2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ece kucaktan ayaga transfer oldu annem ve babam sayesinde.. uykusu gelince ayakta sallanmak istio iimi kotumu hala cozemedim

baby ben dun ayagi denedim daha rahat ya kucakta kollarim kopuyo cunku oturarak uyutamiyorum illa dolanicaz kucakta, cercekimine karsi olucaz...ayakta ilk defa uyudu dun ama devami gelirmi bilmem, gece yine kucak yaptik..

saat 5de bi uyandi bizim sipa 7.15 uyuttum anca, giyinip 7.30da evden ciktim..suan zombi gibiyim allahtan gece uyanmadi 11 de uyumustu en son..
ya bi insan sabahin 5inde agucuk gugucuk istermi, bu nasil bi enerjidir, gerci unutmusum onlar insan degil BEBEK..

buarad taze bende 5 gun dikkat etmistiim hafta ici, cumartesi misafir geldi aksama, pazarda dahil iyice zibittim..giden bi kilo kesin geri geldi(

buarada nazan yazinca aklima geldi, burda grip salgini olmadigi halde ve doktorlar asiyi onermedigi halde, tipin biri asi yaptirmis, astimi varmis, ve asi sonrasi olmus..

ece kucaktan ayaga transfer oldu annem ve babam sayesinde.. uykusu gelince ayakta sallanmak istio iimi kotumu hala cozemedim

yaa benim annem de illa ayağında salla diyo. Böylece ellerin boş kalır diyo da, Doruk arabasında kolayca uyyuor maşallah, ben de bu durumdan gayet hoşnutum. Hatta dün yarı uykulu idi yatağına bıraktım, kendiliğinden uyudu Kendi kendine uyumayı bile öğretebilirim gibi geliyor, ne diye vücuduma bağımlı hale getireyim ki çocuğu? Bir ara kucağında uyutmaya alıştırdı, allahtan çabuk vazgeçebiliyor Doruk

Gördüğün rüya için hayır olsun diyorum. Ben de bazen gebeliğimi düşünüyorum. Doruk sanki hiç içimden çıkmamış gibi. İnsan ne çabuk unutuyor zorlukları, o son zamanlar her yerimiz ağrıyıp duruyordu. Ama gene de güzeldi. Doktor kontrolleri için gün sayıp duruyorduk, boyu - kilosu, suyu... opuyorumnanaktan hareketleri.. ben hala sırt üstü yatamıyorum ki, ne kadar sevrdim eskiden. Sanki zarar verecekmişim gibi geliyor.

LALcim cevap verecektim tam ama baktım BURKO zaten benim yazacaklarımı aynen yazmış. sütünü sağmaktan korkma. ha diyelim ki sağdığın göğsün yeniden süt dolmadan bebek uyandı emmek istedi ve süt gelmedi (oldu ya) ne diye korkuyorsun ki sağdığın sütü dökmüyorsun ya, onu içirirsin. korkmadan sağ canım, sağdıkça çoğalıyor süt.

bizimkide emzigi uyuyacagi zaman aliyor...yoksa hayatta almaz, hatta uykusu yokken verince uyutucam sanip yaygarayi basiyor..
çok komik, çok güldüm.

üzülme canım, bu durum normal. hatta böle olmaması anormal. her bebekte mutlaka olması gereken reflekslerden biri de bu tarz ani ve tiz seslere tepki vermesi sıçraması. yani sıçramasaydı endişelenmen gerekirdi.

uyu oynalar daha mı ucuz? yoooo çok fark etmiyor , adet sayısına göre kıyasladın di mi fiyatını? ben baktığımda adet fiyatı hemen hemen aynıydı ; uyuoynanın bir pedi 0,24 iken normali 0,26 idi. çok feci bi fark yoktu yani.
benim de ayak baş parmağımda hafif bi şişlik ve kızarıklık var. şimdilik üstüne bastırmadıkça ağrımıyor acımıyor ama dar ayakkabı filan giymek zorunda kalsam acı çekeceğim kesin. pedikür mü yaptırmak lazım acaba? başka türlü geçer mi ki?

daha önce de yazmıştım anlatmıştım ARZ TALEP dengesini. bebek ne kadar süt talep ederse beyin o kadar üretiyor. ama bu talep ille de bebek emişi olmak zorunda değil. pompayla da sağlayabilirsin. 2 saatte bir sütünü sağ canım. tabi önce bebeğini emzir, kalanı sağ. diyelim ki bebeğin 4-5 saat uyudu. sen de boş durma o arada sağ sütünü dolapta hazırda sütün olsun.
geçmiş olsun canım. çok zor olmalı.

