2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

askere gıtmden uygundur bence de.. bu yaza yaptırdım yaptırdım.. yoksa yattı bu ıs desene. kasıgı hatırla ana baba nın yanında yatmayı hatırlama.. ne beyınmıs babamm ya.

Kuzey e - olmaz oglum dıyorum - oluu, dıyor.. olmaz kuzeycım dıyorum - olu edii olu dıyor :))))

bır de omuzlarını dusurup dızlerını kırıp yürüme seklı var arada.. gulmekten oluyoruz yaa :)) tam oyuncu oldu eesekk..

barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))
hayırlı uğurlu olsun esracım darısı bizim başımıza :) tecrübelerini döndüğünde uzun uzun anlatırsın artık. bizde öyle nasipleniriz :)

nur yazıcam yazıcam bi yazamadım. iki çocuklu olmak gerçekten çok zordur yani tahmin ediyorum. ben tek çocukla bile yeri geliyor baş edemiyorum. inşallah allah sana hep güç kuvvet versin, sabır versin. ve uslu çocuklar olsunlar ki başedebilesin. canım sıkma canını. geçecek bu günler. her geçen gün senin lehine işliyor. yıllar sonra bakmışsın aslan gibi iki oğlun olmuş. unutacaksın bu zor günleri o zaman

annem yani kendi annem geldi bir ohhh dedim. yiğiti bırakıyoruz. ev bakma çalışmalarına devam. çok yorucu..

bence de geçme ihtimali var.Allah beterinden saklasın.
YAHYA süperdi gerçekten.alpellayı da merak ettim doğrusu.
barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))
vay vayyyy vayyy.ne güzel ya.güle güle gidin dönün
çok hoş yaaaa.yerim ben o fis fenciiyi ben.biz de film repliği olarak cem yılmazın bakberisi var:)
Süper haber. Farklı bir mimarisi var oranın. Bir mimar amca var adı Gaudi. Pasta gibi binalar yapmış durmuş orda. Kıvrık kıvrık,bol işlemeli, enterasan binalar. Bol bol adını duyarsın orda artık.
gaudi hemen bakayım googleden
dıger tarafından da benım ıcın ısır lüffen :) Kuzey ın bır baba deyısı var.. nasıl cıgerden anlatamam sana.
ilginçtir neva da çok ciğerden söylüyor.deliriyor baba için.bazen babiş hatta en komii babali diyor.Batman'da doğduğu belli diyorum ben de.
ha ıste.. o mesele.. akvaryum balıgı yanı kısaca. herkes oyle.. ekmek bulamıyorsan pasta ye olayı.
harbi çok enterasan bir tipmiş.suda balık suyu ılık hesabı.
annem yani kendi annem geldi bir ohhh dedim. yiğiti bırakıyoruz. ev bakma çalışmalarına devam. çok yorucu..

ev mi arıyorsunuz?

sana önerim soru cümlesi ezberle ispanyolca. barcaya gitmeden 10-20 soru cümlesi ezberle.çatlarsın bak oralarda meraktan:)

yaf bız neva nın etegının dantelı olamayıs da ıste ucundan kıyısından mıyavlıyoruss...

Nevada da mı ıstah sorunu var?? bız de yıne dısler devreye gırdı.. yemeden yasıyor desem yalan olmaz.

En az üç ay bana o sonsuz bucaksız kahvaltılar yasak Elüfüm.. biliyün mü? Ama işin ilginç yanı hiç aç değilim, hıc ac kalmıyorum.. bu işin en güzel tarafı.

böyle şeyler söyleme lütfen.
neyse neva çok seçici işte.çorba arada yiyor az bişey.ne zaman olacağı belli olmuyor.bir ara tandır çorbası yiyordu onu da yemiyor artık.son günlerde mantı sevdiğini keşfettim küçük bir tabağı hüpletiyor.ne bileyim az yiyor sevdiklerini de 1 aydır böyle.
bir de gece uyanıp kuduruyor ve birdaha uyumuyor.neler yapıyor anlatsam roman olur.doğduğundan beri ne yaptıysak gece uykusu problemli.sabahın köründe kaldırsam gündüz uyutmasam da ancak 1-2 saatlik değişim oluyor.
bir dokun bin ah işit.ama çok şikayetçi değilim olduğu gibi kabul ediyorum genelde

kimbilir kaç kilo verdin.ben de gitsem diyetisyene.ama zor geliyor işe giderken yapamazsam.birşeyler hazırlayıp olula götürmek için zamanım olmazsa falan fişman.gitsem mi.kaç para dietisyene gitmek devlet karşılar mı ki?

aranızda çiş ve kakayı tuvalete yapan beb anaları var mı? ben de yavaştan başlyayım dedim.henüz ne bir parat ne lazımlık almadım.hangisini alsam bilemedim.

hıı devlet karsılar.. emın ol :) ne sakacı kadınsın yaa aman aman bır sey yok yaaa hazırlayacak.. bellı seyyler ıste. buralarda dıyetıysene gıtmek 400 gayme bacım.. 6 aylık sure ıcın, 3 ay dıyet 3 ay koruma.

hani kahvaltı edecektik en sonsuzundan ne oldu?

hayal oldu.. belkı su 3 ay sonunda haftada bır gun durumunda bu konuyu gundeme alabılrıım ama su ara asla musade etmıyor.

aranızda çiş ve kakayı tuvalete yapan beb anaları var mı? ben de yavaştan başlyayım dedim.henüz ne bir parat ne lazımlık almadım.hangisini alsam bilemedim.

bu konuya yorumsusumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…