cok gecmiş olsun kuzunada sanada canım kıyamam size..ins carcabuk atlatırsınız
özlem 40 derece ateş ne demek, çok fena hasta olmuş kuzu. sana da özde fıstığına da geçmiş olsun, tez zamanda atlatın inşallah.
Özlemim be içim ezildi yazdıklarını okuyunca.. Allah ayırmasın hıc bır yavruyu anasından.. cok gecmıs olsun kuzum.. prensesın bır an once ıyılessın ınsallah.
dun eceyi 11den 19a kadar nenesine bırakınca anladımki ben calısmaya hazırım bi saat 4gibi aradım o ara sesini duyunca cok ozledigimi fark ettim ama evde emin ellerde ve mutlu oldugunu bildigim icin cok rahattım yani nekadar yapısıkta olsa kalsa kalıo
sağol :)Özlem Özde ye ve sana çok geçmiş olsun
umarım kısa sürede iyileşirsiniz
ben yazmazdım böyle şeyler ama .. yağmurluksuz yakalandık 14. gün çok fena inşallah bişi olmamıştırr.. çok tırsıyorummm..
GECMİŞ olsun kuzu
hoşgeldin cidden kaybolmuşsun tarihin derinliklerinde hocam.teonun kreş maceraları burcunun bedenleri yar yar yar yandımben geldimmmm....!!!!!!
haberler iyi , sonuçlar temiz. bu seferde yırttım. sanırım 1 yılı doldurana kadar böyle gerilip duracağım. 1 yılda tekrarlamazsa ihtimal çok düşük diyorlar çünkü.
inşallah herkesler iyidir, ama ama gülim hasta olmuş yaa çabucak iyileşsin kalksın ...
geçmişe dönersem kaybolurum gibin geliyor...
pavlovun deneyi gibi olmuş.maşallah eceyedun aksam ece bizi nasıl mutlu ettiii anlatamam
normalde salonda tavan lambalarını yakmıyoruz abajur var iki tane onları kullanıyoruz ece ye yemek yedirirken ben tavandaki avizeleri yakıyorum aydınlık olsun tam diye ece bu repligi ogrendi tabi ısıgı yakınca mama diyor vs dun aksam ibo geldi kıbrısa yer ayırtmıs haftasonu için hep istiordum ben ve bir gorumcem kumar oynamaya eskiden giderdik ama bebek hamilelik vs yillar oldu tabi
neyse ece 16,30 da meyva yemisti saat olmus 7 biz netten otele bakıyoruz iste heyecan yaptım ece yi ilk kez annelere bırakacagız cuma aksam gideceğiz vs unuttum ben kızın yemegi gecikti saat 19,30 falandı bu gitti isikları yaktı mama sandalyesine oturdu ve mama mama demeye basladı allahım nasıl sevindim kosturdum hemen çorbayı isittim yogurdunu getirdim falan gık demeden yedi allahıma sukur istahımız daha iyi ve acıktımı kendide soylemee geregi duyuyor çok sukur
berkeden bunu hiç gormedim tam gu yemek verme banamısın demezdi.
zayıflarsan şu hard diskten kaç gb azalır acaba? yavrum benim fırtına gibisinMeltem işe alıştım ama hastalık perişan etti benden Özde ye de bulaştı çok kötüydü acile götürmüşler 7 iğne vermişler antibiyotik falan bi poşet ilaç bir tanesini vurdurmuşlar kavga bile etmiş annemle deniz doktorla bir sürü olay işte içime sinmedi dün doktoruna götürdüm 40 derece ateşi vardı hemen ilaç antibiyotik 4 saat dönüşümlü ağrı kesici şurup soğuk algınlığı için iburamin falan filan işimiz zor yani benimde burun fışır fışır bir poşet ilaçta ben kullanıyorum o gece ağladım annemde kaldı Özde kendime hayrım yokken Özde ye bakamazdım annemde kaldı o da anne anne diye inliyor deyince gözyaşları şelale oldu( İyice bulaşmasın diye yanıma almadım ama ii işten geçmiş fena kapmış şifayı (
Doktordan dönüşte sarıldı yol boyunca baygın gibi inleye inleye getirdik anne anne diyor bırakacağım diye sıkı sıkıda sarıldı...
