2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun

benimde çizmeye ihtiyacım var bir bakayım floya

bu arada ece ye 18 ay aşısı yaptırdım
kan tahlili de verdik hemoglobin iyi çıktı ama akyuvar düşük çıktı dr haftaya tekrarlayalım dedi moralim bozuldu ona

Ve Ece adını sorunca söylüyor video çektim bir ara yüklerim

Herkesin mübarek kandilini kutlarım, dualarınız kabul olsun. Allah sizlere ve bebeklerinize sağlık ve huzur versin.

Tatil bitti okula başladık. Okulda biraz bilgisayar başına geçebildim. Tatil boyunca Didarla yapışıktık. Bir dakika bırakmadı kuzum beni. Yarım saatte bir meme dedi, tuvalete gitsem "annee" diye arkamdan koştu. Bugün okula başlayınca nasıl bırakacağım diye üzülüyordum ama neyseki arkamızdan ağlamadı, bakıcıyı görünce gideceğimizi anladı yavrum. Durumu kabullendi.

Mutlu haberlerinizi okudukça ben de mutlu oluyorum. Çalışmaya başlayınca bir-iki hafta sen de zor ayrılırsın ama sonra o da alışıyor sen de alışıyorsun.

Okurken içim gitti çok geçmiş olsun. Ağır yakalanmışsınız. Grip tatilde bizi de ziyaret etti. Ihlamur, zencefil, tarçın, elma kabuğu kaynatıp bal ve limonla karıştırıp içtik, iyi geldi. Bir de bol bol portakal suyu... İnşallah kısa zamanda atlatırsınız.

evet içe basıyodu ama doktora gittik 3 yaşına kadar normalmiş endişelenmiyoruz artık....

aaa 3 yaşına kadar normal olduğunu bilmiyordum. Biz de içe basma durumu yok ya da benim dikkatimi çekmedi ama bunu bilmem iyi oldu.

ben geldimmmm....!!!!!!

haberler iyi , sonuçlar temiz. bu seferde yırttım. sanırım 1 yılı doldurana kadar böyle gerilip duracağım. 1 yılda tekrarlamazsa ihtimal çok düşük diyorlar çünkü. ...

oh maşallah, Allah sağlığını daim etsin.

bu kitabı duydunuzmu okudunuzmu ? meleklerle iletişim hakkında ne dusunuosunuz

Hiçbir fikrim yok ama dün akşam ne düşünüyordum biliyor musun? Yaratan her zaman, her yerde ve hep bizimle iletişim halinde zaten. Onunla iletişim kurmak için özel meditasyonlar, seanslar, vs...ler yapmaya gerek yok. Gönlünü açarak onunla konuştuğunda bir süre sonra sana cevabı geliyor. Bazen bir çocuğun ağzından, bazen radyo-tv de izlediklerinden, bazen yaşadığın olaylarla öyle mesajlar akıyor ki, "bu" diyosun "tam da sorduğum sorunun yada istediğim şeyin cevabı". Sana bir cevap geldiğini içinde hissediyorsun. Bunu her hissettiğimde ruhumun nasıl coştuğunu anlatamam. Tabii melekleri görmek de hoş olurdu :) Ama görünenin gerçekten melek olduğunu nerden anlayacasın?

aranızda çiş ve kakayı tuvalete yapan beb anaları var mı? ben de yavaştan başlyayım dedim.henüz ne bir parat ne lazımlık almadım.hangisini alsam bilemedim.

Ben lazımlık aldım. Wc.de tutuyorum odalarda gezdirmesine izin vermiyorum. Wc.ye girdikçe çişşş diyor gidip üstüne oturuyor ama altını açıp da hiç denemedik. Biraz daha kendini hazır hissetmesini bekliyorum. Oraya çiş yapma istekliliği gördüğümde yada oturmak için altını indirmeye çalışırsa vs.. bezini açıp oturtmayı deneyeceğim.

Amin canım, senin de kandilin mübarek, duaların kabul olsun.

çok ama çok sevindim.

hayırlı uğurlu olsun güzelim. kızın sanada kendinede hep şans getirsin.

selamlar hayırlı kandiller herkese
çokkk uzun bir geçmiş var karşılık vermek istediğim
başta Özlem çok çok geçmiş olsun
Evrim repliklerinize bittim eşin sana adınla hitap ettiği içinmi anne yerine evy edi falan diyo eşin arada annesi hadi şöyle yapalım şuraya gidelim falan demiyomu ??
bu arada diyetin hayırı olsun bence 6 aydda fıstık gibi olursun sen test sonuçların nasıl çıkmış metobolizma hızın falan nasıl??
sakalyn tavssiyeni dinledim evde oklava tarzı bişi buldum yapıyorum boş olduğm zamanlar esrako senin tavsiye ettiğin alette çok hoşuma gitti. onuda düşününyorum saol
nur canım yardımcı olayına karar vermene sevindim inşallah bulursunuz bir an önce
ark. babasına üzüldüm başınız saolsun insanların ne yaptığna bu kadar takma bence boşu boşuna moralini bozma

damla sonuçları iyi çıkmış çoook sevindim
evrim floya bakıyım bende saol didenin tarifine uygun bi çizme istiyorum bende inş bulurum.

