2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buarada ben dörtgözle oyun halimizi beklerken 3gün oldu hala gelmeyince aradik.ıyıkı aramisiz cünkü nerdeyse maymun adasini yollıcaklarmisti.EYLEMcim sizin duruma döndü bizimkide.iptal ettik bizde.biara tekrar bakcam bakalim

şevval sabah 8den bu yana 4kez kaka yapti.2kez azdan biraz fazla olarak gayet kivamli pirtik pirtik sari.1kez biraz daha civik ve bolca oda sari.birde simdı bu daha civik buda bolca ve yesilimsi.günde bikere yapardi bazen 2kez.daha günün yarisi bile olmadi.insallah ishale falan cevirmez

ben 1 kez regl oldum 40ım cıktıktan sonra 2.ayda aynı tarihte wcde tahretlenirken bir iki lekelenmem oldu devamı gelmedi..simdi 3.ay ne olcak bilmiorum

lohusalık benim icinde gercekten cok zordu herkafadan cıkan sesler kvalde gelen giden yara memeler bitmeyen kanama dikis agrıları ates sıcak basması uykusuz geceler bide ustune karabasanlar...allah tum lohusalara kolaylık versin

atlaya atlaya okudum ne kadar da ilerlemşş sayfalar...

evrim kuzeyede sanada cook geçmiş olsun.düzelmişsinizdir inşallah.

eftelya umarım düzelir eşinle aran hormonlar dengesiz bizim ve yorgun bir vucutla bu hormonları nasıl dengeleyeceğiz bilmiyorum.

aftabru nasıl oldun acaba?en kısa zamanda evladına tekrar sarılıp koklarsın inşallah.

Amin, insan başına gelince anlıyor gerçekten.
Emzirildiği dönemde regl oluyor mu? Benim hiç olmadı 40'dan sonra kanama. Doktora da akıl edip sormadım.

bende 40 cıkınca oldum hemen sonra 3hafta sonra oldum az az sonra 2 hafta sonra tekrar oldum yani 1 ayda 2 kez sonuncusu gayet yoğundu.umarım bundan sonra düzene girer çünkü doktora gitmek istemiyorum.bıktım o çataldan adı bile tiksindiriyor beni.ıyyyyyyyyyy.
zaten en kısa zamanda fizik tedaviye gitmem gerek.60 lık kadın lar gibi eklem yerlerim ağrıyor.kımısı kandan kimisi sinirsel dedi.bakalım ne cıkacak

esrako ameliyat oacaktı sanırım yarın olacaktı.ne yaptı acaba alıştımıkı ece memesiz uyumaya

eklem ağrıları beni de öldürüyor. yaşlılar gibi yürüyorum oturup oturp kalkınca.
kayınvalidelerden bahsedilmiş bende yazayım bari dün bi kaç saat oğluşumu babannesine bırakıp geldim ki sütü sağıp bırakmama rağmen mama da vermiş ve bana demez mi mamayı senin sütünden çok sevdi. sütün tadından iyiydi heralde mama diye. bozuldum bişey demedim ama ertesi sabah sen bana böyle dedin bozuldum ben diye. yok ben öyle demek istemedim falan. daha neler ama ben pek sallamıyom yaşlılar işte bazen ne dediklerini bilmiyolar diyorum geçiyor. çok sinirlenmedikçe ses çıkarmıyorum

Benim arkadaşimda emzirdigi süre boyunca düzenli adet olmadı.bi oldu 3ay olmadi bi oldu 2 ay olmadi falan.oglu 1yasına girdı hala emziriyo hala düzensiz yani.
Su logusalik zor is gercektenki Allah tan öle karisanim falan yoktu.beni encok ani ter basmalara uykusuzluk ve sonucunda bas agrisi mahvetmisti.bununu üstüne sen bide karabasanlarla ugrasmissin pervincim
Amin, insan başına gelince anlıyor gerçekten.
Emzirildiği dönemde regl oluyor mu? Benim hiç olmadı 40'dan sonra kanama. Doktora da akıl edip sormadım.
Oluyo canim ama hamilelik öncesindeki gibi düzenli adet gören varmi onu bilmiyorum.adet 8 -9 ay olmayan var ama olanda 2-3 ayda bir oluyo eger emziriyosa.kizim 3aylik olcak bende olmadim hala.