Evrim diyetisyen çok para ya şimdi 64 müsün sen? Anne diyen Tusinin dillerini yerim maşallah...
Elif gırtlakla oradakileri nasıl zayıf kalıyorlar sinir bir durumBizim ortağın eşide 173 boy 55 kilo ay kilo alıcam eşim kızacak diyor
Esrako ne güzel yurtdışı hayallerin gerçek olacak bende istiyorum bendeEcoş a maşallah demek yemek saatini kendi anlatıyor artık :))
Pervin ohhh keyfinize diyecek yok bende orada olmak istiyorum bendeee
Güli sanada eşinede çok geçmiş olsun anlayabiliyorum durumunu geçen eve gittim akşam 4 te yattım ertesi sabah 8 e kadar o ara saç bandım sıkmasına rağmen dermanım yoktu ki çıkartayım elim kolum kalkmıyordu
Gülizim şu kayınvalideni var ya ne yapmalı ya uzun burunlu her şeye sokmasa burnunu olmaz.. Allah kolaylık versin bizde de karıştı bir ara durumlar farklı sayılmayız aslında...
Sibel uyku sorunu bizde de yok değil yani he gece illa ki kalkar yanımıza alırız ondna kaptı ya benden cadıBirde elini omzuma atar nenniiii der....
Nur durumun cidden çok zor en başından beri diyoruz temizlik için kendini heba ediyorsun pis ol demiyorum ama çok takma temizlik bitmez ki hiç... Yaavruların ay parçası özelikle Yiğit in yeni hayranıyım gözlere maşallah
Fatma gönlüne göre bir ev bulursun inş.
Tusi me ve ağır abim Yusufuma maşallah... Birde eski yeni arkadaş kimdi cambaz maşalah kızına :))
Bu kafayla bu kadar öpüyorum kocaman hepinizi çok yazamasamda Özlem takipte
teşekkür ederimm.. inşallah geçmiştir..
ben senin gibi yapmıyorum esra..aman yemedimi uğraşmayayım yada ders konusunda onada aynı illgi ve alaka var..yemeğeni vaktinde ve tam yemeli canı isterse tabi ısrar yok elbette ..odana git denilebiliyor ama fazla uzun süre yanlız kalmasına müsade etmiyoruz ..üzülüyor onu oraya gönderip kardeşini sevdiğimizi sanıyor..aman git senlen uğraşamam diyemem anlatabildimmmi..deryacım seni en iyi anlayanlardan biriyim ama ben yinede nur un durumunun daha vahim oldugunu dusunuyorum iki tane minik bebek . yani en kotu sen tuba ya ben berkeye çekil surdan deriz odalarına gider aglarlar bunlar aynı yerde aynı anda :agladıklarında dusun kabusu . dersler vs çok zorluyor bizide aynen 5. sıınıfız hele dusun ama biryerde hani sunu yapabiliyorsun buyuk çocuk olunca yemekmi yemedi amann ugrasamıycam simdi çok yorgunum dedigim oluyor israr etmiyorum bitir vs diye
dersinemi oturmuyor napim yarında ogretmeni kizarsa o dusunsun diyebiliyosun vs sallama imkanın oluyor arada insanın içine sinmesede
ama iki kuçuk bebegin oz bakımlarını sallama imkanın yok o acıdan biz yinede daha rahatız gibime geliyor
gitmismiydinn ayca? gittiysen varmı illa surayı gor vs dedigin biryer. zaten iki ay var daha ben barcelona da nerde ne var yalar yutarım arastıra arastıra netten :))
hoş geldin güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın..ben geldimmmm....!!!!!!
haberler iyi , sonuçlar temiz. bu seferde yırttım. sanırım 1 yılı doldurana kadar böyle gerilip duracağım. 1 yılda tekrarlamazsa ihtimal çok düşük diyorlar çünkü.
inşallah herkesler iyidir, ama ama gülim hasta olmuş yaa çabucak iyileşsin kalksın ...
geçmişe dönersem kaybolurum gibin geliyor...
