kaydirigubbakcemile3 mıçtım ancak folyoya rastlamadım sanırım eridi garibim midemdeki asitten kaydirigubbakcemile3gypsym eceden yahodan sonra senin sıcızlamanı 4gozle beklioruz:)))
senin annede orcinalmişEvet kayınvalidem bu şekilde sevse kıyametleri koparırım herhalde. Ama şu var ki, kendi annem Deva ilk doğduğu günler onu ' ha annem, tamam annem, efendim annecim ' falan diye sevmekle kalmayıp, bana ' ablası bezini ver, yelek giydir ablası' falan demeye başlamıştı. Anne ben onun annesiyim ablası değilim dememle kendine geldi . Artık gerçekten anneannesiymiş gibi davranıyor :roflol:
Yine de çok seviyorum annemi :ecrin_bebek:
he hee yanmış börekler he bende bu tarz komik unutkunlıklar yaşıyorum maalesef mesela çayın altını kapattımmı diye kaç sefer kalkıp bakıyorum sıyırdım herhall akannehirUnutkanlık da lohusalık sonrası oluyormuş bildiğim kadarıyla norraa..
Bu dönem yaşadığımız ağrı ve sıkıntıları unutmamızı da sağlamak için bir savunma mekanizması olarak açıkladı bir doktor arkadaşım. Ne kadar çok sıkıntı, stress ve ağrı olursa o kadar çok unutkanlık olur dedi. Bilemiyorum, belki de haklıdır. Çünkü bende de zaman zaman kayış kopuyor. Mesela, Bulaşık makinasını boşaltmışım ve o anı hatırlamıyorum. Fırını söndürüm zannerdiyorum, sonuç yanmış börekler gibi.....
maşalahhh nazar değmesin bırak mıçsınnnn bişey olmazşevval sabah 8den bu yana 4kez kaka yapti.2kez azdan biraz fazla olarak gayet kivamli pirtik pirtik sari.1kez biraz daha civik ve bolca oda sari.birde simdı bu daha civik buda bolca ve yesilimsi.günde bikere yapardi bazen 2kez.daha günün yarisi bile olmadi.insallah ishale falan cevirmez
hadi gözünüz aydın bundan sonra sıkıntı yaşamazsın umarımdünden özet burdan ciktiktan sonra ev 2 kere gizli nodan arandi ve gökhan oldugundan emindm
kaydirigubbakcemile3 seninki gaz çıkarıyo ya o yeter kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
benim kaynanada annem diye seviyor anem annanecim diye:))ama daha ablasi yerine konulmadim sukur..bitek ikside goguslerim sizladi diyor:))yuz bulsalar dayicaklar memeyi..
en usturuplu benim kayınvalidem seviyor demekki..... çok seviyor selini selinde onu çok seviyor doğduğu günden beri beraberler biz aynı apartmanda olunca gece yatana kadar nerdeyse beraberler ama kayınvalidem sınırını aşıp annem falan demiyor seline.... babaannem benim babaannem falan deyip seviyor.... babaannesinin kuzusu vs. diyor........seviyorum ben bu kadını beeee.........
kaydirigubbakcemile3 mıçtım ancak folyoya rastlamadım sanırım eridi garibim midemdeki asitten kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 seninki gaz çıkarıyo ya o yeter kaydirigubbakcemile3
lah bozmasin canim; allah bizimkilerede akil fikir versin, ne diyimkafamçokkarıştı
buarad reglden bahsedilmis, ben tam anlamiyla regl olmadim ama 3 hafta arayla 1 gun lekelenme oldu, hatta spiral icin regl olmayi bekliyorum tam olarak..
benim bu 3. cü reğlim ama berbat oluyorum ya 2 saatte bir ped doluyor önceden böyle olmazdı kanallar fena açıldı demek doğumdan sonra..... aslında bende spiral düşünüyorum ama eşim pek istemiyor..... yumurtlama problemi olduğu için dr. hap önerdi hem adetlerin düzene girer hem korunursun dedi spralde yine adetlerin düzensiz olur o sadece korunma amaçlı dedi bende dün hapa başladım ama hırsıyorum sen hap kullanırken hamile kalmıştın inşallah bir kazaya kurban gitmeyiz.... en az 3 sene düşünmüyorum 2. bebeği.....
Emziği atışı çok güzel maşallah ona.buhar makinesi alanlar varsa yardımcı olsun arzumunkini almayı düşünüyorum nasıl sessiz olması önemli siz ne kullanıyorsunuz...
ayrıca buda prensesimin yeni videosu izlemek isterseniz....
