dun aksam agdaya gittim hatırlarsınız hepiniz hamile iken nası kabus seklinde gidiyoduk agdaya gule oynaya gittim biliyormusunuz
çunku ece yi biraktım saat 18,30 da bir saat en az isim surer beni beklemeyin dedim kapıdan çıktım arabaya bindim muzigi actım son ses on dakikalik kuafore yolculuk nası iyi geldi on gundu r hastane dısında disarı çıkmamıstım çunku allahım diyorum yolda agdaya boyle gule oynaya gitcegim gunlerdemi olcaktı sonra kahve içtim kuaforde baktım kahve içmemle çocugun uykusu arasında pek bir iliski yok cay kahve bende abartmaamk kaydı ile içiyorum yani sora geldim dedim ece ciyak ciyakdır kesin aa baktım babasının omzunda yarım saat uyumus geldim yni uyanmıs tatlı tatlı bakıyordu memeye falan saldırmadı iki saat sonra geldim aman dedim ne guzell yine çıksın killarım bir on once yine gideyim falan oldum:)))
özlem bayılıyorum senin şu özetlemelerine nasıl aklında tutuyosun bunca şeyi
hem niye daha sık gelmiyosun özlüyorum şahsen seni
bu arada alınan montları ben bile atlamışım
güle giyinsin bebişleriniz hatunlarrr
kızlar size bişi sormak istiyorum....kayınvalideniz bebeğinizi sürekli olarak ''annesi'' (sanki kendisi annesiymiş manasında) diyerek sevse bu durumdan rahatsız olur musunuz??
kızlar size bişi sormak istiyorum....kayınvalideniz bebeğinizi sürekli olarak ''annesi'' (sanki kendisi annesiymiş manasında) diyerek sevse bu durumdan rahatsız olur musunuz??
kızlar. midem bulanıor.kasıklarım ve 2 kasığımın ortasıağrıyor. noluyor. regli mi olcam acaba.başka bişi deildir dimi daha sadece 2 kere oldu ondan . regli zamanları geldi mi. olcak mıyız artık
ya artık eminim gelinler dogurunca kaynanalara geliolar.. cunku hem sizden hem kendimden hemen hemen aynı seyler yasadık..bizim annemlerin apt 2 komsu var ikisininde gelini yeni dogum yaptı ikiside şişik gelinlere..tamamen kıskanclık ve annelerinin gelinlerin yanında olmasından kaynaklanıo durum.
Evet kayınvalidem bu şekilde sevse kıyametleri koparırım herhalde. Ama şu var ki, kendi annem Deva ilk doğduğu günler onu ' ha annem, tamam annem, efendim annecim ' falan diye sevmekle kalmayıp, bana ' ablası bezini ver, yelek giydir ablası' falan demeye başlamıştı. Anne ben onun annesiyim ablası değilim dememle kendine geldi . Artık gerçekten anneannesiymiş gibi davranıyor :roflol:
Yine de çok seviyorum annemi :ecrin_bebek:
Esracim cok sevindim bu duruma.bak ecemiz nekadarda akilliymis.annesi hastanedexken beni düsünmesin die memede baya uzaklasmis enazindan memede uyumaktan vazgecmisallahım çok mutluyum ece bguun aneannesinin kolunda durdugu yerde uyuyakaldı birsaat falan korktu annem indirmedi elinden oylece uyudu inanamıyorum yani mem harici biryerde uyudu aylardır ilk kez,
onun haricinde manyaka meme emmeyi biraktısanki yani hızlıca emip sutu çekyiors onra itekliyor falan yani ve yatagında donencesinde 15 20 dk duruyor anakucagındaostunde oyuncaklara bakarak 20 dk falan duruyor sonra bir ik tur atıyrouz evde yine duruyor falan allahgm goızlerime inanamıyorum son birkaçg undur insallah bozulmaz gazlarda iyice yok oldu gibi bu bir ruyamı uyancakmıyım bilmiyorum:) aglama sesi pek yok kucgumda tum gun çok az tasıtdgımı hatırlıyroum iki gundur
Nazan çok geçmiş olsun durumun çok zor olmalı bebeğine dokunamaman ama o sağlıklı olsunda sende umarım en kısa zamanda iyileşirsin :Saruboceq:
Evrim kuzuna geçmiş olsun inş. düzelmiştir :Saruboceq:
Eftelya durumun çok zor bende kıskanılmayı isterdim ama seninki çok abartı kıskanıyor.. Bizimkide çok rahat ama bu benim açımdan farklı anlaşılıyor sanki değer vermiyormuş gibi eşimde evlenmeden önce kıskançtı ama evlendikten sonra bırakırdı arkadaşlarımla eve gelip uyurdu gece 2 - 3 e kadar takılırdım sesi çıkmazdı sinir olurdum gelirdim evde uyuyor.. Bence dozunda bir kıskançlık olmalı... Umarım sizin ilişkinizde en kısa zamanda rayına oturur..
Nurdan bende dün tam 2 kez bağırdım sonra oturdum saatlerce ağladım kendimden nefret ettim.. Sanırım psikolojim çok bozuk sonra bebeğimden defalarca özür diledim öptüm ama ne fayda..
