2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz iki tane kalcadan olduk, rotada agizdan..
bize yikama diye bisi demedi, ertesi gun yikadim, o gun ellemedim yinede, pek mizmizdi zati...

ben geçen gün farkettim unutmuş gitmişim tetanoz olayını..tarihini geçirmişim.kaldı öle

biz iki tane kalcadan olduk, rotada agizdan..
bize yikama diye bisi demedi, ertesi gun yikadim, o gun ellemedim yinede, pek mizmizdi zati...

rotayı evet ağızdan verdiler...ne pahalı şey o öle..114 tl verdik...2 doz daha var..battık resmen..

neyse buseyi izledim çok güldüm çıardığı seslere hele birtane ses var ki tarif edilemez.bir de çarşafa bayıldım o baygın bakışlı karekter tam benlik. buseyle orada uyuyabiler miyim burko?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben geçen gün farkettim unutmuş gitmişim tetanoz olayını..tarihini geçirmişim.kaldı öle

rotayı evet ağızdan verdiler...ne pahalı şey o öle..114 tl verdik...2 doz daha var..battık resmen..

Rotayı nereye yaptırdın Seçil. Ben 130 tl verdim 140 mış fiyatıda aşının kutusunda 130 yazdığından 130 aldılar pek yapılmayan bi aşı burda galiba kimse pek bilmiyo hatta noyanda bi çocuk var sinir olurum kendisine eşime koldan yapılıyo demiş. Rotarix adı bizim aşının 2 doz yapılıyomuş kaldı bir doz

Kızlar doğum kontrolü olayını doktoruna soran olmuş muydu? Ne tavsiye ediyorlar?

ben sormadım oda söylemedi hatta Allah ikincisinide versin tez zamanda diye birde dua etti.

çiçeğim neremde bılmıyorum kuzu ama.. cok dayanıksız cıktım ben cocuk olunca :))

bız asımızı kacırmısız o gun.. sonradan yapıldı bu verem asısı.. ondan bole oldu.

olur evrim bizim asi aksamustu oldu, sabaha karsi atesi 38.4 tu ..ben aksam vememistim ama sabah hemen verdim, enazindan butun gun rahat uyudu..

rota yaptirdin mi?

rotayı da ha bugun ha yarın yaptıracagım cıgerım

senı almadan giden gypsesra olsun kuzum..

saol cıgerım.. muck.

ben sormadım oda söylemedi hatta Allah ikincisinide versin tez zamanda diye birde dua etti.

Amin...amin de, ben fazla erken olursa diye korkuyorum zaten:uhm:

Allah ıyılıgınızı versın e mı ?? mafoldumben

bizimde asinin adi rotarix ama burda ucretsiz yapiliyor...

Amin...amin de, ben fazla erken olursa diye korkuyorum zaten:uhm:

aman allah korusun ben ruyamda hamile oldugumu gordum, sabah tirstim, kabustu rsmen..
ben yarin doktora gidicem, eger uygunsa taksin spiral..

selam topiğin geyik insanları görüyorum ki aşılar konuşulmuş dağlara çıkılmış.Allah akıl fikir versin inşallah

Kızlar doğum kontrolü olayını doktoruna soran olmuş muydu? Ne tavsiye ediyorlar?

ya spiral ya kondom dedi benimki. Kondom iyiymiş, rahatlıkmış, temizlikmiş. Sevdim ben, ama gene de emzirme bitince hapa devam edeceğim.

:1shok: Oha desem ayıp olur mu?

ayyy bende resim paylaşmak istedim ama yine beceremedim galiba bidaha deneyeyim bakalım olacak mı?

[a href=http://urlal.com/dqqf]

HATIRA
canım bizimkinin adı Rotateq..3 doz halinde yapılıcak..ağızdan veriliyor damla şeklinde..adeti 114 tl..Başkentte yaptırıyoruz..

sanırım yaprak dökümü ne uzadı dizi öyle pişmiş tavuğun başına gelenleri de geçti yaşanan olaylar

yaprak dokumune mi kilitlendiniz??

sanırım yaprak dökümü ne uzadı dizi öyle pişmiş tavuğun başına gelenleri de geçti yaşanan olaylar

gıttım geldım kımse yok.. dızı haketen sınır bozucu ıdı oldukca, tv da da baska bısı yok, sankı tum turk mılletı tatıle cıkıyor.. herkeste para mok ya.. napcamısı sasırıyoruss tabe..

kk da bısı yazmak hala ımkansız boyutta.. sıte ne zaman normal halıne donecek acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…