evet guli bende takdir beklemiyrdum olurda alırsan dile benden ne dilersen dedimberkye hala dusunuyor ne dilesin diye:)
buyudukce masraflar dahada artıyo herbir hediyeyi ayrı bekliyolar
berke hala dusen 15. disi falan hediyesini bekliyor
ilk dusenin hediysi alınır oysa sadece :) dusun adamın agzında tum disler tamamlanmak uzre hediye bekliyor hala :)
bende yaptım. pek güzel oldu ellerime sağlık. girip çıkıp yiyorum. özlemişim kurabiyeyi...şu an yapmış bulunuyorum.. ama bu sefer ıcıne gül lokumundan koydum.. tadına bakar yorumlarım sana.
Nefret edıyorum ben bu Güli denen kadından.. :)) Adam cebinde taşır valla bunun gibi gelini.. Allah basımdan eksık etmesın.
bence çok yakışmış bandana..
Hiç sevmiyorum zaten artık takmıyorum illa kafama tktıracak ama direniyorum isyanlardayız :))
Bu keçi gribi muhabbetini anlayamadım artık ne haber okuyabiliyorum ne de tv seyredebiliyorum ciddi ciddi keçi gribi diye bir şey mi var? Yoksa alay konusu olacağım ya birde rankleri bile çıkmış yok sarısı esmeri bilmem ne :))
Minişim evde durmaktan çok bunalmıştım işyerinde zaman nasıl geçiyor farkına varmıyorum annem sonuçta çok yakın çocuğumu çok özlediğimde getir derim 2 dk da yanımda çalışmak bana iyi geldi arada gerginlikler oluyor ama evde kendimi daha çok dinlediğimden her şeye daha sarıyordum daha sinirliydim ama şimdi Özdeyle daha kaliteli vakit geçirdiğime inanıyorum iş yerinin tek eksisi bana kilo olarak dönecek olması 69 da takılı kaldım ama üzerine çıkmasam iyi :) Bugün yediklerimle almamam mucize mesela sabah kahvaltısı 2-3 poğaça arada ağzıma 3-4 tulumba öğlen menemen yanında ekmek sonra bol bol çay arada 3-5 ekler 1 kase profiterol 1 kase supangle 1 dilim tiramisu kola 3-5 küçük minik saçaklı dediğimizi mini peynirli maydanozlu poğaçacıklardan 3-5 tane sonum iyi değil diyorum ben size
Mucize gelmiş hoşgelmiş arada cee yapıp tadını damağımızda bırakıyorsun :))
Pervin durumun cidden vahim klavyeyi görmüştüm bir defa zaten halini anlayabiliyorum :)
Evrim gidip gelip ağzına atıyorsun kısmı oldu mu şimdi? Bak benim gibi rejim yapcaksın ne kurabiyesi ya
Gün fotolarına bayıldım günden güne güzelleşiyorsunuz bayılıyorum size anneleride çok tatlı yavrularıda çok özeniyorum her defsında bir gün bende katılacağım o günlere hayalini kurmak bile güzel yalnız gizem nerede toton görmedim ben tüm fotoları inceledim bende erimeyen totonu merak ettim ama totolu kimse göremedim
oouuyyy aman yarabbim geçmiş olsun. kıyamam benn. canım benim. neden birlikte yatıyorsunuz ki? ayrı daha iyi olur aslında..sabah 5 te bir güm sesi ile kalktık.
çınarla beraber yatıyoruz biz o hep duvar kenarında ben diğer tarafta.ne olduysa gece benim yattığım tarafa geçmiş.benimde üzerime ağırlık çöktü heralde.dönerken bir düştü bir baktım çocuk yerde ağlıyor çığlık çığlığa aldım ehmen kucağıma yavrumun dudağı patlamış nasıl kanadı kanıda görünce korktu.alt dudağı zenci dudağı gibi şişti biranda.1 saate yakın uyutmadım acaba başını vurmuşmudur diye.sonra sakinleşti ve uyudu.ama ben kahroldum içim parçalandı nasıl düşürdüm diye.
tth ne meltem?tth lerin fiyatlar uygun gerçekten
eylül ayı kemer ya da side hangisi daha güzel oluyor
bizde aynı durumdayız canım. hele öksürük yatınca iyice artıyor. ben şimdilik antibiyotik ve peditus veriyorum ama böyle giderse ayrıca öksürük şurubu vermek gerekecek gibi. beklemedeyim.. inşallah biran önce geçer.çok geçmiş olsun. bol ıhlamur ver sen.günaydın,
tülin cok geçmiş olsun dudağı patladı demek çok korkmuştur çınar. yataktan düşme hele uyurken gerçekten cok fena.
