2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı sahneyi bende yaşadım ama Çağan dudaklarını büktükçe bende ağlıyorum
akşamları çokyıpratıyor gün aşırı akşam 7- 8 arası yıkıyoruz yıkanırken herşey ço iyi giydirirken aman aman etini koparmışm gibi ağlıyor elim ayağım birbirine dolanıyor mahfoluyorum ....

bişi olmaz bence
kısma ama :roflol: koptum esra çocuk uyandı kahkahama :roflol:

esra korkma bisey olmaz okadarcıktan alttan cıkar elbet stres yapma yok yere gulum..
buarada ne oldu yahya sıcızlayamıomu yoksam oyle bisey okudum demin

ayca nesrin ben havaalanında emrahtan aıyrılınca aglamaya basladım ecede kanguruda yuzume bakıodu bana oyle baktıki inanamazsınız o bakısı asla untmuycam sanki gozleri doldu oyle mahsun baktıki gozleri dolmus gibi..

buna mı malum oldu acabaa:)

ayy ben de gördüm ben de.. esrako vardı, petrik nesrin vardı, jenny canan vardı, benim üniversiteden arkadaşlarım vardı..hepimiz uzuuuun bi yatakta yanyana gyps evinde yatıyorduk.. gpys yatak odasına giriyordum koca bi beşikte mamisiyle uyuyodu..odada koltuk vardı, orda da birileri vardı..kesin didoydu da ben rüyada seçemedim.. ev ana baba günü gibiydi..

sizin dötler açık kalmış galiba lülülülülülü
hayır olsun
emirhannn bi zayıflimm gelip öpüjem seniii

ben kafeinsiz yesil cay ictigimden beri ecenin sıcmıgı duzeldi cok sukur bide ıhlamur iciorum hergun oda ii gelio hem ona hem bana..viruslerden korunuyoruzdur insaallah ..bugun dr bol sıvı alın dedi. alınan sıvı bogaza yapısan virusu yok ediomus

ahh tahmin edebiliyorum kıyamam ben ona..
ayça mideye indi kussam çıkarmı ıyy nefret ederim kusma işlerinden bi denicem

mide eritmeden kus anacım vakit kaybetme..gerçi mide onu eritirmi bilinmez ama.. arkedeşlere katılıyorum bişey olacağından değil ama için rahat etsin..

pervin canım yaho günde bi defa mıçıyodu bi gün rötar yaptı iki gün mıçmadııı
ama sağolsun bu sabah 2 gün değil sanki 12 günlük mıçtı maşallah

aman cok sukur sıcızlamıs yahom benim tosunum..

ben hamileyken cok kustum ya nefret ediom kusmaktan agzım burnum kan icinde kalıodu kusarken ondan kusma diorum :)

EFTELYA aileler karısmasaydı keske ya ne bilim aklım almıo boyle olayları madem kaynından kıskanıo kardesini sokmasın eve. ailesinde varmı kendi yakınıyla dusup kalkan basından olaymı gecmiste herseyden kıskanıo seni boyle

aklıma gelmişken..Tv izleme konuşulmuş..Ruzy deli gibi Tv izlemek istiyor, çığlık çığlığayken bi anda susuyo.. Babası bana çaktırmadan izletiyo, şu an ne zararı olucak sadece renkler sesler onun hoşuna gitcek diyo..büyüyünce aklı erince izletmeyiz diyo..

bu arda nesrin yıkanırken bizim de ağlamalarımız azaldı, ama giydirirken aynı anlattığın gibi.. nazan diyo ya masaj falan..ne masajı doğru dürüst kurulayamıyorum bile, bi yerine bişey olmuş gibi feryat ediyor.. sırf o yüzden günaşırı yıkıyoruz hergün o strese sokmayayım diyorum.

Yok artik ya,noluyo bu kaynanalara.yuh diyorum hayatimda duymadim böle sacmalik ve eylemin vakasindan sonra sonra sizinki 2.oluyor yani.anacim bu kaynanalari size sayiylami verdiler

bizimkide onun yerine gaz cikariyor iyimisırnaşık şey psikolojik heralde diyorkafamçokkarıştı

didee ece ayaga oyle alıstıki uyuma oncesi aglama krizi gelio beni salla der gibi hemen yarım kundak vaziyeti agza emzik tepme azcık sallamayla uyuyo aslında rahatlıkmıs ama bırakır bırakmasa uyanmazsa ii bazen uyanıo hani nası kucakta saatlerce uyur boylede ayakta uyuycak nerdeyse..annem alıstırdı ben bırakıp bırakıp cıkıorum dısarı oda aglatmamak icin sallıo hanfendununde hosuna gidio. ins neva gibi kendi kendine uyur

esra koca besikte mamiyle sen uyuyomussun ya aman dikkat et o koca besikte yahoyla kardesi uyumasın :)))

ay yorumlamaya bakk getirtmee beni orayaaa haannıımmm istemem kardeşşş felannn
ayça nasıl bi rüya bu yaaa şimdi bu beşikte mami ben yatıyoruz eliftemi orda o napıyo oda beşiğimi sallıyo sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…