rol kesemez:)

çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm valla

çok merci efenimm resim için :))
ama yediklerin için bir kuçuk ohaa diyebilirmiyim :)) sebze meyva yemeye vaktin kalmıyor yaw sen 69 dan ufak ufak yukarılara gel bulusalım 73 civarındaaa hehehee:))) çok fesatım dimi :)))

ikisindende memnun kaldık
nashira nın yemekleri muazzamdı her ogun her cesit et bulmak mumkundu her aksam bir ulkenin konseptini yaptılar vs acayip yedim orda
ama barlar daha vasattı havuz ve plajda kagıt bardak yada plastik veriliyordu en sinir oldugum seydir ve kokteylleri falan kotuydu ozen yoktu

ama turkiz beldibinin barları içkileri harika idi. heryerde cam bardaklar vardı kokteyller muhtesemdi. ithal ickilerde vardı sanırım orası ultra hersey dahildi birde. tesis olarak ikiside guzeldi nashiranın havuzları acayip çoktu hiç sezlong sıkıntısı vs yasanmıyor. çok otel gordum isimleri surekli degistiginden insan tavsiye edemiyor bir sene sonra ismi degisiyor vs bunashira joy idi mesela tth zincirine geçti bu sene biz tth pegasus world side ye re yaptırdık hazıran için 2007 de joy du orasıda tth olmus oraya ikinci kez gideceğiz guzeldi çunku.

off çok geçmis olsun en korktugum sey[/QUOTE]

sağol canım
bu arada Ece harika sayıyor sanırım bu kardeş farkı

günaydın,

tülin cok geçmiş olsun dudağı patladı demek çok korkmuştur çınar. yataktan düşme hele uyurken gerçekten cok fena.

özlem yavrum pastaneyi batıracaksın nasıl bir yemek o öyle, annenin pastasına da bayıldım çok güzel olmuş, iyi seneler. sende fıstık gibisin ama yersen nolur bilmem :)

Kuzucuğumun burnu akıyo ve öksürüğe devam. erkekler hastayken cekilmez ya benim oğlum da çok nazlı. akşam naptıysam mutlu edemedim. ağlak bi suratla çekiştirdi koca gece beni oradan oraya. ağlayacaktım sonunda. ÖKSÜRÜK balgam söktürücü ne içirmem lazım bilen var mı? prospan içiriyorum ama bu kez faydasını göremedik fena öksürüyor.

Sağol Meltem mekan iyi fiyatlar kalitede aynı en azından millet güzel bir mekanda eğleneyim derken bir suya 7 tl vermeyecek :)) Çay bile 50 krş :))

Esra oha diyebilirsin bende okuyunca korktum kendimden İst da güne gelsem durumunuz içler acısı olurdu :)) Ecoş a maşallah çok şirin ya :)
Tülin geçmiş olsun kıyamam bende korkuyorum gece aramızda babası özlüyor diye yatağına koydurmuyor sabah 5 te kalkıyor Deniz o ara ben kalkana kadar düşebilir de ama gel de babasına anlat :
Teşekkürler Gülizim geçmiş olsun Alpellama nazlarını yerim onun balgam söktürücü asist iyi gelmişti...Annem hastaneye gitti bugün öğlen geldim Özde yi sallamaya sizle de yazıştım iyi oldu... Ama annem iyi değil sanırım görünürde pek bir şey yok ama kalp yetmezliği teşhisi konmuş sanırım bugün yine doktorda anjiyo olacak sanırım ailede 3. kişi babam annem erkek kardeşim
İşler hala yoğun 10 da girdim bulaşığa 12:30 da bitti bu yemeğe kilo almamamın nedeni koca kazanları yıka falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…