2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim arkadaşım...umarım bu süreci kolay atlatırız...

Haklisin milkshakecim sen o kadar ugrasmissin adamlar becerememis.ne guzel bir caba var ortada masallah!
Ben uzun zamandir esime hediye alamadim dogumgununde bileHep bi akslik cikti...

Haklisin milkshakecim sen o kadar ugrasmissin adamlar becerememis.ne guzel bir caba var ortada masallah!

bende uzun zamandır almıyorum selin doğduğndan beri ne doğum günü, ne yeni yıl, ne sevgiler günü vs. tüm özel günlerde hiç hediye almadım ... bu sefer alayım dedim oda tam istediğim gibi olmadı:)))

bende uzun zamandır almıyorum selin doğduğndan beri ne doğum günü, ne yeni yıl, ne sevgiler günü vs. tüm özel günlerde hiç hediye almadım ... bu sefer alayım dedim oda tam istediğim gibi olmadı:)))

hayırlı olsun iş teklifin

biz zaten her gün amuda kalkmış kadar performans harcıyoruz değil mi???

saol pukettçim senin içinde hayırlısı olsun çok sevindim hem evden hemde daha fazla para daha ne olsun

meltemmm pasta süper bence sen atma içindeki romantizmi eşinede aşıla

merhabalar,

bunun anne babanın yakınların vs davranısları ile çok çok ilgili oldugunu dusunmuyorum istahlı yemek isteyen çocuk yer istahsız çoc ua da ne yaparsan yap yeme sevgisi alıskanılgı dogru durust kazandırılamaz gibi dusunuyorum çok kati fikrim degil ama ikinci bebegim bu fikirlerim bu yonde.
o yuzden benim için aslolan sey alması gereken yas doneminde yeteri kaldar vitaminini yemesi gerekenleri yemesi ama oyunla ama biraz zorlama ile vs vs onemli degil fizik sagılının iyi olmasını ciddi svunanlardanım

yok be deryacım umursamamak ne kelime. berke zaten çok zayıf ve istahsız. bir ogun eksik yese içim gidiyor her aksam okulda yediklerini soruyorum vs. duygu somurusu yapıyorum sunuda ye nolur diye çunku zora kosamam gormuyorum yanında dgilim artık buyuduler ogretmene tembih edip yemegini yesin bitirsin ilgilenin diyemiyorum artık zaten ogretmenle yemege gitmiyorlar vs.
ders desen sınavları çok iyi ise ve o gunku sinava çalıstırmya hiç halim vs yoksa calıstırmadıgım bosverdigim olabiliyor ama ilk sinavlar gayet iyi ise yani insanın içinin rahat etmesi mumkunmu. ama çok zor zora kalsam diyelim adet donemim karnım agrıyor yatarım yemezse yemesin derim bakma yazdıgımla beni yorumluyosun tabi yazmak kolayda uygulamada bu kadar rahat olamiyorum o ayrı konu :) ne bilim bana iki bebek kabus zor geldiginden her halukarda kendimi nur dan daha iyi sartlarda hissediyorum

ece ye de ogrettim kaç ay evel adın ne senin diyince edee diyor simarikb irs ekilde: ) kimisi ismin ne diyor anlamıyor :) adın ne yi ogrendi :)

hayırlıysa olsun sedacım

kesinlikle katılıyorum ece de bize çok sanslı geldi

evett canım gideceğiz insallah allah bi r mani vermezse demek sende birtek oraya gittin madrir barcelona pek birliikte yapılan tur diegil iyiymis olsa bende iki sehir gormek istiyordum ama bizim tur tek sehirlik. madrid sart degil deniz yok olrda nasılsa ben deniz sehirlerini ozellikle gormek istioyruym

bu arada is teklifin varmıs hayırlı olur insallah ne guzel gitmeden evdenmi çalısacaksın b durumda yani

haberini kim yazdı yahu ben niye goremedim herkes tebrik ediyor ilk sinavı geçtin gormeyenler onun içinmi yazıyor dedim simdi geri donup bakacagım kim ne yazmıs. d evlet memuru mu oluyorsun yani msn yok muhabeti ordanmı geliyor ? ben seni niye msn de online gormuyordum yoksa ekli mi degildim biz face sohbetten yazısıyoruz ya seninle daha çok.
çok sevindim çok istiordun arkadasım hayırlı ugurlu olur insallah

nur allah rahmet eylesin arkadasının babasına
kadın bulursun insallah geç olsun guç olmasın bir anda hah tamam budur diyeceğin kisiyi çikarsın insallah allah karsına benim hatunu bulmam gibi.

son yazdıın haber için sunu soyleyebilirim. hayatta hersey insanlar için. arkadasın hakında korkunç kotu seyler dusunme yorumlar yapma. allah yasatmasın , allah sasırtmasın de. ben artık bu tarz olaylar duyunca kınamıyorum olendemi oldurendemi diye dusunmek gerek bazende kimbilir neler yasıyor basından neler geçiyor. yanlıs tabiki ama kınamamak gerek kimseyi kimi kinadıysam hayatta basıma geldi benim.

