Genelde var demekki bu emzirme sevdası anacım bizde kayınvalide olcez inşallah( bak şimdiden nereleri düşünüyorum) bunları hafızamıza iyice kazıyalımda yapmıyalım bariş ay gelinlerde böyle cekiştirecek mi bizi amanınlmaz:
birileri formunda yine opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
niye göğsü sızlıyormuş??:uhm:
biz rota ve diger asilari ayni gun olduk bisicik olmadi..
yemekteyizde çiğbörek yiyorlarr canım istediii
sürekli bişey yemek istiyorum nolucak benim sonum
Canım 1 göğsümden gelen sütün yarısı geliyo 2 göğsümdeneylem, göğüslerine neler oluyor da anlamam gerek dedin??
Maşallah totosuna onunpervin canım yaho günde bi defa mıçıyodu bi gün rötar yaptı iki gün mıçmadııı
ama sağolsun bu sabah 2 gün değil sanki 12 günlük mıçtı maşallah
Haydaaasırnaşık şeybizimkide onun yerine gaz cikariyor iyimisırnaşık şey psikolojik heralde diyorkafamçokkarıştı
Canım geçecek az daha sabret Allah kolaylık versin.herkese haftalar sonrasında iiakşamlar
uzun zamandır giremiyorum ama cok kotu gunller gecirdim.
kızım duru inanılmaz gaz problemi yasıyor ve kolik
cok uun suren aglama krizleri yasıyoruz ne kullandıysak fayda goremedik.arada sırada cıglık atıyorum avazım cıktıgı kadar kendimi cok kotu anne gibi hissediyorum anlıycagınız depresyonun diplerinie girmek uzereyim.
uyumakta guçluk cekiyor ve kısa kısa saatte 1 emiyor hiçbirşey yapacak vakit bulamıyorum.şimdi de bunu yazıp kacıcam.
neyseki kilosu herşeyi normal gayet guzel gidiyor bebeğimin.olan bana oluyor işte:bbo:
Bende öpüyom vallabi arkadaşımın annesi 1 yaşına kadar öpmemiş kendisini gerekçe yanakları sarkmasın
ben sürekli öpüyorum zaten 20 seneye kalmaz başka hatunlar öpücek sarkarsa sarksın pehhh
Kızlar merhaba,
Son zamanlarda hep aklımda yazayım diye bir türlü başaramadıydım. şimdiye nasip oldu. benim ellerim uyuşuyor ve feci şekilde saçlarım dökülmeye başladı. Saçlarımın dökülmesine pek şaşırmıyorum zira hamileliğimde müthiş bir performans sergileyip gürleşmişti, dökülmemesi bir yana, hacmi artmıştı resmen.. şimdi onlar dökülmeye başlamıştır diyorum. ama yine de sinir bozucu birşey.. keşke oldukarı yerde kalsalardı..
Bir de ellerin uyuşma meselesi.. özellikle yataktan kalkarken sanki üzerine yatmışım gibi yumruk felan yapamıyorum ellerimi.. acaba yalnız mıyım yoksa benimle aynı durumda olanlarınız var mıdır? tohtora görüksem mi acebaaa ???
sürekli bişey yemek istiyorum nolucak benim sonum
bi arkadaşımın annesi 1 yaşına kadar öpmemiş kendisini gerekçe yanakları sarkmasın
ben sürekli öpüyorum zaten 20 seneye kalmaz başka hatunlar öpücek sarkarsa sarksın pehhh
Kızlar merhaba,
Son zamanlarda hep aklımda yazayım diye bir türlü başaramadıydım. şimdiye nasip oldu. benim ellerim uyuşuyor ve feci şekilde saçlarım dökülmeye başladı. Saçlarımın dökülmesine pek şaşırmıyorum zira hamileliğimde müthiş bir performans sergileyip gürleşmişti, dökülmemesi bir yana, hacmi artmıştı resmen.. şimdi onlar dökülmeye başlamıştır diyorum. ama yine de sinir bozucu birşey.. keşke oldukarı yerde kalsalardı..
Bir de ellerin uyuşma meselesi.. özellikle yataktan kalkarken sanki üzerine yatmışım gibi yumruk felan yapamıyorum ellerimi.. acaba yalnız mıyım yoksa benimle aynı durumda olanlarınız var mıdır? tohtora görüksem mi acebaaa ???
buhar makinesi alanlar varsa yardımcı olsun arzumunkini almayı düşünüyorum nasıl sessiz olması önemli siz ne kullanıyorsunuz...
ayrıca buda prensesimin yeni videosu izlemek isterseniz....