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-tatli-cadi-lena/1247133
Bakanı ondan habersiz iş mi yapıyo yani peh. Aslında bizimkilere bakın ben olkuyorum aşı bana bi şey olmuyo demek yakışırdı.EBRUCUM
gdo'yu punduna getirip geçirdiler bari etiket olsun üzerinde.evlatlarımız nasıl bir ülkede yaşayacaklar.gerçekten çok üzgünüm ve öfkeliyim.zaten yediğimiz bir çok şeyde gdo kullanılıyor.şimdi iyice artacak.ne yapacağız nasıl anlayacağız.Organik gıdacılar nasıl kazıklayacaklar bizi hayal edemiyorum.En çok üzüldüğüm de hadi biz yaşamımızın belli bir öneminde doğal besinler aldık ya bebeklerimiz ne olacak.
aşı ampanyası ise ayrı vaka sanki başbakanın bu kampanyadan,nası yürütüldüğünden bugün haberi olmuş..Bir birey olarak seçme hakkı var tabi ama niye şimdi söylüyor,bir bildiği mi var? yoksa o da bizden farksız mı?
Canım allah kolaylık versin 3,5 aylık oldu Kemal Çağan hala sıkjıntısı oluyo çok zor çookgene gaz, gene gazşu 4 ay çabucak geçse, kurtulsak gaz derdinden. Doruk da zincodan kurtulsa :)) hiç sevmiyor.
sırnaşık şeyArgonot:
> Az bilinen bir deniz canlısıdır. Deniz anemonu gibi bitkiye benzeyen ve
> deniz dibinde kayalara tutunarak yaşayan bir hayvan türüdür.
> Argonotun çok ilginç bir döllenme yöntemi vardır. Erkeğin
> cinsel organı, çiftleşme mevsiminde, bedenden ayrılır, gider
> başka bir kayada yaşayan dişi argonotu bulur, döller ve
> sahibine geri döner.
> Onun için, önüne gelenle yatıp kalkıp, sonra 'Vallahi ben yapmadım.
> O kadını tanımam bile' ayaklarına yatan erkeklere Argonot denir
ARGONOT
Aylar hakkaten çok önemli 3+1 de Kemasl Çağanda gözle görülür o kadar değişiklik olduki şaşırmıştım gülüşler çoğaldı,çokca ıgılamaya başladı göz kontağı dahada kuvvetlendi. BAk Ecede 3. ayında değişime başlamış maşallah ona.İçin dahada rahattır artık.allahım çok mutluyum ece bguun aneannesinin kolunda durdugu yerde uyuyakaldı birsaat falan korktu annem indirmedi elinden oylece uyudu inanamıyorum yani mem harici biryerde uyudu aylardır ilk kez,
onun haricinde manyakca meme emmeyi biraktısanki yani hızlıca emip sutu çekyiors onra itekliyor falan yani ve yatagında donencesinde 15 20 dk duruyor anakucagındaostunde oyuncaklara bakarak 20 dk falan duruyor sonra bir ik tur atıyrouz evde yine duruyor falan allahgm goızlerime inanamıyorum son birkaçg undur insallah bozulmaz gazlarda iyice yok oldu gibi bu bir ruyamı uyancakmıyım bilmiyorum:) aglama sesi pek yok kucgumda tum gun çok az tasıtdgımı hatırlıyroum iki gundur
Oğlum diyor ama kendi annemde dediği için rahatsız olmamaya çabalıyorum evler uzakken şahaneydi ya yinede iyi kadın sanki ben kayınvalideymişim gibi hizmet filan ediyo ben bişeye kızdımmı hemen suratım asılır ve konuşmam böyle yapmama rağmen hiç bi şey olmamış gibi davranır kesinlikle küsme konuşmama huyu yoktur lohusayken çok iyiliği dokundu bi o kadarda sinir etti tabi:))Şimdide Kemal Çağan la alakalı sıkıntılarımız oluyo işte. Esranın dediği gibi acaba hala emziriyomudur ki:) aynı evde çok zor şu araba kullanma işini eşim bir an evvel öğrense 2 güne bir evimize gidicez inşallah.kızlar size bişi sormak istiyorum....kayınvalideniz bebeğinizi sürekli olarak ''annesi'' (sanki kendisi annesiymiş manasında) diyerek sevse bu durumdan rahatsız olur musunuz??
