2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmiş olsun kuzunada sanada canım kıyamam size..ins carcabuk atlatırsınız

özlem 40 derece ateş ne demek, çok fena hasta olmuş kuzu. sana da özde fıstığına da geçmiş olsun, tez zamanda atlatın inşallah.

Özlemim be içim ezildi yazdıklarını okuyunca.. Allah ayırmasın hıc bır yavruyu anasından.. cok gecmıs olsun kuzum.. prensesın bır an once ıyılessın ınsallah.

Çok teşekkürler sağolun valla Ayça fenaydı bugün en azından daha iyi pastaneye götürdüm mama deyip kurupastalara saldırması iyiye işaret çok ağır atlatanlar var salgın var burada 1 gün çok fena oldu yarı baygın ama bugün daha iyi şükür... Dün annemlerde kaldım o da iyi geldi sanırım hastada olsam yanında olmam iyi geldi annem ikimizede baktı sağolsun...

Aslında cidden emin ellerde olduğunu bilmek çok rahatlatıyor... Yoksa bende çalışamazdım annem benden daha iyi bakıyor biliyorum ondan rahatım çalışmak bana da iyi geldi arada Deniz le girsekte birbirimize...
Özlem Özde ye ve sana çok geçmiş olsun
umarım kısa sürede iyileşirsiniz
sağol :)
ben yazmazdım böyle şeyler ama .. yağmurluksuz yakalandık 14. gün çok fena inşallah bişi olmamıştırr.. çok tırsıyorummm..

yağmurluk benzetmesini daha önce biri yapmıştı hatırlayamadım ama çok beğenmiştim nerden b ilirim bi gün cümle içinde bu şekilde kullanacağımı

hoşgeldin cidden kaybolmuşsun tarihin derinliklerinde hocam.teonun kreş maceraları burcunun bedenleri yar yar yar yandım
pavlovun deneyi gibi olmuş.maşallah eceye
zayıflarsan şu hard diskten kaç gb azalır acaba? yavrum benim fırtına gibisin
teşekkür ederimm.. inşallah geçmiştir..

yağmur yağar taş üstüne olsun eda.şemsiyesiz yakalanmışsın ya

ben de tupperlandım bana kolaylık sağlayan,incelikyapan nesrin arkadaşıma çoook teşekkür ediyorum kullanınca daha da memnun olurum umarım.neva için aldıklarımı çook beğendim

kaç gündür öle can sıkıcı haberler alıyorumki son haberde tamm olduu

1_dün gece arkadaşımın babası hemde aile dostumuz vefat etti vede daha gecçti berak kızı var en büyük kızı benle yaşın resmen yıkıldım...

2_daha kadın bulamadım bana evet diiyen kadının kocası cok uzak die izin vermemiş vaa dahada bulamadık..

3_bu haberdese çok yakın bi akdaşım vardı bekarken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi evlenince ben fazla görüşemedik ..öle biriydiki kafasını yerden kaldırmazdı yürüdüğünde utangaç tertemiz bi kızdı beni aradı perşembe günü vee öle bişi anlattıki şok oldum kız evli bi kızı var vee kocasını aldattığını açık açık söledi fazla ayrıntıyı yazmayım ama o anlatırken benim miğdem bulandı yaa üff kimseye güven kalmadıı

Son düzenleme:
Oyyy Nur, arkadaşının başı saolsun.

3. anlattığın olaysa beni dehşete düşürdü. Belli ki kocasından sevgi vs görmemiş, ilgiyi başka birinde bulmuş. Ama olacak iş değil. Aynaya nasıl bakar insan ya da gece yastığa kafasını nasıl koyar?

