Ben geldiimmm...
uzun zamandir giremedim saglik sorunlariyla ugrasiyorum, gecen haftada kocam burdaydi , oncesinde ben gittim bruksle bikac gun, sonra bu sorunlar cikti derken, birde ustnune teomanin problemleri birde is ve izmir istanbul arasi mekik, firsatim kalmadi sizlerle koklasmaya.. gecen sene ne iyiydi ya..
ozledim hepinizi bilesiniz...
ben de baktım floya beğendiklerimin numarası yoktu.birinin vardı ama kahveydi.kahve çizmeye ihtiyacım olmayacak seneye de.siyah istiyorum şöyle biraz gotik tarz bulamıyorum
tüh yakalayamadım seni.ben de özledim çok.teo nasıl ? foto da eklemiyorsun ne zamandır.arkadaşların nasıl,iş ortamın meraklardayım
Güneşin güzel yüzü, yüreğimize dokunsun, kabuslar bizden uzakta, melekler baş ucumuzda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, yüzümüz nur ,yüreğimiz huzur bulsun dualarımız kabul, kandilimiz mübarek olsun....
dun eceyi 11den 19a kadar nenesine bırakınca anladımki ben calısmaya hazırım bi saat 4gibi aradım o ara sesini duyunca cok ozledigimi fark ettim ama evde emin ellerde ve mutlu oldugunu bildigim icin cok rahattım yani nekadar yapısıkta olsa kalsa kalıo
Meltem işe alıştım ama hastalık perişan etti benden Özde ye de bulaştı çok kötüydü acile götürmüşler 7 iğne vermişler antibiyotik falan bi poşet ilaç bir tanesini vurdurmuşlar kavga bile etmiş annemle deniz doktorla bir sürü olay işte içime sinmedi dün doktoruna götürdüm 40 derece ateşi vardı hemen ilaç antibiyotik ................
evet içe basıyodu ama doktora gittik 3 yaşına kadar normalmiş endişelenmiyoruz artık....
ben geldimmmm....!!!!!!
haberler iyi , sonuçlar temiz. bu seferde yırttım. sanırım 1 yılı doldurana kadar böyle gerilip duracağım. 1 yılda tekrarlamazsa ihtimal çok düşük diyorlar çünkü. ...
bu kitabı duydunuzmu okudunuzmu ? meleklerle iletişim hakkında ne dusunuosunuz
aranızda çiş ve kakayı tuvalete yapan beb anaları var mı? ben de yavaştan başlyayım dedim.henüz ne bir parat ne lazımlık almadım.hangisini alsam bilemedim.
Güneşin güzel yüzü, yüreğimize dokunsun, kabuslar bizden uzakta, melekler baş ucumuzda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, yüzümüz nur ,yüreğimiz huzur bulsun dualarımız kabul, kandilimiz mübarek olsun....
bu arada kendimden bi haber veriyim çook önceden iş için başvurduğum bir yer sınava çağırıyo çok iyi bir firma ve çok iyi bir refaransla başvurdum. bakalım ne olucak orası olursaşu anki işimden çıkarım.
ha bide sevgililer günü konuşmamızdan bahsetmeden edemeyeceğim.. serdara benim için özel bişiy yapmasıından bahsediyodum hani çok önemsiz bişeyi bile senin için dese ben çok mutlu olurum öyle pahalı şeylere şatafatlı cümlelere gerek yok özellikle sevgililer günündede yapmasına gerek yok ben de pek hoşlanmıyorum sevgililer gününden görev edinilmiş gibi zoraki şeyleri sevmiyorum neysee bunu anlatmaya çalışırken dedimki benim için amuda bile kalksan ben mutlu olurum bu kadar yani dedim 10 dk yakın güldü.. sen ne zaman amuda kalktın ki dedi :)))[/QUOTE
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım amuda kalkma muhabbeti güzelmiş bizdede durum farklı değil bana hediye al kendin beğen diyorum çarşıya çıkalım sen beğen o benim hediyem olsun diyo varmı böle bi şey yaaa bizde sadece yemekle kutluyoruz bugün çalıştığımız için dün kutladık sade bi yemek öyle romantik faln değil kebepçıda bir yemek
admcağıza fırsat vermemişsinki bajım alırdı belki sen o kadar alışveriş yapmayaydın :))güzel haberlerle başlayan hafta hep öyle gitsin.
buket tebrikler, çok sevindim adına.
Seda'cım senin içinde hayırlısı olur inşallah.
sibelim kazanacağını zaten hissediyordum. gerçek oldu cok sevindim. ikinci bebeğe de şanslı geldi selin ablası. en cok bu doğum izni olayına sevindim desem :) ama sevmediğim tarafları da var. msn sayesinde karşı masamda oturuyormuş gibi hissediyordum. şimdi bu hissi yaşayamayacak mıyım? memurlarda msn kullansın ama olmaz ki ya...
Damla hocam sonuçların temiz çıkmasına cok sevindim. hep tertemiz mis gibi cıksın.
Eda komik bir diyalog olmuş, kalkıverseydin amuda sende :)
bende cuma akşamı cıktım alışverişe aramız bozuktu hadi dedim hediye alayım sevgililer gününe. erkek reyonlarında indirimler bitmiş ama kadın reyonlarında devam ediyordu. aykut'a sadece bir boxer aldım kendime epeyce uzun süren bir alışveriş yaptım. herşey cok ucuzdu dayanamadım. hediyesini dün verdim bugün seyahatte olduğu için. eee sen bana ne aldın dedim? henüz almamıştım ama gerekte kalmamış baksana herşeyden almışsın kendine dedi :))
güldüm valla dıgıdık dıgıdık :)) imdilik bizimkinde öyle yaramazlıklar yok ama oyuncak paylaşmıyo kendi oynamıyosa bile çocukların elinden alıp bana veriyo allmasınlar diye :)) ama bu da gelişimlerinin bi parçası herşeyin yolunda olduğu anlamında.. bakalım büyüdükçe ne filmler çekecez..dün hava cok güzeldi, arkadaşlarla cocukları dışarı cıkaralım dedik biraz dolaştık sonra bize geldik. arkadaşımın kızı alperenden 2 ay küçük. evde yanımızda oyun oynarken derin emekleyerek oyuncağa uzanmak istedi. tam o sırada bizim canavar hızlıca kızın sırtına cıkıp dıgıdık dıgıdık zıplamaya başladı. zor aldık cocuğu elinden. oyuncaklarının hiçbirini vermedi. sık sık kafasına vurdu cocuğun ittirdi. bir ara annesi eğilmişti gitti kızın dötünü ısırmaya kalktı. acayip saldırganlaştı. ama huysuz huysuz da gezmiyor ortalıkta. keyif alıyor oyunmuş gibi onun için. onun seveceği bişey yaptığımda kulaklarımdan tutup çenemden ısırıyor sevgi gösterisi bu cocuk için. Özellikle erkek anaları bu tip sorunlar yaşayan var mı içinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?