bi oyuncak için gidilmezz kaydirigubbakcemile3 yoksa kaçarmı bendennnaaa hayrettt sennn bir yere gidemem diyorsun inanmammm))))
haydaa evrim noldukine yaa kıyamam ben kuzeyime bu kadar üstüne titre ama oluyor işte bebişler hasta ne yaparsak yapalım ne kadar dikkat etsekte acil şifalar diliyorum canımsınız benimKuzey 4 gundur hasta.. mıdesını usuttugunu dusunuyorus.. .
.
soğumaz annesi sen merak etme o memeler unutulurmu heçgünlerdir emzirmiyorum kızımı. hep sağıp biberonla veriyoruz. 3 daha böle.... inşallah unutmaz ya da soğumaz emmekten....
ayşincim ben verem aşısı işe rota virüsü 5 dk aralıklarla yaptırdım??yani doktor herhangi bi zararı yok dedi hatta sordum aynı gün bu kadar aşı sorun olurmu olmaz dedi niye 4 hafta geçmesi gerekiyomuşki anlamadım fisfisfisNe yapacağımı bilemeden düşünmekteyim henüz.. Bu aşıları kısa aralıklarla yaptıran var mı acep? [/FONT]]
. zaten yenik düşme sebebim de uykusuzluk yorgunlu diye düşünüyorum. gerçi kızımın son zamanlarda uyku düzeni biraz daha iyileşti ama o uyurken de ben hemen yatamıyorum ki yapacak bi sürü şey oluyor. uykusuzluk ve yorgunluk da insanın sinirlerini laçkalaştırıyor. ben ki nefret ederim bağırarak konuşmaktan , dikkat ediyorum son günlerde eşimle konuşurken bile sık sık sesimi yükseltmeye başladım. allahtan eşim stresime verip aşttan alıyor da kavga etmiyoruz.
uzun lafın kısası sıkma canını , akşam telafi edersin, sarar sarmalarsın teo nu.
Ne güzel çok geçmiş olsun pipisinin ucu dar diyemi yoksa olsunda bitsin maşallah diyemi yaptırdınız canım?eylem sormuş galiba sünneti. biz 19 günlükken yaptırdık sünneti.daha önce yaptırcaktık ama sarılığın geçmesi beklendi.ilk gün 3-4 kez çiş yaparken ağladı. sonra geçti iyileşti hemen.
Hemde nasıl zo. bi iş yapıyorum hemen ardından pc de fotosuna bakıyorum daha öncede demiştim inan kokusu geliyor burnuma kulaklarımda sesi çınlıyo bazen.okuyorum geçmişi okudukça yazıyorum. işe başlayan anneler var. kolay gelsin hepsine. çok zor oluyordur. uyurken özlüyor insan bebişini. allah kolaylık versin hepinize
Bu nasıl kıskançlık aman ocaklardan ırak.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.bizimde aileler yüzünden beni kaynimdan kiskanio ya benden kücük 90 dogumlu ve bize en güsel günlerimizi zehir eden amcasın kizıyla küsmüstük gökhanda bende neyse gökhani ikna etti barisalim ama mesafeli olalim dedm baristk ve dün onlarda beni yanliz birakti hep onunla beraberdi bende yanliz kalmamak icin kaynimla oturduk eve gelince iice ipler koptu 2 sene önceki olaylar bile gündeme geldi cok bunaldim yanlız kalmak istyorum ya hos subatta askere gidio hemde 15 ay son aylarımızi zehir etti
soğumaz annesi sen merak etme o memeler unutulurmu heç
dam üstünde un elerrr tombul tombul memeeelerrrr :teytey: :dance::dance::dance:
hatıra hatıraaa
açıkla çabuk senin sıpa neden bu kadar kilolu heee
bak sen itiraf etmezsen ben ederim
ediyorummmm
gündüz babaannenin memeyi emiyo gece anneninkini
e o kilo almasında benmi alayım
laelaelaelaelae
e malum kadın o kadar memeyi çıkarıp veriyo belkide hormonları coşmuştur süt felanda gelmiştir delikafadulden
öperim seniii elbette paylaşıcan kg vs ne alaka yani yanlış anlaşılmak hamileykende paylaşıyorduk gelişmlerini şimdide paylaşıcaz kocaman maşallah kemal çağanımızaaa
koltuktan kayıyoruz onun için öçnüne mutlaka bişey koyuyorum yada maxicosi ye bağlıyorum ..birde dirseklerini dayayıp kalkamaya çaılışıyor bayada kalkıyor nerdeyse oturacak pozisyona getiriyor kendini maşalah kuzulara ALLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNU KORUSUN:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3şimdi çağan'ı izledim.niye büzdürdünüz dudaklarını bakiyim nesrin? benim en dayanamadığım mimik bu dudak büzme.ÇAğan da büyümüş gibi geldi bana.Kuzenin kreasyon da çok hoşmuş:)
evet Çağan da ellrini tutunca var gücüyle kalkmaya çalışıyor gücü yetse kalkıp koşacak o derece hevesli dikilmeye maşallah kuzularımızaŞevvalde öyle,koltugunda acayip tekmeler atiyor kayiyor.kemerini baglamadan oturtmamak lazim..birde ellerimi tutup kendini kaldiriyo massallah.sürekli yeni seyler ögreniyolar cok güzel
sağol canım hepimiizn yavrularını Allah bizlere bağışlasınNesrin, ben o Çağan'ın büzülen dudaklarını severim yaa , yazık ona içim bir tuhaf oldu.Maşallah maşallahkirpikleri de çok güzel, Allah bağışlasın sana..
