Oy oy çok tatlı nasıl büküyo dudakları öyle kıyamam bi rahat bırakmadığınız ağlatmadığınız Çağanı. Kirpiklerininde maşallahı var
NESRİİİİİİİN ayy ne tatlı ya ÇAGAN maşallah dudak buzmesi aynen bizdede var hemde aynısının tıpkısı:)
kiprikler hatika..felaket yakuşuklu olacak bu oglan hee..benmm oglumunda kiprkleri uzun ama sarı oldugu için pekde gözükmüyo
çok tatlı nasılda büzüyor dudaklarını ya Özkan'da (isim yanlış anlamamışım dimiçok tatlı maşalah ..kirpiklerinizede maşallah..
senin sesinde çok dingin ne hoş öyle opuyorumnanaktan
Bugün 13:00 da dr daydık. Bu drun bi çok kişiden methini duydum ona götürdük.dr dan memnun kaldık. Baktı baktı korktum kötü bi şey söyleyecek diye bide ısrarla anne sütüylemi besliyosun sadece diye sorunca amanın dedim. Ama şükür iyiymiş kuzum sütüm yarıyomuş böyle giderse 6. aydan evvel ek gıdalara başlamamıza gerek kalmıycakmış ki inşallah öyle olur. 63 cm, 8 kilo 400 grmış.
Burun tıkanıklığı var onun için buhar yapıcaksınız günde 2 saat dedi buhar makinesi alan arkadaşlar bu konular konuşuldu biliyorum ama siz hangi makineyi almıştınız paylaşırsanız sevinirim.
çok kocaman duruyo mont yaa
dimi??
Allah sanada kolaylık versin eşinin işe başlamasınada çok sevindim e nerdeyse hepimiz bunun olacağından emindik sanki:)bu arada eşimde işe girdi arkadaşlar sabrımın küfatanı aldım bu kadar koşturmacaya değer o işe alındı ya benimle aynı işe girdi artık o ilçede ben ildeyim 4 aylığına sonra değişebilirde değişmeyebilirdi ne yapalım iş olsunda hergün gider geliriz..... bizden haberler böyle.... görüşürüz arkadaşlar.....öpüyorum hepinizi.....
İnşallah canımŞenizallah o gunleride gosterir insallah hatirakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama daha 3 yildan fazla varkaydirigubbakcemile3
HATIRA maşallah ogluna.. bu kilo konusunda karşılaştırma apmamak lazım çünkü dogum kilolarıaynı değil. mesela CEREN 2900 dogdu ama YAHYA3960
kilo konusuna gelince, tabi ki doğum kiloları farklı ama valla ne diyeyim ben gene de şaşırdım yani arada bu kadar çok fark olmasına. aman bboşver sağlıklı olsunlar da biraz zayıf biraz toplu sorun olmaz. yeter ki gelişimleri iyi olsun.
çağan artık kendini geriye atıyor kucağımdayken daha erken değilmi ? sizlerde durum nasıl
en azından tek elle iş yapıyordum artık onuda yapamıyorum
anakucağını koltuga koyuyorum tekmeleriyle koltuga kayıyor yanında olmasam yeredüşecek Allah korusunçok dikkat etmek lazım
LAHANA GAZ YAPARMI?????
pazardan lahana aldırdım hem dolma için hemde kapuska için?ama tereddütteyim gaz olarmiki????**
Bugün 13:00 da dr daydık. Bu drun bi çok kişiden methini duydum ona götürdük.dr dan memnun kaldık. Baktı baktı korktum kötü bi şey söyleyecek diye bide ısrarla anne sütüylemi besliyosun sadece diye sorunca amanın dedim. Ama şükür iyiymiş kuzum sütüm yarıyomuş böyle giderse 6. aydan evvel ek gıdalara başlamamıza gerek kalmıycakmış ki inşallah öyle olur. 63 cm, 8 kilo 400 grmış.
Burun tıkanıklığı var onun için buhar yapıcaksınız günde 2 saat dedi buhar makinesi alan arkadaşlar bu konular konuşuldu biliyorum ama siz hangi makineyi almıştınız paylaşırsanız sevinirim.
