evet arıyoruz. ciddi anlamda değerlendirdiğimiz bi iki ev var bakalım hayırlısı.. siz afyona yerleşmeyi düşünmüyor musunuz? pek sevmediniz heralde di mi?
evet arıyoruz. ciddi anlamda değerlendirdiğimiz bi iki ev var bakalım hayırlısı.. siz afyona yerleşmeyi düşünmüyor musunuz? pek sevmediniz heralde di mi?
yok heç sevmedik.hatta ben nefret ediyorum.hakkınızda hayırlı olsun.yerleşiklik bize göre değil.en azından şimdilik.
evrim demek devlet karşılamıyor:) çok cahilim.ama belli kilonun üstündekileri karşılaması lazım bana göre.biz o kilolarda değiliz elhamdülillah.çok paraymış kızım.30 yaşına geldim hala diyetisyene gitmedim yuh kendime. ben 61 kiloyum sen kaç kilosun bajım tek rakibim sensin de
obezıteyı karsılıyordur muhakkak.. ınan pıayasaya gore baktıgın zaman oldukca uygun bır fıyat Elıfım.. bu da benım lüksüm olsun ya.. o kadar da olsun artık ne dıyım. hakıkaten ıhtıyac hısettım cunku. ben 64 kıloyum elıfım.. sen vermıssın en son 63 ıdın.. tahlıl falan yaptırmaya ıhtıyac hıssettım, neden veremıyorum dıye.
tahlil mantıklı ama benim çabalar yetersiz tahlile ne lüzum.yalnız şöyle bir durum var okuldaki en şişko bağyan benim.en yakın rakibim 59 kg bekar bir hatun çok yiyor ama.evlensin görürüm onu.
onun dışında diğerleri hepsi ama hepsi 36 benden.inanabiliyor musunuz? sokakta çoğu kadın şişko benim okuldakiler 36 beden help heeeelp!!!!!
Cok tesekkur ederim aspirincim.senin kuzunun ayaklarinda ice basma olayimi vardicambazz kızın pek tatlı maşallahh hele fıskiye saçlar süper olmuş..
kuzeyede maşallahh saçlar başlar artizz olmuş..
deryacım teşekkür ederim içimiz rahatladı çok şükür çok endişelenmiştim hani bide ayaklarında sorun olmasın diye yürüteç bile kullanmamışken böyle olunca çok üzülmüştük ama rahatlattı bu doktor bizi..
sagol cnm,tabii hatirlamaman cok normal sakaleyncim tam bir swne oldu nede olsaseni hatırlayamadım:26:kızına maşallah
barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))
Amanın amanın neler olmus.. :))
NUR CUGUM.. normaldır be kuzum halin.. bız bır cocukla tuş oluyoruz.. eve bakamıyoruz kendımızıe bakamıyoruz.. kaldı kı sen ıkı bebekle.. ıyı yapmıssın almıssın bı yardımcı.. gec bıle kaldın kuzum.. senın adına cok sevındım.
DERYACIM.. sesımı duymaya ıhtıyacının oldugunun uzerınden bır hafta gecerek gormus bulunuyorum.. harıkayım dı mı??
PINAR evde.. cok keyıflıyız cok mutluyuz.. ne guzel evın ıcınde bır can yoldası olması.. lalası Kuzey e takılır amerıkan fılm replıklerı soyler bol bol.. pis zenci der boyle cok şirin bi sekilde.. Kuzey ıkı gundur fiss fencii diyoryaww gülmekten yerlere yatıyoruz,alemler ıkısı de.
Dün aksam Kuzey ın altını degıstırırken gozlerımın ıcıne bakarak anni annne annee dedi.. ayyyyyy benım gozler foşur foşur.. baktım Ozy nın de dolmus.. Finunun da dolmus.. :)) ilk kez bana bılınclı olarak anne dedı oglum.
Evrim anne mi dedi. Ben de istiyorum ben deee. Ben duyarsam o kelimeyi düşüp bayılacam kesin..
Geçen ağlıyo bizimki baba baba diye, uleyn dedim çocuk dediğin anne anne diye ağlar.. hain evlat, gece uyutmadı beni zaten, poposundan ısırmak suretiyle intikam alıcam kendilerinden hele bi eve gideyim.
annem yani kendi annem geldi bir ohhh dedim. yiğiti bırakıyoruz. ev bakma çalışmalarına devam. çok yorucu..
oyy oyy saglık ne muhim zenginlikmiş ayy fenalardayım.
aydındaan bana bulaştı yatıyoruz karşılıklı.afik babannede yukarda yengesinde takılıyor arada emmeye ve uyumaya geliyor.nasıl hissediyor bu sıpalar ya bensiz uyumaayan babyim babannesinde 5 dkda uyudu.
neyhsem uzun lafın kısası yokum bi süre:)
fis fenciye gülerken karnım agrıdı.
etlerim fena dövülmüş gibiyim ya güldükçe çok fena oldu yaa
ben geldimmmm....!!!!!!
haberler iyi , sonuçlar temiz. bu seferde yırttım. sanırım 1 yılı doldurana kadar böyle gerilip duracağım. 1 yılda tekrarlamazsa ihtimal çok düşük diyorlar çünkü.
inşallah herkesler iyidir, ama ama gülim hasta olmuş yaa çabucak iyileşsin kalksın ...
geçmişe dönersem kaybolurum gibin geliyor...
