2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hehe güzel olurdu da..

yok rüyada ben odadaki kim bilemedim..uyanınca kesin didodur dedim..siz beşikte mışıl mışıl uyuyodunuz, biz evin altını üstüne getiriyoduk, bebek ağlamaları falan sizin ruhunuz duymuyordu..

su dudak büzme olayini şevvalde yapti bi kackere.önce gözümün icine bakiyo sonra dudaklarini büzüp agladımı bende agliyom resmen.okadarmi icten aglanir dayanamiyorum.2kerede uyurken yapti icim gitti.heralde korkuttular rüyasinda.uykudada okadar icten aglayinca ne yapcagimı bilemiyom.

Allah seni iyi etsin emii.hey Allam ya,nasi becerdin pis bogaz öle yalniz yalniz yiyip bisede yollamassan öle olur.miçinca cikar belki.bidahakine aklinda bulunsun ya strec filme sar yada buzdolabi posetine

aşşşşkk olsun ayça, ben yok muyum?

bizimki masajdan çok hoşlanıyor. kesin sizinkiler de sever de bence siz ne kurulamayı ne de masaj yapmayı beceremiyorsunuz laelaelaelaelae
birara size BEBELERE MEDİTASYON dersi vereyim

off yaa kaynanaya bayıldım valla çok gazlı değildir inşallahh? esra kendine dikkat et valla rüyalarda bilev sen varsın bu arada adım selinn tanıştığımıza memnun oldum:)) yeni sayılırım arada giriyorum ama belki hatırlamazsınızz

Çağan fazla tv izlemiyor bakalım ilerleyen günlerde neler yapacaklar

yıkandıktan sonra hememn emmek ve uyumak istiyor ondandır feryadı düzene otursun diye de hep aynı saatlerde yıkamaya çalışıyorum.. o değilde ben strese giriyorum

bizimkide onun yerine gaz cikariyor iyimisırnaşık şey psikolojik heralde diyorkafamçokkarıştı

:roflol:

ceren ağladığında huzursuzlandığında ben onun kulağına eğilip "kışşşş kışşşşş" diye sesler çıkarıyorum sakinleşiyor.

bende memnun oldum canım
seni tanıyorumda ismini bilemedim selin:))

ceren ağladığında huzursuzlandığında ben onun kulağına eğilip "kışşşş kışşşşş" diye sesler çıkarıyorum sakinleşiyor.

:roflol:
kuzum tavukmu kışkışlıyon :sm_cool:

bende yahoyu her banyo sonrası yağlarım masajlarım
ve hergün jimnastik yaptırıyorum
anası babası gibi dombalak olmasın formunu korusun diye kaydirigubbakcemile3

kakanızda değişiklik var mı sizin
hala en baştaki gibimi yapıyorbizimki sanki su gibi oldu katısı az oluyo
çok huysuz emmiyo bağrıyo biberonla verdim almıyo
delirecem ya

birileri formunda yine opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Hatıra benim de kayınvalidem ilk gün hastanede (daha sütüm gelmemişti) '' göğsüm sızlıyo versem alırmı acaba'' dedi..ben de o kadar ters bakmışım ki bi daha lafını etmedi..
niye göğsü sızlıyormuş??:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…