Allah im bu domuz gribi nerden geldi ya.hergün birilerini kaybediyoruz.hergecen gün daha fazla insana bulasiyor.insallah daha fazla kimseyi kaybetmeden kurtuluruz ülkecek.
yok yok minikçim benim bu gripten ölmeye niyetim yok. ölenler risk grubunda olanlar. kalp ya da solunum rahatsızlığı olanlar, ya da çocuklar için tehlikeliymiş.

domuz gribinde son durum;
sağlık bakanlığı çalışanları bugün aşılanmaya başlamışlar. insanları aşıya inandırmak için önce kendilerine vuruyorlar galiba.

benim görümcem vurulmuyacağım diyor ısrarla Çok üzgünüm çoook
dün akşam yukarı çıktık ama gelde bana sorun diken üstündeydim şimdi gözüm hep yahyada ateşi felan çıkarsa ödüm kopuyor bende başağrısı başladı psikilojikmidir nedir anlamadım bidaha çıkmıcam yukarı aşıda olmucakmış zatiii

Ay nazan o nasi laf Allah korusun tabiki bise olmiycak sana.ben onu taa gecengün haberlerde görünce yazmistim.senin grip oldugunu dün ögrendik.bilsem öle yazarmiyim hic.hem cok şükür atlatmissin sen.
şimdi en uucuz tekmele oyna hangi sitede arkadaslar benim kafam karıstı , herkes biyerlerden almıs

Canim tiny love tekmele oynayi cok arastirdim bitek ticaretmerkezi.com da bebek ürünlerinde kargo bedave havaleleyle 123e bulduk.diger yerlerde 140gibi

bende dun akşam mehmet öz un röportajını dinledim oda olunmaması tabiki daha iyi diyor?

ne yapacayuk?

kizlar dogumdan sonra ne zman regli oldunuz ben dogumdan snra hic hastalamadim sadece dogumdan sonra 15 20 gün kanama oldu oda regli deilmis dr gitsem mi? Acaba!!

valla cok spekülatif haaber yapmalarindan kaynaklandi kanallarin.ama simdi hepsi cark etti vurulmalidir diolar.bulandirdilar milletin kafasini.sımdı mantikli düsünülurse,24yas altini daha cok etkiledigi ıcin asi kampanyasi var.normal grip asisi nasilsa buda öle hazirlanmis ki vurulma zorunlulugu yok.bende kararsizim vurulmalimi vurulmamalimi die ama daha neyin ne oldugunu tam ögrenmeden bukadar spekülatif haber olmasaydi kimse panik halinde olmazdi belkide.ki gribe xakalananlarin buuyük cogunlugu istirahatle hafif ates dürücüyle atlatabiliyorjlarmis

LAHANA GAZ YAPARMI?????

pazardan lahana aldırdım hem dolma için hemde kapuska için?ama tereddütteyim gaz olarmiki????**

şimdi en uucuz tekmele oyna hangi sitede arkadaslar benim kafam karıstı , herkes biyerlerden almıs
Tiny Love Tekmele Ve Oyna Jimnastik Halısı ::: bebek arabası, park yatak, oto koltuğu, bebek, beşik, tüm bebek araç ve gereçleri amanın 135,50 olmuş ben 125,50 ye aldım geldi halı renkleri çok güzel umarım Kemal Çağanda beğenir akşam görücez.
Bide avent saklama kaplarından almıştım akıllı ben biberon başlığı almamışım zaten sağıp avente aktarıcam onunda ağzı yok diye başka biberonamı aktarıcam ne aptalım yahu ki burda biberon başlığı bulamazsam olacağı bu
LAHANA GAZ YAPARMI?????
pazardan lahana aldırdım hem dolma için hemde kapuska için?ama tereddütteyim gaz olarmiki????**

Benim bildiğim yapar bende öğlen yedim kayınvalidem sarma yapmış bakalım gece halimiz ne olcek :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…