bizimki dun buyuk bir dikkatle ayagimda sallarken "kucuk kadinlar"i izledi, reklam aralarinda basini diger tarafa cevirip dizi basladiginda diziyi izledi, bitincede uyudu..bu nasil??kafamçokkarıştı
HANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.
'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'
Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !
...........................
arkadaşlar benim BEBEK ARABASI sorum arada kaynadı galiba.......hangi marka önerirsiniz.... pier cardin kullananlar memnunmu?????
primadna başka bişey kullanmam taraftarıyım bu güne kadar 2 kere gevşek bağlamam yanlışından başka kazamız olmadı....CANBEBE TAVSİYEMİ GERİ ALIYORUMklava:
Buse 1 gün arayla iki kez sırtına kadar mıçtı ve tüm kıyafetleri battı. O zaman mıçığı fazla da ondan demiştim ama bu sabah gayet normal boyutlarda mıçmış olmasına rağmen yine kıyafetleri batmıştıakannehirAnlayacağınız, Canbebe çürük çıktı. Demek ki neymiş, "Ucuzdur vardır bir illeti, pahalıdır vardır bir hikmeti"CADIARZU
:bbo::1shok:Evriş yazdıklarını okuyunca bir arkadaşımın evime ilk geldiğindeki tepkisi geldi aklıma. "Bu evde yaşanmışlık var" demişti. Türkçe meali: Ne bu evin hali, darmaduman olmuş ortalık! :roflol::roflol::roflol:
a.sa.skızlar. midem bulanıor.kasıklarım ve 2 kasığımın ortasıağrıyor. noluyor. regli mi olcam acaba.başka bişi deildir dimi daha sadece 2 kere oldu ondan . regli zamanları geldi mi. olcak mıyız artık
bende hapa başlamak isitiyorum ama nce kilo vermem gerek erteleyip duruyorum bi kazaya kurban gitmeden halletsemmi acep CADIARZUdeğildir canım büyük ihtimal daha önce adet görmedin dimi belki ilk defa göreceksen ondanda olabilir....yada üşütmüşte olabilirsin..... ayaklarını sıcak tut kasık ağrıların ondan olabilir..... mide bulantında stres kaynaklı olabilir yani psikolojik....
ben ilk adetimi 52. günde gördüm dün 3. adetimi oldum ama benimde 3-4 gün gecikmeyle geldi olabiliyor bu tarz şeyler doğumdan sonra.....doğumdan önce benim adetlerim çok sürmezdi 3-4 günde biterdi günde anca 2-3 pet dolacak kadar gelirdi en fazla ama doğumdan sonra sık sık değiştiyorum çok fazla geliyor hatta ilk iki gün yatak yorgan batıyor daha önce hiç başıma gelmemişti doğumdan sonra herşey değişiyor..... bakalım dün ilk defa d. k. hapına başladım ne olacak.....
bende de çok vardı unutkanlık bana doktor b vitamini gurubu verdi 1 haftada normale döndüm :lepi:Unutkanlık da lohusalık sonrası oluyormuş bildiğim kadarıyla norraa..
Bu dönem yaşadığımız ağrı ve sıkıntıları unutmamızı da sağlamak için bir savunma mekanizması olarak açıkladı bir doktor arkadaşım. Ne kadar çok sıkıntı, stress ve ağrı olursa o kadar çok unutkanlık olur dedi. Bilemiyorum, belki de haklıdır. Çünkü bende de zaman zaman kayış kopuyor. Mesela, Bulaşık makinasını boşaltmışım ve o anı hatırlamıyorum. Fırını söndürüm zannerdiyorum, sonuç yanmış börekler gibi.....
vereliniortakalkisalkisalkisÇok geçmiş olsun, kolay şeyler yaşamamışsın. Ama üstesinden gelmişsin çok şükür. Herkes bebeğin üstüne o kadar düşüyor ki, anneyi çok ihmal ediyorlar. Bizde de aynısı oldu. Aslında önce annenin psikolojine dikkat etmesi gerekir etraftakilerin haberleri yok. Hadi erkekler anlamıyor, anne ve kayınvalide de bebeği görünce unutuyor herşeyi. Yıllar geçince üzerinden böyle oluyor demek ki. O yüzden artık bebeği olan birini görünce çok duygulanıyorum. Neler yaşadı kim bilir, ne fırtınalar kotu da içinde, kimseye söyleyemedi diyorum...