ferfinim bu kadar derine inmen için ruhsal gücün yeterlimi bebeğim..algın açık ama öbür boyutlara geçiş yapacak kadar manevi gücün varmı..?bu kitabı duydunuzmu okudunuzmu ? meleklerle iletişim hakkında ne dusunuosunuz
çooooooooookkkkkkkkk geçmiş olsun...oyy oyy saglık ne muhim zenginlikmiş ayy fenalardayım.
aydındaan bana bulaştı yatıyoruz karşılıklı.afik babannede yukarda yengesinde takılıyor arada emmeye ve uyumaya geliyor.nasıl hissediyor bu sıpalar ya bensiz uyumaayan babyim babannesinde 5 dkda uyudu.
neyhsem uzun lafın kısası yokum bi süre:)
fis fenciye gülerken karnım agrıdı.
etlerim fena dövülmüş gibiyim ya güldükçe çok fena oldu yaa
hakkınızda hayırlısı..evet arıyoruz. ciddi anlamda değerlendirdiğimiz bi iki ev var bakalım hayırlısı.. siz afyona yerleşmeyi düşünmüyor musunuz? pek sevmediniz heralde di mi?
henüz çok erken acele etme ..yaza olabilir ama şu an erken..uygun bir ürün görürsen elbette al ..ve nevanın görebileceği biryerde tutman göz aşinalığı yapıyor..öğrenmesi içn ön hazırlık oluyor..aranızda çiş ve kakayı tuvalete yapan beb anaları var mı? ben de yavaştan başlyayım dedim.henüz ne bir parat ne lazımlık almadım.hangisini alsam bilemedim.
oy oy bebek burger ballanmış iyice desene..Kuzey e - olmaz oglum dıyorum - oluu, dıyor.. olmaz kuzeycım dıyorum - olu edii olu dıyor :))))
bır de omuzlarını dusurup dızlerını kırıp yürüme seklı var arada.. gulmekten oluyoruz yaa :)) tam oyuncu oldu eesekk..
hayatı farklı yaşamış doğru çevresinde neler olup bittiğiyle hiç iliglnememiş ..adam çok samimi söylemişti Evrim, çünkü hayatı çok farklı yaşamış, zenginlik bolluk içinde çocukluğu gençliği yaşlılığı geçmiş, canı sıkıldıkça yurtdışına gidermiş...
ama etrafında neler olup bitiyor ona hiç dönüp bakmamış mı acep değil mi.
aynen bu babalar nekan kıymetliler..babamız işten gelince kapıyı açıp içeri girmesiyle odadan fırlamsı bir oluyor babaaaa..babası bu anı dünyaya değişmem der hep..dıger tarafından da benım ıcın ısır lüffen :) Kuzey ın bır baba deyısı var.. nasıl cıgerden anlatamam sana.
uzun zamandır anne ani der ama en çok baba der birde lala hala yani..Evrim anne mi dedi. Ben de istiyorum ben deee. Ben duyarsam o kelimeyi düşüp bayılacam kesin..
Geçen ağlıyo bizimki baba baba diye, uleyn dedim çocuk dediğin anne anne diye ağlar.. hain evlat, gece uyutmadı beni zaten, poposundan ısırmak suretiyle intikam alıcam kendilerinden hele bi eve gideyim.
günler su gibi akıp geçiyor..ne yapalım bizde bir hafat sonra sesini duyduk..:))Amanın amanın neler olmus.. :))
NUR CUGUM.. normaldır be kuzum halin.. bız bır cocukla tuş oluyoruz.. eve bakamıyoruz kendımızıe bakamıyoruz.. kaldı kı sen ıkı bebekle.. ıyı yapmıssın almıssın bı yardımcı.. gec bıle kaldın kuzum.. senın adına cok sevındım.
DERYACIM.. sesımı duymaya ıhtıyacının oldugunun uzerınden bır hafta gecerek gormus bulunuyorum.. harıkayım dı mı??
PINAR evde.. cok keyıflıyız cok mutluyuz.. ne guzel evın ıcınde bır can yoldası olması.. lalası Kuzey e takılır amerıkan fılm replıklerı soyler bol bol.. pis zenci der boyle cok şirin bi sekilde.. Kuzey ıkı gundur fiss fencii diyoryaww gülmekten yerlere yatıyoruz,alemler ıkısı de.
