2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sinirlerim laçka,neva dün sabah 4:30 da uyudu.ben 7'de işe gitmek için kalkacağımdan uyumadım,uyuymadım.perişanlardayım.okulda iyidim ama eve geldim şarjım bitti.yarınki yemeği falan yaptım.diyet iğrenç gidiyor.toblerona dadandım.off ya offff ne yaparsam yapayım neva gece kuşu.bugün nöbet salihte maşallah ece'ye.kan tahlili yaptırmadık biz
hayırlı kandiller herkese
sana da
ben de her tuvalete girdiğimizde klozete oturmak için ağladığından aldım.dün ayısına çiş yaptırıyordu:)tatil sonrası işe dönmek hiç bu kadar zor olmamıştı.baknlık müfettişleri geliyormuş.çok işim var.nereden başlasam bilmiyorum.enerjim yerlerde.
hayırlısı canım
amin
ben ne yapacağım bakalım.gözümde büyoyor zor olacak sanırım.şimdi bile dakikalarca emmek istiyor daralıp kapattığımda krize giriyor.

aynı süreci ben de yaşadım.helikobakter o mikrobun adı.ama iy oldum zaman zaman ağırır yine ama.geçmiş olsun tadlum

kargodan aldırsaydın eve gelirken ne olduğunu söylemeden yine olurdu sürprizz.. ee naptınızz.. ??

geçmiş olsun dikkat et böylelikle emzirme işinide halletmişsin mecburen.. bu bakımdan iyi olmuş istiyodunda nasılsa..

nikotin işi anlamadım ben emzirdiğin sürede içiyomuydun ki sigara yeni bıraktı memeyi ya yenimi başladın tekrar.. ay bende günde en fazla bi tane içiyorum bazen haftalarca içmiyorum ama içince rahatsız oluyorum manen yani ilke yüzünden memeden kesersem korkuyorum komple başlıcam diye bu kadar bıraktım arındım da epey ama..

Esrako, Bana gelen iş teklifi sadece bir dönem için geçerli ek iş olarak haftada bir saat evden ders vereceğim. Yoksa nerde tümden evden çalışmak....Çok isterdim.

Bu arada barcelona madrid arası otobüsle 6 saat sürmüştü biz 8-9 günlük bir geziye gitmiştik o nedenle ikisine fırsat kaldı. Ama ben barcelonayı daha çok beğendim zaten. Umarım sende güzel bir tatil yaparsın.
Gpysesra çok geçmiş olsun. Diyet de baya bir sıkıymış. Emzirmeme operasyonu başarılı gidiyormuş, hadi hayırlısı.
Güli çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.
Dide inşallah bu gece uyur Neva hanım. Bak benimki uyuyor ama beni uyku tutmadı. Bu aralar böyle tak diye uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum delü miyim neyim

inşallah tamamen kesersin tabii bu arada geçmiş olsun sigarayı bırakırsın inş

Allah iyiligini versin cnm guldurdun beni aksam aksam...zaten beklentiler olmasa hayat daha kolay olacak

ben de kendime gülüyorum merak etme

Meltem pastana bayıldım çok güzel, dilerim güzel bir gün olmuştur.

eşim akşam digi de fener maçını izledi sonra salona masaya getirdim kutuyla pastayı bayağı şaşırdı
pastayı çok beğendi Ece de çok beğendi minik penguenin kafasını yedi
eşimden düne dair hediye gelmedi düne dair cebime bir msj ve outlook a bir mesaj atmış hepsi buu

önümüzdeki uzun yıllar eşime hediye sürpriz vs yok son kararım budur
Günaydın

neva 00.30'da uyudu bu sefer beni uyku tutmadı 4:30'da yattım.okulla ilgili işlerimin birazını hallettim.uyku hijyenim bozuldu.

ne diyeyim meltem beklentiler çatışıyor.illa olmak zorunda değil bence sevgililer gününde özel birşeyler yapmak.ama güzellikler için bir vesile.karşılık beklemek hayal kırıklığı doğuruyor.içinden gelmiyorsa yapma sen de.

Oyy Allah yardımcın olsun, tatil dönüşü müfettiş hiç çekilmez. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa burdayım canım.

Çok geçmiş olsun Esracım, nerden çıktı bu mikrop vs... Çiğ köfte falan yedin mi hiç. En çok ondan bulaşıyor bu mikrop. Sütten kesme konusunda ana-oğul ne kadar zorlandığınızı tahmin edebiliyorum. Allah kolaylık versin. Doktor yasak olanların yerine neleri yiyeceğini gösteren bir liste verseydi daha kolay olurdu herhalde. O ne öyle, yasak olmayan ne kaldı ki...

beynimdeki romantizmle ilgili bölümü çöpe atmalıyım sanırım

Ha, ne, romantizm mi... yenir mi içilir mi... yok sen bana kötü bişey dedin di mi, kötü bişey dedin.

Didar da beni sevmek istediğinde bazen yanaklarımdan tutup çenemi ısırmaya, yada o anda nerem denk gelirse bazen popomu, bazen sırtımı ısırmaya kalkıyor. Ama bu benim onu severken sıkıştırmam, mıncıklamam gibi birşey. Kendisi de beni mıncıklıyor aklı sıra

nede üst üste gelmiş herşey vardır bi yerlerinde bi hayırda neresinde şimdilik buralardan görünmüyo))))

allah sana kolaylık versin yahocuk dahada zorlanacaktır . sağmaya çalış birikip kalmamasına dikkat et sütün. yıllar sonra bile başa dert açabiliyor tıkanan damarlar.

sigaraya sevindim ohhh bi o güzel olmuş bu kadar kötü haberin içinde..

hayırlısı olsun herşey daha güzel olucak inşallah merak etme.

