2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bunu bi dr. uma sorayım ama artık herşey bitti ya hiç dr. giip yeniden o koltuğa oturmak canım istemiyor...... demek benim dr.umun bu spiral konusunda bilgisi yok..... şimdi adetler azaldı derken ne kadar azalıyor..... zaten benim önceden doğum öncesi azdı 3 gün falan sürüyordu.... ama doğum sonrası arttı artık 5 gün falan sürüyor ve önceye nazaran daha yoğun oluyor..... azalırken kaç gün adet görüyorsun.......

ohh içim rahatladı..ben de arasıra izlemesine müsaade ediyorum artık..aklı iyice ermeye başlayınca çok kısıtlı izlesin demi..

bizimki mıkırdanıyo..oysa uykuya dalmayla ilgili bişey yazacaktım izin vermez ki..

arkadaşlar benim BEBEK ARABASI sorum arada kaynadı galiba.......hangi marka önerirsiniz.... pier cardin kullananlar memnunmu?????

biz pusetin portbebe olan kısmını kullanıyoruz henüz, araba kısmına geçemedik. O yüzden bizimki için bişey diyemiycem..

Sırf cevap vereyim diye yazdım haaaaa ne işe yaradıysa cevabım..

Bu arada markası firstwheels..kirazbaby'den almıştık..Portbebesi hayatımızı kurtardı çok memnun kaldım..

canim senin durumun biraz farkli..dis gebeliklerde nasil oluyor bilmiyorum ama hormon spirali diger spirallerde olan hicbir yan etkiyi göstermiyor..yani asiri kanama..vs..olmuyor..benim adetim önceden 3 gün yogun dört günde az olarak yaklasik yedi gün devam ederdi..spiralden sonraysa yalnizca bir gün yogun olarak yaklasik bes alti gün sürüyordu..ben cok memnundum ama senin durumun fakli oldugu icin en iyisini doktorun bilir..bu arada bende senin gibi tekrar o koltuga oturmak istemedigim icin erteleyip duruyorum..

HANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.

'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'

Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !

ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;

İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.

Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.

Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?

Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .

Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.

Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .

Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !

Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...

evet az önce gördüm onu değişik geldi maxı cosiye benziyor dış şekli öyle değilmi.... görünüş olarak çok güzel görünüyor ama içi nasıl görmek lazım yakından.... cevabın için çok sağol canım :1hug:

çok güzel bir paylaşım evrişim ellerine sağlık.... keşke böyle davranabilsek hayatı başkaları için değilde kendimiz için yaşabilsek hiçbir saniyeyi bile atlamasak dolu dolu yaşasak ama yapamıyoruz yani ben kendi adıma yapamıyorum......yeniden teşekkürler bir kere daha bize hayatın önemini ve ne kadar degerli olduğunu hatırlattığın için:lepi:

e ne mutlu bana o zaman..işe yaradı yazı.. muck.

topiğin maşallahı var yine..Yusuf bey durmuyorki kalabalık anın tadını çıkarayim..Tam buraya geliytourm Yusuf başlıyor ya anlamdım gitti ..Şimdide kucağımda kıvarnıp ağlamakjla meşgul of ..
Geçmişe azcuk bakabildim Nazan çok şükür düzeliyormuşsun canım Ceren de bişey çıkmamış gözümüz aydın ve maşallah ..Memeyi unutmaz Yusuf hala bu gün versem emiyor yavrum benim ama süt yok .....
Esrako ameliyatına az kalmış hayırlısıyla atlatıp gelirsin inşallah ece hanımda seni üzmeyecek bak annesi aferin minik prensese..
Eftelya canım ya bazı şeyleri es geçmek gerek yoksa hayat çekilmez oluyor..kıskanç bir kocada benim başımda vardı ama evrim geçirtmeyi başardımm.......
Amanın Evfrimimim minik kuzusuda hastaymış çok geçmiş olsun Kuzeyime ...EMİNİM ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİDİR KUZUN CANIM BENİM ....
Tosunum Esraaaaaaaaa çıkmadımı folyo kız .....

UYKUYA DALMA...

Önce bir güzel emiyor yutkuna yutkuna. Uykusu gelmişse emmeye başlar başlamaz gözler kapanıyor. Tam doyunca, bizim "işte transa geçti" dediğimiz mimikler başlıyor. Hızlı hızlı nefes alıp vermeye başlıyor.Gülüyor, sarhoş gibi garip hareketler yapıyor, bazen ağlayacak gibi yüzünü buruşturuyor. Meme ağzından kayıyor. hala emiyormuş gibi yapıyor. ışte uyudu deyip yatağına yatırırsam mutlaka uyanıyor..O yüzden o trans halinin tamamen bitmesin bekliyorum. En az 8-10 kez belki daha çok, trans halindeyken kendini atıyor sonra kucağımdaysa tekrar dalıyor..Ne zaman trans hali geçiyor, tamamen hareketsizleşince yatırıyorum. E tabi bu trans hali emme süresiyle birlikte bir buçuk saati bulabiliyor.. Uykusunun çoğu kucağımda geçiyor.. ve sadece memede uyuyor başka seçeneğim yok..salıncağında uyutursam 5 dk. sürmeden uyanıyor..Birkaç kez çok çaresiz kaldık battaniyede salladık, hemen daldı ama 10 dk.kalmadan uyandı.

