merhaba hanimlar..bütün yazilanlari okuyamadim ama bu spiral meselesi konusunda biraz tecrübem var..en azindan hormon spirali hakkinda..oglumu dogurduktan sonra kizima gebe kalana kadar hormon spiralini(Mirena) kullandim vede cok memnun kaldim..tek degisiklik adetimin baya bir azalmis olmasiydi..ben hapta kullandim ama cok yan etki gördüm oyüzden doktorum kesinlikle bunu tavsiye etti vede hicbir problem yasamadim..kizimada spirali cikardiktan sonraki ay hemen hamile kaldim..simdi tekrar taktiracagim..ama üsendigimden zaman bulupta gidemedim..
ohh içim rahatladı..ben de arasıra izlemesine müsaade ediyorum artık..aklı iyice ermeye başlayınca çok kısıtlı izlesin demi..http://www.minikeller.com/modules.php?name=News&file=article&sid=217
Kuzey tv u ızlıyor,arada bakınıyor, ellemiyorum, hani siz yok tv nun onune gecıyorsunuz, tv u falan kapatıyorsunuz ya, ben de nıye boyle yapıyorsunuz dıye bı arastırayım dedım.. saatlerce bakmadıktan sonra kısa surelı bakmalarda sorun teskıl etmezmıs.. hatta arada Kuzey e ınternetten cıgı fılm ızlettırıyorum 5 dk kadar.. cok hoşuna gidiyor..
görüşlerinizi alayım..
arkadaşlar benim BEBEK ARABASI sorum arada kaynadı galiba.......hangi marka önerirsiniz.... pier cardin kullananlar memnunmu?????
nasıl yani ya az önce spirale illgili bir siteye girdim daha önce dış gebelik geçirenlere spiral önerilmiyormuş.... ben dış gebelik geçirdim hatta tüpümün teki tıkalı bağlandı dış gebelik yüzünden.....
linki veriyorum
http://starmagazin.blogcu.com/Kadin+ve+Saglik/
biz pusetin portbebe olan kısmını kullanıyoruz henüz, araba kısmına geçemedik. O yüzden bizimki için bişey diyemiycem..
Sırf cevap vereyim diye yazdım haaaaa ne işe yaradıysa cevabım..
Bu arada markası firstwheels..kirazbaby'den almıştık..Portbebesi hayatımızı kurtardı çok memnun kaldım..
HANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.
'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'
Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !
ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;
İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.
Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.
Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .
Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !
Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...
çok güzel bir paylaşım evrişim ellerine sağlık.... keşke böyle davranabilsek hayatı başkaları için değilde kendimiz için yaşabilsek hiçbir saniyeyi bile atlamasak dolu dolu yaşasak ama yapamıyoruz yani ben kendi adıma yapamıyorum......yeniden teşekkürler bir kere daha bize hayatın önemini ve ne kadar degerli olduğunu hatırlattığın için:lepi:
Nöroloji, kardiyoloji ya da dahiliyeye sorabilirsin bence40ım çıktıktan sonrası kontrolümde herşey yolunnda gözüküyordu. el uyuşması için beyin cerrahına mı gitmeli acaba? yoksa ilk önce jinekoloğuma sorsam abes olur mu acaba?
Çatlaksın kızım senkaydirigubbakcemile3benim sorularım var evroşum
zenginmisin ne kadar süre emmişsin kocan ne kadar süre emmiş bunlar çok önemli bilgiler :roflol:
Gözün aydınlaelaelaelaelaegeçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkürler...
ARGONOT muhabbetine koptum :) esra süpersin valla !!
Gözüm aydın! Hafta sonu kayınvalidemle görümcem geliyo. 3-5 gün kalırlar. Doğumdan beri ilk defa geliyorlar. Doğum sırasında da misafir gibi gelip gitmişlerdi. Muhtemelen Doruk zor zamanlarını atlatsın diye beklediler. Dünyada iş olduğunu bilseler dünyaya gelmeyeceklermiş (onur dahil)! de, işte yontmaya çalışıyorum.
Bu soruya verilen cevaplara bakarak "ermiş" olduğuma kanaat getirdim. Benimkini iş arkadaşlarım bile annem diye seviyor. Kaynanam zaten farklı bir hitap kullanmadı henüz:gitme:kızlar size bişi sormak istiyorum....kayınvalideniz bebeğinizi sürekli olarak ''annesi'' (sanki kendisi annesiymiş manasında) diyerek sevse bu durumdan rahatsız olur musunuz??