çok çok geçmiş olsun esra bence en güzeli sigara olayı olmuş.hemen eczaneden nikotin bantı al bence .bende en son ctesi günü saat 12 de içtim sigara.sonra taktım bi nikotin bantı şimdi iyiyim.ağzımdada sürekli bir sakız inşallah birdaha başlamam o iğrenç şeye.

defnedamla .!.:
;allah sana kolaylık versin yahocuk dahada zorlanacaktır . sağmaya çalış birikip kalmamasına dikkat et sütün. yıllar sonra bile başa dert açabiliyor tıkanan damarlar. ..

Sağdıkça süt gelmeye devam etmez mi?

Esracım bol bol ada çayı iç sütün kesilmesi için. midene de cok üzüldüm siggaya da hem sevindim hem üzüldüm aktif içici olaraktan. elbet bırakacağız zaten. şimdi bırak gitsin. midesinde ülser olan biri olarak hala içmeye devam ediyorum. yakında bende bırakacağım.

esraa canım çok geçmiş olsun umarım ilaçlarla biran önce atlatırsın cnmm

sibell hadi gözün aydın canım arkadaşımm.

esraa şimdiden hayırlı yolculuklarr..geçen aylarda bizim ailede gidiolardı barcelonaya ama havalimanında kala kaldılar barcolenoda grev varmış havilimanında ertelediler ama güsel bir yermiş..

pervinn hoşgeldin canım vatanına rahat rahat gez şöle bir kendine gell senin adına inan çok sevindim bu arada dediğin gibi her söylenen tavsiyeyi ciddiye almıorum aynen dediğin gibi bir sürü laf çıkıo

efrim o edi diyen kuzyy benim yerime ıssırırmısınnn
vee dier yorum yazan arkadaşlarr......

arkadaşımı hiç kınamadım zaten çıkmazda belli resmen benden çare beklemek dertleşmek için aramış birde derya sormuşsun ya sana nie anlattı die hem dediğim gibi yakın arkadaşım olduğundan hemede şuan konuştuğu insan 2 3 sene önce gökhanın amcasının kızına teklif ettmiş sen tanıonmu die aradı..ama ayça aynen dediğin gibi bana anlattıklarına göre eşinden hiç sevgi görmüo kız ms hastası babası ile k.pederi ilaç bulmuşlar ingiltereden kız eşine soruyormuş getireceklermi nie hiç bi bilgim yok ilgilenmedim diomuş düşün yaa zaten bana teli kapatırken dediki dua et nefret ediyim dedi..bende ayırlmayı düşünmüosan eşinden bu ilişkiyi bitir eşinle vakit geçir onunla uzun uzun konuş dedim yok ben vazgeçmem diosanda dedim eşinle konuş yollarınızı ayrın başka bişi diemem ki hayat senin dedimm..

kadın daha bulamadık dün temizliğe kadın geldi mustiyi anneme gönderdimm sabah 9 akşam 7 kadar temizlikte 4 bitti allahım nasıl dinledim pervin geldi aklıma özlüyorsun ama emin ellerde olduğu için aklın kalmıo vede anneninde buna ihtiyacı oluyor ben geçen pazarda gönderdim akşam biz gittik hiç tınmadı bile bizi ama bir tek annemlerde böle başka yere gidince tepemizden inmio.

bu aradaaa mustii yiğitin yüzünü ıssırdı hemde 5 saniye içinde yavru nasıl çığlık attı bi baktık kaşının oralarda diş izi var baya kızarık kaldı sabah geçmişti allahtan çok fena oldu çokk şimdi de çekmeceye çıkıp mutfak lavobasına oyuncaklarını atıoo bebe yaa

ayy kıyama ben sanada onada yaa aklımdan çıkıt tammen endoskopi sonuçların araaycagım seni az sonra

esra helikobakteri mi ne var benim bir iki arkadasda çıktı agır antibiyotik tevdasi var ondanmı çıktı sendene (

Sağdıkça süt gelmeye devam etmez mi?

sagma derken arada sagmaktan bahsediyor olmalı ki sadece sagmakla bile çocuk emmesi aynı olmadıgı için zamanla geriler ama saat aralarını acarak sagıldıgında sut gerileyerek azalıp yok oluyor.

Esra memeden keserken nasıl bir yöntem uyguladın?
gece uykuları nasıl?
gece uyanınca çocuk devam sütümü veriyorsun?

dün yiğit onbir gibi uyudu. oniki gibi de ağlayarak uyandı. bir baktım ki kaka yapmış kokuyor. herhalde ondan uyandı dedim. neyse değiştirdim bezini. azcık uyanır gibi olunca hadi dedim kalmışkan mama da yedireyim. demez olaydım. mutfağa götürür götürmez sen bi ağla bi ağla. ama nasıl. hemen döndüm odaya. yemez imkanı yok. geri uyutayım dedi. salla salla uyumadı. kendi de sinir oldu. uyumak istiyor ama uyuyamadı. anneme verdim. üçte uyumuş. üçe kadar hep ağladı mızlandı. deli etti. bi daha uyanınca mama yedirmek mi? asla!! hemen geri uyutmak lazımmış. acayip ders oldu. aklınızda bulunsun arkadaşlar. gerçi hepsi aynı olmayabilir ama benim fena ağzım yandı. bu ikinci yaşayışım çünkü.

hem işte bazı durumlar hem de şu ev alma işleri beni öyle gerdi ki. kızgınım, kırgınım, gerginim.. ya çok kötüyüm. heryerim ağrıyor. midem fena. vücut heryerden tepiyor psikolojik olarak. nasıl atlatılır ne yapılır bilmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…