1.5 yaşını dolduran tüm bebiklerin yanaklarından öperimmmm...
sağlıklı uzun uzuuuuuuuuun ömürler dilerim.
günaydınlar,
kimsecikler yazmamış.çınarında dün 18 ay aşılarını vurdurduk.maşşallah 14 kilo 84 cm olmuş.sağlığı sıhhati iyimiş.çok şükür.
dün kızla buluştuk. konuştuk. oldukça sıcak kanlı güler yüzlü bir kız. güzelliği de fena değil. açtık konuyu. pazara kadar sonuç için dönecek bakalım bize. bir alternatif daha var. onu da aradım :) ama izmirdeymiş tatildeyken. okullar açılınca da onunla görüşeceğiz. ikisi de ılımlı, olumlu.. kuzenimin doktor olmasının etkisi vardır heralde :)
SELİN gecenin bi yarısı uyandı artık 3 mü 4 dü bilmiyorum odasında beşiğindeydi bize ağlayarak seslendi eşim hemen aldı yanımıza yatağa getirdi bu ne enerji bilmiyorum selin uykusunu almış geliyor burnuma bipp yapıyor, yüzüme doğru eğilip ceee yapıyor resmen oyun istiyor ama bende kıpırdayacak hal yok eşim de bende ilgilenmedik uyuyor gibi yaptık 1 saat bi birimize bi birimize geldi gitti en sonunda oda uyudu... yoksa biraz daha ilgilenseydik sabaha kadar oturup oyun oynayacaktı bizle...
FATMA hayırlısı olsun bu işlere vesile olmak hem güzel hemde zordur.. hani hep vardır ya iyi olur allahtan kötü olur kuldan olayı:))
TÜLİN aşınız hayırlı olsun sorunsuz atlatmışsınız sizde:))
maşallah bebekler artık 1,5 yaşına geldiler hepsine kocaman bi aferim.. biz artık bu ayın 13. ünde 19. ayımıza gireceğiz ne çabuk geçiyor bu aylar...
EVRİMİM duygular karşılıklı bi nebzede mutlu edebildiysem ne mutlu bana :)
bu arada kızlar dietim işe yaradı yine 58.2 oldum ama dhep alt kısmdan zayıflıyorum ben zayıfladıkça simit dediğimiz kısımlar daha belirgin oluyo popo dümdüz
güle güle kullanın arabanızı kazasız belasız.çocuk olunca araba her eve lazım.darısı bizim başımıza.evrim ben pazar günü o dediğim yere gitmek istiyorum balonparka sende gelsene ne güzel olur.
biz araba aldık 3 gün önce artık rahat rahat gezebilicez biraz eski model ama idare eder.
heryere annem götürüyodu zorr oluyodu.
bu arada benim hala ehliyetim yok ve araba kullanamıyorum bu seferde eşime bağımlı olucam..
çınar 25 temmuz doğumlu normalde 1 şubatta çağırmışlardı.dün yaptırdık.çok şükür ateş falan yapmadıbize 9 şubat vermiş aşı günü o zaman gitcez.
tülin çınarın doğum tarihi ne zamandı.ilk siz atlattınız heralde aşı telaşını
hadi hayırlısı olsun.dualarımız seninleyarın ve pazar günü sınavım var inşallah yazabilirim:))) dualarınıız eksik etmeyin benden topiğin sinerjisi bu güne kadar çok işe yaradı inşallah bende de yarayacak.....
sesim yakından geliormuuu :)
bu arada kızlar dietim işe yaradı yine 58.2 oldum ama dhep alt kısmdan zayıflıyorum ben zayıfladıkça simit dediğimiz kısımlar daha belirgin oluyo popo dümdüz
ESRAKO yusfun iştahı iyi olduğu günlerde ne varsa evde onu yediriyordum zaten..diş çıkarma olayı bittiğinde aynen devam.artık herşeyi yemesini bende istiyorum..
1.5 yaşını dolduran tüm bebiklerin yanaklarından öperimmmm...
sağlıklı uzun uzuuuuuuuuun ömürler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?