2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRİM geçmiş olsun canım şükürki çabuk atlatmışsın.... sibirya gibi memleketteyim ya şimdi antalyada olmak vardı:))) şimdilik yazamasanda okuyup çıkmanda yeter altta ismini görüp bizi takip ettiğini yanımızda olduğunu hissetmekte kısmen yetiyor.. en kısa zamanda aktif olman dileğiyle canım öpüyorum senide kuzyide :)))

canım biliyorsunuz kıvanç doğduğundan beri maşallah iştahlı bir çocuk.
mesela ben ona pilav vereceksem dolu dolu 4-5 yemek kaşığı pilavı veririm.
üzerinede 1 yemek kaşığı yoğurt koyarım.
omlet 1 yumurtadan yapıyorum bazen labneli bazen domates soslu olarak.
yada haşlanmış 1 yumurta yer.
hem yemek hem pilav vereceksem 2 kaşık yemek 2 kaşık pilav şeklinde ayarlıyorum.
makarnada aynı şekilde.
onun dışında bizim porsiyonlar genelde 4-5 yemek kaşığı şeklinde.
bu 4-5 kaşıkta yaklaşık 1 tabak yemek oluyor nerdeyse.

esrako Esra
yemekleri çatalla ezip veriyorum

yemek yedirirken ağzına yine arada kaşıkla su ya da ıhlamur verirsen kusmasını engellersin boğazına takılmasını gıcık yapmasını engellemiş olursun

aslında 3 günde fethiyede majesty e gidecektik ama erken rezervasyon indirimi 4-7 gün arası rezervasyonlarda geçerli oluyormuş tatil sepetinde
onun için rezervasyon yaptıramadık sadece marmaris de vakit geçirmek de istemeyince tatilin bir kısmı mecburen spontan yaşanacak

hımmm güzel açıklamışsın ben nehire taneli çorbalarda veriyorum çorba diyince bende püre olarak algılamadım.normal yemekleri çorbaya göre az yiyor nehir çorbayı onbeş tatlı kaşığı yedirebiliyorum ama yemek 3 4 lokma anca yiyor bazen şaşırtıyo seviyo yemeği ama 10 lokmayı geçmez yedikleri

senin sıcak anlayışın ne kadan farklı evrimm ben donuyorumm

meltem fethiyede otel bulamazsanız pansiyon bulabilirsin orda pansiyon çok var
ama kaşta pansiyon bile bulamıyabilirsin dikkat et

millet tatile antalya ya gelir bende bursa veya eskişehir düşünüyorum (
tatil yörelerine
günü birlik gidiyoruz veya eğlenceye özel geceye 1 gece yatılı gidiyoruz.(yılbaşı falan gibi)
o yüzden otelde kalmak hiç cazip gelmiyo
en çok istediğim tatil şekli yatla koyları dolaşmak ve önceden ayarlanan yerlerde konaklamak ege sahilleri olabilir mesela ama eşimin midesi bulanıyo yat limanında bile 1 saat geziyi zor ikna ediyorum.sanırım bu istediğim hiç gerçekleşmeyecek.

esra side konundada aklıma takıldı oranın denizi çok kötü sen genelde havuz damı geçirirsin tatilini hani denize girmek istersen pişman olabilirsin o bakımdan söyledim.çok sığ hiç açılamıyosun her yer ince kum o yüzden çok temiz olmuyo deniz

teşekkürler bilgi için gizemcim. burun tıkanıklığına daha bi dikkat etmek lazım o zaman..
iyi fikir aklımda bulunsun.. geçen sene yiğitte hiç sevmemişti spreyi. bu sene kullanmadım bende.
çok sevindim ya. iyi gelmesine çok sevindim.
bol şans canım. ben daha cesaret edemiyorum.
şimdiden iyi tatiller. daha çoook var gerçi ama.

bizde üç gün önce ankarada yaptırdık tatil rezervasyonumuzu. turon9 dan.. baya araştırdık. kuşadasında grand efe otele karar verdik. yiğitle ilk tatilimiz olacak. şimdiden mutlu ve heyecanlıyız :) inşallah beklediğimize değer. 7 gece..

bu arada defneye bende çok üzüldüm. kuzusuna da çok üzüldüm annesiz kaldı allah mekanını cennet eylesin..

merhabalar..dün evime döndüm..ikiçocukla giyinmek hazırlanmak ay ne koşturmacaydı..sorunsuz sıkıntgısız atlatgtık herşey yolunda ve güzledi.resim malesef ne benim nede tubanın kendim hiç çekmemişim inanamıyorum..sadece yusuf paşa ve babasını çekmişim o kargaşada çekmediğimi fark etmedim desem ..çok üzüldüm hele tubam prensesler gibiydi ..halalarımızda var ama resmimiz elime geçer geçmez sizlerle paylaşırım....

yusuf bey iki diş daha çıkardığı için iştahsızlığımız tavan yaptı ordada hiç birşey yediremedim..gece içtiği sütle birde denk gelirde içerse gündüz içtiği sütle günü bitgirdik hep..sorun ben çocuğum birley yemiyor diye üzülürken kaynanamın bu çocuk hala mamaylamı besleniyor çiğneyerek yiyemiyor diye eltime beni çekiştirirken duydum..onada ayrı üzüldüm ama hemen duyduğumu bilemelri için aradan vah vah ne yapsakki diye laf attım sonuç tık yok..

