2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adaşım kaynananı alkışlıyorum gördüğüm duyduğum nadir kayınvalidelerden alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mafoldumben..ne güzell..allah bozmasın ne diyim kardiş.

Evroooş....canım yaaa yaranı deşmek istemedim..nolur üzülmeeeee
off canım takılma çünkü deşmedin çünkü 3 gündür deşik durumda
şu bayramda gidecezya valla kendi ailemde orda burnumda tütüyolar ama gitmek bile istemiyorum burnumdan getircek eşimle kavga edip durduk onun yüzünden çok şükür anlaştık
evroş deseydin keşke içinde kalmasaydı zemuszemus

ooo desem beni parça picik eder demediğim halde biyerlerinden uydurup uydurup saldırıyo üstüme

ay evroş zor işin yırtık bi kaynana demek benimki tam tersi yırtık olan benim işinn çook zor o zaman tatlım

yatmam gerek berat gece uyanmalkarıu hariç 7de diker beni ayağa
zaten çok huzursuz kuzum
sizdende ayrılmak çok zor bea

puuu görgüsüzzz kocan ne kadar emmiş sen ondan haber verrr :lepi:

agzından burnundan gelene dek emmiş.. çok düşkün bana yazmıstım di mi??

naklen yayın yapmamı istermisin :roflol: :icecream:

resilsin.. biliyün mü??

adaşım kaynananı alkışlıyorum gördüğüm duyduğum nadir kayınvalidelerden alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

e

adaşım benim de annem yok.. şükür bu konuda sansım yaver gıttı.

Secıll anormal anacım senın kaynanan senın sınır olman bır kenara onun cıddı bır psıkolojık durumu var bence kayınpedere babası kayınbradere abısı demesı Çok acayıppp hanı ınsan severken annem tamam annem falan fılan dıye bebegı severde yanı al babası al abısı Çok acayıppp

neyse kocamın nöbetçi olmasını sefasını iyi sürdüm
artık yatayım
çekiliyorum sahalarrdan
bu sefer cidden kaçtım
byyyyyyyyyeeeeeeeee

aynen..buz gibi soğudum kendisinden doğumdan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…