meltem gozluksuz gayet hos olmussun rahat kullanabiliyorsan lensle devam edersin heralde artık rahatlık aynı zamanda heralde gozluge gore kullananlar oyle diyorlar
malum bebeklerimizin çogu 1,5 yasını tamamladı bende bunun serefine artık ecea ye çorba yapmamaya karar verdim. yeter yani artık dimi hep aynı tat aynı sey. hop hop yutup yiyordu vitaminini alıp iyi gelisiyordu diye kesmedim ama bu aralar kilosu biraz onde gitmeye basladı guzel yiyor istahi eskiye dondu vs artık yemeklere gecis yapalım dedik. ben sizlerin pek çgou gibi omletler labneli makarnalar pilavlar vs hiç vermedim doyurcu olarak vermedim yani oyle aralarda agzına atma seklinde verdik
hala kahvaltıyı bulamaçc yiyor hala oglen sebze çorbası yogurt yiyor aksamda aynı aradam eyva puresi yiyor aksamda kasık maması sut ile cunku sut içmiyor.
bulamac a gittigi kadar devam çogu anne de hem fikir en guzel bulamac yerken peynir yumurta bolca yiyordu diyor herkes içinde ayrıca fistik ezmesi findik rendesi ceviz rendesi vs var
ama çorba ya artık hayir dedik
bugun biraz evel basladılar kiymalı karnıbahar yemegi yiyor ece catalla ezilmis sekilde umardım guzel yer moralim yerine gelir karamsarlıga kapılmaya basladım yemekleri yemeyecekmi diye
berke 10-11 aylıktı baslamıstık gayet guzel yerdi ogurme huyu yoktu kusma da yoktu ama ece gibi. bakalım sans dileyin bana lutfen :)
meltem fotoyu iki dk once gordum silmissin :) yahu niye siliyorsun eskiden eklerdin resimlerini silmezdin çok merak ettim niyee??
buket percin tşk ederim canlarım..
pervin ii olmuş bu gezi sizin için baya sıkıntılıydın umarım ii geçer..
bende haziranın ya 20 ya 25 yola cıkıp istanbula geleceğiz ama önce silivriye gideceğiz sanırım abimin bebişini görmeye sonra istanbula geleceğim göztepeyeeee banada gün ayarlayınnnnn:84::84::84::84:
aa bende grand yazıcı turbana çok baktım ama kararsız kaldık bayram donemi için bakmıstım ben. ve yapmadık birsey hala daha bayram için olmazsa bayramdan bir hatfa evel izin kullanıp ramazan oldgu içini uucuz oluyor oteller oyle gideriz diyoruz. bayram uçuk çunku erken rezervasyonu bile kiç ogu otel fiyat bile vermiyor henuzilk defa bu sene erken rezervasyonun 1. dönemini yakaldık o da sigorta yaptırarak malum eşim özelde çalışyor
11-15 eylül arası 4 gece Marmaris Grand Yazıcı Club Turban
ordan da 1 gece Kaş 1 gece de Fethiye programımız var hayırlısıyla
arabayla yolculuk nasıl olacak bakalım
Fethiye ve Kaş da nerede bulursak yer orada kalacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?