meltem fethiyede otel bulamazsanız pansiyon bulabilirsin orda pansiyon çok var
ama kaşta pansiyon bile bulamıyabilirsin dikkat et
bizde üç gün önce ankarada yaptırdık tatil rezervasyonumuzu. turon9 dan.. baya araştırdık. kuşadasında grand efe otele karar verdik. yiğitle ilk tatilimiz olacak. şimdiden mutlu ve heyecanlıyız :) inşallah beklediğimize değer. 7 gece..
Allah rahmet eylesinçok özledim sisiiii . kontrole geldim yine ankaradayım . mr çektirmedim henüz ama şikayetimde yok. inşallah temiz çıkarım.
okul inanılmaz yordu tadilat bitmeden yerleşmeye giriştik çok zordu çok.
sonrada üç arkadaşımızı kaybettik ayancıkta. o anlatılamayacak kadar kötüydü tabiki.
yakında dönerim umarımmm..
sevgiyle öperim siz sevgili dostlarımı....
DERYAM gelmiş hoşgelmiş düğün sorunsuz atlatılmış çok sevindim.. resim olayı cidden çok enteresan benimde kaçırdığım çok resim karesi oluyor oan düşünemiyorum düğün bayram vs. özel gün bitsin tühh ben niye hiç çekmedim diye üzülüyorum((en azından halanızda varmış bizde 4 gözle bekliyoruz tuğbişin prenses resimlerini...
DAMLA hoşgelmişsin... mr sonuçların temiz çıkacak allahın izniyle bunuda sorunsuz atlatacaksın.. biran önce aramıza dönmen dileğiyle...
tatil konusu rezervasyonlar yapılmış hayırlı olsun inşallah herkes için güzel bi tatil olur.. bende bu sene çok istiyorum tatile gitmeyi ama şu yeni iş olursa bu sene tatil işi yatacak hayırısı artık bu senede tatilsiz takılacağız:))
DERYAMM bugün bi musait olduğunda bana ses ver:)))
:))) ben de sana aynısını soracaktım. eceyi getiricen mi diye. sen bırakacaksan ben de babaannesine bırakırım belki. ya aslında bi yandan eceyle kaynaşsınlar istiyorum bi yandan da keyif yapmak :)))
bizde daha önce hiç gitmedik. bakalım bir deneyelim. yazarım inş sonuçları. biz ağustosta gideceğiz. yiğitin doğum günü 3 ü. onu kutlayıp kütahyada 5 inde gideceğiz 12 sine kadar. bizim gideceğimiz yer özdere mevki olarak geçiyor.bayram için kusadası dusunduk bizde surmeli efes ama kararsız kaldık kusadasına hiç gitmedim birkere tarihi gezi olarak harabelere efese gitmistik denizi oyle geçerken gordum çok guzel degilmis heryeri bazı koyları guzelmis diye duydum memnun kalırsanız sizin oteli not alırım hangi tarihte gidiyorsunuz bu arada ?
vay be kızım 18 ayı bitirdi
inanması zor geliyor
hahaaaaaaaaaa çok güldüm yaffbende bugün fatmayla izdivaç yapıyorum :) kuzenim için bir kızla buluşacağız bakalım. Ilk kez böyle bir işe bulaştım. Allah sonunu hayır etsin.
bugunku yemek faslımızda sorunsuz gecti çoksukur
sehriyeli tavuklu çorba bir kase yedi tavuklar didiklenmis birazda çatalla ezelenmis rondo olmaması olayın içinde çok sevindiriyor tabi beni
bir kase de yogurt.
Simdilik araya birde ekmek eklemiyorum ogrmesin takılmasın diye biraz daha sonra ekmek dograyacagım yemeklerine az da olsa.
Uyanık yogurdu istemiyor çorbayı gosteriyor :) begedni sanıırım garibim degisik çorba olunca.)
Günaydınlarrr
bizde dün 1.5 yaşı doldurduk maşşallah 3 ağustos kervanı olduk.
ne çok bebik var 3ağustos doğumlu
esrakocum sen zaten hesapsız iş yapmazsın ben bi hatırlatıyım demiştim demek otellerin farklı oluyo sidede gitmedim ben otele hiç hep belek kemer tarafı gittik sideye günü birlik gittiğimden benim gördüğüm yer öyle upuzun bir plajı var ve plajın heryeri aynı şaşırdım sen öle diyince
:) zormuş bu işler canım yaa.. insan heyecanlanıyor geriliyor valla..hahaaaaaaaaaa çok güldüm yaff
benzetmene.
Hayırlısı olsun.
Aslında iyi bişey ama off ne biliim evlilik arkadaşlık gibi değilki?insan eş olunca bambaşka aoluyor.
Yaff aklıma geldi.nurdanın annesi evrimin körumcesi pınaraçöpçatlık yapackdı ne oldu oiş
.
az sonra yazacağım meltem :)günaydın
fatma gelişmeleri bekliyorum
maşallah çınara. bizde sakaryaya dönünce vurulacağız bakalım. zor geçiyor mu aşı?günaydınlar,
kimsecikler yazmamış.çınarında dün 18 ay aşılarını vurdurduk.maşşallah 14 kilo 84 cm olmuş.sağlığı sıhhati iyimiş.çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?