yooooo gitmedim gitmemiz mi gerekiyormuş.pöffff.ben rahatım şuan...
Canım kıyamam ona. İnşallah huysuzlanmaz bizimde ateşimiz çıkmamıştı. İnşallah kuzeyinde çıkmaz.Aşıdan geldık.. su an uyuyor.. ak koyun kara koyun uyanınca bellı olacak.. ama ben neden bu kadar sogukkanlılıgımı kaybettım anlayamıyorum.. aglayan bebeklerı gorunce bıle gozlerım dolu dolu oldu.. dusunun kı Kuzey ın sesını duyunca ne oldum.. püfff.. cocugumu alıp dağa cıkıcam.. kararlıyım!! yoksa bendekı cıger çürümüş, bellii mafoldumben
Benimde işime geliyoda nasıl bi regl dönemi bekliyo beni bilemediğimden merakım çok feci sancılı olurdum normal doğum sancılarımın azalmasında etkili olcekmi onu merak ediyorum.Ben de olmadım.. emzırdıgım surece olmayabılırmıs dıye bılıyorum.. ısın acıkcası neden olmadım dıye de dusunmedım hıc.. rahatlık var ya serde.. işime gelmıyor sanırım.
Aşı kartında 4. aydada aşı görünüyor neden 11 ayda gel dediler sanaşimdiki aşılar ateş yapmıyor diye biliyorum hafif ağrı olabilirmiş bazen dediler bana.3 aşısını birden yaptırdm cok şükür ateşlenmedi o gun keyifsizdi ama hep.
geçmiş olsun kuzeyimizede sanada ne asısı bu evrim bana 11.ayda gel dediler.
dr. 40 ın çıkınca gel de rahim muayenesi yapalım demişti..o kadar bıktım ki hastane ortamından , bulunduğu sokaktan bile geçesim gelmiyo
arkadaşlar bende bebeğimin resmini paylaşmakistiyorumnasıl yapabilirim yardım lütfen
Canım kıyamam ona. İnşallah huysuzlanmaz bizimde ateşimiz çıkmamıştı. İnşallah kuzeyinde çıkmaz.Aşıdan geldık.. su an uyuyor.. ak koyun kara koyun uyanınca bellı olacak.. ama ben neden bu kadar sogukkanlılıgımı kaybettım anlayamıyorum.. aglayan bebeklerı gorunce bıle gozlerım dolu dolu oldu.. dusunun kı Kuzey ın sesını duyunca ne oldum.. püfff.. cocugumu alıp dağa cıkıcam.. kararlıyım!! yoksa bendekı cıger çürümüş, bellii mafoldumben
Benimde işime geliyoda nasıl bi regl dönemi bekliyo beni bilemediğimden merakım çok feci sancılı olurdum normal doğum sancılarımın azalmasında etkili olcekmi onu merak ediyorum.Ben de olmadım.. emzırdıgım surece olmayabılırmıs dıye bılıyorum.. ısın acıkcası neden olmadım dıye de dusunmedım hıc.. rahatlık var ya serde.. işime gelmıyor sanırım.
Aşı kartında 4. aydada aşı görünüyor neden 11 ayda gel dediler sanaşimdiki aşılar ateş yapmıyor diye biliyorum hafif ağrı olabilirmiş bazen dediler bana.3 aşısını birden yaptırdm cok şükür ateşlenmedi o gun keyifsizdi ama hep.
geçmiş olsun kuzeyimizede sanada ne asısı bu evrim bana 11.ayda gel dediler.
dr. 40 ın çıkınca gel de rahim muayenesi yapalım demişti..o kadar bıktım ki hastane ortamından , bulunduğu sokaktan bile geçesim gelmiyo
geçmişi okuyamıyorum arkadaşlar çok yoğunum.....
SKALEYNMASTER canım özellikle sana birkaç şey yazıp sorup çıkıcam...
önceki günlerde okuduğumda YUSUF un mamayı iştahla yemediğini söylemiştin benden sana tavsiye BEBELAC dene selinde bütün mamaları iştahsız yiyiyor ama bebelacı çok sevdi.
1- serum fizyolojik kullanıyorsan kaç gün içinde tüketiyorsun bozulurmu birkaç gün sonra yeniden açıtğım tüpü kullansam....
2- selinin gözü kanlandı ya önceki gün banyo yaptırırken gözüne köpük kaçtı o gece kızarıktı dünde gözbebeğinin hemen yanında o beyaz yerde ince bir sanki kılcal damar gibi kızarıklık var neden olduki yaaa kafam karıştı.....