bu arada kendimden bi haber veriyim çook önceden iş için başvurduğum bir yer sınava çağırıyo çok iyi bir firma ve çok iyi bir refaransla başvurdum. bakalım ne olucak orası olursaşu anki işimden çıkarım.

sibel gerçekten kendim işe girmiş gibi sevindim duaların kabul oldu.ben buranın sinerjisine çok inanmaya başladım.
ve kendimim seninle aynı şeyleri yaşıyomuş gibi hissediyorum
nazan çok çok önceden kızım olacağını öğrendiğimde bana bir şey yazmıştı kız bebeği olan anneler gerçekten çok şanslı kız bebekleri onlara uğur getirir falan gibisinden
o zamanda beri buna inanıyorum bu kızlar bize gerçekten çok uğur getiriyor:)))

Selamlar sevgiler tüm dostalara...
Kandiliz kutlu dualarınız kabul olur inşallah.
Çok güzel bir güne uyandım ben de bu sabah.
Seerni sen de bir iş görüşmesine gidecekmişsin hayırlı olur dilerim.
Sibel sınavı kazanmış çok sevindim.
Ben de uzaktan eğitim veren bir üniversite ders teklifi aldım bu sabah, çok sevindim evden haftada bir saat çalışacağım ve devlet üniversitesinde bir dönemde kazanacağımı bir ayda veriyorlar nerdeyse.
Özlem geçmiş olsun daha iyisindir inşallah.
Evrim Kuzy nin deri ceketli resimlerine bittim maşallah maşallah çok tatlı.
Damla hocam çok sevindim sonuçlarına, geçmiş olsun.
Nurdan gelmiş gitmiş özledik seni Teo yu resimlerini de bekleriz.
Nurrr en kısa zamanda bir yardımcı bulmanı canı gönülden dilerim. Yaşadıklarında çook haklısın ve ipleri biraz gevşet hem kendin hem de çocukların için. Bırak biraz dağınık biraz kirli lekeli kalsın ortalık. sadece çocuklar bile çok fazla iş zaten. Böyle düşündüğün yükün ağır geldiği için de hiç kendini suçlama, ben bir çocukla bazen çıkmaza giriyorum.

Son düzenleme:
Esrako sen de İspanya ya gidiyormuşsun çok sevindim.
Ben de hepi topu bir kez yurt dışına çıktım o da Barselona ve Madrid turunu içeriyordu.
Ben beğendim başka yurt dışında şehir görmedim için kıyaslamam gerçi ama.

İnşallah güzel bir gezi olur senin için...

gönlünden geçtiği gibi olsun herşey.. inşallah mutlu olursun ..

ev öyle fena ki mutfakta bir bardak dahi koyacak yer yok desem abartmış olmam sanırım ama mutfakda biraz küçük yanee :)) ilke uyumuşken kısacık bakayım dedim.. gideyimde sessiz sessiz toparlayım etrafı akşamda misafir vardı heryer perişan..

bide mause bozuldu arkadaş kımıl kımıl küçücük notebokun şeyiyle uğraşıyorum yaa sinir geldii herife diyimde akşama getirsin barii..

ha bide sevgililer günü konuşmamızdan bahsetmeden edemeyeceğim.. serdara benim için özel bişiy yapmasıından bahsediyodum hani çok önemsiz bişeyi bile senin için dese ben çok mutlu olurum öyle pahalı şeylere şatafatlı cümlelere gerek yok özellikle sevgililer günündede yapmasına gerek yok ben de pek hoşlanmıyorum sevgililer gününden görev edinilmiş gibi zoraki şeyleri sevmiyorum neysee bunu anlatmaya çalışırken dedimki benim için amuda bile kalksan ben mutlu olurum bu kadar yani dedim 10 dk yakın güldü.. sen ne zaman amuda kalktın ki dedi :)))

bu aralar nehirdede sıfır iştah var ve hiç uyumuyo 3 4 gün önce gece sadece bir kere kalkıyodu ve sabah 8 de uyanıyodu şimdi her saat başı ayaktayız.tam düzeldi diyorum başa sarıyo

güzel haberlerle başlayan hafta hep öyle gitsin.

buket tebrikler, çok sevindim adına.

Seda'cım senin içinde hayırlısı olur inşallah.

sibelim kazanacağını zaten hissediyordum. gerçek oldu cok sevindim. ikinci bebeğe de şanslı geldi selin ablası. en cok bu doğum izni olayına sevindim desem :) ama sevmediğim tarafları da var. msn sayesinde karşı masamda oturuyormuş gibi hissediyordum. şimdi bu hissi yaşayamayacak mıyım? memurlarda msn kullansın ama olmaz ki ya...

Damla hocam sonuçların temiz çıkmasına cok sevindim. hep tertemiz mis gibi cıksın.

