ece kucaktan ayaga transfer oldu annem ve babam sayesinde.. uykusu gelince ayakta sallanmak istio iimi kotumu hala cozemedim
güllü ben verdim siparişi canım küçükçekmecelere gidemem gelince söylerim nası bişi oldunu
LAHANA GAZ YAPARMI?????
bu da sorulurmu hemde nasıll
pazardan lahana aldırdım hem dolma için hemde kapuska için?ama tereddütteyim gaz olarmiki????**
ya kızlar bebişleri nasıl giydiriyosunuz??
havalar çok soğudu ev sıcak doğalgaz yaniyor ama tereddütteyim hep üşüyomudur diye askılı body üstüne uzun kollu penye pijama takımı kalın bişey değil yani vardı battaniye örtüktü üstüne hırka giydiridm altınada bi pijama altı daha giydirdim
hiç böyle kalın giydirmemiştim
kızlar bi şey sorum nehire kaban aldık 6-9 ay alıcaktım yanlışlıkla 9-12 ay almışım eşim değiştirmeyelim seneyede giyer dedi.anneme foto gönderdim oda değiştirmyin diyo zaten etiketide söktüm ama hala aklımda siz ne yaptınız kaç aylık için aldınız montları
50 defa uyuttum, 50 defa uyandı. gazı var galiba. zincoyu 2 ye indirmemeliyim, bunu anladım. 2. defa oluyor. bir daha uyudu şimdi. inşallah rahatça uyur bu sefer...
Arkadaşlar ben bunu yazarken tereddüt bile ettim geçenlerde didenin bi yazısı vardı diğer konuda ama maksadım karşılaştırma yapılması değildi paylaşmak için yazdım benden önce yazan arkadaşlar olduğu içinde bi sakınca görmedim benim oğlumda doğum kilosuna göre topikte en zayıflar sıralamasında ya 1. yada 2. sıradaydı galiba o yüzden o tombikleşince ben mutlu oluyorum ve bu mutluluğu paylaşıyım dedim nolur yanlış anlaşılmayım:Saruboceq:
kilo boy genetik bence kimse kimseyle kıyaslamasın. benim kızım mesela 10gun once 6kg 62cmdi ama ondan tombul ve uzun olan yasıtları var.hiçte kıyaslamıorum karalarda baglamıyoorm
günlerdir emzirmiyorum kızımı. hep sağıp biberonla veriyoruz. 3 daha böle.... inşallah unutmaz ya da soğumaz emmekten....
kızlar yauw ben şu CALGON reklamlarına acayip uyuz oluyorum. neden bu reklamlardaki kadınlar hep ustaya bağırarak dövecekmiş gibi konuşuyorlar, sanki makineyi usta bozmuş gibi?
geçmiş olsun EVRİŞ. hani bi laf vardır ya "onun ayağına taş değmesin, ona gelecek her melanet beni bulsun" diye... ne kadar içten bir lafmış. ben de sürekli dua ediyorum "allahım ne olur bana istediğin ağrıyı sancıyı ver yavrumun rahatı bozulmasın, onu her türlü mikroptan koru" diye. belki senin haberin yoktur; ben de domuz gribinden yatıyorum ve yavruma bulaşacak diye aklımı oynatacağım korkudan. arada bir uzaktan bakmak dışında görmüyorum bebeğimi, dokunamıyorum. yeter ki o iyi olsun
evrim çok geçmiş olsun ya..elma yağı sürüyomusun...masajıda yapıyomusun..kakasında değişliklik varmı..herzamnınkkinin dışında..sıcak tut yinede ...inş rahatlar kuzu ya...eylülde öle kıvarnıyo çok aykların ı kendine çekyiorum elma yapğıyla masaj yapğıyorum rahatlıyo
Evrimcim sana da Kuzy de çok geçmiş olsun..havalar bi garip bu ara çok korlkuyorum oğlumu üşütücem diye.bi de domuz gribi çıktı başımıza, allah hepimizi , evlatlarımızı korusun
1-2 kaşık nane limon, ıhlamur versen Evrim..muhtemelen yapmışsındır gerçi sen
gaz ialçlarını denediniz mi EVRİŞ? ateş filan yok di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?