2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nazancim cerende okadar zayif degilki,resimlerde gayet ıyi gözüküyodu.sevval 3900dogdu 2ayda toplam 2200gr almis.ceren 2900dogdu oda o oranda aliyodur.enson kac kiloydu,ozaten sana benzicek citi piti

ben bi tane almistim 6 aylik mont tee hamileyken sezon sonu indirimden, gecen giydirdim ancak geldi, 1 ay sonra giyemiycek gibi..

Bizimde 18 'nde AŞIMIZ VAR .
Kilo konusuna gelince doğum kilosunu bazalıyorlar birde ne ile beslendiğini anne sütüyleyse ve kilo çoksa önemsemiyorlar mamaylaysa ve kilo çoksa sorun olabiliyor...Ama önce sağlıklı olması ve gelişimindeki normal ilerleyiş önemli..

Oy oy çok tatlı nasıl büküyo dudakları öyle kıyamam bi rahat bırakmadığınız ağlatmadığınız Çağanı. Kirpiklerininde maşallahı var

çok tatlı nasılda büzüyor dudaklarını ya Özkan'da (isim yanlış anlamamışım dimiçok tatlı maşalah ..kirpiklerinizede maşallah..
senin sesinde çok dingin ne hoş öyle opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz ayrı ayrı : ) ahu gözlü oğluma maşallah
evet derya yiğenim adı Özkan onu gözleride mas mavi kıvanç tatlutuğa benzetiyorum onu :)
iitifat ediyorsunu efenim opuyorumnanaktan

maşallah oğlumun adaşına çok iyi kilosu
ben chicconun buharmakinasını aldım iyonizer olanı memnunum her gece çalıştırıyorumbi problem yok çok şükür

çok kocaman duruyo mont yaa
dimi??

ne şirin olmuş yok yok büyük değil zaten hemen büyüyor sıpalar

çağan artık kendini geriye atıyor kucağımdayken daha erken değilmi ? sizlerde durum nasıl
en azından tek elle iş yapıyordum artık onuda yapamıyorum
anakucağını koltuga koyuyorum tekmeleriyle koltuga kayıyor yanında olmasam yeredüşecek Allah korusunçok dikkat etmek lazım

bazen bende negiydireceğimi şaşırıyorum
uyanınca mutlaka yelek giydiriyorum
uzun kollu body tulumun altına kilotlu çorap 1 kısa çorap giydiriyorum
ensesini burnunu kontrol ediyorum sürekli
ellein üşümesi önemli değilmiş

Son düzenleme:
Allah sanada kolaylık versin eşinin işe başlamasınada çok sevindim e nerdeyse hepimiz bunun olacağından emindik sanki:)

allah o gunleride gosterir insallah hatirakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama daha 3 yildan fazla varkaydirigubbakcemile3
İnşallah canımŞeniz
HATIRA maşallah ogluna.. bu kilo konusunda karşılaştırma apmamak lazım çünkü dogum kilolarıaynı değil. mesela CEREN 2900 dogdu ama YAHYA3960

Arkadaşlar ben bunu yazarken tereddüt bile ettim geçenlerde didenin bi yazısı vardı diğer konuda ama maksadım karşılaştırma yapılması değildi paylaşmak için yazdım benden önce yazan arkadaşlar olduğu içinde bi sakınca görmedim benim oğlumda doğum kilosuna göre topikte en zayıflar sıralamasında ya 1. yada 2. sıradaydı galiba o yüzden o tombikleşince ben mutlu oluyorum ve bu mutluluğu paylaşıyım dedim nolur yanlış anlaşılmayım:Saruboceq:

Maşallah ona benim sıpa geriye atmıyo daha ama yatırdığımda canı sıkılınca öne doğru atıyo kendini utanmasa kalkacak yattığı yerden

LAHANA GAZ YAPARMI?????

