2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrimm nerlerdesin canım ya özlettin kendini
esracım ben seni çözemedim deniz konusunda çünkü kemerin denizide çok derin deil bana göre
ben genelde konyaaltı plajlarına gittiğim için orda cumburlop giriyosun havuzdan bi farkı yok direk derinleşiyo o yüzden kemer side buralar bana sığ geliyo
bide yazın kemere gittimde denizi çok pislenmiş ama tabi türkiyenin diğer plajlarına göre hala tertemiz o yüzden size berrak geliyo bence konyaaltına göre orasıda pis

bu arada kızlar dietim işe yaradı yine 58.2 oldum ama dhep alt kısmdan zayıflıyorum ben zayıfladıkça simit dediğimiz kısımlar daha belirgin oluyo popo dümdüz

MİR oglumuzda aşısını olmuş bugün... inşallah oda sorunsuz bi şekilde atlatır...

başı biz çektik yavaş yavaş herkesin sırası gelmeye başladı.. hepimizin sıkıntısız atlatması dileğiyle:))

1.5 yaşını dolduran tüm bebiklerin yanaklarından öperimmmm...
sağlıklı uzun uzuuuuuuuuun ömürler dilerim.

thank you şeker biz de seni ve kıvanc ı öptükkkk

günaydınlar,
kimsecikler yazmamış.çınarında dün 18 ay aşılarını vurdurduk.maşşallah 14 kilo 84 cm olmuş.sağlığı sıhhati iyimiş.çok şükür.

ooo maşaallah kilo da gayet yerinde

kısmetten ötesi olmaz tabii
hayırlısı artık

hergün kahvaltıda ceviz veriyoruz arda vermesek mi diyorum sırf bu enerji patlamasından dolayı

bu arada kızlar dietim işe yaradı yine 58.2 oldum ama dhep alt kısmdan zayıflıyorum ben zayıfladıkça simit dediğimiz kısımlar daha belirgin oluyo popo dümdüz

tebrik ediyorum seni :))
ah keşke bende diyet yapabilsem aldıkça alıyorum bu aralar.... pantolonlarım olmamaya başladı :))

MELTEM biz cevizde vermiyoruz işin garibi nerden bu enerji bilmiyoum :)) yani cevizle alakalı değil sen vermeye devam et....

evrim ben pazar günü o dediğim yere gitmek istiyorum balonparka sende gelsene ne güzel olur.
biz araba aldık 3 gün önce artık rahat rahat gezebilicez biraz eski model ama idare eder.
heryere annem götürüyodu zorr oluyodu.
bu arada benim hala ehliyetim yok ve araba kullanamıyorum bu seferde eşime bağımlı olucam..

SERNİ demek araba aldınız olsun eski meski insanı idare etsin ayağını yerden kessin yeter.. kazasız belasız günlerde kullanın inşallah... eşe bağımlı kalmak annende olsa 3. kişiye bağımlı kalmaktan daha iyi.. bizde kayınpedere bağımlıyız insan eşiyle baş başa bir yere gitmek beraber gezmek istiyor anne baba da bi yere kadar :)))

bize 9 şubat vermiş aşı günü o zaman gitcez.
tülin çınarın doğum tarihi ne zamandı.ilk siz atlattınız heralde aşı telaşını

Son düzenleme:
saol sibelcim çok haklısın arabasız olunca ailecek bir yere gidemiyoduk.
bizde motor vardı iki kişi takılıyoduk ama mesela yazın nehiri denize götürmek istediğimizde annemden falan rica ediyoduk o götürüyodu zor oluyodu böyle rahat edicez hafta sonu başbaşa veya 3 kişilik bi aile olarak biryerlere gidebilicez.

SERNİ aşıyı bize doğumgününden 1 gün sonrasını vermişlerdi ayın selin temmuz 13 doğumlu biz ocak 14 de yaptırdık.

SERNİ inşallah canım yeniden hayırlı olsun 3 kişilik geziyer sizi bekliyor artık yazın tadını güzelce çıkartırsınız.. darısı bizim başımıza.. bizde araba için beklemedeyiz beğendiklerimize paramız yetmiyor yettiklerinide biz beğenmiyoruz öyle yuvarlanıp gidiyoruz :)))

yarın ve pazar günü sınavım var inşallah yazabilirim:))) dualarınıız eksik etmeyin benden topiğin sinerjisi bu güne kadar çok işe yaradı inşallah bende de yarayacak.....

sibel sizde düşünüyodunuz araba
darısı sizin başınıza olsun inşallah
daha iyisi daha güzeli olsun

yazarsın canım ya ben inanıyorum sana hem burda pratik yapıyosun nede olsa
ama yinede dualrım seninle inşallah yerleşirsin
kpss ye bende girmiştim sınav tarihi değişince unuttum yeni tarihe bakmayı son anda tvden görüp apar topar gittim sınava 67 almışım moralim bozuldu.

saat 3 oldu bi iş yapamadım ya ay başında bayındırlığın sistemine foto girmem lazım sistem çalışmıyo iş var ama yapamıyorum.bugün bitirip hafta başı rahat edicektim ama yine pazartesiye kaldı.

güle güle kullanın arabanızı kazasız belasız.çocuk olunca araba her eve lazım.darısı bizim başımıza.
bize 9 şubat vermiş aşı günü o zaman gitcez.
tülin çınarın doğum tarihi ne zamandı.ilk siz atlattınız heralde aşı telaşını
çınar 25 temmuz doğumlu normalde 1 şubatta çağırmışlardı.dün yaptırdık.çok şükür ateş falan yapmadı
yarın ve pazar günü sınavım var inşallah yazabilirim:))) dualarınıız eksik etmeyin benden topiğin sinerjisi bu güne kadar çok işe yaradı inşallah bende de yarayacak.....
hadi hayırlısı olsun.dualarımız seninle
sesim yakından geliormuuu :)

ooo pevin gelmiş hoşgelmiş.istanbuldamısın

simit eritici hareketler yap 2 yana egil mesela yada yan mekik yap cok ise yarıo

ESRAKO yusfun iştahı iyi olduğu günlerde ne varsa evde onu yediriyordum zaten..diş çıkarma olayı bittiğinde aynen devam.artık herşeyi yemesini bende istiyorum..

carsamba gecesi cok fena hastalandım kusma ishal biarada ve persembe gunu canım hicbirsey yemek istemedi yani yemek yemek iskence gibiydi dunyanın en guzel yemegini koysalar tiksinirdim ondan sonra asla kızıma istahı olmadıgında ısrar etmemem gerektigini anladım onun sucu deil yememek organizması o sekilde calısıo cunku.. cok kotu bisey ya..gecmiş olsun canım

1.5 yaşını dolduran tüm bebiklerin yanaklarından öperimmmm...
sağlıklı uzun uzuuuuuuuuun ömürler dilerim.

bizde bugun 1.5 olduk cok sukur

masallah yakısıklı tosbagma benim kimin damadı:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…