2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

en usturuplu benim kayınvalidem seviyor demekki..... çok seviyor selini selinde onu çok seviyor doğduğu günden beri beraberler biz aynı apartmanda olunca gece yatana kadar nerdeyse beraberler ama kayınvalidem sınırını aşıp annem falan demiyor seline.... babaannem benim babaannem falan deyip seviyor.... babaannesinin kuzusu vs. diyor........seviyorum ben bu kadını beeee.........

gypsym eceden yahodan sonra senin sıcızlamanı 4gozle beklioruz:)))
kaydirigubbakcemile3 mıçtım ancak folyoya rastlamadım sanırım eridi garibim midemdeki asitten kaydirigubbakcemile3
senin annede orcinalmiş ama yapan kendi annemiz olunca o kadarda dokunmuyo dimi :))
he hee yanmış börekler he bende bu tarz komik unutkunlıklar yaşıyorum maalesef mesela çayın altını kapattımmı diye kaç sefer kalkıp bakıyorum sıyırdım herhall akannehir
maşalahhh nazar değmesin bırak mıçsınnnn bişey olmaz
dünden özet burdan ciktiktan sonra ev 2 kere gizli nodan arandi ve gökhan oldugundan emindm
hadi gözünüz aydın bundan sonra sıkıntı yaşamazsın umarım
sırnaşık şeysırnaşık şey
benim kaynanada annem diye seviyor anem annanecim diye:))ama daha ablasi yerine konulmadim sukur..bitek ikside goguslerim sizladi diyor:))yuz bulsalar dayicaklar memeyi..
kaydirigubbakcemile3 seninki gaz çıkarıyo ya o yeter kaydirigubbakcemile3

lah bozmasin canim; allah bizimkilerede akil fikir versin, ne diyimkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 mıçtım ancak folyoya rastlamadım sanırım eridi garibim midemdeki asitten kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 seninki gaz çıkarıyo ya o yeter kaydirigubbakcemile3

naptin eseledinmikaydirigubbakcemile3

konuya aciklik getiriyim, gazi ustten cikariyo alttan degil, gaaarrrkk diye gegiriyo kadin, sirtina vururken bebegin..kafamçokkarıştı

buarad reglden bahsedilmis, ben tam anlamiyla regl olmadim ama 3 hafta arayla 1 gun lekelenme oldu, hatta spiral icin regl olmayi bekliyorum tam olarak..

lah bozmasin canim; allah bizimkilerede akil fikir versin, ne diyimkafamçokkarıştı

amin kardeşim ne diyim siz kaynanatörlerden çekiyorsunuz ben kayınpederden çekiyorum.... kayınvalidem melek adam 10 kaynanaya bedel..... herşeye karışır aklına gelebilecek herşeye.... herşey ona danışılsın..... ona danışılmadan yapılmasın......bütünkararları o versin biz sanki bir aile değiliz..... efendim artık herşeyi geçtimde.... kayınvalidemle bana selin konusunda akıl veriyor kayınpederimkötükedihüsoona bile karışır oldu artık.....onu şöyle yapın yok bunu böyle yapın.... geçenlerde bende lafı söyledim...... ikide bir mamayı sakın sıcak vermeyin yakarsınız çocuğun ağzını ozaman ben size sorarım diyor kayınvalidemle bana bende dedim baba bu çocuk benim senin değil senden önce ben dünürüm evladımı benden başka kimse düşünemez ben bu çocuğun annesiyim bakıcı değilim bazen öyle bir davranıyorsunki sanki biz annesiniz bu çocuğun ben bakıcısı dedim..... bişey diyemedi..... ya siz gelin bana neler çektiğimi sorun..... ama kayınpederimi çözmüş değilim hem çok seviyor bazen tambir melek oluyor ama şu herşeye karışma huyu beni delirtiyorrrr-tatlicadiarzu-

buarad reglden bahsedilmis, ben tam anlamiyla regl olmadim ama 3 hafta arayla 1 gun lekelenme oldu, hatta spiral icin regl olmayi bekliyorum tam olarak..

