yapıcam ben bunu çok orcinal.ama yimem ben.bugün öğrencilere browni yaptım bir tepsi tadına bile bakmadım.kurabişlerle aram yok pek ama yapıcam sevdiklerime.çok sağol canım.kaydettim.gül lokumu da koyacağım minnaklardan.en sevdiğim lokumdur gül lokumuhmmm..
1 paket margarin
1 cay vardagı sıvı yag
1 kabartma tozu/vanılya
5.5 su bardagı un
2 yumurta ( bır tanesının akını ayır)
1.5 su bardagı pudra sekerı
* kulak memesı kıvamında yogur.. cevız buyuklugunde yuvarla.. once yumurtanın akına, sonra hındıstan cevızıne bula.. 170 derece fırında hafıf pembelesınceye kadar pısır.. sonra gıt gel ye.. cayın yanında ye.. aklına dustukce ye.. bıtene kadar ye.. ama vazgeceme.
aktif olmayı ozluyprum..cok yakında geliorum ordan bol bol yazarım ama ins su keci gribi bizi bulmaz..yoksa cok fena olur. ece 2 gundur ishal istahsız kavga kıyamet yeiriorum yemese aclıktan mızır mızır cok bunaldım..hayır olsun ..5snyde bbi anne dien bi kızım var daynamadım ananı dedim biara oda tekrar etti cok komik oldu..cıok dikkat etmelyiz hersey kayıtta
oyyyy çok geçmiş olsun.en korktuğum şeylerden birisi.sabah 5 te bir güm sesi ile kalktık.
çınarla beraber yatıyoruz biz o hep duvar kenarında ben diğer tarafta.ne olduysa gece benim yattığım tarafa geçmiş.benimde üzerime ağırlık çöktü heralde.dönerken bir düştü bir baktım çocuk yerde ağlıyor çığlık çığlığa aldım ehmen kucağıma yavrumun dudağı patlamış nasıl kanadı kanıda görünce korktu.alt dudağı zenci dudağı gibi şişti biranda.1 saate yakın uyutmadım acaba başını vurmuşmudur diye.sonra sakinleşti ve uyudu.ama ben kahroldum içim parçalandı nasıl düşürdüm diye.
ben de karneleri soracaktım:) ecenin video çok tatlı.hele berke ayrı tatlı maşallah en son oyuncakları topluyordu hışımla çocuk 9 diyor ece sultandan ses yok haklı ama:)yarım saat sonra karne almaya gidiyorum
normalde 11 de dagıtılıyor karneler ama çok acil birsey olmadıkca izin almak istemedigimden ogle tatilinde gidip geleceğim berke bekliyor napalım
takdir alacak gibi hesapladım ben ama emin olamıyorum tesekkurde olabilir takdir olursa bir ilk olacak gecen sene tesekkur almıstı her iki donemdede. bakalım artık heyecanla bekliyorum
beni grunce sakın saka yapma hemen soyle karneni dedim pis pis siritti ama guler zaten çok iyi rol kesemez:)
özlem ya ne zamandır özde ninfotosunu eklemiyorsun özlettin valla tombiğimizi
tth lerin fiyatlar uygun gerçekten
eylül ayı kemer ya da side hangisi daha güzel oluyor
eylul ayı kesinlikle side
kemeri aklından bile geçirme
gunes ogleden sonra torosların arkasında kalır genelde ve antalyada hiçbiryerde yagmur yagmazken daglardan sebep yagmur atıstırır hava kapar
temmuz agustos için kemer dusunulebilir benim gorusum bu agustosda bayrama kemer vs dusunuyoruz biz o yuzden
agıstosta side belek vs çekilmez korkunç sıcak
elif yaaa nelere dikkat etmissin :)))
evet son saniyelerde berke sinirle hısımla oyuncakları topluyor demiyor 9 diye :) hemen kestim videoyu agresif hareketleri çikmasın diye ama senden tabiki kacmazz:))))
HAHA ÇOK GÜLDÜM BUNA YAFF.Gördüğüm kadarıyla dağların da kaçılacak hali kalmamış.. ortada kaldık desenize.
BEN SENİ SEViYORUM SEN BENİ SEVMESENDEşu an yapmış bulunuyorum.. ama bu sefer ıcıne gül lokumundan koydum.. tadına bakar yorumlarım sana.
Nefret edıyorum ben bu Güli denen kadından.. :)) Adam cebinde taşır valla bunun gibi gelini.. Allah basımdan eksık etmesın.
YAVV BU TARİFİ KİME VERDİMSE TEPKİLER HEP AYNI OWWWW MUHTEŞEM DİYOR HERKES.bana da tarif bana da bana da
AAA BENDE OKUDUNDA ÖYLE ARADIN ZANNETTİM CANIMSIN YA.SEN Bİ GEL HELE ACCIK MINCIRAYIM O SANİYE 10 DEFA ANNE DİYEN KZINI..bugun seni aradıgımda buraya bana yazdıgını bilmiodum yazını azonce okudum ..nasıl narin bi gonul hattın var ..teli elime aldım ve sesini duymak istdim birden..
MAŞALLAH TEBRİKLER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM. NE MUTLU SANA.BİZİMDE YİĞENLER HEPSİ TAKDİR ALMIŞ YALNIZ HEPSİ HEDİYE BEKLİYOR BU NE ARKADAS YAVV DOGUM GUNU AYRI BAYRAMI AYRI KARNESİ AYRI POFFF.berkosum takdir aldı ilk kezzz
geçen sene tesukkur almıstı her iki donemde bu sene ortalaması 90 ders notlarının ben takdir 93-94 ve uzerinle alınıyordur diye dusunmusum nedense. bir baktık alabilir gibi meger 85 ve uzeri imis geçen seneki ortalaması 82,5 du mesele ucundan kaçırmıs neyse artık . bu sene aldı aama sinifta ilk 9 kisiye madalya mı ne verilmis berke 11. imis ona bozuktu biraz tam sevinmemis yani ama benim için yeterli takdir alması :)
sizede geçmiş olsun gülizcim.bir an önce yaz gelsin artık hastalıkları atlatalım hepberaber.günaydın,
tülin cok geçmiş olsun dudağı patladı demek çok korkmuştur çınar. yataktan düşme hele uyurken gerçekten cok fena.
özlem yavrum pastaneyi batıracaksın nasıl bir yemek o öyle, annenin pastasına da bayıldım çok güzel olmuş, iyi seneler. sende fıstık gibisin ama yersen nolur bilmem :)
Kuzucuğumun burnu akıyo ve öksürüğe devam. erkekler hastayken cekilmez ya benim oğlum da çok nazlı. akşam naptıysam mutlu edemedim. ağlak bi suratla çekiştirdi koca gece beni oradan oraya. ağlayacaktım sonunda. ÖKSÜRÜK balgam söktürücü ne içirmem lazım bilen var mı? prospan içiriyorum ama bu kez faydasını göremedik fena öksürüyor.
berkosum takdir aldı ilk kezzz
geçen sene tesukkur almıstı her iki donemde bu sene ortalaması 90 ders notlarının ben takdir 93-94 ve uzerinle alınıyordur diye dusunmusum nedense. bir baktık alabilir gibi meger 85 ve uzeri imis geçen seneki ortalaması 82,5 du mesele ucundan kaçırmıs neyse artık . bu sene aldı aama sinifta ilk 9 kisiye madalya mı ne verilmis berke 11. imis ona bozuktu biraz tam sevinmemis yani ama benim için yeterli takdir alması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?