allah bağışlasın canım öncelikle. gerçekten çok zor bir süreçtesin. ben bu konuda en dertlilerdenim. çok zor ve geç alıştık yaşıtlarına göre. mama sandalyesine alışmasında fayda var. yavaş yavaş başla yani fazla zorlama bence sonra ters tepiyor. onlarla inatlaşmak, bunu yiyeceksin veya bitireceksin savaşlarını hep onlar kazanıyor. yedirdiğin her ek gıdada dikkat et bakalım. hangisini seviyor, hangisini sevmiyor. veya bazıları alerji yapabilir, ishal yapabilir vs. bunları iyi tespit etmek lazım. kolay gelsin.
484* -
netten eşime sevgililer günü hediyesi almıştım ve sürpiz olsun diye (uzun zamandır hiç hediye almamıştım ) iş yerinin adresine teslim edilmesini istedim bu saat oldu hala ses çıkmayınca kargoyu aradım ve verilen cevap iş yerine gidildi ve yerinde bulunamadı kapıya not bıraktık 6 dan sonra kargomuzdan teslim alın cevabını aldım siniroldum... kırk yılın başı birşey yapalım dedik olmadı(((
Haklisin milkshakecim sen o kadar ugrasmissin adamlar becerememis.ne guzel bir caba var ortada masallah!
Ben uzun zamandir esime hediye alamadim dogumgununde bileHep bi akslik cikti...
Haklisin milkshakecim sen o kadar ugrasmissin adamlar becerememis.ne guzel bir caba var ortada masallah!
Ben uzun zamandir esime hediye alamadim dogumgununde bileHep bi akslik cikti...
Selamlar sevgiler tüm dostalara...
Kandiliz kutlu dualarınız kabul olur inşallah.
Çok güzel bir güne uyandım ben de bu sabah.
Seerni sen de bir iş görüşmesine gidecekmişsin hayırlı olur dilerim.
Sibel sınavı kazanmış çok sevindim.
Ben de uzaktan eğitim veren bir üniversite ders teklifi aldım bu sabah, çok sevindim evden haftada bir saat çalışacağım ve devlet üniversitesinde bir dönemde kazanacağımı bir ayda veriyorlar nerdeyse.
Özlem geçmiş olsun daha iyisindir inşallah.
Evrim Kuzy nin deri ceketli resimlerine bittim maşallah maşallah çok tatlı.
Damla hocam çok sevindim sonuçlarına, geçmiş olsun.
Nurdan gelmiş gitmiş özledik seni Teo yu resimlerini de bekleriz.
Nurrr en kısa zamanda bir yardımcı bulmanı canı gönülden dilerim. Yaşadıklarında çook haklısın ve ipleri biraz gevşet hem kendin hem de çocukların için. Bırak biraz dağınık biraz kirli lekeli kalsın ortalık. sadece çocuklar bile çok fazla iş zaten. Böyle düşündüğün yükün ağır geldiği için de hiç kendini suçlama, ben bir çocukla bazen çıkmaza giriyorum.
