2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ebru buarada hamilelikte kullandigimiz vitaminler sayesinde sac ve tirnaklar acaip guclenmisti, simdi onlari birakinca dokulme normal; benim tirnaklar kiriliyo..

Evros hele ben nasil unutkan oldum, bazen bos bos bakiyorum ya, dalginim..hormonlar ve yorgunluk..

canım konunun detayını bilmiyorum ama el uyuşması kansıklıktada olabiliyor...istersen önce kan tahlillerini yaptır hemogramına falan baktır,,,,
Canım konunun detayı, doğum sonrasında hatta son zamanlarda ellerimde uyuşma olması.. yorgunluktandır diyorlar ama gene de baktırsam iyi olacak galiba.. umarım kansızlıktandır.. başka türlü birşey düşünmek istemiyorum zaten..

ebruska geçmiş olsun tatlım hiç anlamam dr branşlarından inşallah bian önce iyileşirsin
Teşekkür ederim Evroş.. ben de bilemedim.. doğum sonrasında çektiğim kabızlık sorununu ısrarla jinekoloğuma sormamı istemişti evdekiler, ben de "ne alaka, adamın branşı değil ki" demiştim.. kontrolde durumumdan bahsedince muayene bile etmişti beni basurum ne durumda diye.. işte o zaman ben de anladım tohtorların kapsama alanından anlamadığımı :))
gene gaz, gene gaz şu 4 ay çabucak geçse, kurtulsak gaz derdinden. Doruk da zincodan kurtulsa :)) hiç sevmiyor.

geçmiş olsun Burcu. Dilerim tez zamanda düzelir.. ben de gaz sorunundan muzdaribim. 4 ay mıymış süresi? öyleyse 1 ay daha çekmeye razıyım.. ama ben ne zinco ne başka bişi kullanmıyorum çünkü doktorum vermedi. son kontrolümüzde yine bahsettim, adam "artık gaz sancısı çekmemesi lazım" dedi.. peki o zaman bu çektiğimiz ne?? ona da bir cevabı yoktu.. doktor bey doktor bey o "lazım"larla büyümüyor bu çocuklar malesef diye şarlayasım vardı da, kendimi tutup edebimle çıktım odadan...

ben sprey şeklini kullanıyorum serum f. heç bi naneye yaramamıştı

evet ya 4 gündür canıma okuudu mahvoldu kuzum yaaa
biz önce serum fizyolojik sıvı ile başladık (gifrer), sonra başka sprey şeklinde (sinomarin) verdi doktor. ama sprey şeklinde olandan memnun kalmadım ben. çünkü onu püskürtmek için belli pozisyonda tutmak gerekiyor yavruyu.. o da her zaman mümkün olmuyor bizde.. Gifrer'e devam ediyoruz biz..

Halbüse ben serpilmiş saçlarımla pek bi mutluydum ama beraberliğimiz bugünlere kadarmış malesef...
Terlemeler bende de devam... tam göğüs altı göbek üstü bölgesi..

:roflol:

alt taraf derken yanlış anlaşılma olmasın delikafadulden
...
delüüüüü :roflol:

ne yersem yiyeyim su icmedikce sut yapmıor bende..suya saldırdım yine..bide sozde emrah gelene kadar bakacaktım kendime ama daha beter saldım baba evinin rahatlıgında...
aynen canım benim de oyle su içmessem sut mut olmuyor adam gibi

evrimcim geçmisler olsun nolduki kuzeycige ya sen her yolu denemissindir zaten ki yazmıssın hala durumu aynımı mesajını dun yazmıssın sanırım ??

ya bende sana sorcaktım nezaman gidiyorsunuz diye unuttum bizde cumartesi idi kontrolumuzb ugune aldık çunku cumartesi yeni ameliyatlı olcam gidemem vs dedim. neyse bizmi ece de 6000 gr 63 cm olmus aynı oranda gidiyoruz arada hep yarım kilo kadar var bizim kizlar aynı ilerliyor yani. ama zaten sen gitmemissin dra karsılasamıycaktık cereni gorurdum neyse artık bizim randevu aksamustu idi , bir suru hastaçocuk vardı klinikte odum koptu emzirmeyi bile salonda herkesin içinde yaptım çunku emzirme odasında atesli çırçıplak bir bebek vardı korktum enfeksiyon vs direk yanında durusam geçer diye

canım persembe gunu ameliyatım 5 kasım saat 9 da

canım iyi dusunun ben bir kere bosandım oglum 5 yasında idi evden tasınırken babasınla vedalasirken ve sonra yoldaki huznunu o surat ifadesini hatırladıkca hala aglamamakiçin kendimi zor tutuyorum hele senin bebek daha tanımıyor bile babasını aman iyi dusunun

