2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kilomda bır degısıklık olmamasından dolayı dıyetısyene gıtmeye karar verdım tatlım.. aynı kılodayım.

evet arıyoruz. ciddi anlamda değerlendirdiğimiz bi iki ev var bakalım hayırlısı.. siz afyona yerleşmeyi düşünmüyor musunuz? pek sevmediniz heralde di mi?

yok heç sevmedik.hatta ben nefret ediyorum.hakkınızda hayırlı olsun.yerleşiklik bize göre değil.en azından şimdilik.

evrim demek devlet karşılamıyor:) çok cahilim.ama belli kilonun üstündekileri karşılaması lazım bana göre.biz o kilolarda değiliz elhamdülillah.çok paraymış kızım.30 yaşına geldim hala diyetisyene gitmedim yuh kendime. ben 61 kiloyum sen kaç kilosun bajım tek rakibim sensin de

obezıteyı karsılıyordur muhakkak.. ınan pıayasaya gore baktıgın zaman oldukca uygun bır fıyat Elıfım.. bu da benım lüksüm olsun ya.. o kadar da olsun artık ne dıyım. hakıkaten ıhtıyac hısettım cunku. ben 64 kıloyum elıfım.. sen vermıssın en son 63 ıdın.. tahlıl falan yaptırmaya ıhtıyac hıssettım, neden veremıyorum dıye.

doğru diyorsun olsun o kadar.ya bu ege köyünde 2 tane özel hastane var.ayağımda yağ bezesi var alınacak bu hastanelerin gerzekliği ve acayipliği yüzünden gitmiyorum.nasıl yer ya.Batman da 8-9 tane özel hastane vardı hele 3 tanesi bayağa küks sayılırdı.diyetisyenin özel işyeri oluyorsa bakayım.ya da bekleyeyim bu sene diyetisyenlik kazanacak 3-4 öğrencim var 4 sene sonra baksınlar bana:)
evrim şu hamilelik beslenmesi beni de yaktı.tatlı yemeyen ben tatlıcı oldum bu ne yaaa?

tahlil mantıklı ama benim çabalar yetersiz tahlile ne lüzum.yalnız şöyle bir durum var okuldaki en şişko bağyan benim.en yakın rakibim 59 kg bekar bir hatun çok yiyor ama.evlensin görürüm onu.
onun dışında diğerleri hepsi ama hepsi 36 benden.inanabiliyor musunuz? sokakta çoğu kadın şişko benim okuldakiler 36 beden help heeeelp!!!!!

hakıkaten benı de yakan o durum ıste.. tatlı alıskanlıgım yokken, hamur ısı alıskanlıgım yokken bunlarla tanıstım,resmen yeme duzenım alt ust oldu.. bundan dolayı cok sıkıntı yasıyorum Elif. Eskı duzenıme donmem gerek,buna mecburum.. yoksa bu ıs olmayacak,gercekten, bu noktada da yardıma ıhtıyacım var, kendı basıma basaramadım.

sen bilirsin işini evrimim.ama süreklli yiyip zayıf olanları görünce moralim bozuluyor artık:) bizim okuldki en az bir çocuk doğurmuş ve 36 beden olan şahısalrı mesala:)

oyy oyy saglık ne muhim zenginlikmiş ayy fenalardayım.
aydındaan bana bulaştı yatıyoruz karşılıklı.afik babannede yukarda yengesinde takılıyor arada emmeye ve uyumaya geliyor.nasıl hissediyor bu sıpalar ya bensiz uyumaayan babyim babannesinde 5 dkda uyudu.
neyhsem uzun lafın kısası yokum bi süre:)
fis fenciye gülerken karnım agrıdı.
etlerim fena dövülmüş gibiyim ya güldükçe çok fena oldu yaa

Cok tesekkur ederim aspirincim.senin kuzunun ayaklarinda ice basma olayimi vardi

seni hatırlayamadım:26:kızına maşallah
sagol cnm,tabii hatirlamaman cok normal sakaleyncim tam bir swne oldu nede olsa

Telkirma cok tesekkur edeeim.
Sizlerle paylasmak ustedim ama cogubuz beni hatirlamiyorsunuz dogal olarak.

herkese selamlar gecmişi okumayı anca bitirdim..aklımda kalanlar

*nurcum senin yasadıgını ben tek bebekle yasadım cok deil 2 ay oncesine kadarda oturup aynı sekilde sinirimden aglamıstım ..kıyamam sana ama inan 5 sene sonra hepimizden 5adım onde olucan kimbilir belki bi bebegin daha olacak

