kızlar nasılsınız ben iyiyim ama elvina rahatsızlanmıştıya 2 hafta oldu ve hala öksürüyor şurubumuzda bıttı yarın troid tedavısı için kan alınacak 2 ayda bır devam ediyo kan aldırmaya dahiliyeyede gidicekler babanesi götürcek babasıyla ben çalışıyorum gidemicem iburamın kullanıyoduk nefes açıcı ventolin bildiğiniz en ii öksürük şurubu hangisi dr. desinlerde onu versın barı ya
bu arada hamileleikde ii gidiyor 2 ci kız gelıyo isim bulamadım hala elvinaya uygun bişey olsun diyorum ama bulamadım bakalım kocişe diyorum 1 dim 3 kız olduk başına
ay yok yok aids testi demekmiş ELİZA o ya şimdi baktım anlamına da...Ben de diyorum bir yerden hatırlıyorum eliza ne demekti diye...koymayın(
kızlar nasılsınız ben iyiyim ama elvina rahatsızlanmıştıya 2 hafta oldu ve hala öksürüyor şurubumuzda bıttı yarın troid tedavısı için kan alınacak 2 ayda bır devam ediyo kan aldırmaya dahiliyeyede gidicekler babanesi götürcek babasıyla ben çalışıyorum gidemicem iburamın kullanıyoduk nefes açıcı ventolin bildiğiniz en ii öksürük şurubu hangisi dr. desinlerde onu versın barı ya
bu arada hamileleikde ii gidiyor 2 ci kız gelıyo isim bulamadım hala elvinaya uygun bişey olsun diyorum ama bulamadım bakalım kocişe diyorum 1 dim 3 kız olduk başına
inşallah iyi bırini bulursunuz bakıcı olarak.işe basladıktan bi süre sonra babanızda alısır buduruma üzülme.Sanki ben çok hevesliyim bakıcıya bırakmaya...Bizim için doğrusu bu ama babaya anlatamıyorum ki Miniş...İdare et et nereye kadar etcez. Şeytan diyor ki çık ayrıl işten...
ilahı Ayça ıyı güldürdün benııı.anlamıda pek bı fenaymıs :))ay yok yok aids testi demekmiş ELİZA o ya şimdi baktım anlamına da...Ben de diyorum bir yerden hatırlıyorum eliza ne demekti diye...koymayın(
AquaDoodle Drawn Doodle (Suyla Boyama) | AquaDoodle | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
Süper bişey bu bayıldım ben buna...
3Eki Görüntüle 134740
Eki Görüntüle 134739
bunlar da yiğit kuzumun fotoları. bayadır eklemiyordum. biri uzun saçlı hali. biri de saçları kesildikten sonraki son hali..
gullu nun dedigi gibi ayca cım herkes haklı kendi namına denecek birsey yok o yuzden gonullu olaark bakması buyuk bir nimet ama herkesin kendi hayatı var bu dogru sanırım bir berim anem iç in geçerli degil etrafımda bu sekil dusunen annelerde çok çok az onun haricinde kayınvaldem ve birsuru tanıdgıım anne kendi hayatlarını her zaman on planda tutuyorlarGüli, anneanne geldi 1 hafta oldu. Bakıcı adayı sağlık problemini halletti ama ben kendisini hala aramadım. Baba bakıcıya veremem diye diretiyor. Babaanne de şubatı geçirirseniz Martta son kez 1 ay bakabilirim diyor. Top annemde, bu ay bakarsa 2 ay daha idare etmiş olucaz. Ama kendisi pek yanaşmıyor. Çok gerginim bu yüzden. Napcamı şaşırmış durumdayım. Annemi ikna ederim etmesine de gönüllü olmaması beni üzüyor. Çok seviyor süper ötesi bakıyor ama benim de bir hayatım var , Ankarada çocuğum var ilgilenmem gereken diyor..
Öle işte bizde durumlar...
ay yok yok aids testi demekmiş ELİZA o ya şimdi baktım anlamına da...Ben de diyorum bir yerden hatırlıyorum eliza ne demekti diye...koymayın(
AquaDoodle Drawn Doodle (Suyla Boyama) | AquaDoodle | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
Süper bişey bu bayıldım ben buna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?