sen varya sen ne fenasın sen :roflol::roflol:
yahyam ne yaptı mıçabildimi

evros yaaa birsey diycem kızma nolurrr ya ben sana dair niye birsey hatırlamıyormm sen topige sonradanmı dahil oldun ilkzamanlardan beri var olsan hatırlamamam mumkun degil sonradan girdin benmi kaçırdım sana dair bilgileri ne nerde yasadıgını biliyrum ne baska birsey ne is yaparsın vs:) kusuruma bakma nolur artık soracam dedim yuzumu kızarttım soruyorumm

bir idrar tahlili yaptırın bence nesrin sonra çok ciddi sorunlar olabilri sayet idrar yolu enf vs ise

rota ve beta eve t korkulu iki ruya oglum yıllarca beta belasından kurtulamadı yuvada kaptı iki yasında falandı sonrada her sene uç bes kere oldu sonunda bademciklerini alalım dediler hani enfeksiyona meyil oluyor bademcikle tçunku ama ucundan donduk o seneden sonra pek olmadı heralde bagısıklkık kazandı yada buyudu artı k kolay kapmıyor ama kuçukken çok çektik o beta dan, rota da birkez oldu çok kotu geçirmedi ama çok kotu geçirenler var hastanede yatıp uç kiloya kadar kaybeden var allah korusun kuçuk çcocuk için uç kilo kayıp buyuk kayıp yani

o yuzden rota mutlak ayaptırın
beta nın asısı yok henmuz

ya allah iyilgini versin yaa normalde diski dan çıkar diye umuyuroum mantık olarakkk
içerde kalmaz ama sanmam birsey yapsın ya

hayırlara vesile olsunmu ne denirdi aycacimm :)

ceren ağladığında huzursuzlandığında ben onun kulağına eğilip "kışşşş kışşşşş" diye sesler çıkarıyorum sakinleşiyor.

ya iboda yapıyor benzeriniama o piss pissss diye yapıyor pıs pıs yanii senin kis kis komik kızım:)) cidden tavuk kıskıslar gibi ya ne kadar enteresan senin stilerre alem kadınsın:))

canım hatırlamazmıyız tabiki hatırlıyroum hastanede yatmıstım epeyce yeditepe hast hatta onu bile hatırlıyroum aynı hastanede ameliyat olcma da bende:)
sabır diyorum canım uç aylar bitti dort aydan sonra insallah gaz kolik falan kalmayacak

balıkyağı haplarının saç dökülmesini engellediğini duymuştum doğtu mudur?

valla ben çok içtim hamile iken balık hapı saclarımda hiç dokulumyuro ekstra olarak yani dokulmuyor

ebruscum ya bencede bir dra gitmekte fayda var ama hangi dr bakar el uyussmasına bilmiyorum genel cerrahda olablir yani
benimde hamile iken arada yuzum uyusuyordu kadın dr una soyledim çok oralı olmadı idi olabilri fiilan dediydi
amka el baska yuz baska ne bilim su an hamile degilsin sormaktayarar var netten arastırdınmı el uyusması ne gibi hallerde olurmus
kızıtasımaktan olmasın

allahım çok mutluyum ece bguun aneannesinin kolunda durdugu yerde uyuyakaldı birsaat falan korktu annem indirmedi elinden oylece uyudu inanamıyorum yani mem harici biryerde uyudu aylardır ilk kez,

onun haricinde manyakca meme emmeyi biraktısanki yani hızlıca emip sutu çekyiors onra itekliyor falan yani ve yatagında donencesinde 15 20 dk duruyor anakucagındaostunde oyuncaklara bakarak 20 dk falan duruyor sonra bir ik tur atıyrouz evde yine duruyor falan allahgm goızlerime inanamıyorum son birkaçg undur insallah bozulmaz gazlarda iyice yok oldu gibi bu bir ruyamı uyancakmıyım bilmiyorum:) aglama sesi pek yok kucgumda tum gun çok az tasıtdgımı hatırlıyroum iki gundur

nurdan ya senin kaynana ne alem yahuu eerkekb ebek sıcak sevmez ne demk iki dk altını acık tut bacakları bugz gibi oluyor yanii olurmu oyle sey yahuu
çcok kalın giydirilmiyor erkekler sıkıntılı oluyor o dogru oglumla kızmçok farklı ama altı daacık tutulmaz direk gaz olur yani

esracım ögretmein kayseride yaşıyorum evde internet ve bilg. olmadığından okulda boş zamanlarımda bakıyodum size sonra eve bil ve internet alır almaz üye oldum ve katıldım aranıza
önceleri yazmaya çalıştım yanlış anlarlar mı falan diye doğru dürüst yazamıyodum
sonra yavaş yavaş rahatladım özellikle hamilleliğin sonunda arkadaşlarda saolsunlar kabul ettiler beni
doğumdan beride sürekli burdayım işte
başka sormak istediğin bişi var mı tatlım benim atladığım

ebruuu, valla biz de doktor vermedi. Ama zinco bitkisel olduğu için kullanmakta sakınca görmedim. Bir de sitede gaz problemi ile ilgili kullanılan iki ilaçtan biri zinco, buna da güvendim ve doktora sormadan aldım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…