2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugece delirme sinirindaydim sabha karsi ve teoya ilk kez bagirdim, sonra cok uzuldum( ama sabah 5 ten 7 ye bi cocuk surekli mizirdanir ve uyumaz mi?? yatidigim anda agliyor, kucakta dolasirken susup etrafa bakiyor...karni tok kakasini yapti gazi cikti, beyefendi uyumak istemiyormus, yattigi ve emzigi verdigim anda yaygara..sabah 7de kayinvalidem aldi avutmaya calisti..ama cok uzuldum ya hala icim sizliyor..eve gidip sarilmak koklamak istiyorum biran once..

nazancım inşallah unutmaz ceren bence unutmaz annesine destek olur
senin burda yazdığını görünc iyi olduğunu duydukca o kadar seviniyorum ki
tekrar gecmiş olsun

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
evros, aftabru, burko+, dide+, eftelya66+, gelgit, irem34, kedici, LalEce, mercimekim+, minik_kelebek+, norraa+

ohh topik coştu yazan yok

uykusuzluk yaptırıyor canım insana. bizim bebiş her sabah saat kurulmuş gibi 06:45 te kalkıyor. ve 10 a kadar dolanmak istiyor. hem kakasını yapıyor dolaşırken hem de bakınıyor. benim ruhum çıkmış gibi kucağımda bebe bi sağa bi sola yürüyorum ve bu her sabah oluyor. ne olursa olsun en mutsuz anınızda bile bebişinize hep gülen yüz gösterin. dün de tv de psikolog anlattı 0-3 yaş arası güven duygusunun geliştiği dönemmiş.ve bunu ancak gülümseyen bir yüzle geliştirebilirmişiz. ben de bir gün bebeğimi 15 dk bırakmıştım alışsın yatmaya die. canı çıkarcasına ağlatmıştım. ne caniymişim. bir daha yapmadım ama gözlerinden akan yaşlar yatağını bile ıslatmış meleğimin. kıyamam ben bebişlerimize.

Evrim buarada altini acik birakma, ayni hatayi kayinvalidemde yapiyor cok seviyor alti acik diye, ben hemenn giydiriyorum, hatta erkek cocuk sicagi sevmes deyip alt esofmani cikariyor, kiziyorum, ev sicakken ok ama bazen pencereyi aciyor mutfagin, hemen soguyor icerisi..usutmeye cok meyilliler ozellikle alttan..
ihlamur yada nane limon bencede icirmeye calis az miktarda..

bizimde aileler yüzünden beni kaynimdan kiskanio ya benden kücük 90 dogumlu ve bize en güsel günlerimizi zehir eden amcasın kizıyla küsmüstük gökhanda bende neyse gökhani ikna etti barisalim ama mesafeli olalim dedm baristk ve dün onlarda beni yanliz birakti hep onunla beraberdi bende yanliz kalmamak icin kaynimla oturduk eve gelince iice ipler koptu 2 sene önceki olaylar bile gündeme geldi cok bunaldim yanlız kalmak istyorum ya hos subatta askere gidio hemde 15 ay son aylarımızi zehir etti

eftalya sorun nedir eşinle. özel deilse özetlesene. baya büyük bir karar bu. hamileliğimin son ayında ben de düşünmüştüm böle bişilerr. senin derdin ne

Ay canim ne oldu,araniz bozukmuydu ben kacirmisim.sakin öfkeyle bi karar alma.bebeginiz icin 10kere daha düsünün.tabi ne yasadigini bilemem ama öfkeyle alinan kararlarin gelecegi sizi sonradan pisman etmesin.hug1
noldu canım ya aman öfkeyle kalkma ama kendini üzüp sütündende olma
allahım benimde canım sıkan kaynanatör eger birsey olursa onun yüzünden olur bizde
Amanin ya noliiyy? Sakin 3.sahislar yüzünden bozusmayin.nasi yapcan bilmiyom ama tikiycan kulagini.insallah hersey daha güzel olur.
Unutmaz unutmaz canim.daha iyi olmanada cok sevindim.bikac güne kavusursun melegine insallah
Tabikide kuzuna bagirmak istememissindir.verdigin tepki normal cünkü sabah ise gidiceksin.belki calismamis olsaydin bu tepkiyi vermezdin.üzülme aksama doya doya sarilirsin.nkadarcik yüksek sesten bise olmaz.bende bazen azicik yükseltince sesimi hemen pisman oluyorum.annelik iste bizimki )

Lal bizimde her sabah ya 5 ya 6 da uyaniyor mamasini yiyor bazen uyuyor bazen kayinvalide devraliyor nobeti ben ise giderken, ama dun geceden beri delirtti bizi..kiyamam ben ona yaa..

kıskançlık kavgası olmuş. seni niye kıskanıyor ki kaynından. onla ilgili bir şey mi duymuş sezmiş. ayrıca 19 yaşında daha kaynın küçücük.

Lal bizimde her sabah ya 5 ya 6 da uyaniyor mamasini yiyor bazen uyuyor bazen kayinvalide devraliyor nobeti ben ise giderken, ama dun geceden beri delirtti bizi..kiyamam ben ona yaa..