benim bu 3. cü reğlim ama berbat oluyorum ya 2 saatte bir ped doluyor önceden böyle olmazdı kanallar fena açıldı demek doğumdan sonra..... aslında bende spiral düşünüyorum ama eşim pek istemiyor..... yumurtlama problemi olduğu için dr. hap önerdi hem adetlerin düzene girer hem korunursun dedi spralde yine adetlerin düzensiz olur o sadece korunma amaçlı dedi bende dün hapa başladım ama hırsıyorum sen hap kullanırken hamile kalmıştın inşallah bir kazaya kurban gitmeyiz.... en az 3 sene düşünmüyorum 2. bebeği.....

canim iki cesit spiral var
1-bakir(normal) olan
2-progestronlu olan

1. de regl artiyor evet dogru ama 2. de regl cok azaliyor ve hap gibi etki yapiyor..istersen doktoruna bu progestronlu olani danis. aradaki tek fark regl yogunlugu disinda fiyat..
progestronlu konfor sagladigi icin cok daha pahali ama 5 sene ve iy koruyuculuk sagliyor, ben bir daha ayni riski alamam 4-5 sene dusunmuyorum..

ben Teoman varken adamin bana emzirme doneminde kullanmam icin verdigi minipilulleri bile almayi unuttum, unutkanlik hat safhada yani, o yuzden simdi tekrar hap baslamiycam, unutmadan hamile kaldim, suan kesin unuturum..

eftelya cok sevindim

minis son gece 40.gecemde seni azad ediorum diyip gitti karabasanım

ece ayaga iice alıstı uyku bastırınca basıo yaygarayı sallanarak uyuyo ama busure bazen 10dk iken bazen yarım saati buluo iimi ettik bilemiorum hala

rota olduk geldik 142 yetale mama gibi cok cokladı asıyı benim sıpacım

Emziği atışı çok güzel maşallah ona.
Bakanı ondan habersiz iş mi yapıyo yani peh. Aslında bizimkilere bakın ben olkuyorum aşı bana bi şey olmuyo demek yakışırdı.
gene gaz, gene gaz şu 4 ay çabucak geçse, kurtulsak gaz derdinden. Doruk da zincodan kurtulsa :)) hiç sevmiyor.
Canım allah kolaylık versin 3,5 aylık oldu Kemal Çağan hala sıkjıntısı oluyo çok zor çook
sırnaşık şey
Aylar hakkaten çok önemli 3+1 de Kemasl Çağanda gözle görülür o kadar değişiklik olduki şaşırmıştım gülüşler çoğaldı,çokca ıgılamaya başladı göz kontağı dahada kuvvetlendi. BAk Ecede 3. ayında değişime başlamış maşallah ona.İçin dahada rahattır artık.
kızlar size bişi sormak istiyorum....kayınvalideniz bebeğinizi sürekli olarak ''annesi'' (sanki kendisi annesiymiş manasında) diyerek sevse bu durumdan rahatsız olur musunuz??
Oğlum diyor ama kendi annemde dediği için rahatsız olmamaya çabalıyorum evler uzakken şahaneydi ya yinede iyi kadın sanki ben kayınvalideymişim gibi hizmet filan ediyo ben bişeye kızdımmı hemen suratım asılır ve konuşmam böyle yapmama rağmen hiç bi şey olmamış gibi davranır kesinlikle küsme konuşmama huyu yoktur lohusayken çok iyiliği dokundu bi o kadarda sinir etti tabi:))Şimdide Kemal Çağan la alakalı sıkıntılarımız oluyo işte. Esranın dediği gibi acaba hala emziriyomudur ki:) aynı evde çok zor şu araba kullanma işini eşim bir an evvel öğrense 2 güne bir evimize gidicez inşallah.
en azından kuzuma bakıyo onun için borçluyum ona bi bakıcı onun baktığının yarısı kadar bakamaz buna eminim.

Aman nazar değmesin.

Maymun adasından sitelerde çok herhlade habire ondan göndermeye çalışıyolar baksana. Bende avent göğüs pompası aldım yerine bugün kargoya vermişler tekmele oyna işi yattı eşimin ısrarlarına rağmen. Esranın minderine bakıcam.

