pardon canım nevayı yazcaktım
bugünlerde çok kafam karışık ama elifide öperim
anladımm anladım kaydirigubbakcemile5
dide kimmm öpyosunnn laelaelaelaelae
devadır o dide değil..bkz:evriş..evrimlere has bir özellik galibakaydirigubbakcemile3dide tickerin çok güzel olmuş öperim dideyi
benimde öyle neden bilmiyorum dalgın unutkan algılama özürlüyüm fisfisfis
benimde öyle neden bilmiyorum dalgın unutkan algılama özürlüyüm fisfisfis
elif kaçırttın alttaki zenginleri bakkkkklava:
Canım konunun detayı, doğum sonrasında hatta son zamanlarda ellerimde uyuşma olması.. yorgunluktandır diyorlar ama gene de baktırsam iyi olacak galiba.. umarım kansızlıktandır.. başka türlü birşey düşünmek istemiyorum zaten..canım konunun detayını bilmiyorum ama el uyuşması kansıklıktada olabiliyor...istersen önce kan tahlillerini yaptır hemogramına falan baktır,,,,
Teşekkür ederim Evroş.. ben de bilemedim.. doğum sonrasında çektiğim kabızlık sorununu ısrarla jinekoloğuma sormamı istemişti evdekiler, ben de "ne alaka, adamın branşı değil ki" demiştim.. kontrolde durumumdan bahsedince muayene bile etmişti beni basurum ne durumda diye.. işte o zaman ben de anladım tohtorların kapsama alanından anlamadığımı :))ebruska geçmiş olsun tatlım hiç anlamam dr branşlarından inşallah bian önce iyileşirsin
gene gaz, gene gazşu 4 ay çabucak geçse, kurtulsak gaz derdinden. Doruk da zincodan kurtulsa :)) hiç sevmiyor.
biz önce serum fizyolojik sıvı ile başladık (gifrer), sonra başka sprey şeklinde (sinomarin) verdi doktor. ama sprey şeklinde olandan memnun kalmadım ben. çünkü onu püskürtmek için belli pozisyonda tutmak gerekiyor yavruyu.. o da her zaman mümkün olmuyor bizde.. Gifrer'e devam ediyoruz biz..ben sprey şeklini kullanıyorum serum f. heç bi naneye yaramamıştı
evet ya 4 gündür canıma okuudu mahvoldu kuzum yaaa
Ebruska benimde saçlarım çok dökülmeye başladı 2 haftadır
yeni doğum yapan tüm annelerde olurmuş saç dökülmesi
uyuşmada oluyor ama uzun süre aynı pozisyonda Çağan efendiyi tutmakyan oluyor : ))
benim terlemelerim geçmedi çok sıkıntı veriyoru belden yukarısı su içinde kalıyor aşağısı üşüyor çok tuaf haldeyim regl olunca geçer diye ümit ediyorum
...:roflol:
alt taraf derken yanlış anlaşılma olmasın delikafadulden
aynen canım benim de oyle su içmessem sut mut olmuyor adam gibine yersem yiyeyim su icmedikce sut yapmıor bende..suya saldırdım yine..bide sozde emrah gelene kadar bakacaktım kendime ama daha beter saldım baba evinin rahatlıgında...
Kuzey 4 gundur hasta.. mıdesını usuttugunu dusunuyorus.. canım cok sıkkın, dogdugundan berıdır bu cocuk bu kadar aglamamıstı, çok uzgunum. Cok cıddı sancı yapıyor karnına gaz, cıkarabılırse ne ala.. aglamayan cocuk aglamayı ogrendı. Drumuzla telefon doktorculugu yaparak bısıler yapmaya calsıtık, dun gece dayanamadım 9 eylul acıle gıttık, apar topar da gerı geldım, cocuk acılınde doktor demez acıkcası.. dunden dolayı cok tırstım.
topık duzelmıs.. hayırlı ugurlu olsun.
