2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben biraktidm şu gaz yaparmi bu yaparmıyı.bebislerinizin hala gaz sancisi oluyomuki?ben kuru fasulye cok severim yerim haftada bir.kapuska dolmasida gecen yedim.nebilim kizim gazi olunca oh bi koyveriyo o ses ondan nasi cikiyo ) ama eminimki kestane yediysem sabaha kizim fena osuriiyiii..ama sancisi olmuyo genelde emerken mememi cekistirip hafif kivranmaya basliyosa kaldiriyom hemen.rahat rahat hem miciyo hem osuruyo

Bugün 13:00 da dr daydık. Bu drun bi çok kişiden methini duydum ona götürdük.dr dan memnun kaldık. Baktı baktı korktum kötü bi şey söyleyecek diye bide ısrarla anne sütüylemi besliyosun sadece diye sorunca amanın dedim. Ama şükür iyiymiş kuzum sütüm yarıyomuş böyle giderse 6. aydan evvel ek gıdalara başlamamıza gerek kalmıycakmış ki inşallah öyle olur. 63 cm, 8 kilo 400 grmış.
Burun tıkanıklığı var onun için buhar yapıcaksınız günde 2 saat dedi buhar makinesi alan arkadaşlar bu konular konuşuldu biliyorum ama siz hangi makineyi almıştınız paylaşırsanız sevinirim.
Yalnııızz pipisinin ucu biraz darmış sünnet yaptırsanız iyi olur dedi ne zaman dedik şimdi dedi amanın dedim yine, sen şimdi böyle diyosun ama 1,5 yaşına geldiğinde nasıl zaptediceksin çocuğu, böyle muayene bile edemeyiz o zaman dedi. En iyi zaman şimdi dedi bilmiyorum artık akşam bi toplantı yaparız ev halkıynan. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı, sizin dr larınız ne söyledi sünnet hakkında arkadaşlar?

Son düzenleme:
selam
ben de gaz yapar şunu bunu yemeyeceğim olayını bıraktım ne isterse canım yiyorum
dışarı çıkarken tıbbi maske alıp takmayı düşünüyorum eşimin kardeşinden alacağım maskeleri
aşı yaptırmayı düşünmüyorum

ya kızlar bebişleri nasıl giydiriyosunuz??
havalar çok soğudu ev sıcak doğalgaz yaniyor ama tereddütteyim hep üşüyomudur diye askılı body üstüne uzun kollu penye pijama takımı kalın bişey değil yani vardı battaniye örtüktü üstüne hırka giydiridm altınada bi pijama altı daha giydirdim
hiç böyle kalın giydirmemiştim

hatıra maşallah canım bebişinee nazar değmesin ne güzel bakmışsını annesii
bizimde 10 kasımda randevu ama sanmam o kadar kilolu olsun

ben zaten bugüne kadar hiç şu gaz yapar yapmaz yemeklerimi seçmedim ama hala gaz sorunu varmı bebişlerinizde kızlar ya??ufak tefek olabilir tabiki ama sıkıntı yaratıcak derecede kaldımıki?

bu tv izleme işini ne yapıcaz??ya bende seyretmicem nasıl olursa olsun kafayı çevirip bakıyo pozisyonu değiştirsemde farkında olmadan dönmüş oluyor??

selam arkadaşlar,
şu an size karantinadan yazıyorum. maalesef domuz gribine yakalanmışım. bugün 3.günüm. 2 gündür ateşim 39 un altına inmiyordu. neyse ki birkaç saattir 37 küsüre düştü. ...
nazancım çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin
bu oyun halıları çok para..ben derim ki içlerinde ne olursa olun bir noktya kadar dikkatlerini çekiyor.o kadar para vermeye değmez.
bencede ama herkes alınca bendemi gariplik var die düşünüyodum. sende benimle aynı fikirdesin odasındaki beşiği oyun halısından farksız ama en fazla yarım saat dayanıyo
Nazan

2) Hamile değilsin değil mi? O zaman şu tickerını düzeltsene :)
evet nazan kaldır artı o tickerı ticker başa dönmüş gözüküyo
görümcenin nesi var esra gripmi?
LAHANA GAZ YAPARMI?????

pazardan lahana aldırdım hem dolma için hemde kapuska için?ama tereddütteyim gaz olarmiki????**
evet çok yapıyo ama çiğ tüketince daha fena yapıyo
pinky biraz daha geriden geliyoya onun tam olarak geçmemiştir aramızda nerdeyse 1 ay fark var
bende aynen sürekli bunu düşünüyorum bide evi havalandırmayada korkuyorum b sefer havasız kalcak diye korkuyorum. bizde oda derecesi var ordan bakıyorum kaç derece olduğuna ama kaç derece olması gerektiğini bilmiyorum cumartesi gitcez drye o zaman sorucam

kızlar bi şey sorum nehire kaban aldık 6-9 ay alıcaktım yanlışlıkla 9-12 ay almışım eşim değiştirmeyelim seneyede giyer dedi.anneme foto gönderdim oda değiştirmyin diyo zaten etiketide söktüm ama hala aklımda siz ne yaptınız kaç aylık için aldınız montları

nehirde emziği bıraktı herdakka emiyo bide uykudada emmek istiyo ememeyince uyanıyo. emziği yenidoğan içindi başka bi şey alsam emermiki?