1 haftadır dr ye gidemedik rta aşısı için.yarın gideceiz inşallah.geç kalmadık değil mi kızlar??

arkadaşlar sizler bu konuya daha önce konuşmuştunuz fikir almıştınız daha önce ama ben hamileyken bebek arabası almayı düşünmediğim için ki almadımda zaten o yüzden bu konudaki tavsiyelerinizi neler aldığınızı atladım.....

bebek arabalarınızın markası ne memnunmusunuz..... şimdi netten baktim pier cardin enigma ve carisma hoşuma gitti ama karar veremiyorum kullanan birilerinden fikir almak istiyorum..... sonuçta 2-3 sene kullanılıyor olmuşken iyi birşey olsun kızım içinde rahat etsin..... çift yönlü kullanılabilsin istiyorum, arabayı sürüşü güzel olsun bazıları okadar saçma oluyorki sen sağa çeviriyorsun tekerleri sola dönüyor böyle birşey olmasın..... tavsiyelerinizi bekliyorum.... tekrar aynı konuyu gündeme getirdiğim için affınıza sığınıyorum.... her ne kadar kış gelsede selini artık kucağımda taşıyamıyorum çok ağır oldu bebek arabası şart almam lazım.... otokoltuğuylada rahat taşınmıyor oda epey ağır ee bide selin içine girince taşıyamıyorum.....

dünden özet burdan ciktiktan sonra ev 2 kere gizli nodan arandi ve gökhan oldugundan emindm evden ayrilacagmi düsünmus neyse aksam konumuz acılmadi dayısından rica ettim. Gökhanla köse kapmaca oynadık bir arada oturmadk neyse eve geldik ben direk yatak odasina gecip mustiyi uyuttum sonra gökhan geldi ani bi hareketle sarildk snra sinirlerim cok bozuktu direk aglama krizine girdm sabah 5 kadar oturduk nedn böle oldugundan konustuk evi nie gizliden aradn dedm önce inkar etti snra tlfnundan buldm bak armissn dedm merak ettm dedi ve gökhan kafamdan ayrilmayi cikar bak icerde yatanin anneye babaya ihtiyaci var dedi kısacasi olayı kendi aramızda tatlıya bagladk cok şükür

Son düzenleme:

harikasınız.. size de bu yakısırdı.

Olayı tatlıya bağlamanıza sevindim umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz bu sorunları aşarsınız...Bende aslında hemen her kavgamızda ayrılalım derim bunu gerçekten istediğim için söylemem ama şimdi hata yaptığımı sen söyleyince daha iyi anladım.. Bizde de kıskançlık krizleri bir dönem çok yaşanmıştır kıskanç insan herşeyi yapabilir bu bir hastalık gibi ama şimdi daha iyiyim bizde krizleri yaşayan bendim tabii :kedi:

Canim cok sevindim sorunun asilmis olmasina.endogru karari vermissiniz

ben chicco liteway aldım.,tek yönlü bir model.
fakat hafif ve kolay taşınabilir olması cazip. Fiyatı da uygun 225 falandı yabılmıyorsam. Memnunum ve evde de gölgeliğini çıkarıp kullanıyorum rahat oluyor.

dün ve bugun destek olup moral veren tüm arkadaslar tsk edyorum iik varsiniz sefiyorum sisi..

çok sevindim canım inşallah bundan sonra böyle üzücü şeyler yaşamazsınız.....mutluğunuz daim olur inşallah...

sırnaşık şeysırnaşık şey
benim kaynanada annem diye seviyor anem annanecim diye:))ama daha ablasi yerine konulmadim sukur..bitek ikside goguslerim sizladi diyor:))yuz bulsalar dayicaklar memeyi..

aranizin duzelmesine sevindim canim, esinin sozu cidden etkileyici, o minik yavrunun onu seven ve buyumesine birlikte yardimci olan bi anne babaya ihtiyaci var..insallah bi daha tatsizlik yasamazsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…