2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gülim var ya şımardım da şımardım ne güzel laflar etmişsin öyle o güzel bakan maviş gözlerine sağlık Bende çok istiyorum ama bakalım yaz gelmeden kaçtım kaçtım yoksa işim zor :)) Deniz e geçen anasonlu şeker hamurlu kurabiye siparişi geldi sinir oldu Bakalım söylesem buradakiler ne anlar öyle şeylerden der
Esrako Berke işini biliyor her diş için hediye demek ne kadar güzel :)) Ayrıca Berke ye tebrikler darısı başımıza
Elif sağol canım beni görenin pasta alma isteği kabarır tabii diyorlardır ki kocası kesin iyi pasta yapıyor kadının tombulluğundan belli Ayrıca fotoları gördüm bende dedim ki öğrenciler mi yaptı ama sen yapmışsın Neva cadısı herkeslerin kucağına gitmiş baktım baktım belki seninde fotonu görürüm diye ama nerdeeee Yerim o kara kızı akıllı bıdık Nevoş

özlemcim bu aradageçmiş olsun anne ne ya.
Babanların ailede kalp sorunu var demiştinde anneni bilmiodum.
Acil şifalar:)

özleeem bu yaz haftasonu kaçamagı yapabiliriz altınoluk a.biz gecden yola çıkıp sabah orda oluruz kahvaltıya cadde de buluşuruk ozaman inşallah:)
aaayyy hayali bile güzel bee!

oooffffff offfff gülistan
özde böcüsünü göremedim ben

bende yaptım. pek güzel oldu ellerime sağlık. girip çıkıp yiyorum. özlemişim kurabiyeyi...
bence çok yakışmış bandana..
oouuyyy aman yarabbim geçmiş olsun. kıyamam benn. canım benim. neden birlikte yatıyorsunuz ki? ayrı daha iyi olur aslında..
tth lerin fiyatlar uygun gerçekten
eylül ayı kemer ya da side hangisi daha güzel oluyor
tth ne meltem?
bizde aynı durumdayız canım. hele öksürük yatınca iyice artıyor. ben şimdilik antibiyotik ve peditus veriyorum ama böyle giderse ayrıca öksürük şurubu vermek gerekecek gibi. beklemedeyim.. inşallah biran önce geçer.çok geçmiş olsun. bol ıhlamur ver sen.
annene çok geçmiş olsun
ooo tebrik ederim.hem seni hem de berkoşu :) inşallah hep böyle gelir devamı..
maşallah maşallahh..

özde böcüsünü alıntılardan gördüm.sarı çok yakışmış hep sarı giysin

ayy kıyamm,dudagıı patladı.ıkınızde cok korkmussunuzdur mutlaka.valla o sırada derın uykudasındır.gecende benım basıma geldı benzerı.bı uyandım yanımda Şevval yok,aa bı bakarım ayagımın ucunda.uyanmasam düştü düşecek,tee kenarda.yada es-kaza tekme atsam suratına gelırdı.Allah korumus.
takdırınız hayırlı olsun Rabbım bızede nasıp etsın bu mutlulukları yaşamayı...
şu 15.diş hedıyesıne cok güldüm.hedıye ısteyınce bahanesı cok olur.onun hesap olmus
tolu kimse göremedim
ÖZde sana hastayı yavruu.sarıı cok yakısmıs ayrıca uyurken koca kız gibi maşaşlah
sanada bandana cok yakısmıs cok hoşsun bebeeeemm

özlemcim bu aradageçmiş olsun anne ne ya.
Babanların ailede kalp sorunu var demiştinde anneni bilmiodum.
Acil şifalar:)

özleeem bu yaz haftasonu kaçamagı yapabiliriz altınoluk a.biz gecden yola çıkıp sabah orda oluruz kahvaltıya cadde de buluşuruk ozaman inşallah:)
aaayyy hayali bile güzel bee!

özde böcüsünü alıntılardan gördüm.sarı çok yakışmış hep sarı giysin

Hepinize ayrı ayrı çoook teşekkürler ayrıca anneme geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun babamlarda genetikti annem aslında sağlam sayılırdı hipertansiyon dışında ama kalpte çıktı Deniz şanslı benden erken kurtulacak
Güli keşke gelsen o zamana kadar eleman alırız belki kahve keyfi yaparız sen şimdi beni görünce dudağın uçuklar o kadar sağlıklı beslenmeden bahsettikten sonra o yazdıklarım karşısında gözlerin yuvalarından fırlamıştır Özde ye sarı ve mavi yakışıyor Elif bende çok yakıştırıyorum sıpama ayrıca fotolarda çok iri duruyor halbuki minnak bişey

Özlem annenmı hastaydı atlaya atlaya okudum ÖZdeyle senın fotonu görünce yazılara falan bakmadım :)) gecmıs olsun kalple ılgılı galıba.

busıra Şevval kayyu izlemkten vazgectı baska bı cızı fılme sardı.ama ne sarmak... yukarı bak dıe bı anımasyon fılmı var,cıldırıyo o fılm için.helekı fılmın basındakı sahnelerı resmen cıglık atarak ızlıyo.artık her sahnesını ezberledım :))

kayyu askı sızın cocuklardada varsa a101 e bı ugrayın derım.kayyu hıkaye kıtabı boyama ve magnet gelmıs.bız hıkaye kıtabı ve magnet aldık.şu sıralar cızgı fılmını ızlemesede hıkaye kıtabına ve magnetlere bayıldı.buzdolabına yapıstırıp onlarla konusyo :))
kıtabınıda cook sevdı.hem kucuk hem kuşe kagıdı,parlak parlak...
kayyunun annesı babası rozı kedısı vs soruyorum gösterıyo cok zevklı ya :))

Fındık kulduuu ÖZDEEEEE... sahane olmussun sen yaf.. OZLEM sen de cok guzel gorunuyorsun be kadın.. masallahhh.. cok hoşuma gıttı fotolarınız.

Fatma hasta cocukla yola cıkmak bana sorarsan cok da ıyı degıl arkadasım.. hasta yetıskın bıle yola cıkamazken kaldı kı mınnak bır cocuga ezıyetten baska bır seye benzemez.

yiğit daha izlemiyor çizgi film. bazı reklamlar var sadece onlara bakıyor. mesela kosla vanish pembesi :) nesini seviyorsa anlamadım..
bılemıycemkı Fatmacım hıc Şevval hastayken yola cıkmadık.bişe dıyemıycem.ama sen anlarsın cocugunun halınden cokmu hasta,ates falan varmı
şu anda sadece uyuyorken öksürük var. onun dışında hafif. biraz burnu akıyor..
di mi yaa napsam ki.. pazar gününe de randevum var lazerin. bi dahada gidemem yazdan önce. yiğitin sağlığı herşeyden önemli tabii. ama eşim de diyor ki hafif hem üç saat bişi olmaz diye kafam karışıyor.

bunlar da yiğit kuzumun fotoları. bayadır eklemiyordum. biri uzun saçlı hali. biri de saçları kesildikten sonraki son hali..

Karar sızın tabı kı de..

Bu arada lazer de durumun nedır?? yanı memnunıyet derecen? kk da yaptıgın yorumları okudum, oldukca ıyı bır yere gıdıyormussun.. ben de arastırıyorum.. onerılerını beklerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…