Peygamber efendimizin dogum gunu kutlu olsun kandilimiz mübarek olsun allahim herkese peygamber askiyla allah yolunda gitmeyi nasip etsin insallah

herkesler iyidir umarım uzun süredir giremiyorum uzun uzun yazacağım fırsatım olursa

bugün 4. günümüz oğlum simge misali mağdurumda mağdurum şeklinde dolanıyor ortalıkta elinden en sevdiği oyuncağı çekip aldım o ağladı ben ağladım göğüslerim şişti patlama noktasında psiklojim yahodan farksızzz kabus dolu günler geçiyor ama bunuda atlatacağız hayırlısı ile (

emzirmeyi keseceğim yoktu neden kestim??
geçen hafta doktora gittim midemdeki ağrılar sancılar yanmalar için endoskopi istedi
o ayrı bir kabustu uyuştum ama midemde gezen hortumu hissettim resmen
sonuçlar hiç iç açıcı değil midemde mikrop çıktı ve ileri derecede reflü çıktı
ayrıca kan tahlili yaptırdım iltihap ve kan çıktı
şaşırdım kaldım bir anda bu kadar olumsuz sonuç alınca
bir yığın ilaç verdi 3 çeşit antibiyotik şurup ve mide hapı ve dedi bu tedavi sürecinde emzirmeniz imkansız dedi ya tedavi uygulanmayacak ya memeden keseceksiniz dedi
tabii mecburen kestim yoksa keseceğim yoktu her şerde bi hayır vardır misali
iki hafta sonra tekrar endoskopiye gireceğim (
rabbim dermansız dert vermesin

geçmişi okudum okudum bitirdim

damla hocam sonuçlar güzel çıkmış gözünaydın çok sevindim

sibellll sende sınavı kazandınmı işi değiştiriyomusun tam anlayamadım ama süper bi haber iş değiştirmen heleki o tavuk dönercii abiden kurtulman beybiler kısmetleri ile geliyor bu erkek kız farketmez tüm bebekler rızıkları ile doğar boşuna dememişler

gülimmm çok hasta acil şifalar diliyorum herkesler dua etsin canım arkadaşıma resmen şenkuşum soldu (

özlem sendemi hasta oldun heleki özdem 40 derece ateşlenmiş kabus gibi kendimi hatırladım yazdıklarını okuyunca çok zor acil şifalar diliyorum sizede canım

nurrr ah canım benim yazdıklarını okudukça içim parçalandı kıyamam ben sana işin çok zor bebem geçecek bu günler bol bol dua et umarım bir yardımcı bulursun tez zamanda

efrimmm pini gitti kolun kanadın kırıldı boşver rejimi ne varsa tatlılar börekler çöreklerde var

bu kadın başka bi kadın yaa harika bir gün geçirdim uzun süredir bu kadar özgür takıldığımı hatırlamıyorum
önce iki saat otur sohbet muhabbet rahat rahat geniş geniş sonra saatlerce alışveriş yap keyifle yemek ye cigarını içç
ohh daha ne olsun
seviyorum seni bebemmm keşke istanbulda olsan ahh keşkeeee

doktor bana bir perhiz verdi bu mide durumu yüzünden pöfffffff
yasakları sayıyorum
çiko-kola-yağlı yiyeceler-kızartmalar-nane-salçalı yemekler-domates suyu-limon suyu-asitli tüm içecekler-soğan-sarımsak ay daha aklıma gelmeyen bissürü şey ama en acısıda cigara yasak dedi
napcam bilmiyorum yemeklerime dikkat ediyorum ama nikotin işi ne olcek

cokk özledım siziii....
cok uzun zaman oldu giremedım.eve gectıkk yerlesmek vs derken internet en sona kaldı.hala baglanmasını beklıyoruz.herkez ıyıdır umarım ,yakın gecmıs yapıyım bı....

amin senin de mübarek olsun derya
maşalla adını söylüyor hı ece. ne güzel. bizde görsek o günleri. hemoglabinin iyi çıkmasına sevindim. inşallah tekrarında iyi çıkar.
hayırlı kandiller herkese
hayırlı kandiller.
hayırlısı olsun canım.
Hepinizin sevgililer gununu kutluyor ve herkese hayirli kandiller diliyorum...
AyseDuru da hepinizin ellerinden opuyor:))
senin de kutlu olsun.
oyy çok zor bir süreç canım allah yardımcın olsun.

hepimizin mevlid kandili mübarek olsun. dualarımız birbirimizle olsun. sevgililer gününüzü de kutlarım ayrıca..

kandiliniz mubarek olsun arkadaslarim, sevgililer gununuz de kutlu olsun.. ben iki sevgilimden de ayriyim bugun, Allah daha kotu bir ayrilik vermesin buna da sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…