bizde durum ayni anlio gibi dikkatli bakio kapatinca yaygarayi basio hatta ne anlarsa sipa:sbu tv izleme işini ne yapıcaz??ya bende seyretmicem nasıl olursa olsun kafayı çevirip bakıyo pozisyonu değiştirsemde farkında olmadan dönmüş oluyor??
biz burda kar var baya serin yani ama dolgaz hep yanio evin ici ii ama ben icine uzun yada yarm kollu body üzerine artik kücük gelen pijama üstü onun üzerine normal giysi gidriyorum uykudan kalkincada yelek giydiriyorum snra onu cikariyorum altinada ya corap ya ayakli pijama giydriyorum ayandada pantfi mutlaka oluyr..ya kızlar bebişleri nasıl giydiriyosunuz??
havalar çok soğudu ev sıcak doğalgaz yaniyor ama tereddütteyim hep üşüyomudur diye askılı body üstüne uzun kollu penye pijama takımı kalın bişey değil yani vardı battaniye örtüktü üstüne hırka giydiridm altınada bi pijama altı daha giydirdim
hiç böyle kalın giydirmemiştim
benimde tam tersi oldu kollar uzun geldi ama diğer yerler iyi bebikler hızla büyüyo zaten bir kaç ay sonra tam gelir inşallahsedacm görümcem hemşire sağlıkçı yani o yüzden korkuyorum
bende 9-12 ay mont almıştım ama kolları dar geldi bedeni büyük zorla giydirdim altı kalın olunca yani mont büyük belli ama kollar çok dar alalı 2 ay oldu napcam bilmem sende değiştirme sakın öyle yazdına bakma bu kış giydirirsn seneye kış olmaz zaten
ben cerene kısa kollu bacaksız penye bodi üstüne kollu bacaklı penye tulum giydiriyorum. bi de örgü bi yelek ya da hırka giydi mi tamam oluyor. eğer çok soğuk bi günse bacaklı tulumun altına kilotlu çorap da giydiriyorum.
sizinkide çok güzel ay terlemesin sakın...sakalyn çok tatlı montu
bizimkide bu
çok kocaman duruyo mont yaa
dimi??
Ama benim oğlum 3,5 yaşında teyzesi:)Yahyam daha küçük bizim sıpaya göre.hatıra maşallah canım bebişinee nazar değmesin ne güzel bakmışsını annesii
bizimde 10 kasımda randevu ama sanmam o kadar kilolu olsun
Ben tartan hemşirenin yalancısıyım canım :) Cerende Yahya gibi benim kuzuma göre küçük ama annesi. Dr da dedim ya ısrarla sadece anne sütümü deyince kıllandım noluyo diye tokturda şaşırdı herhal. Az önce sağdım 100 ml zor çıktı azalırsa bittim benHATIRA, maşallah canım kuzuna. ama emin misin 8.400gr olduğuna?yanlış yazmış olabilir misin?hayır eğer doğruysa senin sütün dopingli sayılır valla. ben de anne sütüyle besliyorum daha 6 kilo bile olmadı. sütün epey yağlı galiba. tekrar maşallah....
sizinkide çok güzel ay terlemesin sakın...
bend eşimdi giydirdim kocaman oldu gülmekten kırıldım :roflol:çocukta şaşkın şaşkın bana bakıyor ya yavrum benimkafamçokkarıştı
ayagina corap ustune ayakli pantolon ince, ustune yarim kollu yada askili citcitli body..bunlarin ustunede ya esofmani yada tulumunu..cok sicaga alsitirmak istemiyorum, bazen alttaki ince pantolonu kaldiriyorum..eger ustu ince ise penye bi yelek de giydiriyorum ama yaratken cikariyorum..asil problem diari cikarken cunku iceri disari farki cok oluyor icerde kalinsa disari cikinca bi kat daha giydirmek gerekiyor..ya kızlar bebişleri nasıl giydiriyosunuz??
havalar çok soğudu ev sıcak doğalgaz yaniyor ama tereddütteyim hep üşüyomudur diye askılı body üstüne uzun kollu penye pijama takımı kalın bişey değil yani vardı battaniye örtüktü üstüne hırka giydiridm altınada bi pijama altı daha giydirdim
bizimkide isik olan herseye bakiyor..hele tv en ilgi cekicisi bunlardan resmen dizi izliyor..hatta gecen kayinvalidem dursun diye tvnin karsinia yatirmis, giki cikmamis, kizdim tabi..bu tv izleme işini ne yapıcaz??ya bende seyretmicem nasıl olursa olsun kafayı çevirip bakıyo pozisyonu değiştirsemde farkında olmadan dönmüş oluyor??
Ama benim oğlum 3,5 yaşında teyzesi:)Yahyam daha küçük bizim sıpaya göre.
.
Oh oh massallah,kocaman olmus oglusun.sünnet konusundada doktorunu dinle derim.cünkü hem psikolajisi acisindan hem saglik acisin bebekken yapılmasi daha iyiymis.Bugün 13:00 da dr daydık. Bu drun bi çok kişiden methini duydum ona götürdük.dr dan memnun kaldık. Baktı baktı korktum kötü bi şey söyleyecek diye bide ısrarla anne sütüylemi besliyosun sadece diye sorunca amanın dedim. Ama şükür iyiymiş kuzum sütüm yarıyomuş böyle giderse 6. aydan evvel ek gıdalara başlamamıza gerek kalmıycakmış ki inşallah öyle olur. 63 cm, 8 kilo 400 grmış.
Burun tıkanıklığı var onun için buhar yapıcaksınız günde 2 saat dedi buhar makinesi alan arkadaşlar bu konular konuşuldu biliyorum ama siz hangi makineyi almıştınız paylaşırsanız sevinirim.