Yalnııızz pipisinin ucu biraz darmış sünnet yaptırsanız iyi olur dedi ne zaman dedik şimdi dedi amanın dedim yine, sen şimdi böyle diyosun ama 1,5 yaşına geldiğinde nasıl zaptediceksin çocuğu, böyle muayene bile edemeyiz o zaman dedi. En iyi zaman şimdi dedi bilmiyorum artık akşam bi toplantı yaparız ev halkıynan. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı, sizin dr larınız ne söyledi sünnet hakkında arkadaşlar?
ya kızlar bebişleri nasıl giydiriyosunuz??
havalar çok soğudu ev sıcak doğalgaz yaniyor ama tereddütteyim hep üşüyomudur diye askılı body üstüne uzun kollu penye pijama takımı kalın bişey değil yani vardı battaniye örtüktü üstüne hırka giydiridm altınada bi pijama altı daha giydirdim
hiç böyle kalın giydirmemiştim
niye yanlış anlaşılsın canım ya tekrar maşallah kuzuna sanda öyle nazarımız değmesin sevincini paylaşmak isetmenn ne yanlışı olurki..Bebeğinin büyüdüğünü gördükçe insan hem heyecanlanıyor hemde mutlu oluyor bunuda paylaşmak en doğal hakkımız ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5Allah sanada kolaylık versin eşinin işe başlamasınada çok sevindim e nerdeyse hepimiz bunun olacağından emindik sanki:)
İnşallah canımŞeniz
Arkadaşlar ben bunu yazarken tereddüt bile ettim geçenlerde didenin bi yazısı vardı diğer konuda ama maksadım karşılaştırma yapılması değildi paylaşmak için yazdım benden önce yazan arkadaşlar olduğu içinde bi sakınca görmedim benim oğlumda doğum kilosuna göre topikte en zayıflar sıralamasında ya 1. yada 2. sıradaydı galiba o yüzden o tombikleşince ben mutlu oluyorum ve bu mutluluğu paylaşıyım dedim nolur yanlış anlaşılmayım:Saruboceq:
Maşallah ona benim sıpa geriye atmıyo daha ama yatırdığımda canı sıkılınca öne doğru atıyo kendini utanmasa kalkacak yattığı yerden
çağan artık kendini geriye atıyor kucağımdayken daha erken değilmi ? sizlerde durum nasıl
anakucağını koltuga koyuyorum tekmeleriyle koltuga kayıyor yanında olmasam yeredüşecek Allah korusunçok dikkat etmek lazım
dönenceye uzanıp tutması için bence daha erken.Neva da bakınıp konuşuyor dönencedeki hayvanlara hatta kavga ediyor sanırsam.önüne tuttuğum çıngırağa çok acemice hamleler yapıyor ancak tutamıyor.çıngırağa ise dah yeni yeni tepki gösteriyor.her babek birbirinden her açıdan farklı Ayşinciğim tıpkı bizim gibi.Bazı arkadaşların bebekleri çıngırağa 1 aydır tepki gösteriyor mesela dediğim gibi neve daha yeni yeni ilgileniyor çıngırakla.oysa 2 aylıkken kitapların yazıları ve resimlerine bayılıyor.sese daha çok tepki gösteren bebekler işitsel öğrenecekler belki okul hayatlarında resime ilgi gösterenler de görsel.Nazan çok geçmiş olsun,bence de emzirme, tedbirli olmakta yarar var. İnşallah bir an önce iyileşirsin, Ceren'i de alırsın kucağına.
Esrako, Berkeye de çok geçmiş olsun,Berkenin yerinde olmayı hiç istemezdim, hem hastayım hem annem yanıma gelemiyor falan.. İnşallah hemencik iyileşir kuzucuk..
Ya arkadaşlar, sizin bebekleriniz bu oyun halılarının oyuncaklarına falan tepki veriyormu ? Ya da başka oyuncaklara?