şimdi geldiler doktordan. allaha şükür cerende enfeksiyon çıkmamış. sağlığı yerindeymiş. parmağından kan almışlar, iyi ki görmedim. ben dayanamıyorum bakmaya, şimdi parmağındaki bantı görünce bile ağladım. tutamıyorum gözyaşlarımı. uyuyor cimcimem şuan.
boyu 61cm kilosu da 5680 gr mış. ilk iki aya göre daha az büyümüş. belliydi ama , emme süresi çok azalmıştı. zorla da emzirilmiyor ki anacım bu sıpalar. aman neyse sağlığı yerinde olsun da.....
çok üzüldüm nazancım ya geçmiş olsun. ve evriş. inşallah kuzey hemen düzelir.geçmiş olsun. bebeklerimizi allah hep korusun.. nazan inşallah sen de hemen iyileşip kavuşursun cerene.
esra senin ameliyat ne zamn. geçmişe baktım biraz ama bulamadım tarihi.
eylem sormuş galiba sünneti. biz 19 günlükken yaptırdık sünneti.daha önce yaptırcaktık ama sarılığın geçmesi beklendi.ilk gün 3-4 kez çiş yaparken ağladı. sonra geçti iyileşti hemen.
bunaldim kizlar cikmazdayim gökhanla 1 haftadir kedi köpek gibiyiz sanirim etrafimizda ayrilik çanlari çalio suan tek zevkim oglumun gözümün icine bakarak gülmesi beni aglarken bile güldürü bu gün aile toplanacak bakalim sonuc ne olacak
sen varya sen ne fenasın sen :roflol::roflol:
yahyam ne yaptı mıçabildimi
az önce Çağan ın altını değiştirdim sadece çiş yapmış o kaadar kötü kokuyorki
hani erkeklerin idarı kötü kokar ya onun gibi normalmi acaba enfeksiyon olsa ateşi olurdu dimi kafamçokkarıştı
Bugün aşkın nur yengi vardı Tv'de. Kızımı 1 yıl çok steril ortamlarda saklamaya çalıştım, sonra gitti kreşte Rota virüsü kaptı dedi. Rota ve Beta virüsü çok tehlikeymiş, mutlaka aşı yaptırın bizim zamanımızda yoktu dedi.. Beta virüsü aşısını duyan var mı?? Öğrendim öğrendim aşısı yokmuş..
kızlar çok acil cevapppp
mozaik pasta yapmıştım ayıptr söylemesi alüminyum folyoya sarmıştım sonra çıkarıp dilimledim bi dilimi ağzıma attım arada folyoda gelmiş boğazıma yapıştı ne yaptıysam çıkaramadım ve yuttum bişey olurmu yaa midemde alüminyum folyo parçası var
zaten başıma ne gelirse zıkkımlanmalarımdan gelicek mafoldumben
ayy ben de gördüm ben de.. esrako vardı, petrik nesrin vardı, jenny canan vardı, benim üniversiteden arkadaşlarım vardı..hepimiz uzuuuun bi yatakta yanyana gyps evinde yatıyorduk.. gpys yatak odasına giriyordum koca bi beşikte mamisiyle uyuyodu..odada koltuk vardı, orda da birileri vardı..kesin didoydu da ben rüyada seçemedim.. ev ana baba günü gibiydi..
ceren ağladığında huzursuzlandığında ben onun kulağına eğilip "kışşşş kışşşşş" diye sesler çıkarıyorum sakinleşiyor.
herkese haftalar sonrasında iiakşamlar
uzun zamandır giremiyorum ama cok kotu gunller gecirdim.
kızım duru inanılmaz gaz problemi yasıyor ve kolik
cok uun suren aglama krizleri yasıyoruz ne kullandıysak fayda goremedik.arada sırada cıglık atıyorum avazım cıktıgı kadar kendimi cok kotu anne gibi hissediyorum anlıycagınız depresyonun diplerinie girmek uzereyim.
uyumakta guçluk cekiyor ve kısa kısa saatte 1 emiyor hiçbirşey yapacak vakit bulamıyorum.şimdi de bunu yazıp kacıcam.
neyseki kilosu herşeyi normal gayet guzel gidiyor bebeğimin.olan bana oluyor işte:bbo:
balıkyağı haplarının saç dökülmesini engellediğini duymuştum doğtu mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?