2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kayıvalıdem"gil" in Kuzey i sapıklık derecesıne varan sevgi yumaklarında bogmasından bır sıkıntı duymuyorum acıkcası.. hepınız pis dedikoducu gelinlersiniss... cekemiyorsunuss kayınvalıdegillerinisi.. bırakın kadınlar emzırecekse,gaz cıkacaraksa,kocanısla aranızda yatacaksa yatsın.. ay ne var bunda :))

Şükür ki bendeki anne, nerede ne yapacagınıi nerede duracagını bılıyor, Allah razı ondan.. hayattaki en buyuk sanslarımdan bırı bu kadın.

benim kayınvalidem bi kere oğlum diye bahsetti yahodan bende dedim
anne senin oğlun mami yahya torunun dedim
bidaha öyle hitap etmedi

ya ben bu durumdan çok muzdaribim...kadın büyük bi aşkla bağlı oğluma..kendi oğlu sanıyor..beni de sadece sütaş olarak görüyor..bi keresinde kayınpederime ''al babası'' diyerek uzattı çocuğu..kayınıma da ''abisi bak nası gülüyor'' dedi..
ben mi çok abartıyorum diye size sormak istedim..allahtan ki başka şehirde yaşıyolar..yoksa yandım ki ne yandım..ilk torunu belki de ondan diyorum ama benim de psikolojimi düşünmesi lazım o kadar şey yaşadım çünkü..doğumdan sonra acayip soğudum kadından bu tavırları yüzünden..arkasından konuşuyorum ama napııim sizlere söylemek istedim..

Bir de kocamm beni çok seviyoooooooooooo,kocam bana çok düşkünnnnnnnnnnnnnnnnnn, ne istesem alıyoooooo, bir de bis senginissss.Ekliyim didim.

yalaka gelin nolcekk laelaelaelaelae

deli olurum zaten gıcığım şu sıralar ona uyuz oldum kaçkere doğum yapcaksam burnumdan getirdi lohusalığımı

ay şimdi hatırladım zaten ben oğluşum diyorum diye oğluşum deyip duruyodu ve ben bişi diyemeyip sadece gıcık olduğumla kalıyodummafoldumbenmafoldumben

oha desemm nası yaa bence tedavi görsün o kadın eşin birşey demiyomu bu duruma ??
Bir de kocamm beni çok seviyoooooooooooo,kocam bana çok düşkünnnnnnnnnnnnnnnnnn, ne istesem alıyoooooo, bir de bis senginissss.Ekliyim didim.

puuu görgüsüzzz kocan ne kadar emmiş sen ondan haber verrr :lepi:

mafoldumben..ne güzell..allah bozmasın ne diyim kardiş.

Evroooş....canım yaaa yaranı deşmek istemedim..nolur üzülmeeeee

uleyyn ben geçmişi okurken anı kaçırıyorum. neyhse zaten uykum geldi. en son 207ci sayfada kaldım valla okuyamıcam gözlerim iflas etti.. herkese iyi geceler

Esracım eşime söyledim tabiki..ben bişi söylemek istemedim açıkçası..''napiim farkında olmadan ağzımdan çıkıveriyo, çok seviyorum çünkü'' demiş..dikkat edecekmiş...bakalım kurbanda görcez..ama hiç gitmek istemiyorum o ayrı

güllü noldu sana hiç eski performansın kalmadı mehmet akif senin pilini bitirdi kuzum opuyorumnanaktan

bugün benim velet nerden yanıldıysa nerdeyse tüm gün boyunca uyudu ve hala uyuyor..kısaca bu gece ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…