2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm

millet.. hihoyyyt

forum çoşmuş yine gecenin bu vakti...
ben accık geçmişi okuyayım herşeyden bi-haberim

dun aksam agdaya gittim hatırlarsınız hepiniz hamile iken nası kabus seklinde gidiyoduk agdaya gule oynaya gittim biliyormusunuz
çunku ece yi biraktım saat 18,30 da bir saat en az isim surer beni beklemeyin dedim kapıdan çıktım arabaya bindim muzigi actım son ses on dakikalik kuafore yolculuk nası iyi geldi on gundu r hastane dısında disarı çıkmamıstım çunku allahım diyorum yolda agdaya boyle gule oynaya gitcegim gunlerdemi olcaktı sonra kahve içtim kuaforde baktım kahve içmemle çocugun uykusu arasında pek bir iliski yok cay kahve bende abartmaamk kaydı ile içiyorum yani sora geldim dedim ece ciyak ciyakdır kesin aa baktım babasının omzunda yarım saat uyumus geldim yni uyanmıs tatlı tatlı bakıyordu memeye falan saldırmadı iki saat sonra geldim aman dedim ne guzell yine çıksın killarım bir on once yine gideyim falan oldum:)))

sagol evroscum hatırladım simdi kayser falan diyince bilgilerinde sehir yazmamıssın yurtdısı sandımdı bende . yeterli bilgiler takibindeyim bundan sonra:)

benim sorularım var evroşum
zenginmisin ne kadar süre emmişsin kocan ne kadar süre emmiş bunlar çok önemli bilgiler :roflol:

özlem bayılıyorum senin şu özetlemelerine nasıl aklında tutuyosun bunca şeyi
hem niye daha sık gelmiyosun özlüyorum şahsen seni
bu arada alınan montları ben bile atlamışım
güle giyinsin bebişleriniz hatunlarrr

geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkürler...

ARGONOT muhabbetine koptum :) esra süpersin valla !!

Gözüm aydın! Hafta sonu kayınvalidemle görümcem geliyo. 3-5 gün kalırlar. Doğumdan beri ilk defa geliyorlar. Doğum sırasında da misafir gibi gelip gitmişlerdi. Muhtemelen Doruk zor zamanlarını atlatsın diye beklediler. Dünyada iş olduğunu bilseler dünyaya gelmeyeceklermiş (onur dahil)! de, işte yontmaya çalışıyorum.

gözün aydın taze..

esra ben de koptum argonota..eşime okudum o da koptu:) ailecek koptuk yani..rüzgar da garip garip baktı suratımıza...

zenginmisin ne kadar süre emmişsin kocan ne kadar süre emmiş bunlar çok önemli bilgiler :roflol:

ooooooooooo sengin olmammı hem de nası
ne benim nede kocamın ne kadar emdiğini bilmiyorum bilg özürlüsü olmam bundan kaynaklanıyo olabiler :roflol:
ama kocamın daha doğar doğmaz ek besine geçtiğini yani yumurta sarısını yediğini tahmin ediyorum onların bebekleri doymazmışda kafamçokkarıştı

evrim canı benim sanada kuzeyede çok çok geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir..erkek bebek kesinlikle alt kısımdan çok çabuk üşütüyor.. Allah tekrarını göstermesin inş. atlatırısnız.

Nazan Ceren de bişey çıkmammasına inan çok çok sveindim şükür sende iyisin. en kısa zamanda eski hayatınıza dönmen için dua ediyorum canım ya. ayrıca Ceren neden unuttsun annesi emmeyi bizim bebişlerimiz savaşçı ruhuna sahip bakınız RÜZGAR:)

Eftelya canım noldunuz be annem öle hemencik ayrılma çanları falan yazmışsın. lafını bile duymak çok kötu .eşin muhtemelen askerlik öncesi strese girmiştir senden oglundan ayrı kalacagı için davranışlarında değişiklik olmuştur. üzme tatlıcanını...herşey yoluna girer...

kızlar size bişi sormak istiyorum....kayınvalideniz bebeğinizi sürekli olarak ''annesi'' (sanki kendisi annesiymiş manasında) diyerek sevse bu durumdan rahatsız olur musunuz??

kızlar size bişi sormak istiyorum....kayınvalideniz bebeğinizi sürekli olarak ''annesi'' (sanki kendisi annesiymiş manasında) diyerek sevse bu durumdan rahatsız olur musunuz??

deli olurum zaten gıcığım şu sıralar ona uyuz oldum kaçkere doğum yapcaksam burnumdan getirdi lohusalığımı

benim kayınvalidem bi kere oğlum diye bahsetti yahodan bende dedim
anne senin oğlun mami yahya torunun dedim
bidaha öyle hitap etmedi

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gypsyesra, Ebruska+, esrako+, evriş+, evros+, flawlessd, mercimekim+, minik_kelebek+, petrik+, pinky_42+, tazefasulye+, tuana3434+

hoyyy hoyyy herkesler uyanık

Sen kırıksın, biliyün müü??

anladımm anladım kaydirigubbakcemile5

dide kimmm öpyosunnn laelaelaelaelae

Dide nin çok optugunu gordum ben burada.. duvardan duvara bi öpüş sekli vardır onun :))

zengin zengini görünce kaçar öyle

zengin zengini KK da bulurmuş.. bı de o var.

e olurum bende ne munasebettttt ama benim kayvnıalde benden çekinir odu kopar hayatta diyemez:))

ahh esraaaaaaam gypsym kıyamam sana dimek sen tıkınırkene bogazına folyomu yapıştı? nasıl şimdi çıktımı ayy şaka bi yana nasılsın hakkaten.. geçmişi sayf sayfa okuyorumda gördükçe yazıyorum

Esrako, Finkymm.. tesekkur ederım arkadaslarım.. Esrako, daha ıyı Kuzey, sukurler olsun, atlattık sayılır, su an babannesinin kucagında uyumamak ıcın dırenıyor... babaannesi de onu uyutmadan bırakmaya nıyetlı degıl.. aralarında anlasacaklar ınsallah.

Gözün aydın mı diyim.. ne diyim guzel kardesim.. bilemedim :)

geçmişden geliorum ama muhabbetlere kopuyorum ya

esrayı ruyasında gören görene. kocabeşikde mami falan. puhaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…