2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eliza koyun:) Dün duydum birinden hoşuma gitti... Hayırlı olsun yeni kızın..kaç aylık oldun peki??

ay yok yok aids testi demekmiş ELİZA o ya şimdi baktım anlamına da...Ben de diyorum bir yerden hatırlıyorum eliza ne demekti diye...koymayın (

off ayça senin işinde zor.
ananede haklı.babada haklı
bakıcınız iyi merhametli birisiolur inşallah bakıcı olunca daha düzenli olur HYATINIZ ÇEKİRDEK AİLE MODUNDA YAŞARSINIZ. BÖYLE HEP EVDE Bİ BUYUKLE YAŞAMAKDA ZOR
CAPSLOK AÇIK KALMIİ

anoww ben kaçırmışım taze bebeğii tebrik ederimm.. cici kızlarr olcanızz.. sağlıkla gelsin inşallahh..

Sanki ben çok hevesliyim bakıcıya bırakmaya...Bizim için doğrusu bu ama babaya anlatamıyorum ki Miniş...İdare et et nereye kadar etcez. Şeytan diyor ki çık ayrıl işten...
inşallah iyi bırini bulursunuz bakıcı olarak.işe basladıktan bi süre sonra babanızda alısır buduruma üzülme.
ay yok yok aids testi demekmiş ELİZA o ya şimdi baktım anlamına da...Ben de diyorum bir yerden hatırlıyorum eliza ne demekti diye...koymayın (
ilahı Ayça ıyı güldürdün benııı.anlamıda pek bı fenaymıs :))

Şu oyuncagı ben yumurcak reklamlarında görmüştüm güzel ama cok tuzlu be

herkese ii akşamlarr..

geçmişe baktımmm unutmadan onları yazıyım..

ÖZLEM VE ÖZDE...Ana kız yakmışsınız bee topikii maşşşaaalllahh

ECE VE BERKE...ecoşum nasıl güsel sayı sayıyor yaa... berkeyide tebrik ediyorum esracım burdann...

BÜYÜK YİĞİT ABİİ....fatma resimini gördüm maşallah oğluşuna vede geçmiş olsun...

umarım atladığım olmamış...

bizden haberler kuzuların ikiside hasta ama yiğit daha fena balgam var yiğitte ve çok zorluyor burnu tıkanıyor nefes alamıyor aynısı musti içinde geçerli bugün öğlen dr ye götürecektik aradıkta dryi öle gittik ve burda 3 gündür feci kar yağıyor ve bizim evin bir yokuşu var aman amann neyse çıktık tabi yokuş buz ve gökhan arka araka yukarı yoldan gidecekti kiii buza kaptırdıı allam nasıl oldu anlamadık araba 3 kere döndü kaldırıma çarptı yok durmadı allahtan yokuşun sonuna geldiğimizde araba geçmedi o hızlar vururduk bi ara sol tarafa yattık dedim amma allahtan olmadı bi ara korkudan gökhana durdurda çocukları indiriyim demişim semihte(kaynım) vardı arabada benimle dalga geçio nur arabayı çocuklar için durdurduktan sonra bizde inerdikyaa die ama o panikle hep ikisi geldi aklıma 1 dk inilen yokuşu sanki 1 saatte indik gibi geldii....neyse bunca şey atlattım amaa hastaneye gittik giriş yaptıracağım kız demesinmi acil sezeryan geldi dr doğumda die çıkıncada mesai biter dedi neyse aldık başka dr ye götüdük oda yokmuş bugün devleteki dr ilede ben mahkemelik oldum mustide doğduğunda yozgat böle bi yer işte hiç sevmiyorum memleketi sonuç eve döndük kös kös pazartesi araştırma hastanesine gideceğiz ve ankaradan ii bi dr bulacağız artık uzak filan ama en azından güveilir biri olsun..

Eki Görüntüle 134740
Eki Görüntüle 134739
bunlar da yiğit kuzumun fotoları. bayadır eklemiyordum. biri uzun saçlı hali. biri de saçları kesildikten sonraki son hali..
3

massallah yigit kusa kocaman olmus

gullu nun dedigi gibi ayca cım herkes haklı kendi namına denecek birsey yok o yuzden gonullu olaark bakması buyuk bir nimet ama herkesin kendi hayatı var bu dogru sanırım bir berim anem iç in geçerli degil etrafımda bu sekil dusunen annelerde çok çok az onun haricinde kayınvaldem ve birsuru tanıdgıım anne kendi hayatlarını her zaman on planda tutuyorlar
kızıp kınamak hakkımıza degil belki bizlerde oyle olacagız o yasa geldigimizde ama ama am iste bakıcı diyince evd yanlız birakıp gitmek diyince tuylerim hala diken diken oluyor

ay ilahi yaa evett eliza tavsiyeni okuyunca gulmustum zaten sonra sende farketmissin :))

oglusumun takdir almasıyla yasadıgım sevinci benimle paylasan tum arkadaslara çok tesekkur ederim operimm

damla hocamızın üyeliği geçici durdurulmuş benimde geçen öle olmuştu belki ondan giremiodur

ayyy Nurgeçmiş olun hem bebiilere hemde Allah korumus ya kazadan beladan ayy..okurken ayy ayyy dedim durdum.Allah korusun !

damla hcam konusunda hay Allah hepden merak ettim.

vayy arkadaşkimsecik gelipde 2 satır yazmamış.
hayra garşı nedir bu hal yaff.

mustafa ceceliye sardım 3 gundur falan.
şudüet yaptıgı kızın sesi ne güzel yaaa.

Son düzenleme:
canım saol gerçekten allah korudu rabbim herkesi kazadan beladan uzak tutsun..

Bugun içim dışım maçoldu.
Sırf beraber vakit geçirmek adına izliyorum Sevdiceğimle yanyana ama gına geldi yaff.
Genetiğimiz tamamen ayrı bu erkeklerle.
Poffffff

bugun e bebekte berke gosterdi yok artık neymis o 79 tl bakmama gerek bile yok dedim ilgilenmedimdi bu kadar olur :))
aksam senin linke bakarken berke gordu anne ben sana bugun gosterdim bakmadın hiç dedii:) kalakaldım .) ama çok acelemiz vardı yoksa incelerim severim oyuncak hele eugitiilere bakmayı neyse almayı dusunuyorum ama kuçuk olanını heryere tasınabilir en azından.
alıp kullanan olursa yazarsa sevinirim ben alana kadar

dun remzi kitabevinin ilk 100 sozluk isimli kitabini al dım ece ye
benzerler abc yayınları net kitap vs de çok daha yuksek fiyata remzide 15 ama benim yolum d n r a dustu ordan 17,5 a aldım ece elinden birakmıyor ve epey yeni kelime ogrendi gemi uçak kamyon vs gibi
her alanda resim var 100 a det tek tek renkli kalın ciltli bir kitap tavsiye ederim siddetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…