Yalnııızz pipisinin ucu biraz darmış sünnet yaptırsanız iyi olur dedi ne zaman dedik şimdi dedi amanın dedim yine, sen şimdi böyle diyosun ama 1,5 yaşına geldiğinde nasıl zaptediceksin çocuğu, böyle muayene bile edemeyiz o zaman dedi. En iyi zaman şimdi dedi bilmiyorum artık akşam bi toplantı yaparız ev halkıynan. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı, sizin dr larınız ne söyledi sünnet hakkında arkadaşlar?
Valla bende hep sasiriyodum.ama doktor gündüz 22derece gece 18derece olsun dedi.birde üsüdügünü eniyi vucudunun kapali yerlerinden ve burnundan anlayabilirsin dedi.yani kiyafetinin altina bak teni soguksa üsümüs demektir dedi.bende uzun kollu cıtcıtli ayakli patık üstüne ya uzun kollu tulum yada iste pijama vs giydiriyom.tabi ayakli tulum falan yoksa corap ve patıkya kızlar bebişleri nasıl giydiriyosunuz??
Hic sorma ayni sevvalde bu sekil.gerekmedikce kapali tutuyom tv yi.ama aksam mecbur aciyom,ozamanda ters ceviriyom sevvali.ama olurda farkederse nasi yapiyosa o kafa dönüyo yine tv ye.bu tv izleme işini ne yapıcaz??ya bende seyretmicem nasıl olursa olsun kafayı çevirip bakıyo pozisyonu değiştirsemde farkında olmadan dönmüş oluyor??
Canim valla üstünde yazdigı rakamlar hıc uymuyo.resimde gördüm cok güzel gülegüle kullan,boyu uzun daha iyi üsümez iste.kişa dahada doldurur.1ayda bile nasi büyüyolar.kızlar bi şey sorum nehire kaban aldık 6-9 ay alıcaktım yanlışlıkla 9-12 ay almışım eşim değiştirmeyelim seneyede giyer dedi.anneme foto gönderdim oda değiştirmyin diyo zaten etiketide söktüm ama hala aklımda siz ne yaptınız kaç aylık için aldınız montları
Ay dogru canim ben orayi atlamisim.ama cok yok aramizda 2 hafta var.galiba oglusun cok etkileniyo yediklerinden.ben zaten hep yedim cokda sancili olmadi.yapi meselesi demekki..ozaman hep secerek ye bari.2yudum kola bukadar etkiliyosa.kapuska yaparmi gaz bilemicem ama.bende uzun kollu çıtçıtlı badi ve ayaklı alt çorap patik ve penye pijama takımı giydiriyorum uykudan uyanınca yelek takviyesi...
valla yemekler konusunda şöyle açıklık getireyim çok şükür emdikden sonra gazını çok rahatçıkartıyor ama eger gaz yapıcı bişeyler yersem çok zorlanıyor yavrum.mesela sadece 2 yudumiçtiğim kola sonucu oglum kıvrımkıvrımm oldu o yuzdendikkat etmek gerek.malum biz sizden 1 ay küçüğüz. daha yeni 2 aylık oldukk
benimde tam tersi oldu kollar uzun geldi ama diğer yerler iyi bebikler hızla büyüyo zaten bir kaç ay sonra tam gelir inşallah
bende yazıyım kısa kollu bady üstüne uzun kollu bady üstüne eşofman üstü altına kilotlu çorap kısa çorap eşofman altı kombi 2 de bursa soğuk uludağa kar yağmış.
seerni ve derya montlar çok güzel ..ayy biz dahah mont almadık ogluma?
HATIRA maşallah ogluna.. bu kilo konusunda karşılaştırma apmamak lazım çünkü dogum kilolarıaynı değil. mesela CEREN 2900 dogdu ama YAHYA3960
hepiniziii çok özledim.... özlemle başlamak istedim yazıma.....artık işyerinde çok sık giremiyorum siteye hatta hiç giremiyorum desem yeridir işlerim çok yoğun arada fırsat bulut giriyorum tam sayfa açılıyor hopp bir iş çıkıyor ben yeniden çıkmak zorunda kalıyorum.....
hasta olanlar olmuş hepinize çok ama çok geçmiş olsun diyorum iyi bakın kendinize...
kuzucuklar iyidir inşallah.....
inşallah bu açığı kapatırım yetişirim hepinizin son haberlerinize.....
biz çok iyiyiz..... selin hanım iyi.... ben koşturmaktan soldum helak oldum gören kilo verdin diyor... sabah 6,5 da kalkıyorum zaten selin kalkmış oluyor hemen apar topar giyinip 7 gibi evden çıkıyorum 7,5 arabasına biniyorum ordan bileciğe gel akşamda yine öyle bazen 5'e 10 kala çıkıyorum koştur koştur otogara gidiyorum yarım saat kaybetmeyeyim 5 arabasına yetişeyim diye arabalar yarım saatte bir kalkıyor.... bazen erken çıkamıyorum 5,5 arabasına kalıyorum eve varmamda 6,5 oluyor selinle ilgilen yemek ye vs derken zaten selinden önce ben sızıyorum bazen.... ama herşeye değer kızım sağlıklı olsun ne yapalım.... bu arada eşimde işe girdi arkadaşlar sabrımın küfatanı aldım bu kadar koşturmacaya değer o işe alındı ya benimle aynı işe girdi artık o ilçede ben ildeyim 4 aylığına sonra değişebilirde değişmeyebilirdi ne yapalım iş olsunda hergün gider geliriz..... bizden haberler böyle.... görüşürüz arkadaşlar.....öpüyorum hepinizi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?