ESRAKO hayydi tempo bir iki bir iki yürümeye devamm :))) çok şanslısın biliyonmuuuu:)))
ESRAKO kız erkek olarak değil de bence yapı meselesi içten geliyor inşallah böyle bizimkiler de devam edecek... ben mesela hiç sevmem oynamayı dans etmeyi küçüklüğümden beri bu böyledir....selin kime çekti bilmem....
ayçacım 3. şahısı 18 aydır görmüyorum konuşmuyorum hayatımda değil, dediğin gibi oğlu işin içinde ama dönüş olmayacak bunu bildiği için kadın huzur bozmaya devam ediyor. eşiğe çarptı demişlerdi. yengemin karşı komşusuna kahve içmeye gitmişler koltuk kenarlarında olur ya sivri aqhşaplar, yengesine koşarken oraya çarpmış yavrum.
yahya nın mama videosunu telefona indirdim geçen hafta, gecede 5 kez izliyor sıpa. yahya nasıl göz kırpıyo diyorum aynı yahya gibi yapıyor bi punduna getirip mutlaka videoya cekeceğim. nasıl bıkmadan yahoyu izliyor görmelisiniz.
neden alınayım..tabikide senin ikiside küçük..ama inan tubada öyle sizin tahmin ettiğiniz kadar kolay değil..her daim mızırdanma her istediğin bir an önce olması..kardeşi yanından hızlı geçse ciyak ciyak bağırması..daha okadar çok sıkıntı yaratacak durum varki..ama iki bebekle uğraşma mutlaka daha zordur seni anlayabilirmiyim bir bakıma evet ama tam anlamıyla mutlaki hayır....tubanın okula gitmesi ne kadar ferahlıksa okuldna dönüşüde birokadar sıkıntı hele ders çalışma saatleri inanaılmaz stres ..neys elafı uztamayayım..hepimiizn mutlakaki altındna kalkamadığı sıkıntılı anları çok şu anda ama bir gün bitecek düşüncesiyle kendimi avutuyorum..
Süper haber. Farklı bir mimarisi var oranın. Bir mimar amca var adı Gaudi. Pasta gibi binalar yapmış durmuş orda. Kıvrık kıvrık,bol işlemeli, enterasan binalar. Bol bol adını duyarsın orda artık.
Evrim anne mi dedi. Ben de istiyorum ben deee. Ben duyarsam o kelimeyi düşüp bayılacam kesin..
Geçen ağlıyo bizimki baba baba diye, uleyn dedim çocuk dediğin anne anne diye ağlar.. hain evlat, gece uyutmadı beni zaten, poposundan ısırmak suretiyle intikam alıcam kendilerinden hele bi eve gideyim.
hayırlı olsun arkadasım.. demek 33 yasında nası yurt dısına cıkmazsın ha.. :)) ne enteresan ınsanlar var yaa.. ınsanoğlu cıns cıns, nerede yasıyormus arkadas.. sankı avrupa ulkesıyız.
SİBELİM.. Ben yardım ıstemıssın kuzum ama.. benım de yardıma ıhtıyacım oldugu ıcın ben de bır dıyetısyene gıttım.. bırısıne karsı sorumlu olup ne yapmam gerektıgını bıldııgm halde bır yardım ıstedım ıste. Esrako cok guzel anlatmıs.. ellerıne saglık. mesele senın bu ıse karar vermen.. yoksa hepımız asagı yukarı ne yapacagımızı cok ıyı bılıyoruz.
Doktor hanımla konusurken ha sız bılıyorsunuz, ılgılısınız anladıgım kadarı ıle dedı. Dedım evet dogrudur ama hamılelık zamanından kalma kotu beslenme alıskanlıgımı kıramıyorum.. bu asamada yardıma ıhtıyacım var, o yuzden sıze geldım dedım kadına.. hatta sızın oyla ahım şahım bır kılonuz yok kı.. estetık acısından kaygılısınız, o kadar sorun etmeyın dedı.. ama bana karsı sorumlu olmanız ısınızı elbettekı cok kolaylastıracak dedı.
fitil halen koyuyormusunuz erkek çocuklarda ozelikle deniyor bir yasından sonra falan kullanmayın diye çok acil birsey olmadıkca surupları kullanmak gerekBu arada Nusret Kaya diye bir adam var uzman tv de videosunu izledim. 2 yaşına kadar çocuklarda korteks (üst beyin) gelişmediği için ana baba yanında yatırmakdan zarar gelmez diyo. Ferahladım azcık.
Amma aynı adam çocuğun ağzına zorla sokulan kaşık biberon vs. ilerki hayatı için zararlı diyo (ya da buna benzer bişe) Biz binbir oyunla sokuyoz o kaşığı yandık..
