2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kafasında konak denen şey çıkan bebek anneleri bebe yağı bebe jeli z.yağı hepsini kullandım ve en son vazelin sürdüm çok çok yumusadı bugn 2 gibi yağızı yıkayacağım bakalım tekrar oluşacakmı.ama görünürde en iyi gelen vazelin ve z.yağı tavsiye ederim.yıkamadan önce ki gece sürün yıkayacağınızda ince tarakla (erkek tarakları olurya o tarakla) cıkartın.sakın bastırmayın sonra yıkayın.

gelgit canim bizde ates yapti asilar..rotada ishal yapti 2 kere beline kadar kaka yapti..

Canım kıyamam ona. İnşallah huysuzlanmaz bizimde ateşimiz çıkmamıştı. İnşallah kuzeyinde çıkmaz.

Ben de olmadım.. emzırdıgım surece olmayabılırmıs dıye bılıyorum.. ısın acıkcası neden olmadım dıye de dusunmedım hıc.. rahatlık var ya serde.. işime gelmıyor sanırım.
Benimde işime geliyoda nasıl bi regl dönemi bekliyo beni bilemediğimden merakım çok feci sancılı olurdum normal doğum sancılarımın azalmasında etkili olcekmi onu merak ediyorum.

Aşı kartında 4. aydada aşı görünüyor neden 11 ayda gel dediler sana

dr. 40 ın çıkınca gel de rahim muayenesi yapalım demişti..o kadar bıktım ki hastane ortamından , bulunduğu sokaktan bile geçesim gelmiyo

Ben gitmedim ,yaşadıklarımdan sonra başkente gitmeyi düşünmüyorum zaten Allah bi daha oraya düşürmesin muhtaçta etmesin. Çocuk druna gidiyodum onuda bıraktım devlet hastanesine gidiyorum artık. Vural Beyi şikayet ettim ben haberin varmı inceleme başlatılmış inşallah bi ceza alır uyarı alsa bilem rahatlıycam.

yok yani kasımda gel dediler demek istedim.2.ay bitiminde 3 tane aşı vurdular.pnömokok,karma ve verem.bu ay vurlmadık önumuzdeki ay sonunda karma ve pnömokok vurulacağız tekrar.

Canım kıyamam ona. İnşallah huysuzlanmaz bizimde ateşimiz çıkmamıştı. İnşallah kuzeyinde çıkmaz.
Evrimim Kuzey kaç yaşında oldu ne aşısı bu?

Ben de olmadım.. emzırdıgım surece olmayabılırmıs dıye bılıyorum.. ısın acıkcası neden olmadım dıye de dusunmedım hıc.. rahatlık var ya serde.. işime gelmıyor sanırım.
Benimde işime geliyoda nasıl bi regl dönemi bekliyo beni bilemediğimden merakım çok feci sancılı olurdum normal doğum sancılarımın azalmasında etkili olcekmi onu merak ediyorum.

Aşı kartında 4. aydada aşı görünüyor neden 11 ayda gel dediler sana

dr. 40 ın çıkınca gel de rahim muayenesi yapalım demişti..o kadar bıktım ki hastane ortamından , bulunduğu sokaktan bile geçesim gelmiyo

Ben gitmedim ,yaşadıklarımdan sonra başkente gitmeyi düşünmüyorum zaten Allah bi daha oraya düşürmesin muhtaçta etmesin. Çocuk druna gidiyodum onuda bıraktım devlet hastanesine gidiyorum artık. Vural Beyi şikayet ettim ben haberin varmı inceleme başlatılmış inşallah bi ceza alır uyarı alsa bilem rahatlıycam.

of hepsine yanıt vermiştim ama kk damı sorun var ya yeniden yazayım..
1.serum fizyolojik şişede olanı vermişti doktor 1 hafta içindebitmezse ki bitmiyor kullanmayın yazıyor kullanmadım..
2.sabun kaçtığı için olmuştur ama takip et artarsa doktora götürürsün..
3.Bebelacta aldık yemedi sma gold aldık doktor tavsiyesiyle onda şimdilik sorun yok aptamil şişkinlik yaptı çocukta hazım sorunu yaşadık..
suyu mama öncesi veriyorudm daha doğrusu kendi önce su istiyor sonra mam yiyordu ama şimdi tam tersine alıştırmya çalışıyorum ..
kaynamış soğumuş su veriyorum kabızlık yaşamadık hiç geçen 3 gün yapmadı ama sonra yine normal kaki yaptı...

yok yani kasımda gel dediler demek istedim.2.ay bitiminde 3 tane aşı vurdular.pnömokok,karma ve verem.bu ay vurlmadık önumuzdeki ay sonunda karma ve pnömokok vurulacağız tekrar.

