2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

DERYAM gelmiş hoşgelmiş düğün sorunsuz atlatılmış çok sevindim.. resim olayı cidden çok enteresan benimde kaçırdığım çok resim karesi oluyor oan düşünemiyorum düğün bayram vs. özel gün bitsin tühh ben niye hiç çekmedim diye üzülüyorum((en azından halanızda varmış bizde 4 gözle bekliyoruz tuğbişin prenses resimlerini...

DAMLA hoşgelmişsin... mr sonuçların temiz çıkacak allahın izniyle bunuda sorunsuz atlatacaksın.. biran önce aramıza dönmen dileğiyle...

tatil konusu rezervasyonlar yapılmış hayırlı olsun inşallah herkes için güzel bi tatil olur.. bende bu sene çok istiyorum tatile gitmeyi ama şu yeni iş olursa bu sene tatil işi yatacak hayırısı artık bu senede tatilsiz takılacağız:))

DERYAMM bugün bi musait olduğunda bana ses ver:)))

meltem fethiyede otel bulamazsanız pansiyon bulabilirsin orda pansiyon çok var
ama kaşta pansiyon bile bulamıyabilirsin dikkat et

olsun ya pansiyonda kalırız
benim için önemli olan deniz

hayırlı olsun tatiliniz umarım güzel geçer tatillerimiz

Allah rahmet eylesin

Kuşadası Pine Bay holiday resort e gitmiştik çok büyük bir tesis
otel odaları daha güzel deniz güzel ama eylülde soğuk oluyor
temmuz da gidilebilir

:))) ben de sana aynısını soracaktım. eceyi getiricen mi diye. sen bırakacaksan ben de babaannesine bırakırım belki. ya aslında bi yandan eceyle kaynaşsınlar istiyorum bi yandan da keyif yapmak :)))

aynenn : aynı bu hisler içindeyim hem oynasınlar birseyler yapsınlar istiyorum hemde masaların arasında ciglık cigliga gezen iki bebek .) ortuleri esyaları çatalları falan çekerlerse
e niyazibeyin acık bufesi çok guzel oluyor sonra rahat yiyemezze ibo çok uzulur )))) kararsızım. cumaya kadar dusunup karar verelim en iyisi: )
yok ertelemeye gerek yok ben acayip nezle durumdayım su an tam mikrop sacan goruntu olur ya her an hapsırık burun kıpkırmızı salya sumuk pazara birseyim kalmaz yani . uçuncu gunum bu . bir dur um olursa konusuruz yine

bizde daha önce hiç gitmedik. bakalım bir deneyelim. yazarım inş sonuçları. biz ağustosta gideceğiz. yiğitin doğum günü 3 ü. onu kutlayıp kütahyada 5 inde gideceğiz 12 sine kadar. bizim gideceğimiz yer özdere mevki olarak geçiyor.

bende bugün fatmayla izdivaç yapıyorum :) kuzenim için bir kızla buluşacağız bakalım. ilk kez böyle bir işe bulaştım. allah sonunu hayır etsin.

bugunku yemek faslımızda sorunsuz gecti çoksukur

sehriyeli tavuklu çorba bir kase yedi tavuklar didiklenmis birazda çatalla ezelenmis rondo olmaması olayın içinde çok sevindiriyor tabi beni
bir kase de yogurt.
simdilik araya birde ekmek eklemiyorum ogrmesin takılmasın diye biraz daha sonra ekmek dograyacagım yemeklerine az da olsa.
uyanık yogurdu istemiyor çorbayı gosteriyor :) begedni sanıırım garibim degisik çorba olunca.)

bende bugün fatmayla izdivaç yapıyorum :) kuzenim için bir kızla buluşacağız bakalım. Ilk kez böyle bir işe bulaştım. Allah sonunu hayır etsin.
hahaaaaaaaaaa çok güldüm yaff
benzetmene.
Hayırlısı olsun.
Aslında iyi bişey ama off ne biliim evlilik arkadaşlık gibi değilki?insan eş olunca bambaşka aoluyor.
Yaff aklıma geldi.nurdanın annesi evrimin körumcesi pınaraçöpçatlık yapackdı ne oldu oiş

ilahi esra yaacocuga değişik çorba verdiniz yedi demek.
Maşaşlah aman aman yesin .abalmla konuştuk bugun dediki oglu 3yaşında 2yaşından sonra çorba içmiyorlar zaman zaman damak tadları değişiyormuş.
Afik hergun omlet yiyor ama bazensıkılıyor sanırım ,yemiyor bende haşlanmış veriyorum onu yiyor.
Ecede alışır sıkma canını. Iştahı iyise yer doymazsazaten ister mutlaka.

