2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hakkınızda hayırlısı olsun..
teşekkürler evrimcim
yok heç sevmedik.hatta ben nefret ediyorum.hakkınızda hayırlı olsun.yerleşiklik bize göre değil.en azından şimdilik.
hayırlısı olsun hakkınızda. inşallah seveceğiniz bi yere gidersiniz siz de. biz de inşallah pişman olmayız...
satın almak için herhalde gönlünüze göre olsun Fatmacım

evet canım teşekkürler

geçmişe bakıyım diye geldim hani nisan 2010 ' a kadar gitmişim. hiçde garipsemedim tarihi gördüğüm halde.

tazem 64 kiloya inmiş 38 bedene geçmiş teoş hasta fena kreş muhabbeti ayyy okudumda okudum

şimdilerde tazecik 36 beden olmuştur kırmızı hocelerinide sürmüş kuzum ya

ben dinlenip öyle geliyim. ruhum yorgun galiba....

Çıkmadım vatan topraklarının dışına. Ama mimar amca oraya damgasını vurmuş mimarlık tarihinden biliyorum. Gaudi amca. Casa Mila'yı kesin gezdirirler size mesela. Gezerken aklına geleyim yeter. Ayça didiydi bana diye. Bol bol fotoğraf çek olmaz mı...

Ühü ühü çok kelime falan söylemiyor, anne de hala demiyor. En az 10-12 kelimelik haznesi olmalı diye okumuştum bi yerlerde ama bizim o kadar da yok...

Yok Esra fitil koymuyorum ben. İlaç düşmanıyım aynı zamanda, mecbur kalmadıkça tabi.

Meltem işe alıştım ama hastalık perişan etti benden Özde ye de bulaştı çok kötüydü acile götürmüşler 7 iğne vermişler antibiyotik falan bi poşet ilaç bir tanesini vurdurmuşlar kavga bile etmiş annemle deniz doktorla bir sürü olay işte içime sinmedi dün doktoruna götürdüm 40 derece ateşi vardı hemen ilaç antibiyotik 4 saat dönüşümlü ağrı kesici şurup soğuk algınlığı için iburamin falan filan işimiz zor yani benimde burun fışır fışır bir poşet ilaçta ben kullanıyorum o gece ağladım annemde kaldı Özde kendime hayrım yokken Özde ye bakamazdım annemde kaldı o da anne anne diye inliyor deyince gözyaşları şelale oldu ( İyice bulaşmasın diye yanıma almadım ama ii işten geçmiş fena kapmış şifayı (
Doktordan dönüşte sarıldı yol boyunca baygın gibi inleye inleye getirdik anne anne diyor bırakacağım diye sıkı sıkıda sarıldı...
Evrim diyetisyen çok para ya şimdi 64 müsün sen? Anne diyen Tusinin dillerini yerim maşallah...
Elif gırtlakla oradakileri nasıl zayıf kalıyorlar sinir bir durum Bizim ortağın eşide 173 boy 55 kilo ay kilo alıcam eşim kızacak diyor
Esrako ne güzel yurtdışı hayallerin gerçek olacak bende istiyorum bende Ecoş a maşallah demek yemek saatini kendi anlatıyor artık :))
Pervin ohhh keyfinize diyecek yok bende orada olmak istiyorum bendeee
Güli sanada eşinede çok geçmiş olsun anlayabiliyorum durumunu geçen eve gittim akşam 4 te yattım ertesi sabah 8 e kadar o ara saç bandım sıkmasına rağmen dermanım yoktu ki çıkartayım elim kolum kalkmıyordu
Gülizim şu kayınvalideni var ya ne yapmalı ya uzun burunlu her şeye sokmasa burnunu olmaz.. Allah kolaylık versin bizde de karıştı bir ara durumlar farklı sayılmayız aslında...
Sibel uyku sorunu bizde de yok değil yani he gece illa ki kalkar yanımıza alırız ondna kaptı ya benden cadı Birde elini omzuma atar nenniiii der....
Nur durumun cidden çok zor en başından beri diyoruz temizlik için kendini heba ediyorsun pis ol demiyorum ama çok takma temizlik bitmez ki hiç... Yaavruların ay parçası özelikle Yiğit in yeni hayranıyım gözlere maşallah
Fatma gönlüne göre bir ev bulursun inş.
Tusi me ve ağır abim Yusufuma maşallah... Birde eski yeni arkadaş kimdi cambaz maşalah kızına :))
Bu kafayla bu kadar öpüyorum kocaman hepinizi çok yazamasamda Özlem takipte

ayy anmazmıyım seni hiç unutmam boyle seyleri anarım aycacım :) gidelimde bir kismetse

hava muthiş.. oglen nene dede ece ve ben yedikule taraflarına sahile parka gittik..termosumuzada cayımızı koyup..cok guzel gecti. kızım parkta oynadı kimsede yoktu 1 saat takıldık geldik..ne muthiş seymiş su torun sevgisi azcık rahat ediorum walla.. istedigim yere gidiorum dun hesra gadınıylan alısveriş yaptık ne guzeldi

her tavsiyeyi dikkate alma.. sadece kendine uygun gorduklerini aklının yattıgını al bence..cunku herkafadan cıkan ses seni bogar bebeim

ece sabah baba baba die sayıkladı bi tuhaf oldum ..oysa gunde 10 posta kamera acıyoz babaya yinede ozluyo yavrucak..

artık babaannesini dedesini hitaben cagırıo beni zaten nerdeyse dogdugundan beri dio ..ama cok mutlu burda arada gelip yapısıo opuyo kokluo sonra yıne gidip oyuna devam..pazar anneanneye gidioruz bakalım orda nasıl olcak

Son düzenleme:
Feyfim.. korumaz mıyım.. korurum elbet, emın ol. 3 ay az bır zaman dılımı degıl, her gun yeme alıskanlıgım degısıyor. Eskı yeme alıskanlıgımı tutturayım yeter.

DAMLA HOCAM, hoşgeldın, cok gecmıs olsun.. ıyı ol hep.

Kıloma bakmadım daha ESRAKOM, haftadan haftaya doktora gıttıgımde gorurum.. sartlamayayım kendımı.. zaten baslayalı daha 3 gun oldu :))

Var mı atladıgım zıpladıgım.. kusuruma bakmayın olmuşsa.

özlem 40 derece ateş ne demek, çok fena hasta olmuş kuzu. sana da özde fıstığına da geçmiş olsun, tez zamanda atlatın inşallah.

Özlemim be içim ezildi yazdıklarını okuyunca.. Allah ayırmasın hıc bır yavruyu anasından.. cok gecmıs olsun kuzum.. prensesın bır an once ıyılessın ınsallah.

dun eceyi 11den 19a kadar nenesine bırakınca anladımki ben calısmaya hazırım bi saat 4gibi aradım o ara sesini duyunca cok ozledigimi fark ettim ama evde emin ellerde ve mutlu oldugunu bildigim icin cok rahattım yani nekadar yapısıkta olsa kalsa kalıo

emın eller.. en onemlı nokta.. emın ellerde olunca benım de gozum arkada kalmıyor.. o emın el de sadece Fatoş ıste..

var hep beni yaz hep bana yaz istiyorum

ben sana yazılmısım zati kuzum.. senı de bana yazmısım.. muckk.

ben yazmazdım böyle şeyler ama .. yağmurluksuz yakalandık 14. gün çok fena inşallah bişi olmamıştırr.. çok tırsıyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…