:gitme: deme öle bak nassı boncuk boncuk bakıor. şu hayatta galiba en ii yaptığım şey bebeişimi doğurmak oldu.

biz de çığrından çıkıoruz nurdan sen bir de çalışıyorsun. oturayım dinleneyim şöle bir diyecek zamanın yok.bizim bebek yeni huy edindi. uykusu varsa ve uykuya dalmaya çalışıyorsa .ılgınlar gibi numaradan abğırıp sesler .çıkarıyor. yeni olduğu için aç zannettim gazı var sandım midesi kötü sandım. meğersem uyku çncesi yapıyormuş. pat diye uyuya kalınca anladım. baya avvvvv uuvvvvv die çığlık atıyor miniğim benimmmmmmmmmmm. insna ne çaresiz kalıyor ve o çaresizlkik baya sinir bpozuyor

ben de şu dudak büzme sahnesiyle karşılaşırsam diye şimdiden içim buruluyor.doğum iznim 6 gün sonra bitiyor rapor almaya çalışacağım.umarım alabilirim.sonraki 1 ayda gelirlerse kayınvalidemler bakacak.6 ayını doldurmuş olacak inşallah.Rapor alamazsam diye çok korkuyorummafoldumben
pervinciğim inşallah düzelir ece.Neva da sıkıntıları bitince ayakta sallanmaz oldu.uzun zamandır kendi kendine uyuyor maşallah.yök'ün kuruluş tarihini karıştırdım öyleyse ben.Sanki üniversitedeyken 1 Kasım'da oluyordu gösteriler :)

ikinize de çok geçmiş olsun canım.inşallah bugün tamamen düzelmiştir.hastaneye gitmek istemiyorsun biliyorum.İnsan çok korkuyor ben aklımı oynatacaktım hastanede maske taktım neva'ya binbir güçlükle.Sen de maske al bağlattırmasa bile elinle ağzına burnuna tut maskeyi.güzel haberlerini bekliyorum.
1-2 kaşık nane limon, ıhlamur versen Evrim..muhtemelen yapmışsındır gerçi sen
doğru tahmin seçilciğim.

Eftelya umarım hakkınızda hayırlısı olur.

evet minik ya calismanin vermis oldugu stress inan cuma gunleri evdeyim hic koymuyo uykusuzluk ama 5 te kalkip evden cikana kadar sipayla uykusuz bi halde yorulmak sinirleri yipratiyor..(

ya gökhani anlamiorum gökhanin saplantilari var bi kaynimdan kiskamaz kendi annemle bile hergün konusuoz die kavga etti abimi ben nie bu kadar cok öpüomusum öle yani bi kaynima has deil..ya öle sıkıldm ki tek yaptıgimz gökhanin 2 amcasi var onlara kayinvalideme 1 kendi annemlere gidyorum ne bi arkdasm kaldi etrafim ya bekarlarla görüsme dio evli arkdslarmi zaten sevmio.. Her kavgada ben ölüyüm kurtul yarin 180 ara sürerim sende kurtlursun dio bende mecbur susuyorum napmam gerekio hicbilmiorum

Askere gitcek olmanin verdigi bi baski vardir üstünde.biraz kiskanc galıba esin, O gidicek ya sana biri bakarsa vs dıe düsünmekten bula bula senden kücük olan kendi kardesinimi bulmus kiskancak.neyse eger sizin icin hayirli olucaksa insallah düzelir araniz.hakkinizda hayirlisi olsun canim

senin eşin de amma kıskançmış yauw... insan kendi kardeşinden, hem de 19 yaşındaki kardeşinden de kıskanır mı hiç? valla bana çoook uzak geliyor. madem askere gidecekmiş, sakın boşanma kararı vermeyin. belki bu ayrılık ilişkinizi sınamanız için bir fırsat olur. hakkınızda hayırlısı olsun.

NORRAA canım oluyor öle sabrın tükendiği anlar. ben de bazen cerene kızıyorum. hemen sonra pişman olup sarılıp öpüyorum. çok bitkin düşüyoruz canım. gece uykusu o kadar önemli ki. ben günde kesintisiz en fazla 2 saat toplamda da en fazla 4 saat uyuyordum şu illete yakalanana kadar. zaten yenik düşme sebebim de uykusuzluk yorgunlu diye düşünüyorum. gerçi kızımın son zamanlarda uyku düzeni biraz daha iyileşti ama o uyurken de ben hemen yatamıyorum ki yapacak bi sürü şey oluyor. uykusuzluk ve yorgunluk da insanın sinirlerini laçkalaştırıyor. ben ki nefret ederim bağırarak konuşmaktan , dikkat ediyorum son günlerde eşimle konuşurken bile sık sık sesimi yükseltmeye başladım. allahtan eşim stresime verip aşttan alıyor da kavga etmiyoruz.
uzun lafın kısası sıkma canını , akşam telafi edersin, sarar sarmalarsın teo nu.

nazancim gökhan her kavgada söyler ayrilalim die ama ben ona hep bu kadar basit deil ben hemen herseye ayrılacak insanlardan deilim derim bu sefer ne o bana ayrilalım dedi nede ben ama dün söyledikleri beni cok kirdi ne desem anlmadı..sadece benim canim skılamazmıs surat asamazmisım daha neler ya of of daha 22 yasindaym 40 yasinda gibi hissdiorm kendimi

eftalyacim esin gercekten haddinden fazla saplantili bi tip sanirim.insanin arkadasi olmadan olurmu hic.neyse tekrar sölim hakkinizda hayırlısı olsun insallah

saol minikim cnim normade iiken konustugumuzda yapamiom dedi elimde deil dedi tmam kiskanilmak güsel bisi belki ama bu kadar deıl hos nisanliykdn daha fazlaydi amaan amaan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…