teşekkürler evrimcimhakkınızda hayırlısı olsun..
hayırlısı olsun hakkınızda. inşallah seveceğiniz bi yere gidersiniz siz de. biz de inşallah pişman olmayız...yok heç sevmedik.hatta ben nefret ediyorum.hakkınızda hayırlı olsun.yerleşiklik bize göre değil.en azından şimdilik.
satın almak için herhalde gönlünüze göre olsun Fatmacım
gitmismiydinn ayca? gittiysen varmı illa surayı gor vs dedigin biryer. zaten iki ay var daha ben barcelona da nerde ne var yalar yutarım arastıra arastıra netten :))
ay inanamıyorum hepsi ne kadar farklı anne demeyen bebekler var demekki hala aylar once bahsetmistin ama hala demedigi aklıma gelmezdi eminim baska bir suru kelime diyordur onu demiyordur. ama gun gelecek ayy yeterr anne annee diye delirceksin ben ec e den henuz oyle delirmedim ama berke den delirmeme ramak kaldı :)))
yok annen yokk oldu yokk dedigim olmustur :))
fitil halen koyuyormusunuz erkek çocuklarda ozelikle deniyor bir yasından sonra falan kullanmayın diye çok acil birsey olmadıkca surupları kullanmak gerek
sunnet olayına kesinlikle katılıyorum artık kanıtlanmıs birsey 1 yasından sonra yaptırılmamalı 7 yasına kadar diye biliyorum ama 9 da çokmus yahuu
Çıkmadım vatan topraklarının dışına. Ama mimar amca oraya damgasını vurmuş mimarlık tarihinden biliyorum. Gaudi amca. Casa Mila'yı kesin gezdirirler size mesela. Gezerken aklına geleyim yeter. Ayça didiydi bana diye. Bol bol fotoğraf çek olmaz mı...
Ühü ühü çok kelime falan söylemiyor, anne de hala demiyor. En az 10-12 kelimelik haznesi olmalı diye okumuştum bi yerlerde ama bizim o kadar da yok...
Yok Esra fitil koymuyorum ben. İlaç düşmanıyım aynı zamanda, mecbur kalmadıkça tabi.
Var mı atladıgım zıpladıgım.. kusuruma bakmayın olmuşsa.
dun eceyi 11den 19a kadar nenesine bırakınca anladımki ben calısmaya hazırım bi saat 4gibi aradım o ara sesini duyunca cok ozledigimi fark ettim ama evde emin ellerde ve mutlu oldugunu bildigim icin cok rahattım yani nekadar yapısıkta olsa kalsa kalıo
var hep beni yaz hep bana yaz istiyorum
ben yazmazdım böyle şeyler ama .. yağmurluksuz yakalandık 14. gün çok fena inşallah bişi olmamıştırr.. çok tırsıyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?