benim tohtur prezervatif yada spirali önerdi spirali hemen takabiliriz dedi ama ben hala karar veremedimKızlar doğum kontrolü olayını doktoruna soran olmuş muydu? Ne tavsiye ediyorlar?
kızıma hatıra bir klip yaptım onla uğraşıyordum yaprak dökümünü izlemiyorum zaten.bir de yıkadık miniğimi..kimsecikler takılmıyor artık buralara sitenin bozukluğu yüzünden
siz kaçıncı göğüs pedi paketindesinz sorması ayıp..?
bunlara başka biçözum buldunuzmu
GÖĞÜS PEDİ konusunu kim açmıştı, ben hala kullanıyorum. Daha bugün pedlerden biri kaymış, diğerinden emzirirken ondan da süt çıkmış, leke yaptı. En iyisi chicconunki, lansinoh bile ıslak kalıp koku yapıyor. 2 paket almıştım ucuz bulup da, 1 paketi geri götüreceğim, beğenmedim.
bende chicco kullanıyorum memnumum ama geçen gun e bebekte bana esantiyon birtane verdiler markası yabancı hatırlamıyorum iki bantı var ve içi jelli su primaların içimdekiler gibi harika kupkuru hiç yapısmıyor memeye falan ama adını unuttum stogumda var evde chiçcco biterse ondan aclcam
geçmiş olsun canım.dişime kanal tedavisi uyglanacak ama Yusuf beye bakacak kimse yok
ben de denedim BABY. cereni ayağımda sallarken nete girerim çok keyifli olur diyordum. ama benim kız monitörden gözlerini ayırmıyor , sallıyorum sallıyorum uyumuyor. o yüzden maalesef ayağımda salladığım süreyi ne tv izleyerek ne de nete girerek değerlendiremiyorum. renkli bir ekrana bakması için henüz çok erken gibi geliyor. kafasını diğer tarafa çeviriyorum bakmasın monitöre diye ama benimki inatçı. ısrarlı bakıyor ekrana.ayaga alıstırdım uyusunda pc ye gireyim diye:) yoksa fırsatım olmuyo sizinle bulusmaya..aksamlarıda sızıorum. dun kızı annem uyuttu yatırdı ben daha erken uyudum.
saol dideARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT
AŞI SONRASI ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ KULLANMAYIN!
Çocuklarda aşı yapıldıktan sonra etken maddesi parasetamol olan ateş düşürücü ilaçlar verilmesinin aşının etkisini azaltabileceği açıklandı.
Araştırma; grip, difteri, tetanos, hepatit B, çocuk felci ve rotavirüs aşısı yapılan 450 çocuk üzerinde uygulandı. Çocukların yarısına 24 saat içinde 3 doz parasetamol verilirken, diğer yarısına ilaç verilmedi. İlaç verilen çocukların yüzde 42’sinin ateşi 38 derecenin üstüne çıkarken, verilmeyenlerin yüzde 66’sında ateş görüldü. Ancak parasetamol verilen çocuklardaki antikor seviyesinin düşük olduğu tespit edildi. Bunun üzerine araştırmacılar aşı sonrasında önlem olarak ateş düşürücü ilaç verilmesinin sağlıklı olmadığını belirttiler.
ALINTIDIR
çok saol canım benimevroş teşekkür ederiz..özelden mesaj atma boşver.yaz sen buraya biz evrime iletiriz topikçene..berata da yaparım klip..fotoğraflardan oluşan üstüne müzik eklenen bişe yaptım klip dedğim o..sen bana gönder msnden foto istediğin şarkıyı da söyle yapiyim ayıp ettin
yorgunum misafirler anca gitti yarında öğlene misafir varr o kadar temzlk yapmıştım ev dandini yine pöfff bende yatayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?