EBRUCUM
gdo'yu punduna getirip geçirdiler bari etiket olsun üzerinde.evlatlarımız nasıl bir ülkede yaşayacaklar.gerçekten çok üzgünüm ve öfkeliyim.zaten yediğimiz bir çok şeyde gdo kullanılıyor.şimdi iyice artacak.ne yapacağız nasıl anlayacağız.Organik gıdacılar nasıl kazıklayacaklar bizi hayal edemiyorum.En çok üzüldüğüm de hadi biz yaşamımızın belli bir öneminde doğal besinler aldık ya bebeklerimiz ne olacak.
aşı ampanyası ise ayrı vaka sanki başbakanın bu kampanyadan,nası yürütüldüğünden bugün haberi olmuş..Bir birey olarak seçme hakkı var tabi ama niye şimdi söylüyor,bir bildiği mi var? yoksa o da bizden farksız mı?
Canim ben petriginkinide izleyemedim.pcde sorun var.yoksa lenayi merak ediyom gecenki cok güzeldi amaönemli tabii canımbenim uzun zamandır giremedikkkk ve dr.a gittikk
saolll nazan teyzesi sadece sen izledin sanırsam çook çook teşekkür ederizz...
BURKO, demir hapı alıyordum ama ne yalan söyliyim, biraz ihmal ederek.. hamilelikteki kadar sıkı tutmadım işi açıkçası.. biraz da bebekli hayata adapte olmaya çalışırken kendini kaybetmişlikten oldu sanırım.. hap biteli 1 ay oldu, yenisini almadım. alsam iyi olur değil mi..? :)
Canim ben petriginkinide izleyemedim.pcde sorun var.yoksa lenayi merak ediyom gecenki cok güzeldi ama
Önce bir kontrole gitsen en iyisi o olur aslında. yerimseniben
ben geldim.... selinden fırsat bulup girebildim herkes iyimi....
selin zor nefes alıyor burnu tıkanmış serum fizyolojikde kalmadı babasıda dışarda arkadaşıyla görüşüyor dört gözle gelmesini bekliyoruz gelirken serum fizyolojik alacak.....
40ım çıktıktan sonrası kontrolümde herşey yolunnda gözüküyordu. el uyuşması için beyin cerrahına mı gitmeli acaba? yoksa ilk önce jinekoloğuma sorsam abes olur mu acaba?
sibelciğim tonimer baby denesene bir de
unutmadım ben canım.aynı problemleri ben de 1.5 ay yaşadım ama geçti çok şükür.İnsan üstü bir sabır sergiledim kendime şaşıyorum hala günde 3 saat uyku,yalnızlık,dikiş ağrılaı bir de bu kolik illeti.çok sakin olmaya çalış bebeğin zaten çok gergin sen sukunetini koru hep sakin hareketlerle müdahale et,panik olma sakın.Allah yardımcın olsun
gene gaz, gene gazşu 4 ay çabucak geçse, kurtulsak gaz derdinden. Doruk da zincodan kurtulsa :)) hiç sevmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?