Aman nazar değmesin.Ben kayıvalıdem"gil" in Kuzey i sapıklık derecesıne varan sevgi yumaklarında bogmasından bır sıkıntı duymuyorum acıkcası.. hepınız pis dedikoducu gelinlersiniss... cekemiyorsunuss kayınvalıdegillerinisi.. bırakın kadınlar emzırecekse,gaz cıkacaraksa,kocanısla aranızda yatacaksa yatsın.. ay ne var bunda :))
Şükür ki bendeki anne, nerede ne yapacagınıi nerede duracagını bılıyor, Allah razı ondan.. hayattaki en buyuk sanslarımdan bırı bu kadın.
Maymun adasından sitelerde çok herhlade habire ondan göndermeye çalışıyolar baksana. Bende avent göğüs pompası aldım yerine bugün kargoya vermişler tekmele oyna işi yattı eşimin ısrarlarına rağmen. Esranın minderine bakıcam.buarada ben dörtgözle oyun halimizi beklerken 3gün oldu hala gelmeyince aradik.ıyıkı aramisiz cünkü nerdeyse maymun adasini yollıcaklarmisti.EYLEMcim sizin duruma döndü bizimkide.iptal ettik bizde.biara tekrar bakcam bakalim
3. ayı dolmadan yapılmıyor muydu?1 haftadır dr ye gidemedik rta aşısı için.yarın gideceiz inşallah.geç kalmadık değil mi kızlar??
Hadi gözünüz aydın aman dikkat askere gitcekmiş ya inşallah uzaklık yarardünden özet burdan ciktiktan sonra ev 2 kere gizli nodan arandi ve gökhan oldugundan emindm evden ayrilacagmi düsünmus neyse aksam konumuz acılmadi dayısından rica ettim. Gökhanla köse kapmaca oynadık bir arada oturmadk neyse eve geldik ben direk yatak odasina gecip mustiyi uyuttum sonra gökhan geldi ani bi hareketle sarildk snra sinirlerim cok bozuktu direk aglama krizine girdm sabah 5 kadar oturduk nedn böle oldugundan konustuk evi nie gizliden aradn dedm önce inkar etti snra tlfnundan buldm bak armissn dedm merak ettm dedi ve gökhan kafamdan ayrilmayi cikar bak icerde yatanin anneye babaya ihtiyaci var dedi kısacasi olayı kendi aramızda tatlıya bagladk cok şükür
en usturuplu benim kayınvalidem seviyor demekki..... çok seviyor selini selinde onu çok seviyor doğduğu günden beri beraberler biz aynı apartmanda olunca gece yatana kadar nerdeyse beraberler ama kayınvalidem sınırını aşıp annem falan demiyor seline.... babaannem benim babaannem falan deyip seviyor.... babaannesinin kuzusu vs. diyor........seviyorum ben bu kadını beeee.........
http://www.minikeller.com/modules.php?name=News&file=article&sid=217
Kuzey tv u ızlıyor,arada bakınıyor, ellemiyorum, hani siz yok tv nun onune gecıyorsunuz, tv u falan kapatıyorsunuz ya, ben de nıye boyle yapıyorsunuz dıye bı arastırayım dedım.. saatlerce bakmadıktan sonra kısa surelı bakmalarda sorun teskıl etmezmıs.. hatta arada Kuzey e ınternetten cıgı fılm ızlettırıyorum 5 dk kadar.. cok hoşuna gidiyor..
görüşlerinizi alayım..
demiştim sana her zorluğun içinde bir kolaylık vardır diye.daha iyi olur inşallah.allahım çok mutluyum ece bguun aneannesinin kolunda durdugu yerde uyuyakaldı birsaat falan korktu annem indirmedi elinden oylece uyudu inanamıyorum yani mem harici biryerde uyudu aylardır ilk kez,
onun haricinde manyakca meme emmeyi biraktısanki yani hızlıca emip sutu çekyiors onra itekliyor falan yani ve yatagında donencesinde 15 20 dk duruyor anakucagındaostunde oyuncaklara bakarak 20 dk falan duruyor sonra bir ik tur atıyrouz evde yine duruyor falan allahgm goızlerime inanamıyorum son birkaçg undur insallah bozulmaz gazlarda iyice yok oldu gibi bu bir ruyamı uyancakmıyım bilmiyorum:) aglama sesi pek yok kucgumda tum gun çok az tasıtdgımı hatırlıyroum iki gundur
püfff benim sormak istediklerim altta sorulmuşesracım ögretmein kayseride yaşıyorum evde internet ve bilg. olmadığından okulda boş zamanlarımda bakıyodum size sonra eve bil ve internet alır almaz üye oldum ve katıldım aranıza
önceleri yazmaya çalıştım yanlış anlarlar mı falan diye doğru dürüst yazamıyodum
sonra yavaş yavaş rahatladım özellikle hamilleliğin sonunda arkadaşlarda saolsunlar kabul ettiler beni
doğumdan beride sürekli burdayım işte
başka sormak istediğin bişi var mı tatlım benim atladığım
opuyorumnanaktanbenim sorularım var evroşum
zenginmisin ne kadar süre emmişsin kocan ne kadar süre emmiş bunlar çok önemli bilgiler :roflol:
koca totolar geliyyii demek..kolay geleGözüm aydın! Hafta sonu kayınvalidemle görümcem geliyo. 3-5 gün kalırlar. Doğumdan beri ilk defa geliyorlar. Doğum sırasında da misafir gibi gelip gitmişlerdi. Muhtemelen Doruk zor zamanlarını atlatsın diye beklediler. Dünyada iş olduğunu bilseler dünyaya gelmeyeceklermiş (onur dahil)! de, işte yontmaya çalışıyorum.