huggies i bende beğenmedim prima aldım yine canbebe de bir sefer aldım huggies den daha iyiydi

domuz gribinde son durum;
sağlık bakanlığı çalışanları bugün aşılanmaya başlamışlar. insanları aşıya inandırmak için önce kendilerine vuruyorlar galiba.

hastaneye gitmem lazım benim nasıl koruyacağız bakalım o kadar mikroptan kendimizi

6-9 aldık canım

topik çok kalabalık niye kimse konuşmuyo..
geçmişimi okuyosunuz dicem ama geçmişte yokki..

uzun kollu body üstüne uzun kollu penye ve yelek altına bir kat patikli bir kat normal alt ve ayağına içiten çorap dışardan patik..
Bebeğine maşallah ...Güzel bakmışsın sütünede maşallah
bu sünnet mevzusu benimde aklımı kurcalamıyor değl ama bizde şimdilik sorun yok ...
baby ben dun ayagi denedim daha rahat ya kucakta kollarim kopuyo cunku oturarak uyutamiyorum illa dolanicaz kucakta, cercekimine karsi olucaz...ayakta ilk defa uyudu dun ama devami gelirmi bilmem, gece yine kucak yaptik..
Epeydir ayakta sallayarak uyutuyorum bazende yatağında kendi kendine uyumayı başarıyor ...Gece kucağımda besleyip öylecede yerine koyuyorum ayakta salama sadece gündüz oluyor artık rahat bana göre hemde dinlenme fırsatım oluyor....
ben oglumu ozlediimmm(((

A y yarama bastın 1 haftadır düzenli ve az yiyordunm 2 kilo gitti ama 2 gündür kızımın okulu için pasta börek yapıp derin dondurucuya atıyordum arada tadına bakayım diye 2 tane gitti üstünede akşam abimler geldi onlarda börek kek getirmiş oturup bi güzelde öyle götürdüm ve şişdim ya sporsuz hemen geri geliyor tabiiiiiii..
Yeri burası değilde bende yazdım vallahi ..
ece kucaktan ayaga transfer oldu annem ve babam sayesinde.. uykusu gelince ayakta sallanmak istio iimi kotumu hala cozemedim
İyi bence elin boş kalıyor hemde oturup dinlenme fırsatın oluyor :lepi:
Hotfile.com: One click file hosting
Çağan'ın nazlı hali dudaklırını büküyor naz yapıyor
yanındakide abimin oğlu üstünü ıslattı benim bluzumu giydi : ))

çok tatlı nasılda büzüyor dudaklarını ya Özkan'da (isim yanlış anlamamışım dimiçok tatlı maşalah ..kirpiklerinizede maşallah..
senin sesinde çok dingin ne hoş öyle opuyorumnanaktan

HATIRA, maşallah canım kuzuna. ama emin misin 8.400gr olduğuna?yanlış yazmış olabilir misin?hayır eğer doğruysa senin sütün dopingli sayılır valla. ben de anne sütüyle besliyorum daha 6 kilo bile olmadı. sütün epey yağlı galiba. tekrar maşallah....
FASULYEKO, hastaneye giderken mutlaka maske tak. bi de senin çitlembiğin avartardaki fotosu bizim cerene nasıl da benziyor...
SEERNı, canım ben o ticker ı yapana kadar kurdeşen dökmüştüm. nasıl yapıldığını unuttum gitti. bu tarz konularda ne adar yetenekli olduğumu da EVRıŞ ve BURKO ya sorabilirsin. biri hatırlatırsa belki yeni bir ticker yapabilirim.

sedacm görümcem hemşire sağlıkçı yani o yüzden korkuyorum

bende 9-12 ay mont almıştım ama kolları dar geldi bedeni büyük zorla giydirdim altı kalın olunca yani mont büyük belli ama kollar çok dar alalı 2 ay oldu napcam bilmem sende değiştirme sakın öyle yazdına bakma bu kış giydirirsn seneye kış olmaz zaten

ben cerene kısa kollu bacaksız penye bodi üstüne kollu bacaklı penye tulum giydiriyorum. bi de örgü bi yelek ya da hırka giydi mi tamam oluyor. eğer çok soğuk bi günse bacaklı tulumun altına kilotlu çorap da giydiriyorum.

biz abalamızdan kalma vardı onu kullanacağız resminide eklerim şimdi..9 -12 bizimkide ablamız uzundu baya ..
evet bende Ece yi lahana gibi giydirmeye başladım kombi de yanıyor ama elleri buz gibi oluyor
kombi yanıyor ama onlar yatıyorlar ya genelde üşüyorlar..bizimkininde hemen yanak burun ucu bakıyorum üşümüş battaniye örtüyorum birde üstüne ..

bende almayı düşünmedim yatağında oynuyor birde dönence alacağım extradan yeter gibi geldi ..
ben 3 sate bir havalandırıyorumYusuf'u başka odaya alıp hemen bulunduğumuz odayı 10-15 dk havalandırıyorum....
Oda sıcaklığı 21 derece gündüz 18 derece gece diye hatırlıyorum ama doktor ne diyecek bakalım...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…