Allah muhabbetinizi arttırsınyerimsenibenBir de kocamm beni çok seviyoooooooooooo,kocam bana çok düşkünnnnnnnnnnnnnnnnnn, ne istesem alıyoooooo, bir de bis senginissss.Ekliyim didim.
Hmmm, algılama farklılığı işte. Bunu kaynanan yapmış olsa hepimiz sayar dökerdik. Annen yapınca çok da kötü gelmedikaydirigubbakcemile3Evet kayınvalidem bu şekilde sevse kıyametleri koparırım herhalde. Ama şu var ki, kendi annem Deva ilk doğduğu günler onu ' ha annem, tamam annem, efendim annecim ' falan diye sevmekle kalmayıp, bana ' ablası bezini ver, yelek giydir ablası' falan demeye başlamıştı. Anne ben onun annesiyim ablası değilim dememle kendine geldi . Artık gerçekten anneannesiymiş gibi davranıyor :roflol:
Yine de çok seviyorum annemi :ecrin_bebek:
Taze almıştı ve çok memnun kalmadım diye yazmıştı. Bende Kraft var. Hafif olması taşıma açısından iyi ama bozuk yollarda dengesiz oluyor. Chicco lightways gördüm bir arkadaşta. Çok derli toplu ve kompakt duruyor. Düşünülebilir bencearkadaşlar sizler bu konuya daha önce konuşmuştunuz fikir almıştınız daha önce ama ben hamileyken bebek arabası almayı düşünmediğim için ki almadımda zaten o yüzden bu konudaki tavsiyelerinizi neler aldığınızı atladım.....
bebek arabalarınızın markası ne memnunmusunuz..... şimdi netten baktim pier cardin enigma ve carisma hoşuma gitti ama karar veremiyorum kullanan birilerinden fikir almak istiyorum..... sonuçta 2-3 sene kullanılıyor olmuşken iyi birşey olsun kızım içinde rahat etsin..... çift yönlü kullanılabilsin istiyorum, arabayı sürüşü güzel olsun bazıları okadar saçma oluyorki sen sağa çeviriyorsun tekerleri sola dönüyor böyle birşey olmasın..... tavsiyelerinizi bekliyorum.... tekrar aynı konuyu gündeme getirdiğim için affınıza sığınıyorum.... her ne kadar kış gelsede selini artık kucağımda taşıyamıyorum çok ağır oldu bebek arabası şart almam lazım.... otokoltuğuylada rahat taşınmıyor oda epey ağır ee bide selin içine girince taşıyamıyorum.....
dünden özet burdan ciktiktan sonra ev 2 kere gizli nodan arandi ve gökhan oldugundan emindm evden ayrilacagmi düsünmus neyse aksam konumuz acılmadi dayısından rica ettim. Gökhanla köse kapmaca oynadık bir arada oturmadk neyse eve geldik ben direk yatak odasina gecip mustiyi uyuttum sonra gökhan geldi ani bi hareketle sarildk snra sinirlerim cok bozuktu direk aglama krizine girdm sabah 5 kadar oturduk nedn böle oldugundan konustuk evi nie gizliden aradn dedm önce inkar etti snra tlfnundan buldm bak armissn dedm merak ettm dedi ve gökhan kafamdan ayrilmayi cikar bak icerde yatanin anneye babaya ihtiyaci var dedi kısacasi olayı kendi aramızda tatlıya bagladk cok şükür
HANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.
'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'
Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !
ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;
İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.
Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.
Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .
Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !
Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...
Evriş yazdıklarını okuyunca bir arkadaşımın evime ilk geldiğindeki tepkisi geldi aklıma. "Bu evde yaşanmışlık var" demişti. Türkçe meali: Ne bu evin hali, darmaduman olmuş ortalık! :roflol::roflol::roflol:
Evriş yazdıklarını okuyunca bir arkadaşımın evime ilk geldiğindeki tepkisi geldi aklıma. "Bu evde yaşanmışlık var" demişti. Türkçe meali: Ne bu evin hali, darmaduman olmuş ortalık! :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?