yok gitti çoktan ama saolsun telefonla ile yetiyo
bbayrama gitmek istemiyorum ya gene kafasından kurmuş saldıracak üstüme
salak bende bişi diyemiyorum hoş desemde anlamaz ya
rotanın da yeni çıkmış aşısı zaten.dünya iyice bilim kurgu filmlerindeki gibi bir hal aldı çeşit çeşit virüsler hastalıklar,ilaç firmalarının labaratuarda üretip üzerimizi saldığı gripler.umarım evlatlarımız için dünya daha güzl bir yer olur.Bugün aşkın nur yengi vardı Tv'de. Kızımı 1 yıl çok steril ortamlarda saklamaya çalıştım, sonra gitti kreşte Rota virüsü kaptı dedi. Rota ve Beta virüsü çok tehlikeymiş, mutlaka aşı yaptırın bizim zamanımızda yoktu dedi.. Beta virüsü aşısını duyan var mı?? Öğrendim öğrendim aşısı yokmuş..
kaydirigubbakcemile3 benim küçükken hani çoraplara tkılan küçük bir metal parçası olur (yeni çoraplara ikisini birbirine tutturmak için) yutmuşluğum var.dışkı yoluyla atılır korkmakızlar çok acil cevapppp
mozaik pasta yapmıştım ayıptr söylemesi alüminyum folyoya sarmıştım sonra çıkarıp dilimledim bi dilimi ağzıma attım arada folyoda gelmiş boğazıma yapıştı ne yaptıysam çıkaramadım ve yuttum bişey olurmu yaa midemde alüminyum folyo parçası var
zaten başıma ne gelirse zıkkımlanmalarımdan gelicek mafoldumben
bakın ölecem haaa cvp versenize nasıl mıçsamda çıkarsam şu folyoyu midemden mafoldumben
bak tek el sen ölme diye uğraşıyorum haaa..gyps kime diyom sana diyom..
komikler sizisırnaşık şeybuna mı malum oldu acabaa:)
evet evet bendim hakem olarak katılıyordum müsabakaya..ne işim var ayça benim orada yaaaayy ben de gördüm ben de.. esrako vardı, petrik nesrin vardı, jenny canan vardı, benim üniversiteden arkadaşlarım vardı..hepimiz uzuuuun bi yatakta yanyana gyps evinde yatıyorduk.. gpys yatak odasına giriyordum koca bi beşikte mamisiyle uyuyodu..odada koltuk vardı, orda da birileri vardı..kesin didoydu da ben rüyada seçemedim.. ev ana baba günü gibiydi..
bu kayınvalide empatisinin zirve yaptığı noktadır..var mı arttıran?bizimkide onun yerine gaz cikariyor iyimisırnaşık şey psikolojik heralde diyorkafamçokkarıştı
ilk başta iki sallamayla uyuyorlar,sonra daha çok istiyorlar,ayaktan inince ağlıyorlar,öyleki geceleri yatakta ayağıma koyar sallardım kendim de uyuyarak bir uyanırdım ayaklarımı hissetmiyorum tabi hanımefendi uykuyu almış olyordu yine uyanıyordu ben perişan.ama öğrendimki sıkıntıları olmazsa yapmıyorlar böyle cinslikler.neva'nın hep iyi huylu olduğuna inandım.hep sıkıntısı,gazı falan olmazsa sorunsuz bir bebek olacağına inandım bunun sinyallerini alıyordum çünkü.inşallah ece de düzelir canım.kıyamam ben sana çünkü.didee ece ayaga oyle alıstıki uyuma oncesi aglama krizi gelio beni salla der gibi hemen yarım kundak vaziyeti agza emzik tepme azcık sallamayla uyuyo aslında rahatlıkmıs ama bırakır bırakmasa uyanmazsa ii bazen uyanıo hani nası kucakta saatlerce uyur boylede ayakta uyuycak nerdeyse..annem alıstırdı ben bırakıp bırakıp cıkıorum dısarı oda aglatmamak icin sallıo hanfendununde hosuna gidio. ins neva gibi kendi kendine uyur
bende yüzünü görmek istemiyorum
Çağan'a dokunsun istemiyorum uyus oluyorum onu alıp sevince
torunu tabiki sevecek ama nedendir bu tuaf duygu nasıl aşarım varmı çaresi :uhm:
herkese haftalar sonrasında iiakşamlar
uzun zamandır giremiyorum ama cok kotu gunller gecirdim.
kızım duru inanılmaz gaz problemi yasıyor ve kolik
cok uun suren aglama krizleri yasıyoruz ne kullandıysak fayda goremedik.arada sırada cıglık atıyorum avazım cıktıgı kadar kendimi cok kotu anne gibi hissediyorum anlıycagınız depresyonun diplerinie girmek uzereyim.
uyumakta guçluk cekiyor ve kısa kısa saatte 1 emiyor hiçbirşey yapacak vakit bulamıyorum.şimdi de bunu yazıp kacıcam.
neyseki kilosu herşeyi normal gayet guzel gidiyor bebeğimin.olan bana oluyor işte:bbo:
kızlar beni unutmadınız degil mi
yemekteyizde çiğbörek yiyorlarr canım istediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?