Bizim de geçen gün Rüzgar çok huysuzlaşmıştı, meme almıyor, sürekli ağlıyordu. O kucağımdayken başladım ağlamaya..Ne yapsam seni mutlu edemiyorum oğlum diye..E günlerdir yorgunluktan perişanım ,sinirlerim boşaldı..Beni izledi izledi izledi, sonra dudaklarını bükerek çok içten ağlamaya başladı, şok oldum..Yaw nerden anlıyo bu bebekler herşeyi.. üzüldüm sarıldım ona yok annem ağlamadım ben dedim sonra sustu,memeyi aldı uyudu gitti..
kızlar çok acil cevapppp
mozaik pasta yapmıştım ayıptr söylemesi alüminyum folyoya sarmıştım sonra çıkarıp dilimledim bi dilimi ağzıma attım arada folyoda gelmiş boğazıma yapıştı ne yaptıysam çıkaramadım ve yuttum bişey olurmu yaa midemde alüminyum folyo parçası var
zaten başıma ne gelirse zıkkımlanmalarımdan gelicek mafoldumben
buna mı malum oldu acabaa:)
esracım rüyamda seni gördüm çoook zayıflamıştın.Biridaha vardı sanki tazefasulye ?O sen ve ben beraberiz sıcakmış izmirdeymişiz ama benim çocuk çıplak kalıyo gibi üşür o alışkın değil diyorum sende alıştırma öyle bişi olmaz diyodun?aliminyum folyoya dikkat vallaaa
ayy ben de gördüm ben de.. esrako vardı, petrik nesrin vardı, jenny canan vardı, benim üniversiteden arkadaşlarım vardı..hepimiz uzuuuun bi yatakta yanyana gyps evinde yatıyorduk.. gpys yatak odasına giriyordum koca bi beşikte mamisiyle uyuyodu..odada koltuk vardı, orda da birileri vardı..kesin didoydu da ben rüyada seçemedim.. ev ana baba günü gibiydi..
ahh tahmin edebiliyorum kıyamam ben ona..ayca nesrin ben havaalanında emrahtan aıyrılınca aglamaya basladım ecede kanguruda yuzume bakıodu bana oyle baktıki inanamazsınız o bakısı asla untmuycam sanki gozleri doldu oyle mahsun baktıki gozleri dolmus gibi..
ayça mideye indi kussam çıkarmı ıyy nefret ederim kusma işlerinden bi denicem
ayça mideye indi kussam çıkarmı ıyy nefret ederim kusma işlerinden bi denicem
Yok artik ya,noluyo bu kaynanalara.yuh diyorum hayatimda duymadim böle sacmalik ve eylemin vakasindan sonra sonra sizinki 2.oluyor yani.anacim bu kaynanalari size sayiylami verdiler
esra koca besikte mamiyle sen uyuyomussun ya aman dikkat et o koca besikte yahoyla kardesi uyumasın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?