Seçiil, gördüm seni..Nabersin, niye yoksun? İyi misin??,

Kaçırdım

Son düzenleme:
ben senin gibi yapmıyorum esra..aman yemedimi uğraşmayayım yada ders konusunda onada aynı illgi ve alaka var..yemeğeni vaktinde ve tam yemeli canı isterse tabi ısrar yok elbette ..odana git denilebiliyor ama fazla uzun süre yanlız kalmasına müsade etmiyoruz ..üzülüyor onu oraya gönderip kardeşini sevdiğimizi sanıyor..aman git senlen uğraşamam diyemem anlatabildimmmi..
hoş geldin güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın..
bu kitabı duydunuzmu okudunuzmu ? meleklerle iletişim hakkında ne dusunuosunuz
ferfinim bu kadar derine inmen için ruhsal gücün yeterlimi bebeğim..algın açık ama öbür boyutlara geçiş yapacak kadar manevi gücün varmı..?
sorun sadece kitap içinse bu kitapla ilgilide bilgim yok..
çooooooooookkkkkkkkk geçmiş olsun...
evet arıyoruz. ciddi anlamda değerlendirdiğimiz bi iki ev var bakalım hayırlısı.. siz afyona yerleşmeyi düşünmüyor musunuz? pek sevmediniz heralde di mi?
hakkınızda hayırlısı..
aranızda çiş ve kakayı tuvalete yapan beb anaları var mı? ben de yavaştan başlyayım dedim.henüz ne bir parat ne lazımlık almadım.hangisini alsam bilemedim.
henüz çok erken acele etme ..yaza olabilir ama şu an erken..uygun bir ürün görürsen elbette al ..ve nevanın görebileceği biryerde tutman göz aşinalığı yapıyor..öğrenmesi içn ön hazırlık oluyor..
oy oy bebek burger ballanmış iyice desene..
hayatı farklı yaşamış doğru çevresinde neler olup bittiğiyle hiç iliglnememiş ..(
dıger tarafından da benım ıcın ısır lüffen :) Kuzey ın bır baba deyısı var.. nasıl cıgerden anlatamam sana.
aynen bu babalar nekan kıymetliler..babamız işten gelince kapıyı açıp içeri girmesiyle odadan fırlamsı bir oluyor babaaaa..babası bu anı dünyaya değişmem der hep..
uzun zamandır anne ani der ama en çok baba der birde lala hala yani..
günler su gibi akıp geçiyor..ne yapalım bizde bir hafat sonra sesini duyduk..:))
bilinçli anne demeleri çok bambaşka gerçekten..
O pınarla takıl bakalım.....
barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))

çok hızlısın..hayırlı olsun şimididen..bol gezmeler..

yurt dışına çıkmış kişilerden birisiyimmi desem ne desem..
Hollanda Amsterdam odorrn kasabası , Macaristan Budapeşte,Romanya dan geçerken mola verdiğimizde şehir turu atıyorduk..orda çok ilginç bir olay olmuştu 16 yaşlarında bir genç kız annesiyle gurubun yanına geldiler kız okadar güzlediki aklımda kalmış zaten hepimiizn dikkatini kızın güzelliği çekmişti ama nasıl desem rabbim özene bezene yaratmış annesi durmadan birşeylşer anlatıyordu tur rehberimizde yanımızda ama inglizce konuşmuyor sonra tek hamlede hocalardan birsinin koluna kıznı taktı ve iteklemey başladı sonradan anladıkki bunuda götürün kurtarın burdan diyormuş ((,Avusturya ,Viyana burya sabah karşı gelmiştik ve ağutos ayıydı ordaki en ilginç anımda ağustos ayında kar yağmasıydı..neyse hereyerde değiişik unutlmayacaka nım var ..ogünlere gittim hem mutlu oldum hemde hüzünlendim..kaldığımzı yerden devam edelim Almanya, düsseldorf hannover ,Stuttgart,Bielefeld hatırladıklarım....bekarken üç kere yurt dışan çıktım..hatta 2000 yılına milenyuma yurt dışında girmiştim..ilk gidişim otobüsle türkiyeyi temsil için gitmştik 10 gün yabancı aile yanında kalmıştım..23 nisan gibi yani..19 yaşınadaydım ve hayatımda özel bir yeri vardır..en çok ülke tabiki o seyahatte görmek nasip oldu..daha sonra ertesi yıl Almanyaya gittim..3 ay kaldım..ondan sonrakide 2000 yılında ondada 2.5 ay kalmıştım..ozamanda yine ikinzci kez Amsterdamada gidip gezmiştik alışveriş yapmıştık..hey gidi günler hey..aslında sırada İspanya barselona madrid Fransa paris ve İtalya vardı..ama 2002 de evlenince hepsi kaldı..(

Son düzenleme:
nur öncelikle arkadaşının başı saolsun. kadın işi nasılsa hallolur dert etme. hayırlısı. üçüncü olaya inanamadım desem yalan olur. insanız herşey bizim için. allah şeytana ve nefsimize uydurmasın diyorum.

senin bu haberlerden uzak kalman mümkün olsa keşke.
derya her tuvalete girdiğimizde başımızda.mende men de çişşş diyor ağlıyor her seferinde.ben de oturttum iki defa birinden çişini yaptı.18 ayda başlanabiliyor bebek hazırsa.ben de dediğin gibi alacağım aparat falan.şöyle araştırayım.evdeki iki tuvaletlerin ikisi de klozt olmasaydı en azından klasik türk tuvalettinde denerdik şansımızı

amin

1-başın saolsun..
2-buda kolay hallolur..
3-neden sana söylediki ?Rabbim şaşırtmasın...