1 haftadır dr ye gidemedik rta aşısı için.yarın gideceiz inşallah.geç kalmadık değil mi kızlar??
3. ayı dolmadan yapılmıyor muydu?

Hadi gözünüz aydın aman dikkat askere gitcekmiş ya inşallah uzaklık yarar

Aman sizede nazar değmesin

selam kızlar
dün Adana'dan geldim.bi sürü iş yine beni bekliyor.Adana maceralarımı ve oğlumu daha sonra uzun uzun anlatacağım

http://www.minikeller.com/modules.php?name=News&file=article&sid=217

Kuzey tv u ızlıyor,arada bakınıyor, ellemiyorum, hani siz yok tv nun onune gecıyorsunuz, tv u falan kapatıyorsunuz ya, ben de nıye boyle yapıyorsunuz dıye bı arastırayım dedım.. saatlerce bakmadıktan sonra kısa surelı bakmalarda sorun teskıl etmezmıs.. hatta arada Kuzey e ınternetten cıgı fılm ızlettırıyorum 5 dk kadar.. cok hoşuna gidiyor..

görüşlerinizi alayım..

Elıffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

sana ulasamıyorumm annemmmm,her şeyın kapalı!!!!

Son düzenleme:

bizimki dun buyuk bir dikkatle ayagimda sallarken "kucuk kadinlar"i izledi, reklam aralarinda basini diger tarafa cevirip dizi basladiginda diziyi izledi, bitincede uyudu..bu nasil??kafamçokkarıştı

demiştim sana her zorluğun içinde bir kolaylık vardır diye.daha iyi olur inşallah.
püfff benim sormak istediklerim altta sorulmuş
benim sorularım var evroşum
zenginmisin ne kadar süre emmişsin kocan ne kadar süre emmiş bunlar çok önemli bilgiler :roflol:
opuyorumnanaktan
koca totolar geliyyii demek..kolay gele
kaydirigubbakcemile3
kızlar size bişi sormak istiyorum....kayınvalideniz bebeğinizi sürekli olarak ''annesi'' (sanki kendisi annesiymiş manasında) diyerek sevse bu durumdan rahatsız olur musunuz??
hadi bir nebze tolere edilebilir
geçmişden geliorum ama muhabbetlere kopuyorum ya

esrayı ruyasında gören görene. kocabeşikde mami falan. puhaaaaaaaaa
biz seni böyle kabul ettik bebeğim
şimdi müsadenle ohaaa diyorum..psiklojide buna tarnsferans deniyor oğlun da transferans objesi oluyor bu durumda.
doğru hakkını yememek gerek :roflol:
kadının gizli bi yerlerde kümesi olduğundan şüphe ediyorum kaydirigubbakcemile
nerede acaba..bulup dinamit koymak lazım,telef etmek lazım

katılıyorum
defne ben de işe başlayınca alıcam kaşık biberon memeyi bırakmasından çok korkuyorum fıbi derecesinde.iyiki yazdın canım sevgiler
rota olduk geldik 142 yetale mama gibi cok cokladı asıyı benim sıpacım

hadi geçmiş olsun canım.

evrim buradayım.gidemedim aşı olmaya hazırlandım ama gidemedim.

merhaba hanimlar..bütün yazilanlari okuyamadim ama bu spiral meselesi konusunda biraz tecrübem var..en azindan hormon spirali hakkinda..oglumu dogurduktan sonra kizima gebe kalana kadar hormon spiralini(Mirena) kullandim vede cok memnun kaldim..tek degisiklik adetimin baya bir azalmis olmasiydi..ben hapta kullandim ama cok yan etki gördüm oyüzden doktorum kesinlikle bunu tavsiye etti vede hicbir problem yasamadim..kizimada spirali cikardiktan sonraki ay hemen hamile kaldim..simdi tekrar taktiracagim..ama üsendigimden zaman bulupta gidemedim..

arkadaşlar benim BEBEK ARABASI sorum arada kaynadı galiba.......hangi marka önerirsiniz.... pier cardin kullananlar memnunmu?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…