2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaa hayrettt sennn bir yere gidemem diyorsun inanmammm ))))
bi oyuncak için gidilmezz kaydirigubbakcemile3 yoksa kaçarmı bendennn
sen nasılsın son iki günnn dua ediyorum senin için canım adaşım opuyorumnanaktan
Kuzey 4 gundur hasta.. mıdesını usuttugunu dusunuyorus.. .
.
haydaa evrim noldukine yaa kıyamam ben kuzeyime bu kadar üstüne titre ama oluyor işte bebişler hasta ne yaparsak yapalım ne kadar dikkat etsekte acil şifalar diliyorum canımsınız benim
günlerdir emzirmiyorum kızımı. hep sağıp biberonla veriyoruz. 3 daha böle.... inşallah unutmaz ya da soğumaz emmekten....
soğumaz annesi sen merak etme o memeler unutulurmu heç
dam üstünde un elerrr tombul tombul memeeelerrrr :teytey: :dance::dance::dance:
Ne yapacağımı bilemeden düşünmekteyim henüz.. Bu aşıları kısa aralıklarla yaptıran var mı acep? [/FONT]]
ayşincim ben verem aşısı işe rota virüsü 5 dk aralıklarla yaptırdım??yani doktor herhangi bi zararı yok dedi hatta sordum aynı gün bu kadar aşı sorun olurmu olmaz dedi niye 4 hafta geçmesi gerekiyomuşki anlamadım fisfisfis

nazan yaa sen niye uykusuz kaldın bu kadar anlamış değilim
anlatıyodun ya banyo yaptırıyorum emziriyorum masaj yapıyorum falan filan sonrada uyuyo mışıl mışıl vs senin kız tüm bunları yaptıktan sonra bütün gece sadece 4 saatmi uyuyordu kafamçokkarıştı

eylem sormuş galiba sünneti. biz 19 günlükken yaptırdık sünneti.daha önce yaptırcaktık ama sarılığın geçmesi beklendi.ilk gün 3-4 kez çiş yaparken ağladı. sonra geçti iyileşti hemen.
Ne güzel çok geçmiş olsun pipisinin ucu dar diyemi yoksa olsunda bitsin maşallah diyemi yaptırdınız canım?
okuyorum geçmişi okudukça yazıyorum. işe başlayan anneler var. kolay gelsin hepsine. çok zor oluyordur. uyurken özlüyor insan bebişini. allah kolaylık versin hepinize
Hemde nasıl zo. bi iş yapıyorum hemen ardından pc de fotosuna bakıyorum daha öncede demiştim inan kokusu geliyor burnuma kulaklarımda sesi çınlıyo bazen.
Bu nasıl kıskançlık aman ocaklardan ırak.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

soğumaz annesi sen merak etme o memeler unutulurmu heç
dam üstünde un elerrr tombul tombul memeeelerrrr :teytey: :dance::dance::dance:

kaydirigubbakcemile3

hatıra hatıraaa
açıkla çabuk senin sıpa neden bu kadar kilolu heee
bak sen itiraf etmezsen ben ederim
ediyorummmm
gündüz babaannenin memeyi emiyo gece anneninkini
e o kilo almasında benmi alayım
laelaelaelaelae
e malum kadın o kadar memeyi çıkarıp veriyo belkide hormonları coşmuştur süt felanda gelmiştir delikafadulden

öperim seniii elbette paylaşıcan kg vs ne alaka yani yanlış anlaşılmak hamileykende paylaşıyorduk gelişmlerini şimdide paylaşıcaz kocaman maşallah kemal çağanımızaaa

eftelyaa ne boşanmasııı hee olurmu öylee şey kendinizi düşünmüyosanız bebişi düşünün mantıklı kararlar verin herşeyin hakknıza hayırlıs..

sen varya sen ne fenasın sen :roflol::roflol:
yahyam ne yaptı mıçabildimi

yok bosanma deilde gypsesram cok bunaldm sorunlardan zaten yrn gidio s.urfaya amcasınin oglunu alacak izne gelio buraya 2 gün ayri kalalım bakalım hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

amin Rabbim hastalıklardan kazalardan korusun yavrularımızı

şimdi çağan'ı izledim.niye büzdürdünüz dudaklarını bakiyim nesrin? benim en dayanamadığım mimik bu dudak büzme.ÇAğan da büyümüş gibi geldi bana.Kuzenin kreasyon da çok hoşmuş:)
kaydirigubbakcemile3
Çağan efendi huy edindi her akşam uyumadan önce dudaklarını büküp naz yapıp ağlatıyor beni dayanamıyorum öyle dudaklarını bükmesine birlikte ağlıyoruz :gitme:

