2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yapıcam ben bunu çok orcinal.ama yimem ben.bugün öğrencilere browni yaptım bir tepsi tadına bile bakmadım.kurabişlerle aram yok pek ama yapıcam sevdiklerime.çok sağol canım.kaydettim.gül lokumu da koyacağım minnaklardan.en sevdiğim lokumdur gül lokumu

oyyyy çok geçmiş olsun.en korktuğum şeylerden birisi.
ben de karneleri soracaktım:) ecenin video çok tatlı.hele berke ayrı tatlı maşallah en son oyuncakları topluyordu hışımla çocuk 9 diyor ece sultandan ses yok haklı ama:)
özlem ya ne zamandır özde ninfotosunu eklemiyorsun özlettin valla tombiğimizi

bence de

özlem senin gibi pastacı olsun ben hep oradan alırım fıstıksın sen valla

hava çok soğuk.ben alışkın değilim beynim uyuştu resmen okuldaki törende.nevoşu da götürdüm öğrenciler ilgilendi.çok seviştiler.pop star gibiydi herkes sırayla fotoğraf çekildi sıpamla.çok eğlendi

tth lerin fiyatlar uygun gerçekten
eylül ayı kemer ya da side hangisi daha güzel oluyor

eylul ayı kesinlikle side
kemeri aklından bile geçirme
gunes ogleden sonra torosların arkasında kalır genelde ve antalyada hiçbiryerde yagmur yagmazken daglardan sebep yagmur atıstırır hava kapar
temmuz agustos için kemer dusunulebilir benim gorusum bu agustosda bayrama kemer vs dusunuyoruz biz o yuzden
agıstosta side belek vs çekilmez korkunç sıcak

elif yaaa nelere dikkat etmissin :)))
evet son saniyelerde berke sinirle hısımla oyuncakları topluyor demiyor 9 diye :) hemen kestim videoyu agresif hareketleri çikmasın diye ama senden tabiki kacmazz:))))

berkosum takdir aldı ilk kezzz
geçen sene tesukkur almıstı her iki donemde bu sene ortalaması 90 ders notlarının ben takdir 93-94 ve uzerinle alınıyordur diye dusunmusum nedense. bir baktık alabilir gibi meger 85 ve uzeri imis geçen seneki ortalaması 82,5 du mesele ucundan kaçırmıs neyse artık . bu sene aldı aama sinifta ilk 9 kisiye madalya mı ne verilmis berke 11. imis ona bozuktu biraz tam sevinmemis yani ama benim için yeterli takdir alması :)

berke'nin yaşına ve cinsiyetine göre normal davranışlar.çok hoştu cidden

yavru güli sıcak fırına koymak gerektıgını soyledı.dıasarıda yumusamıs olan margarın ıle yogurulmalı.margarın erıtılmemelı demıstı.bunlar püf noktaları. Bırde ELÜFÜMM BEN DE HAMILELIKLE BASLAYAN bu gül lokumu sevdası resmen kazık cakmıs durumda. Bu sefer ıcıne koyarak yaptım lokumları.tadına daha yenı baktım.gece yemek ıstememıstım.enfessss olmuş.. Onerılır.damla sakızlı lokum da yakısır. Ece nın vıdeosunu aksam ızleycegım artık.

esrakocum ne mutlu sana.Rabbım bıze de yasatsın ınsallah. Boyle hırslı olması guzel.bozulsun kı hırs etsın tabı kı.

güllerin içindeeen canımmmm
koşarak koşarak geeel bana gel
lokumun memleketi burası biliyun mu? fark göremedim o ayrı.
kurabişleri hep oda ısısında yumuşamış margarinle yoğururum ben de

Gördüğüm kadarıyla dağların da kaçılacak hali kalmamış.. ortada kaldık desenize.
HAHA ÇOK GÜLDÜM BUNA YAFF.

BEN SENİ SEViYORUM SEN BENİ SEVMESENDE

bana da tarif bana da bana da
YAVV BU TARİFİ KİME VERDİMSE TEPKİLER HEP AYNI OWWWW MUHTEŞEM DİYOR HERKES.

bugun seni aradıgımda buraya bana yazdıgını bilmiodum yazını azonce okudum ..nasıl narin bi gonul hattın var ..teli elime aldım ve sesini duymak istdim birden..
AAA BENDE OKUDUNDA ÖYLE ARADIN ZANNETTİM CANIMSIN YA.SEN Bİ GEL HELE ACCIK MINCIRAYIM O SANİYE 10 DEFA ANNE DİYEN KZINI..

MAŞALLAH TEBRİKLER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM. NE MUTLU SANA.BİZİMDE YİĞENLER HEPSİ TAKDİR ALMIŞ YALNIZ HEPSİ HEDİYE BEKLİYOR BU NE ARKADAS YAVV DOGUM GUNU AYRI BAYRAMI AYRI KARNESİ AYRI POFFF.

ECE YA MAŞALLAH AYY YERİM ONU BEN NE GÜZEL SAYIYOR.

evet guli bende takdir beklemiyrdum olurda alırsan dile benden ne dilersen dedimberkye hala dusunuyor ne dilesin diye:)
buyudukce masraflar dahada artıyo herbir hediyeyi ayrı bekliyolar
berke hala dusen 15. disi falan hediyesini bekliyor
ilk dusenin hediysi alınır oysa sadece :) dusun adamın agzında tum disler tamamlanmak uzre hediye bekliyor hala :)

özlem resimde çok hoşsunuz bagyan.
seni ayrı bi seviyorum ya çok güzelsin afet kızın annes özde de bambaşka güzel...
ama sana o bandanayı illa takcaksın diyen kim ben onu özemedim.
zaten sen sankim aksesuaaaaaa gibi takmışsın maksat şaç dökulmesin ise eger bence yanlardan dökülür. heheeeeeeee

ayrıca ohaaa özlem yaa bune neler yiyosun sen öyle.
dikkat yaff bak negüzel gitti kilolar hayır herşeyden öte bu kdara hamur işi bence telikeli. abowww

bak ne dicem sana sizde bu tarifi deneyin siz meşhur edersiniz gerçekden harika bişey
sonra seyyyartayyar gibi
ben meşhur ettim patladı gitti dersiniz!hahhaaaaaaaaaaa:)

gelelim istanbula gelme işine mart nisan mayıs son 3 geldin geldin yoksa gun mun yok haberin ola!!

Son düzenleme:
kar yağıyor inşallah yollar kapanmaz Batman'a gitmek isiyoruz.ne komik ama önce batman break sonra afton break ama ille de afyonbreak

esrako diş düşünce hediyemi alınırmış
anaaaaaam ilk defa duydum valla:)
berkeye degerli yani onun için dgeerli olacak bişey alın annesi. afferin ona.maşallah.

Eliff sen daha afyonda çok donarsın diyecem iyice sevmekden vazgececeksin afyonu.
Ama varya afyonun sogugunda burnun düşecek zannersin hani tabirdir ya sogukdan yuzun donar burnuna tık yapsan düşer gibi.

Ayyy özlem bu ney yaa bu ne güzellik allahım afet kız.
Ama uyuyan resmdeki sanki 6-7 yaşında koca kız ya.
Maşallah eşşek

hepinize geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim.
sizede geçmiş olsun gülizcim.bir an önce yaz gelsin artık hastalıkları atlatalım hepberaber.

tebrik ederim berkeyi:)) başarıların devamını dilerim.

özlem özdeye maşşallah çok tatlı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…