Benim yavru kuşumda, ben işten eve dönünce dudakları büzüyor,kendimi suçlu hissettiriyor bana eşek sıpası :sinifsinif:
ah canımm atlamışıım bennesrincim
safra kesesi ameliyatıolcam hamile ikende basıma is acmıstı geçen gece yine agrı tuttu korkunçtu persembe gunu ondan kurtulcam insallah
Kanal tedavısı goren dısım ısrarla hala agrıyor.. Ozgur, Antalya da sehayatte.. bunaldım, daraldım, habıre diş sızlar bı yandan.. bı yandan cocugumun hali.. bakın size ilk kezz belkı de sıkıntı, stres,üzüntü, bunalım dolu yazılar yazıyorum..
hatıra hatıraaa
ediyorummmm
laelaelaelaelae
e malum kadın o kadar memeyi çıkarıp veriyo belkide hormonları coşmuştur süt felanda gelmiştir delikafadulden
öperim seniii elbette paylaşıcan kg vs ne alaka yani yanlış anlaşılmak hamileykende paylaşıyorduk gelişmlerini şimdide paylaşıcaz kocaman maşallah kemal çağanımızaaa
madem nişanlıyken daha da kıskançtı sen nasıl cesaret ettin evlenmeye? şahsen ben kıskanılmaya hiç tahammül edemem. senin nişanlıyken hoşuna gidiyordu herhalde... inşallah eşin düzelir askerde biraz. zor ama şekerim. hakkınızda hayırlısısaol minikim cnim normade iiken konustugumuzda yapamiom dedi elimde deil dedi tmam kiskanilmak güsel bisi belki ama bu kadar deıl hos nisanliykdn daha fazlaydi amaan amaan.
sen var sen , tam lafebesisin. çok güldüm, haklısın , hayatta unutulmaz benim memeler.soğumaz annesi sen merak etme o memeler unutulurmu heç
dam üstünde un elerrr tombul tombul memeeelerrrr :teytey: :dance::dance::dance:
nazan yaa sen niye uykusuz kaldın bu kadar anlamış değilim
anlatıyodun ya banyo yaptırıyorum emziriyorum masaj yapıyorum falan filan sonrada uyuyo mışıl mışıl vs senin kız tüm bunları yaptıktan sonra bütün gece sadece 4 saatmi uyuyordu kafamçokkarıştı
Evrim buarada altini acik birakma, ayni hatayi kayinvalidemde yapiyor cok seviyor alti acik diye, ben hemenn giydiriyorum, hatta erkek cocuk sicagi sevmes deyip alt esofmani cikariyor, kiziyorum, ev sicakken ok ama bazen pencereyi aciyor mutfagin, hemen soguyor icerisi..usutmeye cok meyilliler ozellikle alttan..
ihlamur yada nane limon bencede icirmeye calis az miktarda..
hatıra hatıraaa
ediyorummmm
laelaelaelaelae
e malum kadın o kadar memeyi çıkarıp veriyo belkide hormonları coşmuştur süt felanda gelmiştir delikafadulden..
bunaldim kizlar cikmazdayim gökhanla 1 haftadir kedi köpek gibiyiz sanirim etrafimizda ayrilik çanlari çalio suan tek zevkim oglumun gözümün icine bakarak gülmesi beni aglarken bile güldürü bu gün aile toplanacak bakalim sonuc ne olacak
bugece delirme sinirindaydim sabha karsi ve teoya ilk kez bagirdim, sonra cok uzuldum( ama sabah 5 ten 7 ye bi cocuk surekli mizirdanir ve uyumaz mi?? yatidigim anda agliyor, kucakta dolasirken susup etrafa bakiyor...karni tok kakasini yapti gazi cikti, beyefendi uyumak istemiyormus, yattigi ve emzigi verdigim anda yaygara..sabah 7de kayinvalidem aldi avutmaya calisti..ama cok uzuldum ya hala icim sizliyor..eve gidip sarilmak koklamak istiyorum biran once..
ben de şu dudak büzme sahnesiyle karşılaşırsam diye şimdiden içim buruluyor.doğum iznim 6 gün sonra bitiyor rapor almaya çalışacağım.umarım alabilirim.sonraki 1 ayda gelirlerse kayınvalidemler bakacak.6 ayını doldurmuş olacak inşallah.Rapor alamazsam diye çok korkuyorummafoldumben
Esracım şöyle ki, verem aşısı da rotavirüs aşısıda canlı aşılarmış. Ve verem aşısı şu anda olmaz diyen doktorların gerekçesi, 'iki canlı aşı arasında mutlaka 3-4 haftalık süre geçmeli'.ayşincim ben verem aşısı işe rota virüsü 5 dk aralıklarla yaptırdım??yani doktor herhangi bi zararı yok dedi hatta sordum aynı gün bu kadar aşı sorun olurmu olmaz dedi niye 4 hafta geçmesi gerekiyomuşki anlamadım fisfisfis
Hatıra benim de kayınvalidem ilk gün hastanede (daha sütüm gelmemişti) '' göğsüm sızlıyo versem alırmı acaba'' dedi..ben de o kadar ters bakmışım ki bi daha lafını etmedi..
eee seviyorum diye kıskançlığını bile bile evlenmişsin arkadaşım. o zaman onu ne kadar çok sevdiğini düşünerek affetmeye içini ısıtmaya çalış. ayrılık kararı almadan önce bu evliliğin sana neler kazandırdığını düşün. eğer kaybettiklerin ağır basıyorsa üzülürüm .... bakalım aile meclisi nasıl yönlendirecek sizleri.nazancim hosuma gittiginden deil hosuma gitse yakinmam cesarettim mücadele istiyor hayatta biraz ben gökhani sevdıgim icin vazgecmedm ona kirginım suan icin konusmuynrum ama onu seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?