*sibelcim selin bebekliginden beri uykuyu sevmio sanırım buda onun sonucu.. bide babaanne nekadar ii baksada rutin olusturamadılar cocuga simdi sizde onu cekiosunuz..oglen uyku saati ne ? ikindide uyutuolarsada oda etkiliodur gece uykusunu..bide gece sut veriomususn? o alıskanlıktanda uyanıodur

*evrimim cok asortik gordum seni ne kadan senginsinis 4000 yetaleye diyetsyene...saka bi yana korumak cok onemli bi seilde veriosun ama ben koruyamadım mesela ama ozgul cok guzel korudu masallahh ins sende korursun

*gulizim sabahki neseli konusmamızda attıgın kahkalar hala kulagımda ..boyle hayat dolu birini bunalıma sokanları mevlaya havale ediorumm

Son düzenleme:
cok guzeldi doyamadım nerdeyse 6 saat beraberdik deil 6 26 saat olsa yetmez:) diyim siz anlayın..gulim hasta olmus gelemedi ins gitmeden onuda gorurumde kutsal gorev tamamlanır

ben geldimmmm....!!!!!!

haberler iyi , sonuçlar temiz. bu seferde yırttım. sanırım 1 yılı doldurana kadar böyle gerilip duracağım. 1 yılda tekrarlamazsa ihtimal çok düşük diyorlar çünkü.

inşallah herkesler iyidir, ama ama gülim hasta olmuş yaa çabucak iyileşsin kalksın ...

geçmişe dönersem kaybolurum gibin geliyor...

barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))

oooo hızlısın
hadi hayırlısı
bol bol resim çekersin bizler içinde

çok sevindim adına
güzel şey anne olmak

ben ilk hangi gün duyduğumu not almadım ya keşke not alsaydım

annem yani kendi annem geldi bir ohhh dedim. yiğiti bırakıyoruz. ev bakma çalışmalarına devam. çok yorucu..

satın almak için herhalde gönlünüze göre olsun Fatmacım

geçmiş olsun

gözümüz aydın

ESRAKO hayydi tempo bir iki bir iki yürümeye devamm :))) çok şanslısın biliyonmuuuu:)))

biliyorum canım allahıma her gun sukrediyorum evden çalıstıgım için inan her sabah ne sanslıyım ya allahın sevdigi kuluymusum diyorum.

ya bende hiç sevmem çocukkende simdide oynayamam yani oyle çok içki içeceğimde hani kafam iyi olacak kalkıp iki tane oyniycam .)))
yada çok mutlu gunum çok yakınımın dugunu vs olcak da oyle :) ece kime çekmis bilinmezbenim annem ablam falanda hiç oynamaz

gulizcim izler yillarca kalıyor ama emin ol epey buyudguned geçiyor
berke yuvada iki gozunun arasını yani burnun ust kaslar arasındakı kismindaki deriyi makasla kesmisti yuvada kagıt keserken kafasını iyice egmis dusun gozune gelebilirdi ve yillarca orda yatay bir cizgi kaldı kesik izi. ama su ara geçtigine eminim suratında hiç iz yok ama yillarca kaldı ben hep uzuldum kalmaz yani ilerde kesin geçer merak etme

ay inanmıyorum ne alemler bunlar yaa :))

deryacım seni en iyi anlayanlardan biriyim ama ben yinede nur un durumunun daha vahim oldugunu dusunuyorum iki tane minik bebek . yani en kotu sen tuba ya ben berkeye çekil surdan deriz odalarına gider aglarlar bunlar aynı yerde aynı anda : agladıklarında dusun kabusu . dersler vs çok zorluyor bizide aynen 5. sıınıfız hele dusun ama biryerde hani sunu yapabiliyorsun buyuk çocuk olunca yemekmi yemedi amann ugrasamıycam simdi çok yorgunum dedigim oluyor israr etmiyorum bitir vs diye
dersinemi oturmuyor napim yarında ogretmeni kizarsa o dusunsun diyebiliyosun vs sallama imkanın oluyor arada insanın içine sinmesede
ama iki kuçuk bebegin oz bakımlarını sallama imkanın yok o acıdan biz yinede daha rahatız gibime geliyor

Süper haber. Farklı bir mimarisi var oranın. Bir mimar amca var adı Gaudi. Pasta gibi binalar yapmış durmuş orda. Kıvrık kıvrık,bol işlemeli, enterasan binalar. Bol bol adını duyarsın orda artık.