Günaydınlarrr
bizde dün 1.5 yaşı doldurduk maşşallah 3 ağustos kervanı olduk.
ne çok bebik var 3ağustos doğumlu
esrakocum sen zaten hesapsız iş yapmazsın ben bi hatırlatıyım demiştim demek otellerin farklı oluyo sidede gitmedim ben otele hiç hep belek kemer tarafı gittik sideye günü birlik gittiğimden benim gördüğüm yer öyle upuzun bir plajı var ve plajın heryeri aynı şaşırdım sen öle diyince

günaydınlar,
kimsecikler yazmamış.çınarında dün 18 ay aşılarını vurdurduk.maşşallah 14 kilo 84 cm olmuş.sağlığı sıhhati iyimiş.çok şükür.

1.5 yaşını dolduran tüm bebiklerin yanaklarından öperimmmm...
sağlıklı uzun uzuuuuuuuuun ömürler dilerim.

evet canım bende sasırdım sen sıg diyince side en derin denizlerden biri benim aklımda hiçantalyada sig denizi olan biryer gormedim ben acıkcası hele kemer vs direk derin. ama side buyukce biryer manavgat titreyengol sorgun vs demek farkıl farklı heryeri

:) zormuş bu işler canım yaa.. insan heyecanlanıyor geriliyor valla..
günaydın
fatma gelişmeleri bekliyorum
az sonra yazacağım meltem :)
günaydınlar,
kimsecikler yazmamış.çınarında dün 18 ay aşılarını vurdurduk.maşşallah 14 kilo 84 cm olmuş.sağlığı sıhhati iyimiş.çok şükür.
maşallah çınara. bizde sakaryaya dönünce vurulacağız bakalım. zor geçiyor mu aşı?

dün kızla buluştuk. konuştuk. oldukça sıcak kanlı güler yüzlü bir kız. güzelliği de fena değil. açtık konuyu. pazara kadar sonuç için dönecek bakalım bize. bir alternatif daha var. onu da aradım :) ama izmirdeymiş tatildeyken. okullar açılınca da onunla görüşeceğiz. ikisi de ılımlı, olumlu.. kuzenimin doktor olmasının etkisi vardır heralde :)

FATMACIM pınar dururken sen de amma uzaklara gıtmıssın be sekerım. :)) Fıstık gıbı gorumcem var benım.meslegınden ote ıyı bır ınsan olsun.vıcdanlı ve duzgun bır aıle evladıysa kıymetlıdır ınsan.pınar a da doktorun bırı talıp olmustu.sonra bır subay ıstemıstı ama ıste duzgun ınsan evladı olmadıktan sonra neye yarar. Pınar da tarıh ogretmenı mesela..

SELİN gecenin bi yarısı uyandı artık 3 mü 4 dü bilmiyorum odasında beşiğindeydi bize ağlayarak seslendi eşim hemen aldı yanımıza yatağa getirdi bu ne enerji bilmiyorum selin uykusunu almış geliyor burnuma bipp yapıyor, yüzüme doğru eğilip ceee yapıyor resmen oyun istiyor ama bende kıpırdayacak hal yok eşim de bende ilgilenmedik uyuyor gibi yaptık 1 saat bi birimize bi birimize geldi gitti en sonunda oda uyudu... yoksa biraz daha ilgilenseydik sabaha kadar oturup oyun oynayacaktı bizle...

FATMA hayırlısı olsun bu işlere vesile olmak hem güzel hemde zordur.. hani hep vardır ya iyi olur allahtan kötü olur kuldan olayı:))

TÜLİN aşınız hayırlı olsun sorunsuz atlatmışsınız sizde:))

maşallah bebekler artık 1,5 yaşına geldiler hepsine kocaman bi aferim.. biz artık bu ayın 13. ünde 19. ayımıza gireceğiz ne çabuk geçiyor bu aylar...

EVRİMİM duygular karşılıklı bi nebzede mutlu edebildiysem ne mutlu bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…