Matıflamışım ben işte ahanda yukarıdadır kafamçokkarıştıkanıtı

geçmiş olsun ..kuzum benim ikinisde ağlamayın ...dağa menide götür ..sadece sis bis olmamı..
deryam su yeni topik icin bi link ativee be annem..
Aylara göre paylaşımdan Ağustos Anneleri açılan sayfada beklerük opuyorumnanaktan
Arkadaşlar ben hala regl olmadım bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlamadım??
emzirdiğin için olabilirmi...
aşıya gidiyorum çok korkuyorum oğluma ve bana dua edin lüfennnn

şimdikten geçmiş olsun 3 aşı birden olcek kuzun

Sorularıma yanıt veren tüm arkadaşlarımı öpüyorum. 5. soruyu unutmuşum kızlar,

bebiklere koldan yapılan aşı yerleri kızardı mı, şişti mi? Bizimkinde hiç bişi olmadı. Şişmesi falan gerekiyor mu? Nedir?

evet bence de en iyisi chicco..bebedor almıştım daha önce..bööögghhhhh.!!.kimse almasın sakın..

aynen bööögghhhkk, yivrenç!

arkadaşlar hepiniz 40 ınız çıkınca kadın doğumcuya muayene oldunuz mu?

evet, smear aldı, zibora başlayabilirsin, dedi.

Ama tek aşı oldu Kuzey Evrim. Yatıp kalkıp o gün geç geldiğine şükret! Bilsem ben de geç giderdim valla! Geçmiş olsun kuzuma. Kıyamam hiç mafoldumben

arkadaşlar 2. ay sonunda yapılan 3 aşıyı yaptırdım şuan mışıl mışıl uyuyor ama uyanınca ne olacak bilemiyorum. sanırım koldan vurulan veremdi. onun için kaç gün yıkamamak gerekiyor çocuğu yada öyle bişey varmı sizler yıkadınızmı?

bizde de hiç bişicik olmadı çok şükür

Hatıra'cım..hakkını ara tabiki..bilmiyodum şikayet olayını..bir de sen çocuk dr.u kime gidiyodun?? dr.dan mı memnun değildin değiştirdin yoksa hastaneden dolayı mı değiştirdin? ben bayram'a götürüyorum memnunum şu an..

sağlık ocağında aşıyı yapanlar 2 gün yıkamayın demişlerdi bize..ama çocuk dr.umuz aşı yerlerini ovalamadan aynı gün yıkayabilirsiniz demişti..

Her iki nedende etkili canım Serpil di galiba ismi. Bayram beyin iyi olduğunu bi kaç kişiden duymuştum. Memnun olman ne güzel. Aman iyi baksın Rüzgara.

3 gün yıkamayın demişlerdi banada.birde kucağınıza alırken üstünü değiştirirken fala dikkat edin ağrı yapabilir değince demişti.

tazem bana sivilce gibi birsey olabilir dokunma dediler ama birsey olmadı çok şükür.

.bizim agustos bebekleri cidden çok sekerler gelgittt gulistan resimlerinizi gordum çok tatlılar masallahh

atlatdıgım basa resim varmı bilmiyorum videoları acmayı ben bir turlu beceremiyorum nedense

geçmiş olsun canım
inşallah ameliyatın iyi geçer kurtulursun

badibade Çağan bey ruh haline göre takılıyor gündüzleri keyfine göre uyuyor bazen 1 saat bazen 10 dk belli olmuyor
geceleride 3 saatte bir vızırdanıyor uyurken emziriyorum tekrar devam çokşükür

gündüz gene bir şekilde idare ediliyor canım

evet 3 gün yıkanmıyor
daha sonra banyolarda sabun lif sürmeyin dediler canım

evrim geçmiş olsun inşallah kuzey de ateş olmas..
bizimde haftaya perşembe 3 aşımız var karma şı.ablam gitmeden önce sabah agrı kesici şurup içir dedi. en azından iğne yerlerinn acısını engeller dedi.. bir de benimde 3.doz tetanoz aşım var kasım 15 de sizde yaptırdınızmı?

çılgınkedi zzehra sen bugun yaptırmışsın sanırım.sizede geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…