ben sprey şeklini kullanıyorum serum f. heç bi naneye yaramamıştıne bilim dr. serum fizyolojik verdi onu kullanıyoruz kafadan başka birşey almamayım dedim aslında onuda araştırdım ama almaya cesaret edemedim memnun olmayanlarda var bazı olumsuz yorumlar okudum ne bilim... sen onumu kullanıyorsun memnunmusun... damla seklinde olandanmı yoksa bu püskürtme şeklinde olandanmı kullanıyorsun
gene gaz, gene gazşu 4 ay çabucak geçse, kurtulsak gaz derdinden. Doruk da zincodan kurtulsa :)) hiç sevmiyor.
bende hala devam ediyor bi ara bende anlatmıştım ve kolik olduğunun farkına varmıştık.azalmakla beraber devam ediyor.öksürüğü var bi de.burnu akıyor arada sanırım genzine akıyor o da öksürtüyor amaher öksürükte ciğerim acıyo. bu annelik zor zanaat yafuu..
gene gaz, gene gazşu 4 ay çabucak geçse, kurtulsak gaz derdinden. Doruk da zincodan kurtulsa :)) hiç sevmiyor.
geçmiş olsun canım dünyada evet en zor zanaat annelik ama bir okadarda dünyanın en güzel sevgisi birine verilebilen karşılıksız en güzel sevgi.....sende ıhlamur vermeyi denesen canım hem öksürüğüne iyi gelir hem geniz akıntısına bi dene içinede birkaç damla limon damlat bize dr. öyle söylemişti ama ıhlamuru biraz sulandır dedi dr. koyu olmasın dedi...
bende hamilelikten önce de hamilelikte de ve şimdi de var.İki kere doktora sordum biri kardiyologdu pek sallamadılar.hangi bölüme başvurmam gerekiyor bu sorun için? ha bir de Deva'nın avatarındaki fotoğrafı çok hoş.öperim onu..dik saçlı prenses.
ben çok kararsızım.Bir de bugün başbakan ben olmayı düşünmüyorum dedi ve sğlık bakanına kaydı ya.inanalr özgürdür isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz bu aşı kampanyasını zorunlu gibi yürütmeyin dedi.iyi hoş da gdolu ürünleri de herkes yemek zorunda değil ama üzerlerine uyarıcı bir etiket koydurmuyorsunuz.
Ben diyeti bırakıp bir gün sarımsağı fazla kaçırdım. Ertesi gün resmen zehir oldu kuzuma. Kıvrandı durdu sancıdan, ki brkaç haftadır gaz problemimiz yoktu
Argonot:
>
> Az bilinen bir deniz canlısıdır. Deniz anemonu gibi bitkiye benzeyen ve
> deniz dibinde kayalara tutunarak yaşayan bir hayvan türüdür.
>
> Argonotun çok ilginç bir döllenme yöntemi vardır. Erkeğin
> cinsel organı, çiftleşme mevsiminde, bedenden ayrılır, gider
> başka bir kayada yaşayan dişi argonotu bulur, döller ve
> sahibine geri döner.
>
> Onun için, önüne gelenle yatıp kalkıp, sonra 'Vallahi ben yapmadım.
> O kadını tanımam bile' ayaklarına yatan erkeklere Argonot denir
>
ARGONOT
adaşım öncelikle geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir kuzeycik
beratta da 3 gündür benzer durum var aşırı derecede gazlı oysaki kat kat giydiriyorum okadar gaz çıkışı var ama hala kıvranıyor huyu değişti başım çatlıyo benimde alt üst oldum bizimde 1 haftadan fazla kaka şeklimiz değişti acaba diyorum ishal miyiz ama 1 haftadan fazlada bu haldeydi o zaman bu sorun yoktu kafayı yiycem yarın dra gitcez bakalım ne olcak
kakasında sizin bi değişiklik var mı
allah acil şifa versin kuzeye ve tün bebeklere
çok zor o hastalanıyo onun hastalığına bizim psikolojimiz bozuluyo
Kıyamam ona, çok geçmiş olsun, inşallah bir an evvel iyileşir Kuzeycik..