3- sanki sen yazmıştın tam hatırlayamadım mamanın önünden sen su mu veriyorsun ben tam tersi yapıyorum eğer öyle yapılması gerekiyorsa öyle yapayım... birde su olarak kaynatıp soğuttuğun suyumu veriyorsun yoksa kendi içtiğimiz hazır sulardanmı.... bir tanıdığımız bana kaynamış su verme kabızlık yapar dedi ondan sordum.....w
canım çok acil cevaplarını bekliyorum hemen çıkmam lazım....
yok yani kasımda gel dediler demek istedim.2.ay bitiminde 3 tane aşı vurdular.pnömokok,karma ve verem.bu ay vurlmadık önumuzdeki ay sonunda karma ve pnömokok vurulacağız tekrar.
geçmiş olsun ..kuzum benim ikinisde ağlamayın ...dağa menide götür ..sadece sis bis olmamı..Aşıdan geldık.. su an uyuyor.. ak koyun kara koyun uyanınca bellı olacak.. ama ben neden bu kadar sogukkanlılıgımı kaybettım anlayamıyorum.. aglayan bebeklerı gorunce bıle gozlerım dolu dolu oldu.. dusunun kı Kuzey ın sesını duyunca ne oldum.. püfff.. cocugumu alıp dağa cıkıcam.. kararlıyım!! yoksa bendekı cıger çürümüş, bellii mafoldumben
Aylara göre paylaşımdan Ağustos Anneleri açılan sayfada beklerük opuyorumnanaktanderyam su yeni topik icin bi link ativee be annem..
emzirdiğin için olabilirmi...Arkadaşlar ben hala regl olmadım bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlamadım??
aşıya gidiyorum çok korkuyorum oğluma ve bana dua edin lüfennnn
evet bence de en iyisi chicco..bebedor almıştım daha önce..bööögghhhhh.!!.kimse almasın sakın..
arkadaşlar hepiniz 40 ınız çıkınca kadın doğumcuya muayene oldunuz mu?
Aşıdan geldık.. su an uyuyor.. ak koyun kara koyun uyanınca bellı olacak.. ama ben neden bu kadar sogukkanlılıgımı kaybettım anlayamıyorum.. aglayan bebeklerı gorunce bıle gozlerım dolu dolu oldu.. dusunun kı Kuzey ın sesını duyunca ne oldum.. püfff.. cocugumu alıp dağa cıkıcam.. kararlıyım!! yoksa bendekı cıger çürümüş, bellii mafoldumben
Sorularıma yanıt veren tüm arkadaşlarımı öpüyorum. 5. soruyu unutmuşum kızlar,
bebiklere koldan yapılan aşı yerleri kızardı mı, şişti mi? Bizimkinde hiç bişi olmadı. Şişmesi falan gerekiyor mu? Nedir? ..
arkadaşlar 2. ay sonunda yapılan 3 aşıyı yaptırdım şuan mışıl mışıl uyuyor ama uyanınca ne olacak bilemiyorum. sanırım koldan vurulan veremdi. onun için kaç gün yıkamamak gerekiyor çocuğu yada öyle bişey varmı sizler yıkadınızmı?
bizde de hiç bişicik olmadı çok şükür
Hatıra'cım..hakkını ara tabiki..bilmiyodum şikayet olayını..bir de sen çocuk dr.u kime gidiyodun?? dr.dan mı memnun değildin değiştirdin yoksa hastaneden dolayı mı değiştirdin? ben bayram'a götürüyorum memnunum şu an..
arkadaşlar 2. ay sonunda yapılan 3 aşıyı yaptırdım şuan mışıl mışıl uyuyor ama uyanınca ne olacak bilemiyorum. sanırım koldan vurulan veremdi. onun için kaç gün yıkamamak gerekiyor çocuğu yada öyle bişey varmı sizler yıkadınızmı?
.bizim agustos bebekleri cidden çok sekerler gelgittt gulistan resimlerinizi gordum çok tatlılar masallahh
atlatdıgım basa resim varmı bilmiyorum videoları acmayı ben bir turlu beceremiyorum nedense
badibade Çağan bey ruh haline göre takılıyor gündüzleri keyfine göre uyuyor bazen 1 saat bazen 10 dk belli olmuyor
geceleride 3 saatte bir vızırdanıyor uyurken emziriyorum tekrar devam çokşükür
3 gün yıkamayın demişlerdi banada.birde kucağınıza alırken üstünü değiştirirken fala dikkat edin ağrı yapabilir değince demişti.
tazem bana sivilce gibi birsey olabilir dokunma dediler ama birsey olmadı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?