evrim geçmiş olsun inşallah kuzey de ateş olmas..
bizimde haftaya perşembe 3 aşımız var karma şı.ablam gitmeden önce sabah agrı kesici şurup içir dedi. en azından iğne yerlerinn acısını engeller dedi.. bir de benimde 3.doz tetanoz aşım var kasım 15 de sizde yaptırdınızmı?
çılgınkedi zzehra sen bugun yaptırmışsın sanırım.sizede geçmiş olsun.
biz iki tane kalcadan olduk, rotada agizdan..
bize yikama diye bisi demedi, ertesi gun yikadim, o gun ellemedim yinede, pek mizmizdi zati...
neyse buseyi izledim çok güldüm çıardığı seslere hele birtane ses var ki tarif edilemez.bir de çarşafa bayıldım o baygın bakışlı karekter tam benlik. buseyle orada uyuyabiler miyim burko?
ben geçen gün farkettim unutmuş gitmişim tetanoz olayını..tarihini geçirmişim.kaldı öle
rotayı evet ağızdan verdiler...ne pahalı şey o öle..114 tl verdik...2 doz daha var..battık resmen..
ben sormadım oda söylemedi hatta Allah ikincisinide versin tez zamanda diye birde dua etti.
Canım kıyamam ona. İnşallah huysuzlanmaz bizimde ateşimiz çıkmamıştı. İnşallah kuzeyinde çıkmaz.
Evrimim Kuzey kaç yaşında oldu ne aşısı bu?
Benimde işime geliyoda nasıl bi regl dönemi bekliyo beni bilemediğimden merakım çok feci sancılı olurdum normal doğum sancılarımın azalmasında etkili olcekmi onu merak ediyorum.
Aşı kartında 4. aydada aşı görünüyor neden 11 ayda gel dediler sana
Ben gitmedim ,yaşadıklarımdan sonra başkente gitmeyi düşünmüyorum zaten Allah bi daha oraya düşürmesin muhtaçta etmesin. Çocuk druna gidiyodum onuda bıraktım devlet hastanesine gidiyorum artık. Vural Beyi şikayet ettim ben haberin varmı inceleme başlatılmış inşallah bi ceza alır uyarı alsa bilem rahatlıycam.
yooooo gitmedim gitmemiz mi gerekiyormuş.pöffff.ben rahatım şuan
hımmmmCADIARZUneden acaba yoksam sen çiçeği burnunda bir annemisin?
şimdiki aşılar ateş yapmıyor diye biliyorum hafif ağrı olabilirmiş bazen dediler bana.3 aşısını birden yaptırdm cok şükür ateşlenmedi o gun keyifsizdi ama hep.
geçmiş olsun kuzeyimizede sanada ne asısı bu evrim bana 11.ayda gel dediler.
olur evrim bizim asi aksamustu oldu, sabaha karsi atesi 38.4 tu ..ben aksam vememistim ama sabah hemen verdim, enazindan butun gun rahat uyudu..
rota yaptirdin mi?
geçmiş olsun ..kuzum benim ikinisde ağlamayın ...dağa menide götür ..sadece sis bis olmamı..
Aylara göre paylaşımdan Ağustos Anneleri açılan sayfada beklerük opuyorumnanaktan
emzirdiğin için olabilirmi...
şimdikten geçmiş olsun 3 aşı birden olcek kuzun
evrim geçmiş olsun inşallah kuzey de ateş olmas..
bizimde haftaya perşembe 3 aşımız var karma şı.ablam gitmeden önce sabah agrı kesici şurup içir dedi. en azından iğne yerlerinn acısını engeller dedi.. bir de benimde 3.doz tetanoz aşım var kasım 15 de sizde yaptırdınızmı?
çılgınkedi zzehra sen bugun yaptırmışsın sanırım.sizede geçmiş olsun.
ben sormadım oda söylemedi hatta Allah ikincisinide versin tez zamanda diye birde dua etti.
Amin...amin de, ben fazla erken olursa diye korkuyorum zaten:uhm:
bizimde asinin adi rotarix ama burda ucretsiz yapiliyor...ben geçen gün farkettim unutmuş gitmişim tetanoz olayını..tarihini geçirmişim.kaldı öle
rotayı evet ağızdan verdiler...ne pahalı şey o öle..114 tl verdik...2 doz daha var..battık resmen..
Amin...amin de, ben fazla erken olursa diye korkuyorum zaten:uhm:
Kızlar doğum kontrolü olayını doktoruna soran olmuş muydu? Ne tavsiye ediyorlar?
ya spiral ya kondom dedi benimki. Kondom iyiymiş, rahatlıkmış, temizlikmiş. Sevdim ben, ama gene de emzirme bitince hapa devam edeceğim.
yaprak dokumune mi kilitlendiniz??
sanırım yaprak dökümü ne uzadı dizi öyle pişmiş tavuğun başına gelenleri de geçti yaşanan olaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?