adaşım kaynananı alkışlıyorum gördüğüm duyduğum nadir kayınvalidelerden alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisBen kayıvalıdem"gil" in Kuzey i sapıklık derecesıne varan sevgi yumaklarında bogmasından bır sıkıntı duymuyorum acıkcası.. hepınız pis dedikoducu gelinlersiniss... cekemiyorsunuss kayınvalıdegillerinisi.. bırakın kadınlar emzırecekse,gaz cıkacaraksa,kocanısla aranızda yatacaksa yatsın.. ay ne var bunda :))
Şükür ki bendeki anne, nerede ne yapacagınıi nerede duracagını bılıyor, Allah razı ondan.. hayattaki en buyuk sanslarımdan bırı bu kadın.
off canım takılma çünkü deşmedin çünkü 3 gündür deşik durumdamafoldumben..ne güzell..allah bozmasın ne diyim kardiş.
Evroooş....canım yaaa yaranı deşmek istemedim..nolur üzülmeeeee
evroş deseydin keşke içinde kalmasaydı zemuszemus
naklen yayın yapmamı istermisin :roflol: :icecream:
puuu görgüsüzzz kocan ne kadar emmiş sen ondan haber verrr :lepi:
naklen yayın yapmamı istermisin :roflol: :icecream:
adaşım kaynananı alkışlıyorum gördüğüm duyduğum nadir kayınvalidelerden alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
e
seviim senüü biliyünmüü kaydirigubbakcemile2agzından burnundan gelene dek emmiş.. çok düşkün bana yazmıstım di mi??
.
adaşım benim de annem yok.. şükür bu konuda sansım yaver gıttı.
allah her yönden vurmaz ya canım
benim dünya iyisi annem var şükürler olsun kaynanam kaynana diil terminaör
allah daha daha iyi etsin inşallah
Secİll anormal anacım senİn kaynanan senİn sİnİr olman bİr kenara onun cİddİ bİr psİkolojİk durumu var bence kayınpedere babası kayınbradere abİsİ demesİ Çok acayİppp hanİ İnsan severken annem tamam annem falan fİlan dİye bebegİ severde yanİ al babası al abİsİ Çok acayİppp
tmm gittim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?