ha bide sevgililer günü konuşmamızdan bahsetmeden edemeyeceğim.. serdara benim için özel bişiy yapmasıından bahsediyodum hani çok önemsiz bişeyi bile senin için dese ben çok mutlu olurum öyle pahalı şeylere şatafatlı cümlelere gerek yok özellikle sevgililer günündede yapmasına gerek yok ben de pek hoşlanmıyorum sevgililer gününden görev edinilmiş gibi zoraki şeyleri sevmiyorum neysee bunu anlatmaya çalışırken dedimki benim için amuda bile kalksan ben mutlu olurum bu kadar yani dedim 10 dk yakın güldü.. sen ne zaman amuda kalktın ki dedi :)))
ha bide sevgililer günü konuşmamızdan bahsetmeden edemeyeceğim.. serdara benim için özel bişiy yapmasıından bahsediyodum hani çok önemsiz bişeyi bile senin için dese ben çok mutlu olurum öyle pahalı şeylere şatafatlı cümlelere gerek yok özellikle sevgililer günündede yapmasına gerek yok ben de pek hoşlanmıyorum sevgililer gününden görev edinilmiş gibi zoraki şeyleri sevmiyorum neysee bunu anlatmaya çalışırken dedimki benim için amuda bile kalksan ben mutlu olurum bu kadar yani dedim 10 dk yakın güldü.. sen ne zaman amuda kalktın ki dedi :)))[/QUOTE
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım amuda kalkma muhabbeti güzelmiş bizdede durum farklı değil bana hediye al kendin beğen diyorum çarşıya çıkalım sen beğen o benim hediyem olsun diyo varmı böle bi şey yaaa bizde sadece yemekle kutluyoruz bugün çalıştığımız için dün kutladık sade bi yemek öyle romantik faln değil kebepçıda bir yemek
biz de dün ece eşim ben bir kebapçıya gittik ama Ece ile gittiğimiz için kebap buz oldu diyebilirim ayrıca açıklamalarda ardı ardına sıralandı yok efendim tüketim toplumu haline gelmişiz doğumgünü evlilik yıldönümü neyseymiş ama sevgililer günü sadece ticaret kaygısı için yapılıyormuş vs hiç cevap vermedim bugün pasta geldi akşam eve götüreceğim
yüzünün halini merak ediyorum gerçekten
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
güzel haberlerle başlayan hafta hep öyle gitsin.
buket tebrikler, çok sevindim adına.
Seda'cım senin içinde hayırlısı olur inşallah.
sibelim kazanacağını zaten hissediyordum. gerçek oldu cok sevindim. ikinci bebeğe de şanslı geldi selin ablası. en cok bu doğum izni olayına sevindim desem :) ama sevmediğim tarafları da var. msn sayesinde karşı masamda oturuyormuş gibi hissediyordum. şimdi bu hissi yaşayamayacak mıyım? memurlarda msn kullansın ama olmaz ki ya...
Damla hocam sonuçların temiz çıkmasına cok sevindim. hep tertemiz mis gibi cıksın.
Eda komik bir diyalog olmuş, kalkıverseydin amuda sende :)
bende cuma akşamı cıktım alışverişe aramız bozuktu hadi dedim hediye alayım sevgililer gününe. erkek reyonlarında indirimler bitmiş ama kadın reyonlarında devam ediyordu. aykut'a sadece bir boxer aldım kendime epeyce uzun süren bir alışveriş yaptım. herşey cok ucuzdu dayanamadım. hediyesini dün verdim bugün seyahatte olduğu için. eee sen bana ne aldın dedim? henüz almamıştım ama gerekte kalmamış baksana herşeyden almışsın kendine dedi :))
hepsinde cevap kabiliyeti çok iyi durumda ne diyeyim
dün hava cok güzeldi, arkadaşlarla cocukları dışarı cıkaralım dedik biraz dolaştık sonra bize geldik. arkadaşımın kızı alperenden 2 ay küçük. evde yanımızda oyun oynarken derin emekleyerek oyuncağa uzanmak istedi. tam o sırada bizim canavar hızlıca kızın sırtına cıkıp dıgıdık dıgıdık zıplamaya başladı. zor aldık cocuğu elinden. oyuncaklarının hiçbirini vermedi. sık sık kafasına vurdu cocuğun ittirdi. bir ara annesi eğilmişti gitti kızın dötünü ısırmaya kalktı. acayip saldırganlaştı. ama huysuz huysuz da gezmiyor ortalıkta. keyif alıyor oyunmuş gibi onun için. onun seveceği bişey yaptığımda kulaklarımdan tutup çenemden ısırıyor sevgi gösterisi bu cocuk için. Özellikle erkek anaları bu tip sorunlar yaşayan var mı içinizde?
Ece yüzümüzü tırmalıyor
geldim geldimmm güzel haberim benden önce gelmiş çok teşekkür ederim arkadaşlar sonunda oldu şükürler olsun.. olacağını biliyordum ama kadroluda umudum yoktu çünkü 2kadrolu 9 sözleşmeli alınacaktı şükürler olsun büyük sürpriz oldu..