ESRAKO yusfun iştahı iyi olduğu günlerde ne varsa evde onu yediriyordum zaten..diş çıkarma olayı bittiğinde aynen devam.artık herşeyi yemesini bende istiyorum..

ece ve sarı fırtınanın resimlerini gördüm..maşallah kuzulara ikiside çok tatlı olmuşlar.
şimdilik benden bu kadar .. bu arada hepiniz çok özledim..
SELİNCİK hastaydı iyileşmeye başlamış onuda öpüyor ve geçmiş olsun diyorum..
PERVİN geliyormuş iyi tatiller bu sfer huzurlu bir tgatgail geçirisin inşallah..

çok özledim sisiiii . kontrole geldim yine ankaradayım . mr çektirmedim henüz ama şikayetimde yok. inşallah temiz çıkarım.

okul inanılmaz yordu tadilat bitmeden yerleşmeye giriştik çok zordu çok.

sonrada üç arkadaşımızı kaybettik ayancıkta. o anlatılamayacak kadar kötüydü tabiki.

yakında dönerim umarımmm..

sevgiyle öperim siz sevgili dostlarımı....

iste pilav vs versem bu miktarlarla yetinmem gerekecek onada içim el vermiyordu pure çorbayı birkase yiyince ama artık geçis yapmak gerek azda olsa yemek yiyecek

ahh ahh kim istemez yatla koyları gezmeyi ama bebekle imkansız canım, yoksa bayılırım benn

canım ben sideye kac kez geldim hatırlamıyorum antalyanın tum tatil yorelerine çok kez gittik, kas kalkan vs gibi buyuk tesislerin olmadıgı yerler haric oralara hiç gitmedim
ama alanya side belek kemer çok kez gittim ve sidenin denizi dahil antalyad ahep gittigmiiz yerler derindi otellerin onu degisiklik mi gosteriyor denizini içinde kum vs mi çekiyorlar bilmiyorum ama yani hiç sig guneyde deniz bilmiyorum bir kibris magosa oyle sıg sinir gelmisti oraya gittimizde sorgun titreyengol manavga vs en çok gitigimiz yerler ve denizi hele sorgunun masmavi acayip berraktı,
bu sene haziranda gideceğiiz otelede yillar evel gitmistik aynı sekiled çok guzeldi
ama kumsal isteyince kemer gibiberrak deniz beklemek yanlıs olur tabi ama ece için kumsal gerekli mecburen artık,

bayram için kusadası dusunduk bizde surmeli efes ama kararsız kaldık kusadasına hiç gitmedim birkere tarihi gezi olarak harabelere efese gitmistik denizi oyle geçerken gordum çok guzel degilmis heryeri bazı koyları guzelmis diye duydum memnun kalırsanız sizin oteli not alırım hangi tarihte gidiyorsunuz bu arada ?

canım selam
arkadaslarına allah rahmet eylesin kacırdım ben sanırım trafik kazasımı ?
insallahhh tahlil sonuçların temiz çıkar ozletme çok kendini bekleriz en kısa zamanda eski performansınla

gizemcim nabersin
iyilestinmi
pazar gunu kahvaltıya ada yı getiriyorsunuz dimi ? zaten annenlerde dondu bırakacak yerin yoktu sanırım pek yinede bir sorayım dedim ona gore ece yi birakırım anneme yada getiririm
insallah bende tam iyilesmis olurum pazara kadar

sonunda bende hasta oldum bu kisi hasta olmadan atlaacagım diye seviniyordum ama kismet olmadı iste.
sanki sirtima karlar yagıyor burnum akıyor sesim gitti arayanlar tanıyamıyor. insallah ece ye geçmez
esracım sen durumuna bak, istersen bu pazar planımızı erteleyelim..

ben ada 10 aylıktı başlamıştım evde ne varsa vermeye. zaten 5. aydan beridir de hep pütürlü yiyordu sorun yokru sebze pürelerinde ama 3-4 ay kadar evvel ağzındakileri tükürmeye başladı. yiyemediğinden değil, neden bilmiyorum. en sevdiği şeylere bile yapabiliyor. o nedenle döndüm tekrar püreye. hemde pütürsüz ve sulu şekline. çünkü böyle çorba gibi olunca tükürmüyor yutuyor. öğlenleri yoğurt ve bu karışık sebze çorbasını yiyor. sabah kahvaltıyı ada hiç bulamaç yemedi. ayrı ayrı yiyor, ama hergün yumurta yiyen çocuk, temmuzdan beri yemiyor. ben de köfteye çorbaya filan katıyorum. arada meyve, dilim elma, muz, portakal, vs.. tek tek.. akşam da yayla, tarhana, köfte-makarna, veya bulgur pilavı yoğurt filan. yani taneli yemede sorun yok da istemediği şeyi tükürüyor. ben de bu durumu nasıl aşıp normal yemeklere geçicem bilmiyorum. ya biraz da kolayıma geliyor. yoksa her öğün sinir krizi..

hoşgeldin evine deryacım..

inşallah herşey tertemiz çıkar hocam. özledik seni..

:))) ben de sana aynısını soracaktım. eceyi getiricen mi diye. sen bırakacaksan ben de babaannesine bırakırım belki. ya aslında bi yandan eceyle kaynaşsınlar istiyorum bi yandan da keyif yapmak :)))

cumartesi günü sen durumuna bakarsın, ya erteleriz ya gideriz ok? çünkü hasta hasta da keyif alamazsın yani.. ay ben çok fenaydım geçen hafta, süründüm resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…