MİLKA'NI BULDUN LAL'CİĞİMdelikafadulden
O korku bende de vardı bir ara ve gerçekten de o dönemde sütüm ucu ucuna yetiyordu. Sonra "uyardıkça süt gelir" diyen uzmanlara kulak vermeye karar verdim ve çook rahatladım:lepi:Her emzirmeden sonra kalanı mutlaka pompalıyorum. Böyle yapınca bir sonraki emzirmeye sütüm kalmaz mı diyordum ama tam tersi oldu. Gittikçe göğüslerimin dolma süresi kısaldı. Şimdi pompalamadan hemen sonra bile emzirsem sorun olmuyor. Hepinize tavsiye ederim
çok teşekür ederimmm.... ya acıkırsa birden ve süt olmazsa korkuma bugün gem vurup emzirme sonrası pompalayacağım. ellerini her yediğinde aç mı acaba diye göğsümü ağzına sokuyorum. yok tık demior bazen huysuzlanıyor aç mı acaba die gene aynı şeyi yapıorum bu sefer uyku öncesi sersemliği olmuş oluor. ya yetmezsem korkusu kompleks sahibi yaptı galiba beni. burcu senin dediğini uygulayacağım 2-3 güne farkeder inşallah. bir de göğüs illa taş gibi mi olmalı içinde yetçek kadar süt olduğunu anlamak için. yumuşakta olabilir mi
burcu ben bayramda izmirdeyim. aralık 15 e kadar kalacağım. buluşsak yaaaa...
dün k.validemler geldi 2 aydır tasınamadılar gitti.zaten kkda sorun vardı okumsı ayrı sorun yazması ayrı sorun oldu dğn.
kocişim çok fena hasta oldu bana geçmesin diye sırtı ı dönüp yatsamda yağızın ssesiyle uyandığımda bi bakıyorumki kocişe sarılmış pişpişliyorum yani özetle bende hastalandım tek uğraşım yağıza gçmesini önlemek yuzune doğru solumuyorum emzirirken basımı baska yone ceviriyorum inşallah geçmez.
Bu arada elini emmesi mutlaka acıktığı anlamına gelmiyor. Buse çoğunlukla uykusu varken emiyor elini. Biz de elini emmesin diye emzik aldık. Uykusu gelince illa emzik istiyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?