Yok artik ya,noluyo bu kaynanalara.yuh diyorum hayatimda duymadim böle sacmalik ve eylemin vakasindan sonra sonra sizinki 2.oluyor yani.anacim bu kaynanalari size sayiylami verdilerHatıra benim de kayınvalidem ilk gün hastanede (daha sütüm gelmemişti) '' göğsüm sızlıyo versem alırmı acaba'' dedi..ben de o kadar ters bakmışım ki bi daha lafını etmedi..
başka bi belirti daha verir enfeksiyon olursa..ee büyüyorlar idrarları dışkıları biraz kötü kokmaya başlarlaraz önce Çağan ın altını değiştirdim sadece çiş yapmış o kaadar kötü kokuyorki
hani erkeklerin idarı kötü kokar ya onun gibi normalmi acaba enfeksiyon olsa ateşi olurdu dimi kafamçokkarıştı
e azcık kıskansınlar ama demi.. allam kıskanç olurlar niye deriz kıskanmazlar niye deriz..ah bu kadın milleti..mamide beni hiç kıskanmaz bazen bende kıl olurum ama genel olarak böylesi daha iyi kafam rahat
Öğleden sonra tekrar kargoladık canım sitedeki bey aradı hemen değiştiriyoruz diye bende göğüs pompası almak istiyorum onun yerine dedim benim memişlere bi haller oluyo çünkü ne olduğunu anlamam gerek e onlarda pek ucuz değil hazır para elden çıkmışken göğüslerimin halini anlıyım dedim. Oyun halısı hayal oldu.eylem yalnismi geldi haliniz?ay insallah bizede bi yalnislik yapmazlar.geri göndermiceksiniz galiba
kızlar çok acil cevapppp
mozaik pasta yapmıştım ayıptr söylemesi alüminyum folyoya sarmıştım sonra çıkarıp dilimledim bi dilimi ağzıma attım arada folyoda gelmiş boğazıma yapıştı ne yaptıysam çıkaramadım ve yuttum bişey olurmu yaa midemde alüminyum folyo parçası var
zaten başıma ne gelirse zıkkımlanmalarımdan gelicek mafoldumben
kızlar çok acil cevapppp
mozaik pasta yapmıştım ayıptr söylemesi alüminyum folyoya sarmıştım sonra çıkarıp dilimledim bi dilimi ağzıma attım arada folyoda gelmiş boğazıma yapıştı ne yaptıysam çıkaramadım ve yuttum bişey olurmu yaa midemde alüminyum folyo parçası var
Allah seni iyi etsin emii.hey Allam ya,nasi becerdin pis bogazkızlar çok acil cevapppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?