Deva'nın yatağında müzikli ışıklı dönence var,ucunda peluş oyuncaklar var, şimdilik sadece bakıyor, inceliyor ama tutmuyor, elini uzatmıyor. Mesela ses çıkaran bir oyuncak almıştım, hiç tepki vermiyor ona, ilgisini çekmiyor. Elinde de tutmuyor. Daha erken mi acaba, şimdiden çok şey mi bekliyorum kızımdan fisfisfis
ben de diyorum1 kasımın bir önemi vardı ama ne? YÖK'ün kuruluş yıldönümü ve süleyman demirel'in doğum günü olduğunu hatırladım (ikisini de çok severmiş gibi) ama sat 1 kasım olduğunu hatırlayamadım yuhhh banadun yazmayı unuttum sat 1 kasımcılar gecmiş yıldonumumuz kutlu olsun
kimyasal silah desem..ama ben yiyince sadece bana gaz yapıyor elhamdülillah.LAHANA GAZ YAPARMI?????
pazardan lahana aldırdım hem dolma için hemde kapuska için?ama tereddütteyim gaz olarmiki????**
niye yanlış anlaşılsın canım ya tekrar maşallah kuzuna sanda öyle nazarımız değmesin sevincini paylaşmak isetmenn ne yanlışı olurki..Bebeğinin büyüdüğünü gördükçe insan hem heyecanlanıyor hemde mutlu oluyor bunuda paylaşmak en doğal hakkımız ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
benim bu başlıkta topik açmam sorun oldu bende onu anlamadım :1shok::uhm:
dönenceye uzanıp tutması için bence daha erken.Neva da bakınıp konuşuyor dönencedeki hayvanlara hatta kavga ediyor sanırsam.önüne tuttuğum çıngırağa çok acemice hamleler yapıyor ancak tutamıyor.çıngırağa ise dah yeni yeni tepki gösteriyor.her babek birbirinden her açıdan farklı Ayşinciğim tıpkı bizim gibi.Bazı arkadaşların bebekleri çıngırağa 1 aydır tepki gösteriyor mesela dediğim gibi neve daha yeni yeni ilgileniyor çıngırakla.oysa 2 aylıkken kitapların yazıları ve resimlerine bayılıyor.sese daha çok tepki gösteren bebekler işitsel öğrenecekler belki okul hayatlarında resime ilgi gösterenler de görsel.
ben de diyorum1 kasımın bir önemi vardı ama ne? YÖK'ün kuruluş yıldönümü ve süleyman demirel'in doğum günü olduğunu hatırladım (ikisini de çok severmiş gibi) ama sat 1 kasım olduğunu hatırlayamadım yuhhh bana
kimyasal silah desem..ama ben yiyince sadece bana gaz yapıyor elhamdülillah.
fikir beyan etmek sorun oldu diye düşünmeye başladım iyice:) bak yazma dedin ben yazmadım.UZATMADIM yani.yerimseniben
biz çok iyiyiz..... selin hanım iyi.... ben koşturmaktan soldum helak oldum gören kilo verdin diyor... sabah 6,5 da kalkıyorum zaten selin kalkmış oluyor hemen apar topar giyinip 7 gibi evden çıkıyorum 7,5 arabasına biniyorum ordan bileciğe gel akşamda yine öyle bazen 5'e 10 kala çıkıyorum koştur koştur otogara gidiyorum yarım saat kaybetmeyeyim 5 arabasına yetişeyim diye arabalar yarım saatte bir kalkıyor.... bazen erken çıkamıyorum 5,5 arabasına kalıyorum eve varmamda 6,5 oluyor selinle ilgilen yemek ye vs derken zaten selinden önce ben sızıyorum bazen.... ama herşeye değer kızım sağlıklı olsun ne yapalım.... bu arada eşimde işe girdi arkadaşlar sabrımın küfatanı aldım bu kadar koşturmacaya değer o işe alındı ya benimle aynı işe girdi artık o ilçede ben ildeyim 4 aylığına sonra değişebilirde değişmeyebilirdi ne yapalım iş olsunda hergün gider geliriz..... bizden haberler böyle.... görüşürüz arkadaşlar.....öpüyorum hepinizi.....
Şevvalde öyle,koltugunda acayip tekmeler atiyor kayiyor.kemerini baglamadan oturtmamak lazim..birde ellerimi tutup kendini kaldiriyo massallah.sürekli yeni seyler ögreniyolar cok güzelçağan artık kendini geriye atıyor kucağımdayken daha erken değilmi ? sizlerde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?