Sünneti de çok konuştuk ama 2-9 arası yaptırmayın diyor.Askere gitmeden yaptırırım artık.
Popişkodan fitil koymanın da psikolojik zararlarından bahsediyor..
falan filan..
olu mu diyor yerim onu bennn kofte parmaklıKuzey e - olmaz oglum dıyorum - oluu, dıyor.. olmaz kuzeycım dıyorum - olu edii olu dıyor :))))
bır de omuzlarını dusurup dızlerını kırıp yürüme seklı var arada.. gulmekten oluyoruz yaa :)) tam oyuncu oldu eesekk..
sana önerim soru cümlesi ezberle ispanyolca. barcaya gitmeden 10-20 soru cümlesi ezberle.çatlarsın bak oralarda meraktan:)
çok sagol bakıyorum hemennAnasayfa :: Çocuk Kitapçısı: Kipitap.com - Çocuk Kitapları, Çocuk Kitabı, Her Yaş Çocuk Kitaplar bu site çok faydalı olabilir.ben çok beğeniyorum.bir tane de kitap aldım.neva çok seviyor.çufçuf diye aldığım o ilk kitabın yerini hiçbirşey alamıyor ama çok ilginçtir.
aranızda çiş ve kakayı tuvalete yapan beb anaları var mı? ben de yavaştan başlyayım dedim.henüz ne bir parat ne lazımlık almadım.hangisini alsam bilemedim.
tahlil mantıklı ama benim çabalar yetersiz tahlile ne lüzum.yalnız şöyle bir durum var okuldaki en şişko bağyan benim.en yakın rakibim 59 kg bekar bir hatun çok yiyor ama.evlensin görürüm onu.
onun dışında diğerleri hepsi ama hepsi 36 benden.inanabiliyor musunuz? sokakta çoğu kadın şişko benim okuldakiler 36 beden help heeeelp!!!!!
oyy oyy saglık ne muhim zenginlikmiş ayy fenalardayım.
aydındaan bana bulaştı yatıyoruz karşılıklı.afik babannede yukarda yengesinde takılıyor arada emmeye ve uyumaya geliyor.nasıl hissediyor bu sıpalar ya bensiz uyumaayan babyim babannesinde 5 dkda uyudu.
neyhsem uzun lafın kısası yokum bi süre:)
fis fenciye gülerken karnım agrıdı.
etlerim fena dövülmüş gibiyim ya güldükçe çok fena oldu yaa
Cok tesekkur ederim aspirincim.senin kuzunun ayaklarinda ice basma olayimi vardi
sagol cnm,tabii hatirlamaman cok normal sakaleyncim tam bir swne oldu nede olsa
Telkirma cok tesekkur edeeim.
Sizlerle paylasmak ustedim ama cogubuz beni hatirlamiyorsunuz dogal olarak.
ben geldimmmm....!!!!!!
haberler iyi , sonuçlar temiz. bu seferde yırttım. sanırım 1 yılı doldurana kadar böyle gerilip duracağım. 1 yılda tekrarlamazsa ihtimal çok düşük diyorlar çünkü.
inşallah herkesler iyidir, ama ama gülim hasta olmuş yaa çabucak iyileşsin kalksın ...
dun aksam ece bizi nasıl mutlu ettiii anlatamam
normalde salonda tavan lambalarını yakmıyoruz abajur var iki tane onları kullanıyoruz ece ye yemek yedirirken ben tavandaki avizeleri yakıyorum aydınlık olsun tam diye ece bu repligi ogrendi tabi ısıgı yakınca mama diyor vs dun aksam ibo geldi kıbrısa yer ayırtmıs haftasonu için hep istiordum ben ve bir gorumcem kumar oynamaya eskiden giderdik ama bebek hamilelik vs yillar oldu tabi
neyse ece 16,30 da meyva yemisti saat olmus 7 biz netten otele bakıyoruz iste heyecan yaptım ece yi ilk kez annelere bırakacagız cuma aksam gideceğiz vs unuttum ben kızın yemegi gecikti saat 19,30 falandı bu gitti isikları yaktı mama sandalyesine oturdu ve mama mama demeye basladı allahım nasıl sevindim kosturdum hemen çorbayı isittim yogurdunu getirdim falan gık demeden yedi allahıma sukur istahımız daha iyi ve acıktımı kendide soylemee geregi duyuyor çok sukur
berkeden bunu hiç gormedim tam gu yemek verme banamısın demezdi.
Cok tesekkur ederim aspirincim.senin kuzunun ayaklarinda ice basma olayimi vardi
sagol cnm,tabii hatirlamaman cok normal sakaleyncim tam bir swne oldu nede olsa
Telkirma cok tesekkur edeeim.
Sizlerle paylasmak ustedim ama cogubuz beni hatirlamiyorsunuz dogal olarak.
hoşgeldinnn.. iyice meraklanmaya başlamıştık artıkın.. gözün aydınn herşey yolunda gider 1 yıl ve hep inşallah..ben geldimmmm....!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?