2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben sprey şeklini kullanıyorum serum f. heç bi naneye yaramamıştı
gene gaz, gene gaz şu 4 ay çabucak geçse, kurtulsak gaz derdinden. Doruk da zincodan kurtulsa :)) hiç sevmiyor.

evet ya 4 gündür canıma okuudu mahvoldu kuzum yaaa

Argonot:
>
> Az bilinen bir deniz canlısıdır. Deniz anemonu gibi bitkiye benzeyen ve
> deniz dibinde kayalara tutunarak yaşayan bir hayvan türüdür.
>
> Argonotun çok ilginç bir döllenme yöntemi vardır. Erkeğin
> cinsel organı, çiftleşme mevsiminde, bedenden ayrılır, gider
> başka bir kayada yaşayan dişi argonotu bulur, döller ve
> sahibine geri döner.
>
> Onun için, önüne gelenle yatıp kalkıp, sonra 'Vallahi ben yapmadım.
> O kadını tanımam bile' ayaklarına yatan erkeklere Argonot denir
>

ARGONOT

geçmiş olsun canım dünyada evet en zor zanaat annelik ama bir okadarda dünyanın en güzel sevgisi birine verilebilen karşılıksız en güzel sevgi.....sende ıhlamur vermeyi denesen canım hem öksürüğüne iyi gelir hem geniz akıntısına bi dene içinede birkaç damla limon damlat bize dr. öyle söylemişti ama ıhlamuru biraz sulandır dedi dr. koyu olmasın dedi...

Nazan çok geçmiş olsun durumun çok zor olmalı bebeğine dokunamaman ama o sağlıklı olsunda sende umarım en kısa zamanda iyileşirsin :Saruboceq:
Evrim kuzuna geçmiş olsun inş. düzelmiştir :Saruboceq:
Eftelya durumun çok zor bende kıskanılmayı isterdim ama seninki çok abartı kıskanıyor.. Bizimkide çok rahat ama bu benim açımdan farklı anlaşılıyor sanki değer vermiyormuş gibi eşimde evlenmeden önce kıskançtı ama evlendikten sonra bırakırdı arkadaşlarımla eve gelip uyurdu gece 2 - 3 e kadar takılırdım sesi çıkmazdı sinir olurdum gelirdim evde uyuyor.. Bence dozunda bir kıskançlık olmalı... Umarım sizin ilişkinizde en kısa zamanda rayına oturur..
Nurdan bende dün tam 2 kez bağırdım sonra oturdum saatlerce ağladım kendimden nefret ettim.. Sanırım psikolojim çok bozuk sonra bebeğimden defalarca özür diledim öptüm ama ne fayda..
Geçen doktorum programında bir dr. u dinledim bebeğe bir kaş çatsan bile hemen alınabiliyorlarmış ve seni affetme süreleri tam 30 günmüş onları kırdığında ve seni 30 gün deniyorlarmış ilk 1 hafta 15 gün seni denemek için çok hırçın davranıyorlarmış senden emin olmak için sonrasında 30 günde ancak o güveni alabiliyorlarmış.. Ve ayrıca bebeği disiplin için ağlatın diyenlere çok kızıyorum diyor bebek her ağladığında her istediği yapılmalıymış bu şekilde güven duygusu yerine gelir sağlıklı bir birey yetişirmiş..Büyük ihtimalle izlemişsinizdir zaten..Bu kadar sabırsız olduğum için kızıyorum kendime halbuki ben çalışmıyorum tek işim evde onunla ilgilenmek siz sabah erkenden işe gitmek zorundasınız...
Esra folyo yuttum deyince aklıma geçen içtiğim papatya çayı geldi yaa düşündükçe midem bulanıyor.. Böceklenmiş farkına varmadan kaç kez içtim bilmiyorum folyo yutmuş olmayı tercih ederdim.. kafamçokkarıştı
Esrako inş. sende sağlığına en kısa zamanda kavuşursun... Üst üste ameliyat olmak çok zordur eminim ..
Elif sende işe yakında başlıyorsun galiba bakıcı olayını kararlaştırdınız mı ?? En son komşuya bırakacaktın galiba ??
Cambaz sende benim gibi çekiyorsun hala galiba...
Doktor en son şurubu artık kesin dedi sizce ne yapmalıyım bazen kriz tutuyor bizde bugün doktora sormadan neo baby gripe water aldık kullanıyoruz. Daha önce doktor tavsiyesiyle nurse harveys kullanıyorduk eşim bugün gitti onu almış günde 1 çay kaşığı veririz diyor...Sizce yanlış mı yapıyoruz???
Ayy bende çıldıracağım evde eşlerimizin hayatında birşey değişmedi yok balık tutmaya gidiyorum yok arkadaşlarıma gidiyorum ben diyorum çocuk var diyor bunaldım iyice çocukla dışarıda çıkamıyorum havalar soğuk grip korkutuyor kızım huysuz bir yandan kilolarımla başım belada ben çok mutsuzum....
Kızım bu aralar kafasını çok sağa sola sallıyor bu normal bir durum mu?? Hani büyük çocuklar mama verirsinde reddetme tepkisi olarak sağa sola sallar ya öyle...
Bugün yeni koltuk örtüleri aldım kalpli kahverengi eşimin isteği üzerine o rengi aldım ona bakıp bakıp gülüyor babası gibi kahverengiyi seviyor galiba sırnaşık şey Birde bebeğim dergisinin kapaklarına hasta benim kız fisfisfis
Bende mont almak istiyorum özendim bak şimdi güle güle kullanın :jeyyar:

