Karar sızın tabı kı de..
Bu arada lazer de durumun nedır?? yanı memnunıyet derecen? kk da yaptıgın yorumları okudum, oldukca ıyı bır yere gıdıyormussun.. ben de arastırıyorum.. onerılerını beklerım.
Özlem annenmı hastaydı atlaya atlaya okudum ÖZdeyle senın fotonu görünce yazılara falan bakmadım :)) gecmıs olsun kalple ılgılı galıba.
Fındık kulduuu ÖZDEEEEE... sahane olmussun sen yaf.. OZLEM sen de cok guzel gorunuyorsun be kadın.. masallahhh.. cok hoşuma gıttı fotolarınız.
Fatma hasta cocukla yola cıkmak bana sorarsan cok da ıyı degıl arkadasım.. hasta yetıskın bıle yola cıkamazken kaldı kı mınnak bır cocuga ezıyetten baska bır seye benzemez.
Eki Görüntüle 134740
Eki Görüntüle 134739
bunlar da yiğit kuzumun fotoları. bayadır eklemiyordum. biri uzun saçlı hali. biri de saçları kesildikten sonraki son hali..
Çınar a çok geçmiş olsun. Gece gece büyük korku yaşamışsınız...
Özlem ana kız bayıldım size. Özde de senin gibi uzun boylu olacak ne güzel...Çok yakışmış bandana bence. Yakıyorsunuz vesselam...Nazarlık takın maşallah..Anneciğine ok geçmiş olsun, inşallah önemli bir sıkıntı çıkmaz...
Esrako Ece ne güzel sayıyor ya maşallah, bizimkinde yok böyle numaralar harika....Berke takdir almış ne büyük mutluluk çok sevindim.
Ben de kör topal idare ediyorum. Bugün çok belim ağrıyor Elifi kucakta gezdir banyo yaptır falan daha beter oldu. Arada olup geçiyor başıma bir iş açılmaz umarım.
valizleri hazırladım.önce kar yağışı,sonra Ankara'dan başka bir arkadaşın eşiyle birlikte hiç hesapta yokken BAtman'a bizim gideceğimiz arkadaşa gitmeleri ve son olaak aekadaşın annesinin hastalanıp solunum cihazına bağlanması,arkadaşın trabzona gitmesi.bizim iş yattı resmen.burası çok soğuk kaçmalıyım hemen
Çınar a çok geçmiş olsun. çok korkmuşsunuzdur allah beterinden korusun...
Özlem ana kız yakıyorsunuz maşallah. annenede çok geçmiş olsun...
Esrako Ece resmen sayı sayıyor ya maşallah gelinime. bu arada Berkeyede maşallah takdir almış ne güzel. şimdi ne mutlu olmuşsunuzdur ailece. inş. bizde yavrularımızın okula gidip böyle bizi mutlu edecek hallerini görürüz..
Yiğit kuş ne kadar çok büyümüş annesi maşallah... bu arada sanada geçmiş olsun Fatma..
burayı sevnin aklına şaşarım.Arkadaşımın annesi vefat etmiş.çok ani oldu.o yetişemeyecek cenazeye bileEvet canım hasta sağol dün doktordan geldi sigara paketini bıraktı burada daha içmemeye kararlı gibi babamda doktor yüzüne acı gerçekleri vurduğundan beri içmiyor
Ben arada foto yüklesemde beni hep böyle motive etseniz :)) Çok sağolun kendimi bir şey sanacağım şimdi
Oyy yerim o kuzuyu geçmiş olsun bu arada acil şifalar ...
Yarmagül olacak Özde deteşekkürler:)
Bizim kuzen orada yaşıyor buradan ablası gitti ziyaretine hırkayla kardeşinin montunu sarmalanmış burnun donuyor diyor sokakta dışarı çıkmak yürek istermiş.. Kuzen afium da sunset te çalışıyormuş bir ben gelmedim dönüyor 1 haftaya kadar arkadaşlarıyla ev tutmuştu sarmamış galiba oralar onu okuluda orada okumuştu bıkmış artık :)) Acil şifalar annesinede arkadaşının talihsizlikler ard arda desene
Sağol canım :))
kocaman adam olmuş maşallahEki Görüntüle 134740
Eki Görüntüle 134739
bunlar da yiğit kuzumun fotoları. bayadır eklemiyordum. biri uzun saçlı hali. biri de saçları kesildikten sonraki son hali..
Güli, anneanne geldi 1 hafta oldu. Bakıcı adayı sağlık problemini halletti ama ben kendisini hala aramadım. Baba bakıcıya veremem diye diretiyor. Babaanne de şubatı geçirirseniz Martta son kez 1 ay bakabilirim diyor. Top annemde, bu ay bakarsa 2 ay daha idare etmiş olucaz. Ama kendisi pek yanaşmıyor. Çok gerginim bu yüzden. Napcamı şaşırmış durumdayım. Annemi ikna ederim etmesine de gönüllü olmaması beni üzüyor. Çok seviyor süper ötesi bakıyor ama benim de bir hayatım var , Ankarada çocuğum var ilgilenmem gereken diyor..
Öle işte bizde durumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?