2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gizem nasıl oldun canım hasta olmussun sonunda resmi olarak ? çok geçmis olsun
benimde bugun bogazım gıcıklanıyormu gıcıklanmıyormu birseyler var anlayamadım gitti her sbah korkuyla uyanıyorum :))

oglusumu annemlere yolladık simdiden ozledim beni deli etsede yorsa yıpratsada allah ayırmasın tabiki evde olmadıgını bilmek kotu hissettiriyor çok mutlu gidiyor ama anneannesinde saltanat yasıyorh er istedigi yapılıyor arkadasları var oralarda bolca cumaya kadar bizi aramaz eminim artık :)

slmlarrr
nur geçmiş olsun yaa bana yokuşş deme buzlu yollar deme sanki benim evi tarif etmiş gibisin mamiye hep diyorum havalar karlıyken yağışlıyken şu yokuşu inme araçla diye dinletemiyorum bigün bizim başımıza gelirse şaşmam verilmiş sadakanız varmış

adaşşş ecoş ne güzel sayıyor maşallah kocaman
berkeyide tebrik ederim benim yerime öp onu tamammı hoş cumaya kadar gelmicekmiş ama olsun..

ayçaa nabersin seminer notları için çok tenk yu bence çık işten otur evde hem günede gelirsin

hasta birisi vardı kimdi kimdi dur düşüneyimmm :26: ama bulamadım??geçmişe tekrar bi döneyim kafam yerimde değilki

fatma yiğitkuşuna maşallah kuşluktan çıkmış ama haberin olsun bildiğin delikanlı

özlemmm özdenin uyuyan haline bayıldım yaa o öyle hep ağzı açıkmı uyuyorr süpermiş
senin bandanada pek havalı duruyor ama uzun sürmez orada kalman söylemedi demeee

elif gidemedinmi batmana istanbulda bekleniyorsun halaaa bak pervinde gelecek ayarlarız bi buluşma

ay evet gizmoda hasta oldu ama ben başka hasta vardı onu hatırlayamadım hoş herkesler hasta bu aralar ama birinin msjı okudum aynı bizim durumuzdu kimdi o yaa geçmişe gittim yine bulamadım
öğlen okumuştumda geçmişi aklımda kalmadı

anacığım geldi haftasonu oradaydım çook özlemişim hemen yahoyu attım üstüne gezmelere gittim ne özlemek ama

ya bizim öpüşme anlayışımız böyle oldu hadi öp anneyi dediğimde hemen dudağıma yapışıyor sapık gibiii

yola çıkınca yiğitin hastalığı artar mı arkadaşlar?

İNŞALLAH ARTMAZ BU ARADA tth zincir otellerden birisi

Eki Görüntüle 134740
Eki Görüntüle 134739
bunlar da yiğit kuzumun fotoları. bayadır eklemiyordum. biri uzun saçlı hali. biri de saçları kesildikten sonraki son hali..

ne kadar fark etmiş sanki iki ayrı çocuk gibi

bende de var bu sorunlar
anne ve kayınvalide
ortada olan Ece ve ben
sabah 06:30 da bende olacak bakıcı ancak yatılı olur

Sanki ben çok hevesliyim bakıcıya bırakmaya...Bizim için doğrusu bu ama babaya anlatamıyorum ki Miniş...İdare et et nereye kadar etcez. Şeytan diyor ki çık ayrıl işten...

aynı şeytana sahibiz

o bir kız daha hayırlısı inşallah

biz de dün arabayı vurduk radyatör falan iptal oldu Ece dondu arabada hasar da cabası

anacığım geldi haftasonu oradaydım çook özlemişim hemen yahoyu attım üstüne gezmelere gittim ne özlemek ama

süper fotolar bayıldım yahoya

bu arada günaydın

biz de kaynımı sözledik uykusuzummmmm çokkk

günaydın...

kötüyüm kötüyüz....hala tam düzelemedim selin daha kötü öksürükte başladı bu gece sabaha kadar öksürdü ne yapıcam bilemiyorum... hiç keyfi yok mızır mızır habire ağlak bi halde selini hiç böyle görmeye alışkın değilim içim eriyor ((

günaydin canim..tekrar gecmis olsun..selinin enfeksiyonu varsa muhakka öksürükle atmasi lazim..bu yüzden rahat öksürebilecegi bir balgam söktürücü kullanmasi lazim..tamam 1 gün cok öksürür ama ikinci gün atar bütün mikrobu vücudundan..hayatta da böyle olmustu..rahat rahat balgamla öksürebilmesi lazim...

tam ask yasiyor bunlar ana ogul..bence o yapismamista sen ogluna yapismissin gibi geldi..yahom yapissa yapissa senin memislere yapisir..masallah saclar yine formunda..cok tatlisiniz cok...

sağol canım .. ne yapacağımı şaşırdım hiç başımıza gelmemişti öksürük olayı... balgam varmı yokmu onuda bilmiyorum ki ... burnu fazla tıkalı birden nefes almak için derin çekiyor hopp mümükler genizine kaçıyor çıkartamıyor yine öksürüyor böyle tüm gece..

günaydınn

esrako saol canım ya iyi oldu bende tam öyle bi kitap arıyordum.benim ilk sözlüğüm diye bi kitap bulmuştum netden.ama son kararımı D&r da görerek secerek verecekdim.teşekkürler.
çok lazım bize..

gypsyesram canımcım ananı gördün beni unttun kaç gundur geri dönüş yapmadın!
resimler güzel ama yatak örtüsü daha güzel:)yahoo üstünde bornozla ve leopar desen hahaaaaaaaaaa
yerim ben o sıpanın gülünce görünen azı dişlerini.
bizde hala yok.
çocuklar öpmeyi görerek ögrenirler yavyuumm. sen cocuga yapışmışsında oda ögrenmiş.bak afik gelir akıllıca yangından öper. muaaah diye bide ses çıkarıyor sıpam.

sibelcim geçmiş olsun. bebiler halsiz olunca mızır mızır oluyorlar.öksürükden uyuyamadıgı için bugun daha yorgunolur.
bi doktor görseydi balgam varmı yokmu. kuru öksürükmü?ona göre hareket edrrdin.baslgam varsa atması lazım kıyamma geçmiş olsun

canim burnu tikaliysa ya da sümük varsa muhakkak vardir balgam..anlarsin zaten..rahat öksüremiyor bogulacak gibi felan oluyordur..balgami atamadigi icin..ne burnu akar ne de öksürerek atamaz cocuk..o yüzden ceker durur..bence hemen bir doktora gösterip bir balgam söktürücü kullan derim..biz Hayat ta böyle rahat ettik...

afik bi kaç gundur ANNE demenin çeşitlerini deniyor
-anniiiii
-annaaaaaa
-anne
en komiği ANNAAAAAA.ve bazen plak bi takılıyor saniyede 10 defa anne anne anne anne..
yaff bi kelimenin bana bu kadar duygu patlamısı yaşatacagını hiç düşünemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…