2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler. maşallah bebişeriniz çok tatlı. Allah nazarlardan saklasın. 30 temmuz doğumlu bir kızım var benimde. Bende arasıra sizleri okuma fırsatı buluyorum ama yazmaya fırsat bulamamıştım bir türlü. Ne güzel bir bağ kurmuşssunuz aranızda.

yok gitti çoktan ama saolsun telefonla ile yetiyo
bbayrama gitmek istemiyorum ya gene kafasından kurmuş saldıracak üstüme
salak bende bişi diyemiyorum hoş desemde anlamaz ya

bende yüzünü görmek istemiyorum
Çağan'a dokunsun istemiyorum uyus oluyorum onu alıp sevince
torunu tabiki sevecek ama nedendir bu tuaf duygu nasıl aşarım varmı çaresi :uhm:

rotanın da yeni çıkmış aşısı zaten.dünya iyice bilim kurgu filmlerindeki gibi bir hal aldı çeşit çeşit virüsler hastalıklar,ilaç firmalarının labaratuarda üretip üzerimizi saldığı gripler.umarım evlatlarımız için dünya daha güzl bir yer olur.
kaydirigubbakcemile3 benim küçükken hani çoraplara tkılan küçük bir metal parçası olur (yeni çoraplara ikisini birbirine tutturmak için) yutmuşluğum var.dışkı yoluyla atılır korkma
bakın ölecem haaa cvp versenize nasıl mıçsamda çıkarsam şu folyoyu midemden mafoldumben

bak tek el sen ölme diye uğraşıyorum haaa..gyps kime diyom sana diyom..

buna mı malum oldu acabaa:)
komikler sizisırnaşık şey
evet evet bendim hakem olarak katılıyordum müsabakaya..ne işim var ayça benim orada yaaa
bizimkide onun yerine gaz cikariyor iyimisırnaşık şey psikolojik heralde diyorkafamçokkarıştı
bu kayınvalide empatisinin zirve yaptığı noktadır..var mı arttıran?
ilk başta iki sallamayla uyuyorlar,sonra daha çok istiyorlar,ayaktan inince ağlıyorlar,öyleki geceleri yatakta ayağıma koyar sallardım kendim de uyuyarak bir uyanırdım ayaklarımı hissetmiyorum tabi hanımefendi uykuyu almış olyordu yine uyanıyordu ben perişan.ama öğrendimki sıkıntıları olmazsa yapmıyorlar böyle cinslikler.neva'nın hep iyi huylu olduğuna inandım.hep sıkıntısı,gazı falan olmazsa sorunsuz bir bebek olacağına inandım bunun sinyallerini alıyordum çünkü.inşallah ece de düzelir canım.kıyamam ben sana çünkü.

Son düzenleme:
bende yüzünü görmek istemiyorum
Çağan'a dokunsun istemiyorum uyus oluyorum onu alıp sevince
torunu tabiki sevecek ama nedendir bu tuaf duygu nasıl aşarım varmı çaresi :uhm:

bulursan banada söyle lütfen petrik düşününce ağrılar giriyo başıma:bbo:

herkese haftalar sonrasında iiakşamlar
uzun zamandır giremiyorum ama cok kotu gunller gecirdim.
kızım duru inanılmaz gaz problemi yasıyor ve kolik
cok uun suren aglama krizleri yasıyoruz ne kullandıysak fayda goremedik.arada sırada cıglık atıyorum avazım cıktıgı kadar kendimi cok kotu anne gibi hissediyorum anlıycagınız depresyonun diplerinie girmek uzereyim.
uyumakta guçluk cekiyor ve kısa kısa saatte 1 emiyor hiçbirşey yapacak vakit bulamıyorum.şimdi de bunu yazıp kacıcam.
neyseki kilosu herşeyi normal gayet guzel gidiyor bebeğimin.olan bana oluyor işte:bbo:

biz mamayi degistirdigimizden beri tas gibi kaka yapiyor(resmen morariyor kaka yaparken..

geçicek canbaz sabret ,lk 4 ay kolik sancıları normalmiş drumuz söylemişti
gazilacı versen ? gerçi denemişsinizdir
annelik zormuş dimi

kızlar beni unutmadınız degil mi

unutmadım ben canım.aynı problemleri ben de 1.5 ay yaşadım ama geçti çok şükür.İnsan üstü bir sabır sergiledim kendime şaşıyorum hala günde 3 saat uyku,yalnızlık,dikiş ağrılaı bir de bu kolik illeti.çok sakin olmaya çalış bebeğin zaten çok gergin sen sukunetini koru hep sakin hareketlerle müdahale et,panik olma sakın.Allah yardımcın olsun

esra minderiniz hem ucuz hem güzel.güle güle kullanın yahyacığım

cambaz seni niye unutulalım canım rabbim kolaylıklar versin geçici bi süreç bu sabret biraz daha

seni unutmadık CAMBAZ, allah kolaylık versin. geçecek bu günler. hepimiz olikten çektik. cerenin gaz sancıları 2,5 aylıkken iyice azaldı. artık çok daha nadir oluyor sıkıntılı günler. senin de düzelecek.

bi arkadaşımın annesi 1 yaşına kadar öpmemiş kendisini gerekçe yanakları sarkmasın
ben sürekli öpüyorum zaten 20 seneye kalmaz başka hatunlar öpücek sarkarsa sarksın pehhh

yemekteyizde çiğbörek yiyorlarr canım istediii

sorma ya, ben de rastladım. ama baktım iğrenç bi tartışma var yok puf böreğiymiş de yok çiğ börekmiş de... ruhum daraldı geçtim. zaten tv de görmeye bile tahammül edemediğim bi yemekteyiz programı oluyor bi de şu izdivaç programları. 5 saniyeden fazla görmeye tahammül edemiyorum desem hiç yalan olmaz. 2 dakika baktım az önce sıkıntıdan yemekteyize de ekrana tükürecektim , ne iğrenç tipler onlar öle yawu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…