Ebruska benimde saçlarım çok dökülmeye başladı 2 haftadır
yeni doğum yapan tüm annelerde olurmuş saç dökülmesi
uyuşmada oluyor ama uzun süre aynı pozisyonda Çağan efendiyi tutmakyan oluyor : ))
benim terlemelerim geçmedi çok sıkıntı veriyoru belden yukarısı su içinde kalıyor aşağısı üşüyor çok tuaf haldeyim regl olunca geçer diye ümit ediyorum

gene gaz, gene gaz şu 4 ay çabucak geçse, kurtulsak gaz derdinden. Doruk da zincodan kurtulsa :)) hiç sevmiyor.

katılıyorum çok zor benimki nurse harveysi şapırdatarak içiyor öyle seviyorki bitse bile ağzı açık bekliyor vermemi enjektörle veriyorum elimde görünce anlıyor vereceğimi seviniyor :)) Ama bugün neo baby gpipe water verdik onuda aldı alalı uyuyor bunuda içmeyi çok sevdi :)) d vitamininin tadını hiç sevmiyor :sinifsinif:

burkom sende haklisin evet ogretmen olarak riskli gruba giiiriyorsunuz..sen bilirsin canim..

Yaa. bi deneyim bakayım sağol. Zor zanaaat ama ödülü onların neşesi. küçücük bir gülüş ile ağlama arasında bu kadar duygular gidip gelir değil mi ama.:) tekrar sağol

geçmiş olsun taze Doruk 'ta sende yıprandınız bu gaz belasından
geçsede ikinizde kurtusanız

Nörolojiye başvurmak gerekiyor, ben hamileyken olduğu için kadın doğumcu ile görüşmüştüm ama hamilelikte yaşanan normal birşey olduğundan, araştırma ihtiyacı görmedi. Zaten ödemler geçince, rahatsızlığımda geçti. Ama seninki hamilelikle ilgili bir durum değilse, bence ihmal etme, bir an önce bir doktora görün.
Deva'da seni öpüyormuş teyzesi hihoyyyt teşekkür ederiz.

Amerikan hükümeti, tüm sağlık çalışanlarına bu aşıdan olmayı zorunlu tutuyor ve aşı olmamayı haklı işten çıkarma sebebi olarak göstereceğini söylüyor. Bir kaç gün önce bir basın toplantısında Obama 'ya ' siz insanları bu aşıyı olmak için zorunlu tutuyorsunuz, peki kızlarınız aşı oldu mu' diye sordular. Obama cevap veremedi, basın sözcüsü kem küm etti, hayır olmadılar dedi.
Ben aşı olmayacağım,kızıma da yaptırmayacağım. Uzun ya da kısa vadeli sonuçları bilinmeyen bir aşıyı, kızıma asla yaptırmam. Bir zamanlar üzerlerinde yeteri kadar çalışma yapılmayan aşılardan dolayı ölen, sakat kalan yüzlerce çocuk vardı..

Ben diyeti bırakıp bir gün sarımsağı fazla kaçırdım. Ertesi gün resmen zehir oldu kuzuma. Kıvrandı durdu sancıdan, ki brkaç haftadır gaz problemimiz yoktu

Burko sarımsağı pişmiş yersen gaz yapmıyor kaydirigubbakcemile2

:sm_cool::sm_cool:

sıcak tut yavrum, ınsallah cıddı bısı yoktur.. cok cok gecmıs olsun.

Evrim cok gecmis olsun canim, insallah iyilesir kisa zamanda..

Naazan cok sevindim cerende bisey yokmus cok sukur, sende toparlarsin kisa zamanda..

EVRİMMM GEÇMİŞ OLSUN KUZYDE İYİLEŞSİN SENDE lütfen...

cok cok tesekkur ederım ilginize, sevginize, yardım etme cabanıza.. Allah razı olsun hepınızden.

nazancim hosuma gittiginden deil hosuma gitse yakinmam cesarettim mücadele istiyor hayatta biraz ben gökhani sevdıgim icin vazgecmedm ona kirginım suan icin konusmuynrum ama onu seviyorum

Hersey yoluna gırecektır..ınan buna, bunlar yasanacak seyler.. bırlıkte buyuyeceksınız, yasayacaksınız.. ıyı olacak hersey.

bakın ölecem haaa cvp versenize nasıl mıçsamda çıkarsam şu folyoyu midemden mafoldumben

Kıyamam ben siseee........

bi arkadaşımın annesi 1 yaşına kadar öpmemiş kendisini gerekçe yanakları sarkmasın
ben sürekli öpüyorum zaten 20 seneye kalmaz başka hatunlar öpücek sarkarsa sarksın pehhh

Vermem,öptürtmem... gebertırımm.. lmaz: tursusunu kuracagımmm,menim oğlum o.

Tebrık edıyorum,ellerinden opuyorum.. usenmemıs, fotosunu da bulmus, acıklamasını da yapmıs.. kaydirigubbakcemile3

püskürtme şeklinde olanı kullanıyorum.Memnunum.olumsuz yazılar nerede canım? bir zararı varsa ben de kullanmayayım.Ama tamamen doğal deniz suyu.
sana bu harika bilgiler için teşekkür eder.şahsını saygıyla selamlarım
Elif sende işe yakında başlıyorsun galiba bakıcı olayını kararlaştırdınız mı ?? En son komşuya bırakacaktın galiba ??
:
40 günlük rapor alamya çalışacağım daha sonra da kayınvalidemler bakacak gelirlerse sonrasında ek gıdaya geçecek inşallah daha rahat bırakabilirim bakıcıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…