kaydirigubbakcemile3ooooooooooo sengin olmammı hem de nası
ne benim nede kocamın ne kadar emdiğini bilmiyorum bilg özürlüsü olmam bundan kaynaklanıyo olabiler :roflol:
ama kocamın daha doğar doğmaz ek besine geçtiğini yani yumurta sarısını yediğini tahmin ediyorum onların bebekleri doymazmışda kafamçokkarıştı
hadi bir nebze tolere edilebilirkızlar size bişi sormak istiyorum....kayınvalideniz bebeğinizi sürekli olarak ''annesi'' (sanki kendisi annesiymiş manasında) diyerek sevse bu durumdan rahatsız olur musunuz??
biz seni böyle kabul ettik bebeğimgeçmişden geliorum ama muhabbetlere kopuyorum ya
esrayı ruyasında gören görene. kocabeşikde mami falan. puhaaaaaaaaa
şimdi müsadenle ohaaa diyorum..psiklojide buna tarnsferans deniyor oğlun da transferans objesi oluyor bu durumda.ya ben bu durumdan çok muzdaribim...kadın büyük bi aşkla bağlı oğluma..kendi oğlu sanıyor..beni de sadece sütaş olarak görüyor..bi keresinde kayınpederime ''al babası'' diyerek uzattı çocuğu..kayınıma da ''abisi bak nası gülüyor'' dedi..
ben mi çok abartıyorum diye size sormak istedim..allahtan ki başka şehirde yaşıyolar..yoksa yandım ki ne yandım..ilk torunu belki de ondan diyorum ama benim de psikolojimi düşünmesi lazım o kadar şey yaşadım çünkü..doğumdan sonra acayip soğudum kadından bu tavırları yüzünden..arkasından konuşuyorum ama napııim sizlere söylemek istedim..
nerede acaba..bulup dinamit koymak lazım,telef etmek lazımdoğru hakkını yememek gerek :roflol:
kadının gizli bi yerlerde kümesi olduğundan şüphe ediyorum kaydirigubbakcemile
katılıyorumSecİll anormal anacım senİn kaynanan senİn sİnİr olman bİr kenara onun cİddİ bİr psİkolojİk durumu var bence kayınpedere babası kayınbradere abİsİ demesİ Çok acayİppp hanİ İnsan severken annem tamam annem falan fİlan dİye bebegİ severde yanİ al babası al abİsİ Çok acayİppp
defne ben de işe başlayınca alıcam kaşık biberon memeyi bırakmasından çok korkuyorum fıbi derecesinde.iyiki yazdın canım sevgilerbende eve süte giderken çok sevdiğim bir şarkı başlayınca aldım başımı gittim ankaraya doğru ne iyi geldi allahım ne kadar çok olmuş yapmayalı şarkı bitti bende döndüm tabi yoluma ...
3. ayın sonunda artık doyduklarını biliyorlar ya bende farkediyorum. artık daha sakiniz.
kaşık biberon aldım bu arada. onu denedik dün, iyi geldi. kaşıktan farklı olarak ara verip her kaşıkta boşluk olmuyor. yine ağzından birazcık dökülüyor ama daha rahat.
esrakom allah yardımcın olsun perşembe sabahı aklımdasın, sağlıkla kurtulasın. berke de iyileşmiştir umarım...
rota olduk geldik 142 yetale mama gibi cok cokladı asıyı benim sıpacım
Elİffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sana ulasamıyorumm annemmmm,her şeyİn kapalı!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?