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-tatli-cadi-lena/1247133
sen cennetgidebilirsin bu kadın sayesinde.Allah bilir deben nasıl everecem diye düşünüyom şimdiden.
rüzgar açlıktan ağladığı için..
eve geldik hastaneden kadın memleketindeki ebesini aradı..ebe demişki bool su verin çocuğa sarılık olmasın..töbe töbe demişim..cahilmiyim ben neyim sanki dağ başında yaşıyoz bi mok bilmiyoz..dünyadan bi haberiz..tüm dr.lar bas bas bağırıyo dedim su vermeyin eğer bebek anne sütüyle besleniyosa..banane ebeden dedim..çıldırttı beni kadın ilk günlerde..zaten başım çatlıyodu o ara ağrıdan..o da dır dır yanımda sürekli..yok klimalı odada olmaz çocuk üşütür..odaya gelir gider bu çocuğun sesi değişti klimadan..yok ateşi var bu çocuğun..bi hasta edemedi gitti...hep diyorum benim sütümün kesilmemesi bi mucize..daha neler neler..
kırmızıyla yazınca ben de kötü birşey oldu sandımiyi akşamlar herkese ara ara bakıyorum cıkıyorum artık pek fırsat bulamıyorum benim cimcimem cok anneci şimdilik sürekli onunlayım artı hiç bi sosyalliğim kalmadı..
bugün dr. muayenemiz vardı kızım 6100.gr ve 62 cm olmuş..hersey sükürler olsun ii gidiyo buhar makinesi alın dedi dr.kış geldiği için..ve benimde saçlarım felaket dökülüyor ban da biotin hap yazdı onu kullanıcam..
bu arada demişmiydim bilmiyorum yaklaşık 1 aydır mamayı kestik sadece anne sütü alıyor kızım cok şükür ki sütümde arttı her gün rezene anason ve ıhlamur karısımı içiyorum kahvaltılarda koccaman bira bardağıyla etkisi oldu sanırım ve tahin helvesı booolda su içiyorumm
Esra çok alemsin yaa, çok gülüyorum sana sırnaşık şey
Benim ellerimde uyuşma hamileyken olmuştu,aynı söylediğin gibi, sanki elimin üzerine yatmışım gibiydi sabahları ve sağ elimde 3 parmağımı hissetmiyordum, karpal tünel sendromu diye birşey varmış, ondan olmuştu ama hamileyken ödemden dolayı olabilir demişti doktor. Vücudunda ödem varmı, şişkinlik hissediyorsan belki sende de böyle olmuştur ama ihmal etme mutlaka doktora görün bence..
Ben kullanıyorum Arzum'un buhar makinesini, gayet memnunum, hiç sesi çıkmıyor çalışırken..
bi arkadaşımın annesi 1 yaşına kadar öpmemiş kendisini gerekçe yanakları sarkmasın
off geçmişi okuyorum, alıntılar yapıyorum, hoop birşey çıkıyor bilgisayarı kapatıyorum:umursamaz:Vazgeçtim alıntı malıntı yapmayacağım. Nazan büyük geçmiş olsun. Resmen şok oldum ve domuz gribiyle ilgili bütün düşüncelerim altüst oldu seni okuyunca. Acilen aşı yaptıracağım. Sütle bebişe geçermiş antikorlar. İşin iyi tarafı, sen de Ceren de bağışıklık kazanmış oldunuz. Tekrar geçmiş olsun
Ben de regl olmadım. Normalmiş, korkmakizlar dogumdan sonra ne zman regli oldunuz ben dogumdan snra hic hastalamadim sadece dogumdan sonra 15 20 gün kanama oldu oda regli deilmis dr gitsem mi? Acaba!!
TV ıZLEMıCEZ:umursamaz:bu tv izleme işini ne yapıcaz??ya bende seyretmicem nasıl olursa olsun kafayı çevirip bakıyo pozisyonu değiştirsemde farkında olmadan dönmüş oluyor??