Geçen doktorum programında bir dr. u dinledim bebeğe bir kaş çatsan bile hemen alınabiliyorlarmış ve seni affetme süreleri tam 30 günmüş onları kırdığında ve seni 30 gün deniyorlarmış ilk 1 hafta 15 gün seni denemek için çok hırçın davranıyorlarmış senden emin olmak için sonrasında 30 günde ancak o güveni alabiliyorlarmış.. Ve ayrıca bebeği disiplin için ağlatın diyenlere çok kızıyorum diyor bebek her ağladığında her istediği yapılmalıymış bu şekilde güven duygusu yerine gelir sağlıklı bir birey yetişirmiş..Büyük ihtimalle izlemişsinizdir zaten..Bu kadar sabırsız olduğum için kızıyorum kendime halbuki ben çalışmıyorum tek işim evde onunla ilgilenmek siz sabah erkenden işe gitmek zorundasınız...
Esra folyo yuttum deyince aklıma geçen içtiğim papatya çayı geldi yaa düşündükçe midem bulanıyor.. Böceklenmiş farkına varmadan kaç kez içtim bilmiyorum folyo yutmuş olmayı tercih ederdim.. kafamçokkarıştı
Esrako inş. sende sağlığına en kısa zamanda kavuşursun... Üst üste ameliyat olmak çok zordur eminim ..
Elif sende işe yakında başlıyorsun galiba bakıcı olayını kararlaştırdınız mı ?? En son komşuya bırakacaktın galiba ??
Cambaz sende benim gibi çekiyorsun hala galiba...
Doktor en son şurubu artık kesin dedi sizce ne yapmalıyım bazen kriz tutuyor bizde bugün doktora sormadan neo baby gripe water aldık kullanıyoruz. Daha önce doktor tavsiyesiyle nurse harveys kullanıyorduk eşim bugün gitti onu almış günde 1 çay kaşığı veririz diyor...Sizce yanlış mı yapıyoruz???
Ayy bende çıldıracağım evde eşlerimizin hayatında birşey değişmedi yok balık tutmaya gidiyorum yok arkadaşlarıma gidiyorum ben diyorum çocuk var diyor bunaldım iyice çocukla dışarıda çıkamıyorum havalar soğuk grip korkutuyor kızım huysuz bir yandan kilolarımla başım belada ben çok mutsuzum....
Kızım bu aralar kafasını çok sağa sola sallıyor bu normal bir durum mu?? Hani büyük çocuklar mama verirsinde reddetme tepkisi olarak sağa sola sallar ya öyle...
Bugün yeni koltuk örtüleri aldım kalpli kahverengi eşimin isteği üzerine o rengi aldım ona bakıp bakıp gülüyor babası gibi kahverengiyi seviyor galiba sırnaşık şey Birde bebeğim dergisinin kapaklarına hasta benim kız fisfisfis
Bende mont almak istiyorum özendim bak şimdi güle güle kullanın :jeyyar:
kızlar. midem bulanıor.kasıklarım ve 2 kasığımın ortasıağrıyor. noluyor. regli mi olcam acaba.başka bişi deildir dimi daha sadece 2 kere oldu ondan . regli zamanları geldi mi. olcak mıyız artık
Evros hele ben nasil unutkan oldum, bazen bos bos bakiyorum ya, dalginim..hormonlar ve yorgunluk..
Selamlar,
Herkes eşiyle benzer şeyleri yaşıyor inan.
Biz hamile kalıyoruz, kilo, hormon, ruh hali tüm vucüt sistemimiz alt üst oluyor. Onlar da hiç bir şey değişmiyor. Ohhh bir de çocuk sahibi oluyorlar.
Lohusalık döneminde ise insan duvaro toslamış gibi oluyor.
Hamilelikten çok daha zormuş. Ben şimdi anlıyorum ne kadar şaşkın geçirdiğimi o dönemi.Benim eşim de son derece rahatına düşkündür ve beni çok anlayamadı o dönemde. Ama tepkilerde de dikkatli olmak gerekiyor, evliliğimiz açısından. Her aklıma geleni söylüyordum bebek ilk doğduğunda, şimdi daha dikkatliyim.
canım çok güzel ifade etmişsin logusalık dönemini hakikaten insan duvara çarpmış gibi oluyor.... hamilelikten kat kat daha zor..... o 40 gün çok zor geldi bana allahım kafayı sıyırcaktım gelen giden her kafadan ses çıkar zaten selin emmez zorla silikonla emzirmeye çalıştım 1 hafta kadar sonra süt sağarım çıkmaz kayınpederim bile aaa bu kadarmı süt çıktı der sanki varda ben azıcık çıkartıyorum....selin sarılık oldu hastanelere git kan ver, selin tıkandı 2 kere ölüyor sandım ben öldüm öldüm dirildim kolidorda çığlık attım öldü diye..... kızımı besleyemedim korkudan zaten emziremiyordum birde tıkanır korkusuyla mamasını bile ben yediremedim 40 gün vs.....cinnet geçirecektim....evet şimdi bende düşünüyorum bazen şaşkın ve boş zaman geçirmişim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?