SELİN doğduğundan beri şükürler olsun tüm işlerimizi yolunda gitmeye başladı eşim selin doğduğundan işsizdi ani bi doğum oldu ogün bile eşim iş görüşmesine çağrıldı olacaktı belki ama bi akrabamızın yerine alınacak olunca kabul etmemişti ne ağlamıştım ogün sonra şükür ben bileciğe geldim benim yerime alındı.. öylle böyle derken hiç çalışmadan öylesine kpss ye girmiştim bi umutda ordan oldu tam sınırda puan aldım ondan sonra bu birden sınav açıldı ve oldu şükürer olsun allahıma ama selin benim küçük mucizem tüm hayrıyla tüm nasibiyle geldi... bugün yarın evraklarımı hazırlayıp teslim edeceğim onlarda ankaraya adalet bakanlığına gidecek inşallah olumlu gelir son anda bi terslik çıkmaz sonra işe başlama tarihimizi bildirecekler hayırlısıyla...
KANDİLİNİZ mübarek olsun arkadaşlar bugün ettiğiniz tüm duaların kabul olması dileğiyle...
ayrıca SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ de kutlu olsun....
GÜLİZİM selinde bu aralar acayipleşti... hani selini itekleyen tokat atan teyzemizin torunu varya ya 2 küsür yaşındaki onla geçen akşam karşılaştık kısa bi süre ortak bi mekanda ona neler yaptı inanamadım kız ona sokulmaya çalıştıkçe selin onu elinle engelledi.... kız yine yaklaşmaya çalıştı yüzüne doğru yolmaya çalıştı ve en sonunda elinden tuttu selinin sıktımı ne yaptı bilmiyorum selinde elini ısırdı bizi ısırdığı gibi ısırmadı allahtan yoksa kız ne hale gelirdi düşünemiyorum... sevinsemmi üzülsem mi bilemedim bu duruma... kendini savunması hoşuma gitti ama ne bilim böyle ilişken kakışkan biride olmasını istemiyorum... sanırım benim gibi kinci bi çocuk olacak baksana unutmamış ona yaptıklarını başkasına yapmıyor sadece o kıza yaptı....
geçmişe çok bakamadım... umarım herkes iyidir....
Hayırlı olsun çok sevindim senin için ve ailen için
netten eşime sevgililer günü hediyesi almıştım ve sürpiz olsun diye (uzun zamandır hiç hediye almamıştım ) iş yerinin adresine teslim edilmesini istedim bu saat oldu hala ses çıkmayınca kargoyu aradım ve verilen cevap iş yerine gidildi ve yerinde bulunamadı kapıya not bıraktık 6 dan sonra kargomuzdan teslim alın cevabını aldım siniroldum... kırk yılın başı birşey yapalım dedik olmadı(((
olsun yine de düşünüp elinden geleni yapmışsın
Selamlar sevgiler tüm dostalara...
Kandiliz kutlu dualarınız kabul olur inşallah.
Çok güzel bir güne uyandım ben de bu sabah.
Seerni sen de bir iş görüşmesine gidecekmişsin hayırlı olur dilerim.
Sibel sınavı kazanmış çok sevindim.
Ben de uzaktan eğitim veren bir üniversite ders teklifi aldım bu sabah, çok sevindim evden haftada bir saat çalışacağım ve devlet üniversitesinde bir dönemde kazanacağımı bir ayda veriyorlar nerdeyse.
Özlem geçmiş olsun daha iyisindir inşallah.
Evrim Kuzy nin deri ceketli resimlerine bittim maşallah maşallah çok tatlı.
Damla hocam çok sevindim sonuçlarına, geçmiş olsun.
Nurdan gelmiş gitmiş özledik seni Teo yu resimlerini de bekleriz.