Dün aksam Kuzey ın altını degıstırırken gozlerımın ıcıne bakarak anni annne annee dedi.. ayyyyyy benım gozler foşur foşur.. baktım Ozy nın de dolmus.. Finunun da dolmus.. :)) ilk kez bana bılınclı olarak anne dedı oglum.
barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))
senin bu haberlerden uzak kalman mümkün olsa keşke.kaç gündür öle can sıkıcı haberler alıyorumki son haberde tamm olduu
1_dün gece arkadaşımın babası hemde aile dostumuz vefat etti vede daha gecçti berak kızı var en büyük kızı benle yaşın resmen yıkıldım...
2_daha kadın bulamadım bana evet diiyen kadının kocası cok uzak die izin vermemiş vaa dahada bulamadık..
3_bu haberdese çok yakın bi akdaşım vardı bekarken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi evlenince ben fazla görüşemedik ..öle biriydiki kafasını yerden kaldırmazdı yürüdüğünde utangaç tertemiz bi kızdı beni aradı perşembe günü vee öle bişi anlattıki şok oldum kız evli bi kızı var vee kocasını aldattığını açık açık söledi fazla ayrıntıyı yazmayım ama o anlatırken benim miğdem bulandı yaa üff kimseye güven kalmadıı
derya her tuvalete girdiğimizde başımızda.mende men de çişşş diyor ağlıyor her seferinde.ben de oturttum iki defa birinden çişini yaptı.18 ayda başlanabiliyor bebek hazırsa.ben de dediğin gibi alacağım aparat falan.şöyle araştırayım.evdeki iki tuvaletlerin ikisi de klozt olmasaydı en azından klasik türk tuvalettinde denerdik şansımızıben senin gibi yapmıyorum esra..aman yemedimi uğraşmayayım yada ders konusunda onada aynı illgi ve alaka var..yemeğeni vaktinde ve tam yemeli canı isterse tabi ısrar yok elbette ..odana git denilebiliyor ama fazla uzun süre yanlız kalmasına müsade etmiyoruz ..üzülüyor onu oraya gönderip kardeşini sevdiğimizi sanıyor..aman git senlen uğraşamam diyemem anlatabildimmmi..
hoş geldin güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın..
ferfinim bu kadar derine inmen için ruhsal gücün yeterlimi bebeğim..algın açık ama öbür boyutlara geçiş yapacak kadar manevi gücün varmı..?
sorun sadece kitap içinse bu kitapla ilgilide bilgim yok..
çooooooooookkkkkkkkk geçmiş olsun...
hakkınızda hayırlısı..
henüz çok erken acele etme ..yaza olabilir ama şu an erken..uygun bir ürün görürsen elbette al ..ve nevanın görebileceği biryerde tutman göz aşinalığı yapıyor..öğrenmesi içn ön hazırlık oluyor..
oy oy bebek burger ballanmış iyice desene..
hayatı farklı yaşamış doğru çevresinde neler olup bittiğiyle hiç iliglnememiş ..(
aynen bu babalar nekan kıymetliler..babamız işten gelince kapıyı açıp içeri girmesiyle odadan fırlamsı bir oluyor babaaaa..babası bu anı dünyaya değişmem der hep..
uzun zamandır anne ani der ama en çok baba der birde lala hala yani..
günler su gibi akıp geçiyor..ne yapalım bizde bir hafat sonra sesini duyduk..:))
bilinçli anne demeleri çok bambaşka gerçekten..
O pınarla takıl bakalım.....
çok hızlısın..hayırlı olsun şimididen..bol gezmeler..
nur öncelikle arkadaşının başı saolsun. kadın işi nasılsa hallolur dert etme. hayırlısı. üçüncü olaya inanamadım desem yalan olur. insanız herşey bizim için. allah şeytana ve nefsimize uydurmasın diyorum.
kaç gündür öle can sıkıcı haberler alıyorumki son haberde tamm olduu
1_dün gece arkadaşımın babası hemde aile dostumuz vefat etti vede daha gecçti berak kızı var en büyük kızı benle yaşın resmen yıkıldım...