FLO dan 150 lıralık cızmeyı 50 lıraya aldım.. cızmeye falan ıhtıyacı olan varsa kacırmasın derım.

NURUM, bulursun bugun yarın bırını uzme kendını.. bu arada annen falan gelse barı. Arkadasının durumuna bır sey demek bana dusmez.. ne yazmak ıstedıgımı FATMA da dıle getırmıs, her sey ınsan, Rabbım sasırtmasın.. kımse kımseyı ayıplamasın, kımın ne olacagını kım bılebılır kı.. her sey ınsan ıcın, hayatta her sey ınsana yakısıyor.. en guzelı eşinden ayrılıp ta ne yasayacaksa yasamasıydı.. ama demek kı oldukca cıkmazda, Rabbım yardımcısı olsun.

Ben geldiimmm...
uzun zamandir giremedim saglik sorunlariyla ugrasiyorum, gecen haftada kocam burdaydi , oncesinde ben gittim bruksle bikac gun, sonra bu sorunlar cikti derken, birde ustnune teomanin problemleri birde is ve izmir istanbul arasi mekik, firsatim kalmadi sizlerle koklasmaya.. gecen sene ne iyiydi ya..
ozledim hepinizi bilesiniz...

ben de baktım floya beğendiklerimin numarası yoktu.birinin vardı ama kahveydi.kahve çizmeye ihtiyacım olmayacak seneye de.siyah istiyorum şöyle biraz gotik tarz bulamıyorum

tüh yakalayamadım seni.ben de özledim çok.teo nasıl ? foto da eklemiyorsun ne zamandır.arkadaşların nasıl,iş ortamın meraklardayım

derya ben lafın gelisi dedim tabiki buyuk de olsa çocuklara çekil basımdan biraz denmez ben senin gibi yapmıyourm demissinde ben yaptıgımı yazmadımkı...

çok caresiz olsan çok yorgun hasta grip iken vs misal. yemek konusunda ozellikle nasıl hassas oldugumu gundeki arkadaslar bilir bir ogunde olsa eksik yemesine vs dayanamayan bir insanım neyse tabi bakıs acısı herkesin yuku kendine. allah kaldıramayacagımız yukler vermesin..

merhaba arkadaşlar...sizlerin kuzucukları büyümüş maşallah...benim bebeğimden 1 yaş büyükler..Allah sağlık sıhhat versin hepsine..ben henüz yolun başındayım ve sizlere imrenmiyorum desem yalan olur...

ek gıdalara başladım ve yemek ile aramız pek iyi değil...fakat ben güzel yeme alışkanlığı kazandırmak istiyorum.....sizler oldukça tecrübelisiniz artık...yeme alışkanlığını bebeğime nasıl sevdirerek kazandırabilirim ve bu konuda izleyeceğim taktik ne olmalı?...

kısa da olsa cevaplarınızı esirgememenizi rica ediyorum...benim için çok önemli çünkü..şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.....

allah bağışlasın canım öncelikle. gerçekten çok zor bir süreçtesin. ben bu konuda en dertlilerdenim. çok zor ve geç alıştık yaşıtlarına göre. mama sandalyesine alışmasında fayda var. yavaş yavaş başla yani fazla zorlama bence sonra ters tepiyor. onlarla inatlaşmak, bunu yiyeceksin veya bitireceksin savaşlarını hep onlar kazanıyor. yedirdiğin her ek gıdada dikkat et bakalım. hangisini seviyor, hangisini sevmiyor. veya bazıları alerji yapabilir, ishal yapabilir vs. bunları iyi tespit etmek lazım. kolay gelsin.
484* -

anladım..şimdi anladım desem ne bileyim bi an yazdığın yazıdan çokta fazla umursamıyorum tarzı gibi bir yorum algıladım o yüzden ben öyle yapamıyorum yazdım..dediğin gibi herkesin yükü kendine her çocuk farklı yaş ne olursa olsun fark ediyor :))kimisi etliye sütlüye karışmaz kimiside tependen inmez ..AMİN taşıyamayacağımız yük vermesin..

Son düzenleme:
Güneşin güzel yüzü, yüreğimize dokunsun, kabuslar bizden uzakta, melekler baş ucumuzda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, yüzümüz nur ,yüreğimiz huzur bulsun dualarımız kabul, kandilimiz mübarek olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…