Geçmiş olsun gülüm ya. ınşallah daha iyidir Kuzey şimdi. Kıllandım ben de bu 9 Eylül'deki domuz gribi olayından. Biz daha Cuma günü muayenedeydik yaa:gitme:Kuzey 4 gundur hasta.. mıdesını usuttugunu dusunuyorus.. canım cok sıkkın, dogdugundan berıdır bu cocuk bu kadar aglamamıstı, çok uzgunum. Cok cıddı sancı yapıyor karnına gaz, cıkarabılırse ne ala.. aglamayan cocuk aglamayı ogrendı. Drumuzla telefon doktorculugu yaparak bısıler yapmaya calsıtık, dun gece dayanamadım 9 eylul acıle gıttık, apar topar da gerı geldım, cocuk acılınde doktor demez mı hastlara; dısarıda bekleyın; domuz gırıbı vakası var, anında dısarı attık kendımızı eve geldık hemen, 5 dk kalmamısızdır herhalde ıcerıde, herkes yıkandı temızlendı yıne de..
Kusmayan cocuk ıkı gundur kustu.. keyfı yok, uyusa uyuyamıyor, habıre sıcak tutuyoruz, kucagımda uyuyor, ne olur atlatsak sunu artık.. bugun bıraz daha ıyı gıbı.. aksama doktoruna goturecektım, eger kendını bıraz daha ıyı hıssederse goturmeyecegım acıkcası.. dunden dolayı cok tırstım.
topık duzelmıs.. hayırlı ugurlu olsun.
Ben diyeti bırakıp bir gün sarımsağı fazla kaçırdım. Ertesi gün resmen zehir oldu kuzuma. Kıvrandı durdu sancıdan, ki brkaç haftadır gaz problemimiz yoktuılk günler doktorumuzun da bu fikri destekleyip, bebeğin gazının annenin yedikleri ile alakası yok demesi üzerine, kola da dahil herşeyi yiyip içiyordum ve malesef bebeğimde hemen her gece, araba gezintisi ile ancak son bulan ve saatler süren gaz sancıları oluyordu. Kıvranıyordu,ağlamaktan harab oluyordu kuzum..
Ama artık benim yiyip içtiklerimle onun gazının arasında bağlantı olduğuna kesinlikle inanıyorum, son 3 haftadır kola içmiyorum, daha doğrusu rezene ve sudan başka hiç bir sıvı içmiyorum, gaz yapan yiyecekler de yemiyorum, çikolata ve kahve dahil, ve bebeğimde 3 haftadır sadece emzirme sonrası ya da sütümü biberonla verdikten sonra gaz oluyor ve hemen çıkarıp rahatlıyor. Saatler süren kıvranmaları kalmadı artık.
Yaptığım diyeti bırakıp, bir gün denemek istiyorum bakalım gazı olacak mı diye ama cesaret edemiyorum, bir dakika daha o şekilde kıvranmasına tahammül edemem, kıyamam ona.. Diyete devam...
önemli tabii canımbenim uzun zamandır giremedikkkk ve dr.a gittikkbende kötü diilde önemli bişey var sandım :roflol:
SERAPçım ben izledim videosunu lenanın, çok tatlı maşallah. ne tombik yanakları var öle. hapşurunca emziğinin düşmesi çok komik olmuş.
Benim ellerimde uyuşma hamileyken olmuştu,aynı söylediğin gibi, sanki elimin üzerine yatmışım gibiydi sabahları ve sağ elimde 3 parmağımı hissetmiyordum, karpal tünel sendromu diye birşey varmış, ondan olmuştu ama hamileyken ödemden dolayı olabilir demişti doktor. Vücudunda ödem varmı, şişkinlik hissediyorsan belki sende de böyle olmuştur ama ihmal etme mutlaka doktora görün bence..
ebrucum bu el uyuşması ciddi birşey olabilir doktora gözük bence
saç dökülmesi hepimizde olmuştur diye düşünüyorum
Sorma... acayip taktım bu saç dökülmesi olayını.. evde resmen hafiye gibi dolaşıyorum. gözüm yerlerde saç toplamakla meşgul.. nefret ederim saç döküntüsünden.. başkasına aitse hele o saç kılları sinir oluyorum, tiksinirim.. şimdi kendimden tiksinsem yeridir :))Saç dökülmesi bendede çok fazla kel kalıcam diye ciddi ciddi korkuyorum ya hadi hayırlısı.
ben çok kararsızım.Bir de bugün başbakan ben olmayı düşünmüyorum dedi ve sğlık bakanına kaydı ya.inanalr özgürdür isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz bu aşı kampanyasını zorunlu gibi yürütmeyin dedi.iyi hoş da gdolu ürünleri de herkes yemek zorunda değil ama üzerlerine uyarıcı bir etiket koydurmuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?