özlem yavrum pastaneyi batıracaksın nasıl bir yemek o öyle, annenin pastasına da bayıldım çok güzel olmuş, iyi seneler. sende fıstık gibisin ama yersen nolur bilmem :)
Kuzucuğumun burnu akıyo ve öksürüğe devam. erkekler hastayken cekilmez ya benim oğlum da çok nazlı. akşam naptıysam mutlu edemedim. ağlak bi suratla çekiştirdi koca gece beni oradan oraya. ağlayacaktım sonunda. ÖKSÜRÜK balgam söktürücü ne içirmem lazım bilen var mı? prospan içiriyorum ama bu kez faydasını göremedik fena öksürüyor.
annene çok geçmiş olsunSağol Meltem mekan iyi fiyatlar kalitede aynı en azından millet güzel bir mekanda eğleneyim derken bir suya 7 tl vermeyecek :)) Çay bile 50 krş :))
Esra oha diyebilirsin bende okuyunca korktum kendimden İst da güne gelsem durumunuz içler acısı olurdu :)) Ecoş a maşallah çok şirin ya :)
Tülin geçmiş olsun kıyamam bende korkuyorum gece aramızda babası özlüyor diye yatağına koydurmuyor sabah 5 te kalkıyor Deniz o ara ben kalkana kadar düşebilir de ama gel de babasına anlat :
Teşekkürler Gülizim geçmiş olsun Alpellama nazlarını yerim onun balgam söktürücü asist iyi gelmişti...Annem hastaneye gitti bugün öğlen geldim Özde yi sallamaya sizle de yazıştım iyi oldu... Ama annem iyi değil sanırım görünürde pek bir şey yok ama kalp yetmezliği teşhisi konmuş sanırım bugün yine doktorda anjiyo olacak sanırım ailede 3. kişi babam annem erkek kardeşim
İşler hala yoğun 10 da girdim bulaşığa 12:30 da bitti bu yemeğe kilo almamamın nedeni koca kazanları yıka falan
ooo tebrik ederim.hem seni hem de berkoşu :) inşallah hep böyle gelir devamı..berkosum takdir aldı ilk kezzz
geçen sene tesukkur almıstı her iki donemde bu sene ortalaması 90 ders notlarının ben takdir 93-94 ve uzerinle alınıyordur diye dusunmusum nedense. bir baktık alabilir gibi meger 85 ve uzeri imis geçen seneki ortalaması 82,5 du mesele ucundan kaçırmıs neyse artık . bu sene aldı aama sinifta ilk 9 kisiye madalya mı ne verilmis berke 11. imis ona bozuktu biraz tam sevinmemis yani ama benim için yeterli takdir alması :)
maşallah maşallahh..
ayy kıyamm,dudagıı patladı.ıkınızde cok korkmussunuzdur mutlaka.valla o sırada derın uykudasındır.gecende benım basıma geldı benzerı.bı uyandım yanımda Şevval yok,aa bı bakarım ayagımın ucunda.uyanmasam düştü düşecek,tee kenarda.yada es-kaza tekme atsam suratına gelırdı.Allah korumus.sabah 5 te bir güm sesi ile kalktık.
