bugece delirme sinirindaydim sabha karsi ve teoya ilk kez bagirdim, sonra cok uzuldum( ama sabah 5 ten 7 ye bi cocuk surekli mizirdanir ve uyumaz mi?? yatidigim anda agliyor, kucakta dolasirken susup etrafa bakiyor...karni tok kakasini yapti gazi cikti, beyefendi uyumak istemiyormus, yattigi ve emzigi verdigim anda yaygara..sabah 7de kayinvalidem aldi avutmaya calisti..ama cok uzuldum ya hala icim sizliyor..eve gidip sarilmak koklamak istiyorum biran once..
Ay canim ne oldu,araniz bozukmuydu ben kacirmisim.sakin öfkeyle bi karar alma.bebeginiz icin 10kere daha düsünün.tabi ne yasadigini bilemem ama öfkeyle alinan kararlarin gelecegi sizi sonradan pisman etmesin.hug1bunaldim kizlar cikmazdayim gökhanla 1 haftadir kedi köpek gibiyiz sanirim etrafimizda ayrilik çanlari çalio suan tek zevkim oglumun gözümün icine bakarak gülmesi beni aglarken bile güldürü bu gün aile toplanacak bakalim sonuc ne olacak
Amanin ya noliiyy? Sakin 3.sahislar yüzünden bozusmayin.nasi yapcan bilmiyom ama tikiycan kulagini.insallah hersey daha güzel olur.noldu canım ya aman öfkeyle kalkma ama kendini üzüp sütündende olma
allahım benimde canım sıkan kaynanatör eger birsey olursa onun yüzünden olur bizde
Unutmaz unutmaz canim.daha iyi olmanada cok sevindim.bikac güne kavusursun melegine insallahe hadi o zaman gözünaydın LALcim. senden ırak mutlu olsunlar. eşin de dert etmiyorsa görüşme tabi...
MİNİKçim iyiyim bugün. hem de gayet iyiyim. ama yine de çıkamıyorum odamdan. çıksam da maske ile kısa süreli şöle bi cerene uzaktan göz atıp geliyorum. umarım dediğin gibi olur da unutmaz kuzum mememi. şuan tek derdim o kaldı.
Tabikide kuzuna bagirmak istememissindir.verdigin tepki normal cünkü sabah ise gidiceksin.belki calismamis olsaydin bu tepkiyi vermezdin.üzülme aksama doya doya sarilirsin.nkadarcik yüksek sesten bise olmaz.bende bazen azicik yükseltince sesimi hemen pisman oluyorum.annelik iste bizimkibugece delirme sinirindaydim sabha karsi ve teoya ilk kez bagirdim, sonra cok uzuldum( ama sabah 5 ten 7 ye bi cocuk surekli mizirdanir ve uyumaz mi?? yatidigim anda agliyor, kucakta dolasirken susup etrafa bakiyor...karni tok kakasini yapti gazi cikti, beyefendi uyumak istemiyormus, yattigi ve emzigi verdigim anda yaygara..sabah 7de kayinvalidem aldi avutmaya calisti..ama cok uzuldum ya hala icim sizliyor..eve gidip sarilmak koklamak istiyorum biran once..
Lal bizimde her sabah ya 5 ya 6 da uyaniyor mamasini yiyor bazen uyuyor bazen kayinvalide devraliyor nobeti ben ise giderken, ama dun geceden beri delirtti bizi..kiyamam ben ona yaa..
ben de şu dudak büzme sahnesiyle karşılaşırsam diye şimdiden içim buruluyor.doğum iznim 6 gün sonra bitiyor rapor almaya çalışacağım.umarım alabilirim.sonraki 1 ayda gelirlerse kayınvalidemler bakacak.6 ayını doldurmuş olacak inşallah.Rapor alamazsam diye çok korkuyorummafoldumbenNesrin, ben o Çağan'ın büzülen dudaklarını severim yaa , yazık ona içim bir tuhaf oldu.Maşallah maşallahkirpikleri de çok güzel, Allah bağışlasın sana..
Benim yavru kuşumda, ben işten eve dönünce dudakları büzüyor,kendimi suçlu hissettiriyor bana eşek sıpası :sinifsinif:
pervinciğim inşallah düzelir ece.Neva da sıkıntıları bitince ayakta sallanmaz oldu.uzun zamandır kendi kendine uyuyor maşallah.yök'ün kuruluş tarihini karıştırdım öyleyse ben.Sanki üniversitedeyken 1 Kasım'da oluyordu gösteriler :)dide YOKun kurlusu 6 kasım deilmi? benmi yanlıs biliorum yoksa
esrako canım simdiden cok gecmiş olsun ins ameliyat cok ii gececek. ececik icin cozum buldunuzmu?