Nurrr en kısa zamanda bir yardımcı bulmanı canı gönülden dilerim. Yaşadıklarında çook haklısın ve ipleri biraz gevşet hem kendin hem de çocukların için. Bırak biraz dağınık biraz kirli lekeli kalsın ortalık. sadece çocuklar bile çok fazla iş zaten. Böyle düşündüğün yükün ağır geldiği için de hiç kendini suçlama, ben bir çocukla bazen çıkmaza giriyorum.
merhaba arkadaşlar...sizlerin kuzucukları büyümüş maşallah...benim bebeğimden 1 yaş büyükler..Allah sağlık sıhhat versin hepsine..ben henüz yolun başındayım ve sizlere imrenmiyorum desem yalan olur...
ek kısa da olsa cevaplarınızı esirgememenizi rica ediyorum...benim için çok önemli çünkü..şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.....
anladım..şimdi anladım desem ne bileyim bi an yazdığın yazıdan çokta fazla umursamıyorum tarzı gibi bir yorum algıladım o yüzden ben öyle yapamıyorum yazdım..dediğin gibi herkesin yükü kendine her çocuk farklı yaş ne olursa olsun fark ediyor :))kimisi etliye sütlüye karışmaz kimiside tependen inmez ..AMİN taşıyamayacağımız yük vermesin..
geçmiş olsun
benimde çizmeye ihtiyacım var bir bakayım floya
bu arada ece ye 18 ay aşısı yaptırdım
kan tahlili de verdik hemoglobin iyi çıktı ama akyuvar düşük çıktı dr haftaya tekrarlayalım dedi moralim bozuldu ona
Ve Ece adını sorunca söylüyor video çektim bir ara yüklerim
bu arada kendimden bi haber veriyim çook önceden iş için başvurduğum bir yer sınava çağırıyo çok iyi bir firma ve çok iyi bir refaransla başvurdum. bakalım ne olucak orası olursaşu anki işimden çıkarım.
sibel gerçekten kendim işe girmiş gibi sevindim duaların kabul oldu.ben buranın sinerjisine çok inanmaya başladım.
ve kendimim seninle aynı şeyleri yaşıyomuş gibi hissediyorum
nazan çok çok önceden kızım olacağını öğrendiğimde bana bir şey yazmıştı kız bebeği olan anneler gerçekten çok şanslı kız bebekleri onlara uğur getirir falan gibisinden
o zamanda beri buna inanıyorum bu kızlar bize gerçekten çok uğur getiriyor:)))
Esrako sen de İspanya ya gidiyormuşsun çok sevindim.
Ben de hepi topu bir kez yurt dışına çıktım o da Barselona ve Madrid turunu içeriyordu.
Ben beğendim başka yurt dışında şehir görmedim için kıyaslamam gerçi ama.
İnşallah güzel bir gezi olur senin için...
geldim geldimmm güzel haberim benden önce gelmiş çok teşekkür ederim arkadaşlar sonunda oldu şükürler olsun.. olacağını biliyordum ama kadroluda umudum yoktu çünkü 2kadrolu 9 sözleşmeli alınacaktı şükürler olsun büyük sürpriz oldu..
SELİN doğduğundan beri şükürler olsun tüm işlerimizi yolunda gitmeye başladı eşim selin doğduğundan işsizdi ani bi doğum oldu ogün bile eşim iş görüşmesine çağrıldı olacaktı belki ama bi akrabamızın yerine alınacak olunca kabul etmemişti ne ağlamıştım ogün sonra şükür ben bileciğe geldim benim yerime alındı.. öylle böyle derken hiç çalışmadan öylesine kpss ye girmiştim bi umutda ordan oldu tam sınırda puan aldım ondan sonra bu birden sınav açıldı ve oldu şükürer olsun allahıma ama selin benim küçük mucizem tüm hayrıyla tüm nasibiyle geldi... bugün yarın evraklarımı hazırlayıp teslim edeceğim onlarda ankaraya adalet bakanlığına gidecek inşallah olumlu gelir son anda bi terslik çıkmaz sonra işe başlama tarihimizi bildirecekler hayırlısıyla...
