2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İzmir'de bir özel okulda çıkmış zaten. Hiç duyulmuyor bunlar haberlerdelmaz:

Esra o kadar alüminyumu eminim şimdiye bol bol yutmuşsundur. Korkma öldürmez. Ama alışkanlık haline getirmemeye bakyerimseniben

EBRUCUM

gdo'yu punduna getirip geçirdiler bari etiket olsun üzerinde.evlatlarımız nasıl bir ülkede yaşayacaklar.gerçekten çok üzgünüm ve öfkeliyim.zaten yediğimiz bir çok şeyde gdo kullanılıyor.şimdi iyice artacak.ne yapacağız nasıl anlayacağız.Organik gıdacılar nasıl kazıklayacaklar bizi hayal edemiyorum.En çok üzüldüğüm de hadi biz yaşamımızın belli bir öneminde doğal besinler aldık ya bebeklerimiz ne olacak.

aşı ampanyası ise ayrı vaka sanki başbakanın bu kampanyadan,nası yürütüldüğünden bugün haberi olmuş..Bir birey olarak seçme hakkı var tabi ama niye şimdi söylüyor,bir bildiği mi var? yoksa o da bizden farksız mı?

Eru demir hapına devam ettin mi doğumdan sonra? Demir eksikliği olabilirCADIARZU

Cambazım tabii ki seni unutmadık. Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz kolik belasından. Biz ilk zamanlar gaz sancısı çekerken ne kadar zorlanıyorduk, kolik kim bilir nasıldır:gitme:

Dide'cim, görünen o ki, herşeyiyle Allah'a emanet yaşıyoruz. öfkende sana sonuna kadar katılıyorum. herkesin ne yediğini bilmeye hakkı var. işlerine gelen şeylerde AB'ye uyum süreci deyip bildiklerini okuyorlar da bu meselede niye Avrupa ülkelerini örnek almıyorlar ona şaşırıyorum...

BURKO, demir hapı alıyordum ama ne yalan söyliyim, biraz ihmal ederek.. hamilelikteki kadar sıkı tutmadım işi açıkçası.. biraz da bebekli hayata adapte olmaya çalışırken kendini kaybetmişlikten oldu sanırım.. hap biteli 1 ay oldu, yenisini almadım. alsam iyi olur değil mi..? :)

Önce bir kontrole gitsen en iyisi o olur aslında. yerimseniben

Canim ben petriginkinide izleyemedim.pcde sorun var.yoksa lenayi merak ediyom gecenki cok güzeldi ama

olsun canım sonra izlersin düzelince artıkk her gecen gün hareketlenmemeiz artıyo yaaaa süreklide kucağımda çok anneci ama olsun ben memnunum..çıkıyorum durmuyo gene ilgileneyimm herkese ii geceler öptükk sizi ve bebişleri çokkk kaydirigubbakcemile3

balıkyağı haplarının saç dökülmesini engellediğini duymuştum doğtu mudur?

ben geldim.... selinden fırsat bulup girebildim herkes iyimi....

selin zor nefes alıyor burnu tıkanmış serum fizyolojikde kalmadı babasıda dışarda arkadaşıyla görüşüyor dört gözle gelmesini bekliyoruz gelirken serum fizyolojik alacak.....

sibelciğim tonimer baby denesene bir de

40ım çıktıktan sonrası kontrolümde herşey yolunnda gözüküyordu. el uyuşması için beyin cerrahına mı gitmeli acaba? yoksa ilk önce jinekoloğuma sorsam abes olur mu acaba?

canım konunun detayını bilmiyorum ama el uyuşması kansıklıktada olabiliyor...istersen önce kan tahlillerini yaptır hemogramına falan baktır,,,,

sibelciğim tonimer baby denesene bir de

ne bilim dr. serum fizyolojik verdi onu kullanıyoruz kafadan başka birşey almamayım dedim aslında onuda araştırdım ama almaya cesaret edemedim memnun olmayanlarda var bazı olumsuz yorumlar okudum ne bilim... sen onumu kullanıyorsun memnunmusun... damla seklinde olandanmı yoksa bu püskürtme şeklinde olandanmı kullanıyorsun

gene gaz, gene gaz şu 4 ay çabucak geçse, kurtulsak gaz derdinden. Doruk da zincodan kurtulsa :)) hiç sevmiyor.

bende hala devam ediyor bi ara bende anlatmıştım ve kolik olduğunun farkına varmıştık.azalmakla beraber devam ediyor.öksürüğü var bi de.burnu akıyor arada sanırım genzine akıyor o da öksürtüyor amaher öksürükte ciğerim acıyo. bu annelik zor zanaat yafuu..

gene gaz, gene gaz şu 4 ay çabucak geçse, kurtulsak gaz derdinden. Doruk da zincodan kurtulsa :)) hiç sevmiyor.

allah allah canım ya allah kolaylık versin çok zor birşey bu gaz olayı....ne bilim farklı şeyler denesen ama sen denenebilecek herşeyi denemişsindir....birazda bünyeyle alakalı sanırım....sıcak havlu falan koysan karnına belki oda iyi gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…