Eda komik bir diyalog olmuş, kalkıverseydin amuda sende :)
bende cuma akşamı cıktım alışverişe aramız bozuktu hadi dedim hediye alayım sevgililer gününe. erkek reyonlarında indirimler bitmiş ama kadın reyonlarında devam ediyordu. aykut'a sadece bir boxer aldım kendime epeyce uzun süren bir alışveriş yaptım. herşey cok ucuzdu dayanamadım. hediyesini dün verdim bugün seyahatte olduğu için. eee sen bana ne aldın dedim? henüz almamıştım ama gerekte kalmamış baksana herşeyden almışsın kendine dedi :))

pervinnn sana da yazmayı unuttum canım, senin sesini duyupta şen kahkahalar atmamak olur mu? çok sevindim canım sürpriz telefonuna.

dün hava cok güzeldi, arkadaşlarla cocukları dışarı cıkaralım dedik biraz dolaştık sonra bize geldik. arkadaşımın kızı alperenden 2 ay küçük. evde yanımızda oyun oynarken derin emekleyerek oyuncağa uzanmak istedi. tam o sırada bizim canavar hızlıca kızın sırtına cıkıp dıgıdık dıgıdık zıplamaya başladı. zor aldık cocuğu elinden. oyuncaklarının hiçbirini vermedi. sık sık kafasına vurdu cocuğun ittirdi. bir ara annesi eğilmişti gitti kızın dötünü ısırmaya kalktı. acayip saldırganlaştı. ama huysuz huysuz da gezmiyor ortalıkta. keyif alıyor oyunmuş gibi onun için. onun seveceği bişey yaptığımda kulaklarımdan tutup çenemden ısırıyor sevgi gösterisi bu cocuk için. Özellikle erkek anaları bu tip sorunlar yaşayan var mı içinizde?

Son düzenleme:
geldim geldimmm güzel haberim benden önce gelmiş çok teşekkür ederim arkadaşlar sonunda oldu şükürler olsun.. olacağını biliyordum ama kadroluda umudum yoktu çünkü 2kadrolu 9 sözleşmeli alınacaktı şükürler olsun büyük sürpriz oldu..

SELİN doğduğundan beri şükürler olsun tüm işlerimizi yolunda gitmeye başladı eşim selin doğduğundan işsizdi ani bi doğum oldu ogün bile eşim iş görüşmesine çağrıldı olacaktı belki ama bi akrabamızın yerine alınacak olunca kabul etmemişti ne ağlamıştım ogün sonra şükür ben bileciğe geldim benim yerime alındı.. öylle böyle derken hiç çalışmadan öylesine kpss ye girmiştim bi umutda ordan oldu tam sınırda puan aldım ondan sonra bu birden sınav açıldı ve oldu şükürer olsun allahıma ama selin benim küçük mucizem tüm hayrıyla tüm nasibiyle geldi... bugün yarın evraklarımı hazırlayıp teslim edeceğim onlarda ankaraya adalet bakanlığına gidecek inşallah olumlu gelir son anda bi terslik çıkmaz sonra işe başlama tarihimizi bildirecekler hayırlısıyla...

KANDİLİNİZ mübarek olsun arkadaşlar bugün ettiğiniz tüm duaların kabul olması dileğiyle...

ayrıca SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ de kutlu olsun....

GÜLİZİM selinde bu aralar acayipleşti... hani selini itekleyen tokat atan teyzemizin torunu varya ya 2 küsür yaşındaki onla geçen akşam karşılaştık kısa bi süre ortak bi mekanda ona neler yaptı inanamadım kız ona sokulmaya çalıştıkçe selin onu elinle engelledi.... kız yine yaklaşmaya çalıştı yüzüne doğru yolmaya çalıştı ve en sonunda elinden tuttu selinin sıktımı ne yaptı bilmiyorum selinde elini ısırdı bizi ısırdığı gibi ısırmadı allahtan yoksa kız ne hale gelirdi düşünemiyorum... sevinsemmi üzülsem mi bilemedim bu duruma... kendini savunması hoşuma gitti ama ne bilim böyle ilişken kakışkan biride olmasını istemiyorum... sanırım benim gibi kinci bi çocuk olacak baksana unutmamış ona yaptıklarını başkasına yapmıyor sadece o kıza yaptı....

geçmişe çok bakamadım... umarım herkes iyidir....

admcağıza fırsat vermemişsinki bajım alırdı belki sen o kadar alışveriş yapmayaydın :))

güldüm valla dıgıdık dıgıdık :)) imdilik bizimkinde öyle yaramazlıklar yok ama oyuncak paylaşmıyo kendi oynamıyosa bile çocukların elinden alıp bana veriyo allmasınlar diye :)) ama bu da gelişimlerinin bi parçası herşeyin yolunda olduğu anlamında.. bakalım büyüdükçe ne filmler çekecez..

netten eşime sevgililer günü hediyesi almıştım ve sürpiz olsun diye (uzun zamandır hiç hediye almamıştım ) iş yerinin adresine teslim edilmesini istedim bu saat oldu hala ses çıkmayınca kargoyu aradım ve verilen cevap iş yerine gidildi ve yerinde bulunamadı kapıya not bıraktık 6 dan sonra kargomuzdan teslim alın cevabını aldım siniroldum... kırk yılın başı birşey yapalım dedik olmadı (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…