KANDİLİNİZ mübarek olsun arkadaşlar bugün ettiğiniz tüm duaların kabul olması dileğiyle...
ayrıca SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ de kutlu olsun....
GÜLİZİM selinde bu aralar acayipleşti... hani selini itekleyen tokat atan teyzemizin torunu varya ya 2 küsür yaşındaki onla geçen akşam karşılaştık kısa bi süre ortak bi mekanda ona neler yaptı inanamadım kız ona sokulmaya çalıştıkçe selin onu elinle engelledi.... kız yine yaklaşmaya çalıştı yüzüne doğru yolmaya çalıştı ve en sonunda elinden tuttu selinin sıktımı ne yaptı bilmiyorum selinde elini ısırdı bizi ısırdığı gibi ısırmadı allahtan yoksa kız ne hale gelirdi düşünemiyorum... sevinsemmi üzülsem mi bilemedim bu duruma... kendini savunması hoşuma gitti ama ne bilim böyle ilişken kakışkan biride olmasını istemiyorum... sanırım benim gibi kinci bi çocuk olacak baksana unutmamış ona yaptıklarını başkasına yapmıyor sadece o kıza yaptı....
geçmişe çok bakamadım... umarım herkes iyidir....
kaç gündür öle can sıkıcı haberler alıyorumki son haberde tamm olduu
1_dün gece arkadaşımın babası hemde aile dostumuz vefat etti vede daha gecçti berak kızı var en büyük kızı benle yaşın resmen yıkıldım...
2_daha kadın bulamadım bana evet diiyen kadının kocası cok uzak die izin vermemiş vaa dahada bulamadık..
3_bu haberdese çok yakın bi akdaşım vardı bekarken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi evlenince ben fazla görüşemedik ..öle biriydiki kafasını yerden kaldırmazdı yürüdüğünde utangaç tertemiz bi kızdı beni aradı perşembe günü vee öle bişi anlattıki şok oldum kız evli bi kızı var vee kocasını aldattığını açık açık söledi fazla ayrıntıyı yazmayım ama o anlatırken benim miğdem bulandı yaa üff kimseye güven kalmadıı
amin senin de mübarek olsun deryaGüneşin güzel yüzü, yüreğimize dokunsun, kabuslar bizden uzakta, melekler baş ucumuzda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, yüzümüz nur ,yüreğimiz huzur bulsun dualarımız kabul, kandilimiz mübarek olsun....
maşalla adını söylüyor hı ece. ne güzel. bizde görsek o günleri. hemoglabinin iyi çıkmasına sevindim. inşallah tekrarında iyi çıkar.geçmiş olsun
benimde çizmeye ihtiyacım var bir bakayım floya
bu arada ece ye 18 ay aşısı yaptırdım
kan tahlili de verdik hemoglobin iyi çıktı ama akyuvar düşük çıktı dr haftaya tekrarlayalım dedi moralim bozuldu ona
Ve Ece adını sorunca söylüyor video çektim bir ara yüklerim
hayırlı kandiller.hayırlı kandiller herkese
hayırlısı olsun canım.bu arada kendimden bi haber veriyim çook önceden iş için başvurduğum bir yer sınava çağırıyo çok iyi bir firma ve çok iyi bir refaransla başvurdum. bakalım ne olucak orası olursaşu anki işimden çıkarım.
senin de kutlu olsun.Hepinizin sevgililer gununu kutluyor ve herkese hayirli kandiller diliyorum...
AyseDuru da hepinizin ellerinden opuyor:))
oyy çok zor bir süreç canım allah yardımcın olsun.bugün 4. günümüz oğlum simge misali mağdurumda mağdurum şeklinde dolanıyor ortalıkta elinden en sevdiği oyuncağı çekip aldım o ağladı ben ağladım göğüslerim şişti patlama noktasında psiklojim yahodan farksızzz kabus dolu günler geçiyor ama bunuda atlatacağız hayırlısı ile(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?