sinirlerim laçka,neva dün sabah 4:30 da uyudu.ben 7'de işe gitmek için kalkacağımdan uyumadım,uyuymadım.perişanlardayım.okulda iyidim ama eve geldim şarjım bitti.yarınki yemeği falan yaptım.diyet iğrenç gidiyor.toblerona dadandım.off ya offff ne yaparsam yapayım neva gece kuşu.bugün nöbet salihte
aynı süreci ben de yaşadım.helikobakter o mikrobun adı.ama iy oldum zaman zaman ağırır yine ama.geçmiş olsun tadlum
maşallah ece'ye.kan tahlili yaptırmadık bizgeçmiş olsun
benimde çizmeye ihtiyacım var bir bakayım floya
bu arada ece ye 18 ay aşısı yaptırdım
kan tahlili de verdik hemoglobin iyi çıktı ama akyuvar düşük çıktı dr haftaya tekrarlayalım dedi moralim bozuldu ona
Ve Ece adını sorunca söylüyor video çektim bir ara yüklerim
sana dahayırlı kandiller herkese
ben de her tuvalete girdiğimizde klozete oturmak için ağladığından aldım.dün ayısına çiş yaptırıyordu:)tatil sonrası işe dönmek hiç bu kadar zor olmamıştı.baknlık müfettişleri geliyormuş.çok işim var.nereden başlasam bilmiyorum.enerjim yerlerde.Herkesin mübarek kandilini kutlarım, dualarınız kabul olsun. Allah sizlere ve bebeklerinize sağlık ve huzur versin.
Tatil bitti okula başladık. Okulda biraz bilgisayar başına geçebildim. Tatil boyunca Didarla yapışıktık. Bir dakika bırakmadı kuzum beni. Yarım saatte bir meme dedi, tuvalete gitsem "annee" diye arkamdan koştu. Bugün okula başlayınca nasıl bırakacağım diye üzülüyordum ama neyseki arkamızdan ağlamadı, bakıcıyı görünce gideceğimizi anladı yavrum. Durumu kabullendi.
Mutlu haberlerinizi okudukça ben de mutlu oluyorum. Çalışmaya başlayınca bir-iki hafta sen de zor ayrılırsın ama sonra o da alışıyor sen de alışıyorsun.
Okurken içim gitti çok geçmiş olsun. Ağır yakalanmışsınız. Grip tatilde bizi de ziyaret etti. Ihlamur, zencefil, tarçın, elma kabuğu kaynatıp bal ve limonla karıştırıp içtik, iyi geldi. Bir de bol bol portakal suyu... İnşallah kısa zamanda atlatırsınız.
aaa 3 yaşına kadar normal olduğunu bilmiyordum. Biz de içe basma durumu yok ya da benim dikkatimi çekmedi ama bunu bilmem iyi oldu.
oh maşallah, Allah sağlığını daim etsin.
Hiçbir fikrim yok ama dün akşam ne düşünüyordum biliyor musun? Yaratan her zaman, her yerde ve hep bizimle iletişim halinde zaten. Onunla iletişim kurmak için özel meditasyonlar, seanslar, vs...ler yapmaya gerek yok. Gönlünü açarak onunla konuştuğunda bir süre sonra sana cevabı geliyor. Bazen bir çocuğun ağzından, bazen radyo-tv de izlediklerinden, bazen yaşadığın olaylarla öyle mesajlar akıyor ki, "bu" diyosun "tam da sorduğum sorunun yada istediğim şeyin cevabı". Sana bir cevap geldiğini içinde hissediyorsun. Bunu her hissettiğimde ruhumun nasıl coştuğunu anlatamam. Tabii melekleri görmek de hoş olurdu :) Ama görünenin gerçekten melek olduğunu nerden anlayacasın?
Ben lazımlık aldım. Wc.de tutuyorum odalarda gezdirmesine izin vermiyorum. Wc.ye girdikçe çişşş diyor gidip üstüne oturuyor ama altını açıp da hiç denemedik. Biraz daha kendini hazır hissetmesini bekliyorum. Oraya çiş yapma istekliliği gördüğümde yada oturmak için altını indirmeye çalışırsa vs.. bezini açıp oturtmayı deneyeceğim.
Amin canım, senin de kandilin mübarek, duaların kabul olsun.
hayırlısı canımbu arada kendimden bi haber veriyim çook önceden iş için başvurduğum bir yer sınava çağırıyo çok iyi bir firma ve çok iyi bir refaransla başvurdum. bakalım ne olucak orası olursaşu anki işimden çıkarım.
aminPeygamber efendimizin dogum gunu kutlu olsun kandilimiz mübarek olsun allahim herkese peygamber askiyla allah yolunda gitmeyi nasip etsin insallah
herkesler iyidir umarım uzun süredir giremiyorum uzun uzun yazacağım fırsatım olursa
ben ne yapacağım bakalım.gözümde büyoyor zor olacak sanırım.şimdi bile dakikalarca emmek istiyor daralıp kapattığımda krize giriyor.bugün 4. günümüz oğlum simge misali mağdurumda mağdurum şeklinde dolanıyor ortalıkta elinden en sevdiği oyuncağı çekip aldım o ağladı ben ağladım göğüslerim şişti patlama noktasında psiklojim yahodan farksızzz kabus dolu günler geçiyor ama bunuda atlatacağız hayırlısı ile(
emzirmeyi keseceğim yoktu neden kestim??
geçen hafta doktora gittim midemdeki ağrılar sancılar yanmalar için endoskopi istedi
o ayrı bir kabustu uyuştum ama midemde gezen hortumu hissettim resmen
sonuçlar hiç iç açıcı değil midemde mikrop çıktı ve ileri derecede reflü çıktı
ayrıca kan tahlili yaptırdım iltihap ve kan çıktı
şaşırdım kaldım bir anda bu kadar olumsuz sonuç alınca
bir yığın ilaç verdi 3 çeşit antibiyotik şurup ve mide hapı ve dedi bu tedavi sürecinde emzirmeniz imkansız dedi ya tedavi uygulanmayacak ya memeden keseceksiniz dedi
tabii mecburen kestim yoksa keseceğim yoktu her şerde bi hayır vardır misali
iki hafta sonra tekrar endoskopiye gireceğim(
rabbim dermansız dert vermesin
aynı süreci ben de yaşadım.helikobakter o mikrobun adı.ama iy oldum zaman zaman ağırır yine ama.geçmiş olsun tadlum