gitmismiydinn ayca? gittiysen varmı illa surayı gor vs dedigin biryer. zaten iki ay var daha ben barcelona da nerde ne var yalar yutarım arastıra arastıra netten :))

ay inanamıyorum hepsi ne kadar farklı anne demeyen bebekler var demekki hala aylar once bahsetmistin ama hala demedigi aklıma gelmezdi eminim baska bir suru kelime diyordur onu demiyordur. ama gun gelecek ayy yeterr anne annee diye delirceksin ben ec e den henuz oyle delirmedim ama berke den delirmeme ramak kaldı :)))
yok annen yokk oldu yokk dedigim olmustur :))

hayırlı olsun arkadasım.. demek 33 yasında nası yurt dısına cıkmazsın ha.. :)) ne enteresan ınsanlar var yaa.. ınsanoğlu cıns cıns, nerede yasıyormus arkadas.. sankı avrupa ulkesıyız.

sagol cigerimmm

nasıl gidiyor diyet varmı kilonda hareketlenme?

fitil halen koyuyormusunuz erkek çocuklarda ozelikle deniyor bir yasından sonra falan kullanmayın diye çok acil birsey olmadıkca surupları kullanmak gerek
sunnet olayına kesinlikle katılıyorum artık kanıtlanmıs birsey 1 yasından sonra yaptırılmamalı 7 yasına kadar diye biliyorum ama 9 da çokmus yahuu

olu mu diyor yerim onu bennn kofte parmaklı
nasıl eglendiriyorlar bizi degilmi simdi berke annemlerde arada orda kalıyor somestr diye ece aksam biz olduruyor gulmekten ya neler yapıyor: )

sana önerim soru cümlesi ezberle ispanyolca. barcaya gitmeden 10-20 soru cümlesi ezberle.çatlarsın bak oralarda meraktan:)

ay ilahi ya nasıl guldurdun beni masa basında çok yasa emi :)) dogru diyorsun ezberliyim ben en iyisi :))

çok sagol bakıyorum hemenn

aranızda çiş ve kakayı tuvalete yapan beb anaları var mı? ben de yavaştan başlyayım dedim.henüz ne bir parat ne lazımlık almadım.hangisini alsam bilemedim.

ben aldım lazımlık ustu de çıkıyor klozet ustu aparat oluyor muzikli sensorlu:) çis yapınca muzik calmaya baslıyor ama daha çıkarmadım ortaya yaza çıkaracagız hatun kararlı yaza ogretirim merak etme sen diye beni telkin ediyor gozumde buyuyor benim çunku
birde kiz zor yollarda falan biz pets iselere cis yaptırırdık berkeye kızı nasıl yapacagız
simdi geçen gordum arabaya falan koymak için katlanır lazımlıklar yapılmıs bir ara piknik bardakları vardı oyle katlanır yuvarlak simit gibi oluyor kapalıyken yer tutmuyor onlardan almak gerek içined bir poset heryerde çıkarıp oturtup kaldırıp poseti atacagız falan ayy pis isler istee.
bezli daha rahat tabi de mecbur ogretmemiz gerek

ayy ne sinir bozucuymus sizin okulda yahuu

ahh canım benim sanadamı geçti neyse gune daha var iiles çok geçmis olsunn

ben seni hatırlıyorummm hamileyken hastanede yatmıstın bizim burda yeditepe hast de
niye terk ettin bizi nerelerdesin neler yapıyorsunn
ismin banu muyduu? msn den yazısıyorduk karıstırıyormuyum acaba
laborant dın diye hatırlıyorum

oh hadi gozun aydın damlacım

dun aksam ece bizi nasıl mutlu ettiii anlatamam

normalde salonda tavan lambalarını yakmıyoruz abajur var iki tane onları kullanıyoruz ece ye yemek yedirirken ben tavandaki avizeleri yakıyorum aydınlık olsun tam diye ece bu repligi ogrendi tabi ısıgı yakınca mama diyor vs dun aksam ibo geldi kıbrısa yer ayırtmıs haftasonu için hep istiordum ben ve bir gorumcem kumar oynamaya eskiden giderdik ama bebek hamilelik vs yillar oldu tabi
neyse ece 16,30 da meyva yemisti saat olmus 7 biz netten otele bakıyoruz iste heyecan yaptım ece yi ilk kez annelere bırakacagız cuma aksam gideceğiz vs unuttum ben kızın yemegi gecikti saat 19,30 falandı bu gitti isikları yaktı mama sandalyesine oturdu ve mama mama demeye basladı allahım nasıl sevindim kosturdum hemen çorbayı isittim yogurdunu getirdim falan gık demeden yedi allahıma sukur istahımız daha iyi ve acıktımı kendide soylemee geregi duyuyor çok sukur
berkeden bunu hiç gormedim tam gu yemek verme banamısın demezdi.

maşallah Esra
darısı diğer bebiklere

evet içe basıyodu ama doktora gittik 3 yaşına kadar normalmiş endişelenmiyoruz artık..

hoşgeldinnn.. iyice meraklanmaya başlamıştık artıkın.. gözün aydınn herşey yolunda gider 1 yıl ve hep inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…