yola çıkınca yiğitin hastalığı artar mı arkadaşlar?
Eki Görüntüle 134740
Eki Görüntüle 134739
bunlar da yiğit kuzumun fotoları. bayadır eklemiyordum. biri uzun saçlı hali. biri de saçları kesildikten sonraki son hali..
Güli, anneanne geldi 1 hafta oldu. Bakıcı adayı sağlık problemini halletti ama ben kendisini hala aramadım. Baba bakıcıya veremem diye diretiyor. Babaanne de şubatı geçirirseniz Martta son kez 1 ay bakabilirim diyor. Top annemde, bu ay bakarsa 2 ay daha idare etmiş olucaz. Ama kendisi pek yanaşmıyor. Çok gerginim bu yüzden. Napcamı şaşırmış durumdayım. Annemi ikna ederim etmesine de gönüllü olmaması beni üzüyor. Çok seviyor süper ötesi bakıyor ama benim de bir hayatım var , Ankarada çocuğum var ilgilenmem gereken diyor..
Öle işte bizde durumlar...
Sanki ben çok hevesliyim bakıcıya bırakmaya...Bizim için doğrusu bu ama babaya anlatamıyorum ki Miniş...İdare et et nereye kadar etcez. Şeytan diyor ki çık ayrıl işten...
kızlar nasılsınız ben iyiyim ama elvina rahatsızlanmıştıya 2 hafta oldu ve hala öksürüyor şurubumuzda bıttı yarın troid tedavısı için kan alınacak 2 ayda bır devam ediyo kan aldırmaya dahiliyeyede gidicekler babanesi götürcek babasıyla ben çalışıyorum gidemicem iburamın kullanıyoduk nefes açıcı ventolin bildiğiniz en ii öksürük şurubu hangisi dr. desinlerde onu versın barı ya
bu arada hamileleikde ii gidiyor 2 ci kız gelıyo isim bulamadım hala elvinaya uygun bişey olsun diyorum ama bulamadım bakalım kocişe diyorum 1 dim 3 kız olduk başına
herkese ii akşamlarr..
geçmişe baktımmm unutmadan onları yazıyım..
ÖZLEM VE ÖZDE...Ana kız yakmışsınız bee topikii maşşşaaalllahh
ECE VE BERKE...ecoşum nasıl güsel sayı sayıyor yaa... berkeyide tebrik ediyorum esracım burdann...
BÜYÜK YİĞİT ABİİ....fatma resimini gördüm maşallah oğluşuna vede geçmiş olsun...
umarım atladığım olmamış...
bizden haberler kuzuların ikiside hasta ama yiğit daha fena balgam var yiğitte ve çok zorluyor burnu tıkanıyor nefes alamıyor aynısı musti içinde geçerli bugün öğlen dr ye götürecektik aradıkta dryi öle gittik ve burda 3 gündür feci kar yağıyor ve bizim evin bir yokuşu var aman amann neyse çıktık tabi yokuş buz ve gökhan arka araka yukarı yoldan gidecekti kiii buza kaptırdıı allam nasıl oldu anlamadık araba 3 kere döndü kaldırıma çarptı yok durmadı allahtan yokuşun sonuna geldiğimizde araba geçmedi o hızlar vururduk bi ara sol tarafa yattık dedim amma allahtan olmadı bi ara korkudan gökhana durdurda çocukları indiriyim demişim semihte(kaynım) vardı arabada benimle dalga geçio nur arabayı çocuklar için durdurduktan sonra bizde inerdikyaa die ama o panikle hep ikisi geldi aklıma 1 dk inilen yokuşu sanki 1 saatte indik gibi geldii....neyse bunca şey atlattım amaa hastaneye gittik giriş yaptıracağım kız demesinmi acil sezeryan geldi dr doğumda die çıkıncada mesai biter dedi neyse aldık başka dr ye götüdük oda yokmuş bugün devleteki dr ilede ben mahkemelik oldum mustide doğduğunda yozgat böle bi yer işte hiç sevmiyorum memleketi sonuç eve döndük kös kös pazartesi araştırma hastanesine gideceğiz ve ankaradan ii bi dr bulacağız artık uzak filan ama en azından güveilir biri olsun..
anacığım geldi haftasonu oradaydım çook özlemişim hemen yahoyu attım üstüne gezmelere gittim ne özlemek ama
günaydin canim..tekrar gecmis olsun..selinin enfeksiyonu varsa muhakka öksürükle atmasi lazim..bu yüzden rahat öksürebilecegi bir balgam söktürücü kullanmasi lazim..tamam 1 gün cok öksürür ama ikinci gün atar bütün mikrobu vücudundan..hayatta da böyle olmustu..rahat rahat balgamla öksürebilmesi lazim...günaydın...
kötüyüm kötüyüz....hala tam düzelemedim selin daha kötü öksürükte başladı bu gece sabaha kadar öksürdü ne yapıcam bilemiyorum... hiç keyfi yok mızır mızır habire ağlak bi halde selini hiç böyle görmeye alışkın değilim içim eriyor((
günaydin canim..tekrar gecmis olsun..selinin enfeksiyonu varsa muhakka öksürükle atmasi lazim..bu yüzden rahat öksürebilecegi bir balgam söktürücü kullanmasi lazim..tamam 1 gün cok öksürür ama ikinci gün atar bütün mikrobu vücudundan..hayatta da böyle olmustu..rahat rahat balgamla öksürebilmesi lazim...
canim burnu tikaliysa ya da sümük varsa muhakkak vardir balgam..anlarsin zaten..rahat öksüremiyor bogulacak gibi felan oluyordur..balgami atamadigi icin..ne burnu akar ne de öksürerek atamaz cocuk..o yüzden ceker durur..bence hemen bir doktora gösterip bir balgam söktürücü kullan derim..biz Hayat ta böyle rahat ettik...sağol canım .. ne yapacağımı şaşırdım hiç başımıza gelmemişti öksürük olayı... balgam varmı yokmu onuda bilmiyorum ki ... burnu fazla tıkalı birden nefes almak için derin çekiyor hopp mümükler genizine kaçıyor çıkartamıyor yine öksürüyor böyle tüm gece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?