2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de geçen gün Rüzgar çok huysuzlaşmıştı, meme almıyor, sürekli ağlıyordu. O kucağımdayken başladım ağlamaya..Ne yapsam seni mutlu edemiyorum oğlum diye..E günlerdir yorgunluktan perişanım ,sinirlerim boşaldı..Beni izledi izledi izledi, sonra dudaklarını bükerek çok içten ağlamaya başladı, şok oldum..Yaw nerden anlıyo bu bebekler herşeyi.. üzüldüm sarıldım ona yok annem ağlamadım ben dedim sonra sustu,memeyi aldı uyudu gitti..

Hatıra benim de kayınvalidem ilk gün hastanede (daha sütüm gelmemişti) '' göğsüm sızlıyo versem alırmı acaba'' dedi..ben de o kadar ters bakmışım ki bi daha lafını etmedi..
Yok artik ya,noluyo bu kaynanalara.yuh diyorum hayatimda duymadim böle sacmalik ve eylemin vakasindan sonra sonra sizinki 2.oluyor yani.anacim bu kaynanalari size sayiylami verdiler

ayşincim evet azğıdan aldı canım rotavirüsü bir ay oldu yapılalı sorun yok sende zamanı geçmeden rotavirüsü yaptır bence

evroşum evet yahya mıçtı bugün şükürler olsun pazar sabahından beri mıçmamıştı ikinci gün mıçırttım uzun çabalar sonucu

hatıramm linki vereyim hemen sana bizim oyuncağımız geldi daha kurmadım ama ne yapıcak bilmiyorumda bissürü zımbırtısı var ben beğendim ancak altındaki kalın minder değil altına bi minder koymam gerekicek sizinkilerde öylemi yoksa kalın minderlimi??zaten havalar soğuk yere koymam geniş bir yatak üstüne koyucam bi kurayım
Aktiviteli Oyun Minderim ::: .::WwW.KidCentrum.CoM::. - Çocuk Merkezi Oyuncak

az önce Çağan ın altını değiştirdim sadece çiş yapmış o kaadar kötü kokuyorki
hani erkeklerin idarı kötü kokar ya onun gibi normalmi acaba enfeksiyon olsa ateşi olurdu dimi kafamçokkarıştı

Bugün aşkın nur yengi vardı Tv'de. Kızımı 1 yıl çok steril ortamlarda saklamaya çalıştım, sonra gitti kreşte Rota virüsü kaptı dedi. Rota ve Beta virüsü çok tehlikeymiş, mutlaka aşı yaptırın bizim zamanımızda yoktu dedi.. Beta virüsü aşısını duyan var mı?? Öğrendim öğrendim aşısı yokmuş..

Son düzenleme:
başka bi belirti daha verir enfeksiyon olursa..ee büyüyorlar idrarları dışkıları biraz kötü kokmaya başlarlar
mamide beni hiç kıskanmaz bazen bende kıl olurum ama genel olarak böylesi daha iyi kafam rahat
e azcık kıskansınlar ama demi.. allam kıskanç olurlar niye deriz kıskanmazlar niye deriz..ah bu kadın milleti..

kızlar çok acil cevapppp
mozaik pasta yapmıştım ayıptr söylemesi alüminyum folyoya sarmıştım sonra çıkarıp dilimledim bi dilimi ağzıma attım arada folyoda gelmiş boğazıma yapıştı ne yaptıysam çıkaramadım ve yuttum bişey olurmu yaa midemde alüminyum folyo parçası var
zaten başıma ne gelirse zıkkımlanmalarımdan gelicek mafoldumben

eylem yalnismi geldi haliniz?ay insallah bizede bi yalnislik yapmazlar.geri göndermiceksiniz galiba
Öğleden sonra tekrar kargoladık canım sitedeki bey aradı hemen değiştiriyoruz diye bende göğüs pompası almak istiyorum onun yerine dedim benim memişlere bi haller oluyo çünkü ne olduğunu anlamam gerek e onlarda pek ucuz değil hazır para elden çıkmışken göğüslerimin halini anlıyım dedim. Oyun halısı hayal oldu.

Anam ben sana gülemmi ağlayammı bilemedim hiç. bi bilgim yokkki bi şey desem ama başka bi şey söyleyim, sana acaip kanım kaynıyo inanmıyosan tuanaya sor :))
Bak hep komik olduğundan olayı ciddiye almıyacak sana geçmiş olsun demiyecektim az kalsın geçmiş olsun o boğazınada biraz mukayyet ol derler bizde:)

ben olsaydım kusmaya çalışırdım şeker...için rahat eder...tuzlu şekerli su mide bulandırıcı oluyo bikaç yudum alıp kusmaya çalış

esracım rüyamda seni gördüm çoook zayıflamıştın.Biridaha vardı sanki tazefasulye ?O sen ve ben beraberiz sıcakmış izmirdeymişiz ama benim çocuk çıplak kalıyo gibi üşür o alışkın değil diyorum sende alıştırma öyle bişi olmaz diyodun?aliminyum folyoya dikkat vallaaa

bak tek el sen ölme diye uğraşıyorum haaa..gyps kime diyom sana diyom..

nurdancım banada oluyo aynısı geliolar bazen ecenin kıcına yapıstırasım gelio allah korusunda sesimi yukseltiorum..sonrada pişman olup opuyorum ama hepsi uykusuzluk ve yorgunluktan oluyo onlarında elinde deilki bebisler sonucta bizede oyle yada boyle cok muhtaclar

eylem, göğüslerine neler oluyor da anlamam gerek dedin??

Allah seni iyi etsin emii.hey Allam ya,nasi becerdin pis bogaz öle yalniz yalniz yiyip bisede yollamassan öle olur.miçinca cikar belki.bidahakine aklinda bulunsun ya strec filme sar yada buzdolabi posetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…