Diyeceğim şu ki, uzunca (en azından 1 saat)uyuması için o trans haline girip çıkması gerekiyor..

Sizin bebekler nasıl?*

40ım çıktıktan sonrası kontrolümde herşey yolunnda gözüküyordu. el uyuşması için beyin cerrahına mı gitmeli acaba? yoksa ilk önce jinekoloğuma sorsam abes olur mu acaba?
Nöroloji, kardiyoloji ya da dahiliyeye sorabilirsin bence
benim sorularım var evroşum
zenginmisin ne kadar süre emmişsin kocan ne kadar süre emmiş bunlar çok önemli bilgiler :roflol:
Çatlaksın kızım senkaydirigubbakcemile3
Gözün aydınlaelaelaelaelae
kızlar size bişi sormak istiyorum....kayınvalideniz bebeğinizi sürekli olarak ''annesi'' (sanki kendisi annesiymiş manasında) diyerek sevse bu durumdan rahatsız olur musunuz??
Bu soruya verilen cevaplara bakarak "ermiş" olduğuma kanaat getirdim. Benimkini iş arkadaşlarım bile annem diye seviyor. Kaynanam zaten farklı bir hitap kullanmadı henüz:gitme:
Bir de kocamm beni çok seviyoooooooooooo,kocam bana çok düşkünnnnnnnnnnnnnnnnnn, ne istesem alıyoooooo, bir de bis senginissss.Ekliyim didim.
Allah muhabbetinizi arttırsınyerimseniben

Hmmm, algılama farklılığı işte. Bunu kaynanan yapmış olsa hepimiz sayar dökerdik. Annen yapınca çok da kötü gelmedikaydirigubbakcemile3
Taze almıştı ve çok memnun kalmadım diye yazmıştı. Bende Kraft var. Hafif olması taşıma açısından iyi ama bozuk yollarda dengesiz oluyor. Chicco lightways gördüm bir arkadaşta. Çok derli toplu ve kompakt duruyor. Düşünülebilir bence

Gözünüz aydın. En son atılacak adımı başta atmak doğru olmazdı zaten

evriş süper yazı..altları kirli çoraplarımla mutlu olayım o halde..
dur şu yemek masamın üzerine de seni seviyorum yazıp gelem...
anlayacağınız üzere benim ev batıyo..

Teşekkürler evriş böyle bir yazıyı paylaştığın için. İnsan hayatına biraz dışardan bakınca aklı başına geliyor. Ben özellikle bebek olduğundan beri temizlik işini çok steres yapmıştım, yeterince zaman ve enerji olmadığı için bünyede... İçin rahatladı valla bunu okuyunca...

Evriş yazdıklarını okuyunca bir arkadaşımın evime ilk geldiğindeki tepkisi geldi aklıma. "Bu evde yaşanmışlık var" demişti. Türkçe meali: Ne bu evin hali, darmaduman olmuş ortalık! :roflol::roflol::roflol:

CANBEBE TAVSİYEMİ GERİ ALIYORUMklava:
Buse 1 gün arayla iki kez sırtına kadar mıçtı ve tüm kıyafetleri battı. O zaman mıçığı fazla da ondan demiştim ama bu sabah gayet normal boyutlarda mıçmış olmasına rağmen yine kıyafetleri batmıştıakannehirAnlayacağınız, Canbebe çürük çıktı. Demek ki neymiş, "Ucuzdur vardır bir illeti, pahalıdır vardır bir hikmeti"CADIARZU

alkisalkisalkis

:) Bizim hem evde hem de buzdolabında var yaşanmışlık :) Yemek de yapamadım bugün, peynir ekmek yedim biraz önce.

ben bebek arabası ile ilgili daha önce yazdım. chicco liteways aldım. evet memnunum. fiyat performans değerlendirmesi iyidir bence

Uykuya dalma konusunda benim de sorunlar var. kucağımda uyuyunca yerine yatırdığımda genellikle tekrar uyaniyor. yan yatırdığımda ve yatağını çok hafif salladığımda uykuya rahat dalıyor yerinde. ılk aylar yatağın titreşimi ve çıkardığı ses çok işime yaramıştı ama şimdi küçük hanım onu pek beğenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…