Keşke doktoru bir görseydi, kusması nasıl ağzından sızdırıyormu, fışkırtıyor mu? Fışkırtıyorsa bekleme götür doktoruna derim..
yok sadece hafıf akıyor.. uc kere falan kusuyor gıbı yaptı.. doktoruyla telefonda yapısık yasadık su 3 gundur.. tesekkur ederım ilgine,yardımına..[/FONT]
Evrim cok gecmis olsun canim, insallah iyilesir kisa zamanda..
Naazan cok sevindim cerende bisey yokmus cok sukur, sende toparlarsin kisa zamanda..
Ay yavrum kiyamam ben ona ya.cok gecmis olsun canim.muhtemelen üşütmüstür karni agriyordur ve gazi vardir.neyseki atesi yokmus,insan aglamalarina hic dayanamiyor dimi ondan beter mahvoluyosun.artik encok ettim dua Allah im bebegime saglik ver onu bütün köt............dimi
Evrim buarada altini acik birakma, ayni hatayi kayinvalidemde yapiyor cok seviyor alti acik diye, ben hemenn giydiriyorum, hatta erkek cocuk sicagi sevmes deyip alt esofmani cikariyor, kiziyorum, ev sicakken ok ama bazen pencereyi aciyor mutfagin, hemen soguyor icerisi..usutmeye cok meyilliler ozellikle alttan..
ihlamur yada nane limon bencede icirmeye calis az miktarda..
EVRİMMM GEÇMİŞ OLSUN KUZYDE İYİLEŞSİN SENDE lütfen...
nazancim hosuma gittiginden deil hosuma gitse yakinmam cesarettim mücadele istiyor hayatta biraz ben gökhani sevdıgim icin vazgecmedm ona kirginım suan icin konusmuynrum ama onu seviyorum
bakın ölecem haaa cvp versenize nasıl mıçsamda çıkarsam şu folyoyu midemden mafoldumben
ayca nesrin ben havaalanında emrahtan aıyrılınca aglamaya basladım ecede kanguruda yuzume bakıodu bana oyle baktıki inanamazsınız o bakısı asla untmuycam sanki gozleri doldu oyle mahsun baktıki gozleri dolmus gibi..
bi arkadaşımın annesi 1 yaşına kadar öpmemiş kendisini gerekçe yanakları sarkmasın
ben sürekli öpüyorum zaten 20 seneye kalmaz başka hatunlar öpücek sarkarsa sarksın pehhh
Argonot:
>
>
> sahibine geri döner.
>
>
ARGONOT
püskürtme şeklinde olanı kullanıyorum.Memnunum.olumsuz yazılar nerede canım? bir zararı varsa ben de kullanmayayım.Ama tamamen doğal deniz suyu.ne bilim dr. serum fizyolojik verdi onu kullanıyoruz kafadan başka birşey almamayım dedim aslında onuda araştırdım ama almaya cesaret edemedim memnun olmayanlarda var bazı olumsuz yorumlar okudum ne bilim... sen onumu kullanıyorsun memnunmusun... damla seklinde olandanmı yoksa bu püskürtme şeklinde olandanmı kullanıyorsun
sana bu harika bilgiler için teşekkür eder.şahsını saygıyla selamlarımArgonot:
>
>
> sahibine geri döner.
>
>
ARGONOT
40 günlük rapor alamya çalışacağım daha sonra da kayınvalidemler bakacak gelirlerse sonrasında ek gıdaya geçecek inşallah daha rahat bırakabilirim bakıcıya.Elif sende işe yakında başlıyorsun galiba bakıcı olayını kararlaştırdınız mı ?? En son komşuya bırakacaktın galiba ??
:
:roflol:
alt taraf derken yanlış anlaşılma olmasın delikafadulden
Tebrık edıyorum,ellerinden opuyorum.. usenmemıs, fotosunu da bulmus, acıklamasını da yapmıs.. kaydirigubbakcemile3
çiçekleri evime yollayın lütfen malum çok zenginim zemuszemussana bu harika bilgiler için teşekkür eder.şahsını saygıyla selamlarım.
anladımm anladım kaydirigubbakcemile5beni bir sen anladın sen de yanlış anladın.mafoldumben
dide kimmm öpyosunnn laelaelaelaelaedide tickerin çok güzel olmuş öperim dideyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?