çınarla beraber yatıyoruz biz o hep duvar kenarında ben diğer tarafta.ne olduysa gece benim yattığım tarafa geçmiş.benimde üzerime ağırlık çöktü heralde.dönerken bir düştü bir baktım çocuk yerde ağlıyor çığlık çığlığa aldım ehmen kucağıma yavrumun dudağı patlamış nasıl kanadı kanıda görünce korktu.alt dudağı zenci dudağı gibi şişti biranda.1 saate yakın uyutmadım acaba başını vurmuşmudur diye.eldı kinleşti ve uyudu.ama ben kahroldum içim parçalandı nasıl düşürdüm diye.
takdırınız hayırlı olsun Rabbım bızede nasıp etsın bu mutlulukları yaşamayı...evet guli bende takdir beklemiyrdum olurda alırsan dile benden ne dilersen dedimberkye hala dusunuyor ne dilesin diye:)
buyudukce masraflar dahada artıyo herbir hediyeyi ayrı bekliyolar
berke hala dusen 15. disi falan hediyesini bekliyor
ilk dusenin hediysi alınır oysa sadece :) dusun adamın agzında tum disler tamamlanmak uzre hediye bekliyor hala :)
ÖZde sana hastayı yavruu.sarıı cok yakısmıs ayrıca uyurken koca kız gibi maşaşlahtolu kimse göremedim
hepinize geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim.
sizede geçmiş olsun gülizcim.bir an önce yaz gelsin artık hastalıkları atlatalım hepberaber.
tebrik ederim berkeyi:)) başarıların devamını dilerim.
özlem özdeye maşşallah çok tatlı olmuş.
ozlemmmm bayıldım ozde ye yaa massallahhh elleri yanakları ayy sıkasım geldi ece ye benziyor tombik yanakları ile :)
evet gulicim sut disi ilk dusunce yastıgın altına koyup uyunuyor sabah hediye veriliyor :)) ogren ogrenn
özlemcim bu aradageçmiş olsun anne ne ya.
Babanların ailede kalp sorunu var demiştinde anneni bilmiodum.
Acil şifalar:)
özleeem bu yaz haftasonu kaçamagı yapabiliriz altınoluk a.biz gecden yola çıkıp sabah orda oluruz kahvaltıya cadde de buluşuruk ozaman inşallah:)
aaayyy hayali bile güzel bee!
bende yaptım. pek güzel oldu ellerime sağlık. girip çıkıp yiyorum. özlemişim kurabiyeyi...
bence çok yakışmış bandana..
oouuyyy aman yarabbim geçmiş olsun. kıyamam benn. canım benim. neden birlikte yatıyorsunuz ki? ayrı daha iyi olur aslında..
tth ne meltem?
bizde aynı durumdayız canım. hele öksürük yatınca iyice artıyor. ben şimdilik antibiyotik ve peditus veriyorum ama böyle giderse ayrıca öksürük şurubu vermek gerekecek gibi. beklemedeyim.. inşallah biran önce geçer.çok geçmiş olsun. bol ıhlamur ver sen.
annene çok geçmiş olsun
ooo tebrik ederim.hem seni hem de berkoşu :) inşallah hep böyle gelir devamı..
maşallah maşallahh..
özde böcüsünü alıntılardan gördüm.sarı çok yakışmış hep sarı giysin
MAŞAAllah nekadar guzel sayıyor.biz henuz bır'den ileri gidemedık :)) arada ıkı ve uc dıyor ama nadıren...
yola çıkınca yiğitin hastalığı artar mı arkadaşlar?
yiğit daha izlemiyor çizgi film. bazı reklamlar var sadece onlara bakıyor. mesela kosla vanish pembesi :) nesini seviyorsa anlamadım..busıra Şevval kayyu izlemkten vazgectı baska bı cızı fılme sardı.ama ne sarmak... yukarı bak dıe bı anımasyon fılmı var,cıldırıyo o fılm için.helekı fılmın basındakı sahnelerı resmen cıglık atarak ızlıyo.artık her sahnesını ezberledım :))
şu anda sadece uyuyorken öksürük var. onun dışında hafif. biraz burnu akıyor..bılemıycemkı Fatmacım hıc Şevval hastayken yola cıkmadık.bişe dıyemıycem.ama sen anlarsın cocugunun halınden cokmu hasta,ates falan varmı
di mi yaaFındık kulduuu ÖZDEEEEE... sahane olmussun sen yaf.. OZLEM sen de cok guzel gorunuyorsun be kadın.. masallahhh.. cok hoşuma gıttı fotolarınız.
Fatma hasta cocukla yola cıkmak bana sorarsan cok da ıyı degıl arkadasım.. hasta yetıskın bıle yola cıkamazken kaldı kı mınnak bır cocuga ezıyetten baska bır seye benzemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?