Bu arada Nusret Kaya diye bir adam var uzman tv de videosunu izledim. 2 yaşına kadar çocuklarda korteks (üst beyin) gelişmediği için ana baba yanında yatırmakdan zarar gelmez diyo. Ferahladım azcık.
Amma aynı adam çocuğun ağzına zorla sokulan kaşık biberon vs. ilerki hayatı için zararlı diyo (ya da buna benzer bişe) Biz binbir oyunla sokuyoz o kaşığı yandık..
Sünneti de çok konuştuk ama 2-9 arası yaptırmayın diyor.Askere gitmeden yaptırırım artık.
Popişkodan fitil koymanın da psikolojik zararlarından bahsediyor..
falan filan..
hayırlı uğurlu olsun esracım darısı bizim başımıza :) tecrübelerini döndüğünde uzun uzun anlatırsın artık. bizde öyle nasipleniriz :)barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))
bence de geçme ihtimali var.Allah beterinden saklasın.ayçacım 3. şahısı 18 aydır görmüyorum konuşmuyorum hayatımda değil, dediğin gibi oğlu işin içinde ama dönüş olmayacak bunu bildiği için kadın huzur bozmaya devam ediyor. benimle işi yok huzursuz olmamızla yakından ilgili. bugün gittim yine doktora ilacımı değiştirdi efexor'la sürekli uyuyorum. ne zaman sıkıntılar boğsa kaçış yolum uykudur zaten. şimdi akşam 9 da alple bi yatıyorum bi daha kalkmıyorum.
Alpimin burnunda iz kaldı çok üzülüyorum o güzel burnuna baktıkça, Allah beterinden korusun diyorum. oğlumun nasıl düştüğünü de daha geçen ay öğrenebildim bu arada söylemeyi unuttum sanırım bana eşiğe çarptı demişlerdi. yengemin karşı komşusuna kahve içmeye gitmişler koltuk kenarlarında olur ya sivri aqhşaplar, yengesine koşarken oraya çarpmış yavrum.
YAHYA süperdi gerçekten.alpellayı da merak ettim doğrusu.yahya nın mama videosunu telefona indirdim geçen hafta, gecede 5 kez izliyor sıpa. yahya nasıl göz kırpıyo diyorum aynı yahya gibi yapıyor bi punduna getirip mutlaka videoya cekeceğim. nasıl bıkmadan yahoyu izliyor görmelisiniz.
vay vayyyy vayyy.ne güzel ya.güle güle gidin dönünbarcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))
çok hoş yaaaa.yerim ben o fis fenciiyi ben.biz de film repliği olarak cem yılmazın bakberisi var:)Amanın amanın neler olmus.. :))
NUR CUGUM.. normaldır be kuzum halin.. bız bır cocukla tuş oluyoruz.. eve bakamıyoruz kendımızıe bakamıyoruz.. kaldı kı sen ıkı bebekle.. ıyı yapmıssın almıssın bı yardımcı.. gec bıle kaldın kuzum.. senın adına cok sevındım.
DERYACIM.. sesımı duymaya ıhtıyacının oldugunun uzerınden bır hafta gecerek gormus bulunuyorum.. harıkayım dı mı??
PINAR evde.. cok keyıflıyız cok mutluyuz.. ne guzel evın ıcınde bır can yoldası olması.. lalası Kuzey e takılır amerıkan fılm replıklerı soyler bol bol.. pis zenci der boyle cok şirin bi sekilde.. Kuzey ıkı gundur fiss fencii diyoryaww gülmekten yerlere yatıyoruz,alemler ıkısı de.
Dün aksam Kuzey ın altını degıstırırken gozlerımın ıcıne bakarak anni annne annee dedi.. ayyyyyy benım gozler foşur foşur.. baktım Ozy nın de dolmus.. Finunun da dolmus.. :)) ilk kez bana bılınclı olarak anne dedı oglum.
gaudi hemen bakayım googledenSüper haber. Farklı bir mimarisi var oranın. Bir mimar amca var adı Gaudi. Pasta gibi binalar yapmış durmuş orda. Kıvrık kıvrık,bol işlemeli, enterasan binalar. Bol bol adını duyarsın orda artık.
ilginçtir neva da çok ciğerden söylüyor.deliriyor baba için.bazen babiş hatta en komii babali diyor.Batman'da doğduğu belli diyorum ben de.dıger tarafından da benım ıcın ısır lüffen :) Kuzey ın bır baba deyısı var.. nasıl cıgerden anlatamam sana.
harbi çok enterasan bir tipmiş.suda balık suyu ılık hesabı.ha ıste.. o mesele.. akvaryum balıgı yanı kısaca. herkes oyle.. ekmek bulamıyorsan pasta ye olayı.
annem yani kendi annem geldi bir ohhh dedim. yiğiti bırakıyoruz. ev bakma çalışmalarına devam. çok yorucu..
yine herkes kaçtı.
ben seni yakaladım adamım
yaf bız neva nın etegının dantelı olamayıs da ıste ucundan kıyısından mıyavlıyoruss...
Nevada da mı ıstah sorunu var?? bız de yıne dısler devreye gırdı.. yemeden yasıyor desem yalan olmaz.
ev mi arıyorsunuz?
kimbilir kaç kilo verdin.ben de gitsem diyetisyene.ama zor geliyor işe giderken yapamazsam.birşeyler hazırlayıp olula götürmek için zamanım olmazsa falan fişman.gitsem mi.kaç para dietisyene gitmek devlet karşılar mı ki?
hani kahvaltı edecektik en sonsuzundan ne oldu?
aranızda çiş ve kakayı tuvalete yapan beb anaları var mı? ben de yavaştan başlyayım dedim.henüz ne bir parat ne lazımlık almadım.hangisini alsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?