kilo boy genetik bence kimse kimseyle kıyaslamasın. benim kızım mesela 10gun once 6kg 62cmdi ama ondan tombul ve uzun olan yasıtları var.hiçte kıyaslamıorum karalarda baglamıyoorm
ece donence ve muzikli oyuncaklara bayılıo aktive halısı alıcam sanırım muzigi sevio burda donenceyle bir oyuncak getirdi teyzesi onlara baka baka takılıo yakamdan dustu sayılır:)elleriyle gayri ihtiyari vuruyo ama neva gibi, bilincli deil yani
tazem ecede gazlanıo hala vede uykusunda cırtı gelince aglayarak uyanıo 2 gundur dogru durust uyku yok.bende şüyüd cayını bırakmıstım yine iciorum
Kuzey 4 gundur hasta.. mıdesını usuttugunu dusunuyorus.. canım cok sıkkın, dogdugundan berıdır bu cocuk bu kadar aglamamıstı, çok uzgunum. Cok cıddı sancı yapıyor karnına gaz, cıkarabılırse ne ala.. aglamayan cocuk aglamayı ogrendı. Drumuzla telefon doktorculugu yaparak bısıler yapmaya calsıtık, dun gece dayanamadım 9 eylul acıle gıttık, apar topar da gerı geldım, cocuk acılınde doktor demez mı hastlara; dısarıda bekleyın; domuz gırıbı vakası var, anında dısarı attık kendımızı eve geldık hemen, 5 dk kalmamısızdır herhalde ıcerıde, herkes yıkandı temızlendı yıne de..
Kusmayan cocuk ıkı gundur kustu.. keyfı yok, uyusa uyuyamıyor, habıre sıcak tutuyoruz, kucagımda uyuyor, ne olur atlatsak sunu artık.. bugun bıraz daha ıyı gıbı.. aksama doktoruna goturecektım, eger kendını bıraz daha ıyı hıssederse goturmeyecegım acıkcası.. dunden dolayı cok tırstım.
topık duzelmıs.. hayırlı ugurlu olsun.
ikinize de çok geçmiş olsun canım.inşallah bugün tamamen düzelmiştir.hastaneye gitmek istemiyorsun biliyorum.İnsan çok korkuyor ben aklımı oynatacaktım hastanede maske taktım neva'ya binbir güçlükle.Sen de maske al bağlattırmasa bile elinle ağzına burnuna tut maskeyi.güzel haberlerini bekliyorum.Kanal tedavısı goren dısım ısrarla hala agrıyor.. Ozgur, Antalya da sehayatte.. bunaldım, daraldım, habıre diş sızlar bı yandan.. bı yandan cocugumun hali.. bakın size ilk kezz belkı de sıkıntı, stres,üzüntü, bunalım dolu yazılar yazıyorum..
doğru tahmin seçilciğim.1-2 kaşık nane limon, ıhlamur versen Evrim..muhtemelen yapmışsındır gerçi sen
Askere gitcek olmanin verdigi bi baski vardir üstünde.biraz kiskanc galıba esin, O gidicek ya sana biri bakarsa vs dıe düsünmekten bula bula senden kücük olan kendi kardesinimi bulmus kiskancak.neyse eger sizin icin hayirli olucaksa insallah düzelir araniz.hakkinizda hayirlisi olsun canimbizimde aileler yüzünden beni kaynimdan kiskanio ya benden kücük 90 dogumlu ve bize en güsel günlerimizi zehir eden amcasın kizıyla küsmüstük gökhanda bende neyse gökhani ikna etti barisalim ama mesafeli olalim dedm baristk ve dün onlarda beni yanliz birakti hep onunla beraberdi bende yanliz kalmamak icin kaynimla oturduk eve gelince iice ipler koptu 2 sene önceki olaylar bile gündeme geldi cok bunaldim yanlız kalmak istyorum ya hos subatta askere gidio hemde 15 ay son aylarımızi zehir etti
senin eşin de amma kıskançmış yauw... insan kendi kardeşinden, hem de 19 yaşındaki kardeşinden de kıskanır mı hiç? valla bana çoook uzak geliyor. madem askere gidecekmiş, sakın boşanma kararı vermeyin. belki bu ayrılık ilişkinizi sınamanız için bir fırsat olur. hakkınızda hayırlısı olsun.bizimde aileler yüzünden beni kaynimdan kiskanio ya benden kücük 90 dogumlu ve bize en güsel günlerimizi zehir eden amcasın kizıyla küsmüstük gökhanda bende neyse gökhani ikna etti barisalim ama mesafeli olalim dedm baristk ve dün onlarda beni yanliz birakti hep onunla beraberdi bende yanliz kalmamak icin kaynimla oturduk eve gelince iice ipler koptu 2 sene önceki olaylar bile gündeme geldi cok bunaldim yanlız kalmak istyorum ya hos subatta askere gidio hemde 15 ay son aylarımızi zehir etti
Lal bizimde her sabah ya 5 ya 6 da uyaniyor mamasini yiyor bazen uyuyor bazen kayinvalide devraliyor nobeti ben ise giderken, ama dun geceden beri delirtti bizi..kiyamam ben ona yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?