Şevvalde öyle,koltugunda acayip tekmeler atiyor kayiyor.kemerini baglamadan oturtmamak lazim..birde ellerimi tutup kendini kaldiriyo massallah.sürekli yeni seyler ögreniyolar cok güzel
evet Çağan da ellrini tutunca var gücüyle kalkmaya çalışıyor gücü yetse kalkıp koşacak o derece hevesli dikilmeye maşallah kuzularımıza

sağol canım hepimiizn yavrularını Allah bizlere bağışlasın
naz yapıyorlar şimdiden öğrendiler sıpalar : ))

nesrincim
safra kesesi ameliyatıolcam hamile ikende basıma is acmıstı geçen gece yine agrı tuttu korkunçtu persembe gunu ondan kurtulcam insallah
ah canımm atlamışıım ben
çok geçmiş olsun ayın 5inde olacak galiba
dualarım seninle bir an önce iyileşirsin inşallah
Ece yi hastaneye götürebilecekmisin ?

geçmiş olsun evriş snada Kuzy de umarım daha iyidir kuzun

Sen var ya topikin gülüsün öperem men de seni. Artık emzirmiyo ama içi gidiyo biliyorum zemuszemus

Bi şey daha açıklıyorum oyun halımız geldi ama tekmele oyna olarak değil maymun adası olarak fena sinirlendik neyse yatırdık kuzuyu bakalım ne olcek diye onun gözler bizde bi kenarda çıngırak gibi bi şey vardı aslanlı ona asıldı biraz sonra hiç ilgilenmedi ama benim çok hoşuma gitti maymunun dötüne vurup vurup şarkısını dinledim istediğim o halı olmadığından iade edelim dedik, sıpa içinde çok debelenmediğinden oyun halısından vazgeçelim yerine göğüs pompası alıyım dedim eşim tekmele oynayı çok istiyordu biraz üzülerekte olsa kabul etti dünden beri ya benim sütüm azaldı yada lansinohun miadı doldu umarım 2. şık geçerlidir. Avent via göğüs pompası aldım inşallah çok ii performans sergiler de oğlumun 2 katı kilolarını paylaşırım sizlerle laelaelaelaelae.Senin gönderdiğin l,inktekilere bakayım bi onlarda teee hangi sayfada kaldı allah bilir e yenisini gönderirsin bi zahmet.Yahyam nasıl öperim onuda.
İnşallah alan diğer arkadaşlar kuzularınız içinden çıkmak istemez.

saol minikim cnim normade iiken konustugumuzda yapamiom dedi elimde deil dedi tmam kiskanilmak güsel bisi belki ama bu kadar deıl hos nisanliykdn daha fazlaydi amaan amaan.
madem nişanlıyken daha da kıskançtı sen nasıl cesaret ettin evlenmeye? şahsen ben kıskanılmaya hiç tahammül edemem. senin nişanlıyken hoşuna gidiyordu herhalde... inşallah eşin düzelir askerde biraz. zor ama şekerim. hakkınızda hayırlısı

sen var sen , tam lafebesisin. çok güldüm, haklısın , hayatta unutulmaz benim memeler.
ceren uyuyor canım da ben uyumuyorum. bütün gün kendi zevkim için hiçbişi yapmamaış olmak istemediğimden cereni akşam uyuttuktan sonra (ceren 9 gibi uyuyor) ben ya film ya dizi izliyorum. ya da arkadaşlarımız gelmiş oluyor gece 1 den önce yatmıyorum. kız 9 dan 1 e kadar uyuyor. o uyanınca ben onu tekrar emzir gaz çıkart alt değiştir filan derken çok geç oluyor... sonra 2 saat uyuyorum yine uyanıp cereni emziriyorum. gece çok kısa kısa emdiği için en fazla 2 saat uyuyup uyanıyor. tek uzun uykusu banyodan sonraki oluyor ki ben o zaman uyumuyorum. kız 2 saat uyurken de ben sadece 1 saat uyuyabiliyorum. neden? onun artırdığı sütü pompalıyorum, sonra pompayı ve biberonu steril etmeye uğraşıyorum. filan fişman deren uykusuz kalıyorum

hakkaten annem de der hep erkek çocuk sıcağı sevmez diye..niye derler anlamıyorum..bilimsel bişi mi nedir? annem de hep altını açık bırakır, çocuk rahat ediyo diyo..

varyaa çok ince zekalısın..kaydirigubbakcemile3

Hatıra benim de kayınvalidem ilk gün hastanede (daha sütüm gelmemişti) '' göğsüm sızlıyo versem alırmı acaba'' dedi..ben de o kadar ters bakmışım ki bi daha lafını etmedi..

Bebeğiniz çok küçük daha, sen daha yeni doğum yaptın, hormonlar henüz normale dönmedi, gel gitler yaşıyor olman, bunalman, çabuk sinirlenmen çok normal. Halbuki eşinin bu günlerde sana daha fazla destek olması gerekiyor, bazı erkekler ne kadar anlayışsız oluyorlar.. Allah hakkınızda hayırlısını versin, inşallah herşey yoluna girer..