pazardan lahana aldırdım hem dolma için hemde kapuska için?ama tereddütteyim gaz olarmiki????**

tam bir gaz bombası.. yesil mercimek yedim gecen gun kıvrım kıvrım oldu bebegim cok agladı

masallah bebisine canım cok ii bakmıssın biz daha 6kg lardayız

içine cıtcıtlı badi kısa kollu.uzerine zıbın yada uzun kollu iclik yada atlet uzerine piajama ustu. altına gunduz kilotlu corap ustune pijama altı. gece corabı cıkarıp yine ayaklı pijama 2 kat. ayaga patik uste yelek

niye yanlış anlaşılsın canım ya tekrar maşallah kuzuna sanda öyle nazarımız değmesin sevincini paylaşmak isetmenn ne yanlışı olurki..Bebeğinin büyüdüğünü gördükçe insan hem heyecanlanıyor hemde mutlu oluyor bunuda paylaşmak en doğal hakkımız ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
benim bu başlıkta topik açmam sorun oldu bende onu anlamadım :1shok::uhm:

koltuktan kayıyoruz onun için öçnüne mutlaka bişey koyuyorum yada maxicosi ye bağlıyorum ..birde dirseklerini dayayıp kalkamaya çaılışıyor bayada kalkıyor nerdeyse oturacak pozisyona getiriyor kendini maşalah kuzulara ALLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNU KORUSUN:Saruboceq:

dönenceye uzanıp tutması için bence daha erken.Neva da bakınıp konuşuyor dönencedeki hayvanlara hatta kavga ediyor sanırsam.önüne tuttuğum çıngırağa çok acemice hamleler yapıyor ancak tutamıyor.çıngırağa ise dah yeni yeni tepki gösteriyor.her babek birbirinden her açıdan farklı Ayşinciğim tıpkı bizim gibi.Bazı arkadaşların bebekleri çıngırağa 1 aydır tepki gösteriyor mesela dediğim gibi neve daha yeni yeni ilgileniyor çıngırakla.oysa 2 aylıkken kitapların yazıları ve resimlerine bayılıyor.sese daha çok tepki gösteren bebekler işitsel öğrenecekler belki okul hayatlarında resime ilgi gösterenler de görsel.
dun yazmayı unuttum sat 1 kasımcılar gecmiş yıldonumumuz kutlu olsun
ben de diyorum1 kasımın bir önemi vardı ama ne? YÖK'ün kuruluş yıldönümü ve süleyman demirel'in doğum günü olduğunu hatırladım (ikisini de çok severmiş gibi) ama sat 1 kasım olduğunu hatırlayamadım yuhhh bana
LAHANA GAZ YAPARMI?????

pazardan lahana aldırdım hem dolma için hemde kapuska için?ama tereddütteyim gaz olarmiki????**
kimyasal silah desem..ama ben yiyince sadece bana gaz yapıyor elhamdülillah.

fikir beyan etmek sorun oldu diye düşünmeye başladım iyice:) bak yazma dedin ben yazmadım.UZATMADIM yani.yerimseniben

şimdi çağan'ı izledim.niye büzdürdünüz dudaklarını bakiyim nesrin? benim en dayanamadığım mimik bu dudak büzme.ÇAğan da büyümüş gibi geldi bana.Kuzenin kreasyon da çok hoşmuş:)

yok canım ya sen fikir beyan etmeni sorun oldu düşün ben böyle bir başlık açtım diye düşün başka işimizmi yok bizim ya boşverrrrrrrrrrrrrrrrr BENDE UZATMIYORUM kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

dünüüüürrrrr, çok sevindim kıııızzzzz :))) hayırlsı olsun. yüzünüz hep gülsün...

nazan el emeğinin yeri başkadır elbette.. bütce işini acıtasyon yapmışım sanırım..ama bende elimdekiler varken değerlendirme konusuna değişmiştim zaten....bütçe konusundan ziyade.:1closedeyes:....

Son düzenleme:
Şevvalde öyle,koltugunda acayip tekmeler atiyor kayiyor.kemerini baglamadan oturtmamak lazim..birde ellerimi tutup kendini kaldiriyo massallah.sürekli yeni seyler ögreniyolar cok güzel

Nesrin, ben o Çağan'ın büzülen dudaklarını severim yaa , yazık ona içim bir tuhaf oldu.Maşallah maşallah kirpikleri de çok güzel, Allah bağışlasın sana..
Benim yavru kuşumda, ben işten eve dönünce dudakları büzüyor,kendimi suçlu hissettiriyor bana eşek sıpası :sinifsinif:

50 defa uyuttum, 50 defa uyandı. gazı var galiba. zincoyu 2 ye indirmemeliyim, bunu anladım. 2. defa oluyor. bir daha uyudu şimdi. inşallah rahatça uyur bu sefer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…