:roflol: :roflol:bizimkide onun yerine gaz cikariyor iyimisırnaşık şey psikolojik heralde diyorkafamçokkarıştı
Canim ya takilma okadar,okadarcik folyodan noolcek? Rulo yu yutmadinda,bak dogru söle)
bizimkide onun yerine gaz cikariyor iyimisırnaşık şey psikolojik heralde diyorkafamçokkarıştı
ay yorumlamaya bakk getirtmee beni orayaaa haannıımmm istemem kardeşşş felannn
ayça nasıl bi rüya bu yaaa şimdi bu beşikte mami ben yatıyoruz eliftemi orda o napıyo oda beşiğimi sallıyo sırnaşık şey
Allah seni iyi etsin emii.hey Allam ya,nasi becerdin pis bogazkızlar çok acil cevapppp
mozaik pasta yapmıştım ayıptr söylemesi alüminyum folyoya sarmıştım sonra çıkarıp dilimledim bi dilimi ağzıma attım arada folyoda gelmiş boğazıma yapıştı ne yaptıysam çıkaramadım ve yuttum bişey olurmu yaa midemde alüminyum folyo parçası var
zaten başıma ne gelirse zıkkımlanmalarımdan gelicek mafoldumben
aşşşşkk olsun ayça, ben yok muyum?ayy ben de gördüm ben de.. esrako vardı, petrik nesrin vardı, jenny canan vardı, benim üniversiteden arkadaşlarım vardı..hepimiz uzuuuun bi yatakta yanyana gyps evinde yatıyorduk.. gpys yatak odasına giriyordum koca bi beşikte mamisiyle uyuyodu..odada koltuk vardı, orda da birileri vardı..kesin didoydu da ben rüyada seçemedim.. ev ana baba günü gibiydi..
bizimki masajdan çok hoşlanıyor. kesin sizinkiler de sever de bence siz ne kurulamayı ne de masaj yapmayı beceremiyorsunuz laelaelaelaelaebu arda nesrin yıkanırken bizim de ağlamalarımız azaldı, ama giydirirken aynı anlattığın gibi.. nazan diyo ya masaj falan..ne masajı doğru dürüst kurulayamıyorum bile, bi yerine bişey olmuş gibi feryat ediyor.. sırf o yüzden günaşırı yıkıyoruz hergün o strese sokmayayım diyorum.
aklıma gelmişken..Tv izleme konuşulmuş..Ruzy deli gibi Tv izlemek istiyor, çığlık çığlığayken bi anda susuyo.. Babası bana çaktırmadan izletiyo, şu an ne zararı olucak sadece renkler sesler onun hoşuna gitcek diyo..büyüyünce aklı erince izletmeyiz diyo..
bu arda nesrin yıkanırken bizim de ağlamalarımız azaldı, ama giydirirken aynı anlattığın gibi.. nazan diyo ya masaj falan..ne masajı doğru dürüst kurulayamıyorum bile, bi yerine bişey olmuş gibi feryat ediyor.. sırf o yüzden günaşırı yıkıyoruz hergün o strese sokmayayım diyorum.
bizimkide onun yerine gaz cikariyor iyimisırnaşık şey psikolojik heralde diyorkafamçokkarıştı
off yaa kaynanaya bayıldım valla çok gazlı değildir inşallahh? esra kendine dikkat et valla rüyalarda bilev sen varsın bu arada adım selinn tanıştığımıza memnun oldum:)) yeni sayılırım arada giriyorum ama belki hatırlamazsınızz
:roflol::roflol:bizimkide onun yerine gaz cikariyor iyimisırnaşık şey psikolojik heralde diyorkafamçokkarıştı
ceren ağladığında huzursuzlandığında ben onun kulağına eğilip "kışşşş kışşşşş" diye sesler çıkarıyorum sakinleşiyor.
aşşşşkk olsun ayça, ben yok muyum?
:roflol::roflol:
bu kaynanaların terapiye gitmesi gerek başta benimki
seninki hala başındamı kuzum yaa
bizim kakada çok cıvık
bi oyuncak için gidilmezz kaydirigubbakcemile3 yoksa kaçarmı bendennn
sen nasılsın son iki günnn dua ediyorum senin için canım adaşım opuyorumnanaktan
haydaa evrim noldukine yaa kıyamam ben kuzeyime bu kadar üstüne titre ama oluyor işte bebişler hasta ne yaparsak yapalım ne kadar dikkat etsekte acil şifalar diliyorum canımsınız benim
soğumaz annesi sen merak etme o memeler unutulurmu heç
dam üstünde un elerrr tombul tombul memeeelerrrr :teytey: :dance::dance::dance:
ayşincim ben verem aşısı işe rota virüsü 5 dk aralıklarla yaptırdım??yani doktor herhangi bi zararı yok dedi hatta sordum aynı gün bu kadar aşı sorun olurmu olmaz dedi niye 4 hafta geçmesi gerekiyomuşki anlamadım fisfisfis
nazan yaa sen niye uykusuz kaldın bu kadar anlamış değilim
anlatıyodun ya banyo yaptırıyorum emziriyorum masaj yapıyorum falan filan sonrada uyuyo mışıl mışıl vs senin kız tüm bunları yaptıktan sonra bütün gece sadece 4 saatmi uyuyordu kafamçokkarıştı
birileri formunda yine opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyhatıra hatıraaa
açıkla çabuk senin sıpa neden bu kadar kilolu heee
bak sen itiraf etmezsen ben ederim
ediyorummmm
gündüz babaannenin memeyi emiyo gece anneninkini
e o kilo almasında benmi alayım
laelaelaelaelae
e malum kadın o kadar memeyi çıkarıp veriyo belkide hormonları coşmuştur süt felanda gelmiştir delikafadulden
öperim seniii elbette paylaşıcan kg vs ne alaka yani yanlış anlaşılmak hamileykende paylaşıyorduk gelişmlerini şimdide paylaşıcaz kocaman maşallah kemal çağanımızaaa
niye göğsü sızlıyormuş??:uhm:Hatıra benim de kayınvalidem ilk gün hastanede (daha sütüm gelmemişti) '' göğsüm sızlıyo versem alırmı acaba'' dedi..ben de o kadar ters bakmışım ki bi daha lafını etmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?