Aaahh Nurdan yarama tuz bastın yaa :sinifsinif: Aynı şeyleri bende yaşıyorum. Her sabah 5 te bizde dikiliyoruz ayağa, gece de mutlaka 2 kere uyanıyoruz.
Sabah 5 ten 7.30 a kadar emme, alt değişme, kucakta gezme, salıncakta sallanma, tekrar emme, cilveleşme, tekrar emme, tekrar alt değiştirme, gaz çıkarma, arada ağlama, uyuklama amaaa asla uyumama şeklinde sabah faslını geçiriyoruz. Ben uykusuz ve perişan bir halde evden çıkıyorum, bir de evim Anadolu yakasında iş yerim Avrupa yakasında, sabah trafiğinde uyuklaya uyuklaya gidiyorum vallahi..
Geçenlerde bir akşam bende kızdım,uyu artık yeter dedim sesimi yükselttim.Baktı manalı manalı.. Çok üzüldüm, özür bile diledim ondan. Allahtan anlamadı..
Bizde haklıyız ama..:sinifsinif:

İnşallah rapor alabilirsin ve inşallah kızın sana bunu yapmaz, hakikaten çok üzülüyor insan..

Esracım şöyle ki, verem aşısı da rotavirüs aşısıda canlı aşılarmış. Ve verem aşısı şu anda olmaz diyen doktorların gerekçesi, 'iki canlı aşı arasında mutlaka 3-4 haftalık süre geçmeli'.

Yapılabilir diyen doktorlarda ' evet iki canlı aşı arasında mutlaka 3-4 hafta süre geçmeli ama eğer bu aşılar farklı yoldan yapılıyorsa, beklemeye gerek yok, rotavirüs ağızdan yapıldı, verem koldan yapılıyor bu yüzden beklemeye gerek yok' diyorlar. Eğer ikisi de ağız yoluyla ya da ikisi de enjeksiyonla yapılıyorsa o zaman beklenmeliymiş..
Rotavirüsü ağızdan aldı dimi Yahya? Zaten herhalde rotavirüsün başka şekli yok..
Sizde herhangi bir sıkıntı olmadıysa, bizde de olmaz o zaman..

nazancim hosuma gittiginden deil hosuma gitse yakinmam cesarettim mücadele istiyor hayatta biraz ben gökhani sevdıgim icin vazgecmedm ona kirginım suan icin konusmuynrum ama onu seviyorum

Hatıra benim de kayınvalidem ilk gün hastanede (daha sütüm gelmemişti) '' göğsüm sızlıyo versem alırmı acaba'' dedi..ben de o kadar ters bakmışım ki bi daha lafını etmedi..

Genelde var demekki bu emzirme sevdası anacım bizde kayınvalide olcez inşallah( bak şimdiden nereleri düşünüyorum) bunları hafızamıza iyice kazıyalımda yapmıyalım bariş ay gelinlerde böyle cekiştirecek mi bizi amanın lmaz:

kedici canim haklisin saol canim ben zaten normalde cok agresif bi insanım dogumdan snra bu dahada ilerledi eee gökhanda haddinden fayla sinirli iice çakistık yani

alıntılarım gitti sağlık olsun...

Nazan şok şok oldum..Çok geçmiş olsun..Evdesin şimdi galiba..

Eftelya, kıskanç eşler çok zordur Allah kolaylık versin.. Ben de kıskanılmak istiyorum zaman zaman bizimki de hiç kıskanmıyo iyi mi..Ya da belli mi etmiyo acaba..

Evrişcim, çok üzüldüm Kuzeyciğe. En kısa zamanda düzelir inşallah...

Kedici Ayşin, bizim tohtor da 2 aylık aşılarıyla birlikte rota aşısını önermedi. Aradan zaman geçsin dedi. Üç aylıkken yapılacak bizimki. Bu arada tetanoz aşımı unutmuştum Mercimekim yazınca hatırladım. Aralıkta son dozu olucam..Bebeklerimize daldık kendimizi unutcaz yakında..

nazancim hosuma gittiginden deil hosuma gitse yakinmam cesarettim mücadele istiyor hayatta biraz ben gökhani sevdıgim icin vazgecmedm ona kirginım suan icin konusmuynrum ama onu seviyorum
eee seviyorum diye kıskançlığını bile bile evlenmişsin arkadaşım. o zaman onu ne kadar çok sevdiğini düşünerek affetmeye içini ısıtmaya çalış. ayrılık kararı almadan önce bu evliliğin sana neler kazandırdığını düşün. eğer kaybettiklerin ağır basıyorsa üzülürüm .... bakalım aile meclisi nasıl yönlendirecek sizleri.

Eftelya eşin askere gidecek onun stresi vardır belki.. Mustafa'yı için düşünme öyle ayrılık felan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…