2_daha kadın bulamadım bana evet diiyen kadının kocası cok uzak die izin vermemiş vaa dahada bulamadık..
3_bu haberdese çok yakın bi akdaşım vardı bekarken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi evlenince ben fazla görüşemedik ..öle biriydiki kafasını yerden kaldırmazdı yürüdüğünde utangaç tertemiz bi kızdı beni aradı perşembe günü vee öle bişi anlattıki şok oldum kız evli bi kızı var vee kocasını aldattığını açık açık söledi fazla ayrıntıyı yazmayım ama o anlatırken benim miğdem bulandı yaa üff kimseye güven kalmadıı
ben de baktım floya beğendiklerimin numarası yoktu.birinin vardı ama kahveydi.kahve çizmeye ihtiyacım olmayacak seneye de.siyah istiyorum şöyle biraz gotik tarz bulamıyorumFLO dan 150 lıralık cızmeyı 50 lıraya aldım.. cızmeye falan ıhtıyacı olan varsa kacırmasın derım.
NURUM, bulursun bugun yarın bırını uzme kendını.. bu arada annen falan gelse barı. Arkadasının durumuna bır sey demek bana dusmez.. ne yazmak ıstedıgımı FATMA da dıle getırmıs, her sey ınsan, Rabbım sasırtmasın.. kımse kımseyı ayıplamasın, kımın ne olacagını kım bılebılır kı.. her sey ınsan ıcın, hayatta her sey ınsana yakısıyor.. en guzelı eşinden ayrılıp ta ne yasayacaksa yasamasıydı.. ama demek kı oldukca cıkmazda, Rabbım yardımcısı olsun.
Ben geldiimmm...
uzun zamandir giremedim saglik sorunlariyla ugrasiyorum, gecen haftada kocam burdaydi , oncesinde ben gittim bruksle bikac gun, sonra bu sorunlar cikti derken, birde ustnune teomanin problemleri birde is ve izmir istanbul arasi mekik, firsatim kalmadi sizlerle koklasmaya.. gecen sene ne iyiydi ya..
ozledim hepinizi bilesiniz...
allah bağışlasın canım öncelikle. gerçekten çok zor bir süreçtesin. ben bu konuda en dertlilerdenim. çok zor ve geç alıştık yaşıtlarına göre. mama sandalyesine alışmasında fayda var. yavaş yavaş başla yani fazla zorlama bence sonra ters tepiyor. onlarla inatlaşmak, bunu yiyeceksin veya bitireceksin savaşlarını hep onlar kazanıyor. yedirdiğin her ek gıdada dikkat et bakalım. hangisini seviyor, hangisini sevmiyor. veya bazıları alerji yapabilir, ishal yapabilir vs. bunları iyi tespit etmek lazım. kolay gelsin.merhaba arkadaşlar...sizlerin kuzucukları büyümüş maşallah...benim bebeğimden 1 yaş büyükler..Allah sağlık sıhhat versin hepsine..ben henüz yolun başındayım ve sizlere imrenmiyorum desem yalan olur...
ek gıdalara başladım ve yemek ile aramız pek iyi değil...fakat ben güzel yeme alışkanlığı kazandırmak istiyorum.....sizler oldukça tecrübelisiniz artık...yeme alışkanlığını bebeğime nasıl sevdirerek kazandırabilirim ve bu konuda izleyeceğim taktik ne olmalı?...
kısa da olsa cevaplarınızı esirgememenizi rica ediyorum...benim için çok önemli çünkü..şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.....
derya ben lafın gelisi dedimtabiki buyuk de olsa çocuklara çekil basımdan biraz denmez ben senin gibi yapmıyourm demissinde ben yaptıgımı yazmadımkı...
çok caresiz olsan çok yorgun hasta grip iken vs misal. yemek konusunda ozellikle nasıl hassas oldugumu gundeki arkadaslar bilir bir ogunde olsa eksik yemesine vs dayanamayan bir insanım neyse tabi bakıs acısı herkesin yuku kendine. allah kaldıramayacagımız yukler vermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?