benim kayınvalidede göğsüm sızlıyor sen emzirdikçe demişti şok olmuştum ya delikafaduldenyasakkelimeeklem ağrıları beni de öldürüyor. yaşlılar gibi yürüyorum oturup oturp kalkınca.
kayınvalidelerden bahsedilmiş bende yazayım bari dün bi kaç saat oğluşumu babannesine bırakıp geldim ki sütü sağıp bırakmama rağmen mama da vermiş ve bana demez mi mamayı senin sütünden çok sevdi. sütün tadından iyiydi heralde mama diye. bozuldum bişey demedim ama ertesi sabah sen bana böyle dedin bozuldum ben diye. yok ben öyle demek istemedim falan. daha neler ama ben pek sallamıyom yaşlılar işte bazen ne dediklerini bilmiyolar diyorum geçiyor. çok sinirlenmedikçe ses çıkarmıyorum
baby 2 go kızımdan kalma tek yönlü travel sistemli bizimki ..memnunum:lepi:arkadaşlar sizler bu konuya daha önce konuşmuştunuz fikir almıştınız daha önce ama ben hamileyken bebek arabası almayı düşünmediğim için ki almadımda zaten o yüzden bu konudaki tavsiyelerinizi neler aldığınızı atladım.....
bebek arabalarınızın markası ne memnunmusunuz..... şimdi netten baktim pier cardin enigma ve carisma hoşuma gitti ama karar veremiyorum kullanan birilerinden fikir almak istiyorum..... sonuçta 2-3 sene kullanılıyor olmuşken iyi birşey olsun kızım içinde rahat etsin..... çift yönlü kullanılabilsin istiyorum, arabayı sürüşü güzel olsun bazıları okadar saçma oluyorki sen sağa çeviriyorsun tekerleri sola dönüyor böyle birşey olmasın..... tavsiyelerinizi bekliyorum.... tekrar aynı konuyu gündeme getirdiğim için affınıza sığınıyorum.... her ne kadar kış gelsede selini artık kucağımda taşıyamıyorum çok ağır oldu bebek arabası şart almam lazım.... otokoltuğuylada rahat taşınmıyor oda epey ağır ee bide selin içine girince taşıyamıyorum.....
ne iyi etmişsiniz en iyisi ikinizin oturup konuşmasıydı çok sevindim alkisalkisalkisopuyorumnanaktandünden özet burdan ciktiktan sonra ev 2 kere gizli nodan arandi ve gökhan oldugundan emindm evden ayrilacagmi düsünmus neyse aksam konumuz acılmadi dayısından rica ettim. Gökhanla köse kapmaca oynadık bir arada oturmadk neyse eve geldik ben direk yatak odasina gecip mustiyi uyuttum sonra gökhan geldi ani bi hareketle sarildk snra sinirlerim cok bozuktu direk aglama krizine girdm sabah 5 kadar oturduk nedn böle oldugundan konustuk evi nie gizliden aradn dedm önce inkar etti snra tlfnundan buldm bak armissn dedm merak ettm dedi ve gökhan kafamdan ayrilmayi cikar bak icerde yatanin anneye babaya ihtiyaci var dedi kısacasi olayı kendi aramızda tatlıya bagladk cok şükür
aynen göğüslerim sızladı diyen benim kayınvalidemdi annemde vardı garip garip bakmıştık bende çok bozulmuştum ....sırnaşık şeysırnaşık şey
benim kaynanada annem diye seviyor anem annanecim diye:))ama daha ablasi yerine konulmadim sukur..bitek ikside goguslerim sizladi diyor:))yuz bulsalar dayicaklar memeyi..
:) Bizim hem evde hem de buzdolabında var yaşanmışlık :) Yemek de yapamadım bugün, peynir ekmek yedim biraz önce.
evet primada sırta geçiriyo geçirmeyen yok herhalde
HANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.
'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'
Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !
ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;
İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.
Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.
Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .
Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !
Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...
bizimki dun buyuk bir dikkatle ayagimda sallarken "kucuk kadinlar"i izledi, reklam aralarinda basini diger tarafa cevirip dizi basladiginda diziyi izledi, bitincede uyudu..bu nasil??kafamçokkarıştı
Allah muhabbetinizi arttırsınyerimseniben
Buradan bi sengin hayırseverımıs.. bıze su unlu uyku kıtaplarından gondermıs.. Kuzey cok mutlu oldu, nası ılgısını cektı anlatamam.. sengin hayırseverimize buradan hepınızın huzurunda cok tesekkur ederım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?