2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki dun buyuk bir dikkatle ayagimda sallarken "kucuk kadinlar"i izledi, reklam aralarinda basini diger tarafa cevirip dizi basladiginda diziyi izledi, bitincede uyudu..bu nasil??kafamçokkarıştı

terruk ediyorum kendülerünü Şeniz

bu satırları sıradan bir paylaşım olarak değil,şahsıma özel bir hediye olarak kabul ediyorum izninle.bu kasvetli havada hiçbir şey yapmak istemezken bugünün en güzel cümleleriydi....

bu arada carrefour express den hafta sonu megaboy ultra prima yı 20ytl gibi bir fiyata satın almış eşim. halen indirim varsa iyi bir fiyatmış şimdi fark ettim

buket bende mega boyu 22 ytl ye aldım gecen gun bi markette. digerindede 21e gordum sanırım suan indirimdeler. ama dide hani sen almıstın hep kaka temizliodun ya oyle cıktı bezler..

BURKOO primadada sırtına gecio mıcıklar merak etme canım eliftede oldu bendede oldu kactane badisi battı oyle..

ama bis zenginis ben boklu badileri atıyorum hic ugrasamam yıkamakla yoksam siz fakirler herseferinde bok lekesi cıkarmayamı ugrasıonus ..hatta kızıma bi ayakta sallayıcı bide boklu badileri cope atıcı tuttu kocam P

Son düzenleme:
primadna başka bişey kullanmam taraftarıyım bu güne kadar 2 kere gevşek bağlamam yanlışından başka kazamız olmadı....
:bbo::1shok:
kızlar. midem bulanıor.kasıklarım ve 2 kasığımın ortasıağrıyor. noluyor. regli mi olcam acaba.başka bişi deildir dimi daha sadece 2 kere oldu ondan . regli zamanları geldi mi. olcak mıyız artık
a.sa.s
bende hapa başlamak isitiyorum ama nce kilo vermem gerek erteleyip duruyorum bi kazaya kurban gitmeden halletsemmi acep CADIARZU
bende de çok vardı unutkanlık bana doktor b vitamini gurubu verdi 1 haftada normale döndüm :lepi:
vereliniortakalkisalkisalkis
benim kayınvalidede göğsüm sızlıyor sen emzirdikçe demişti şok olmuştum ya delikafaduldenyasakkelime
baby 2 go kızımdan kalma tek yönlü travel sistemli bizimki ..memnunum:lepi:
ne iyi etmişsiniz en iyisi ikinizin oturup konuşmasıydı çok sevindim alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
sırnaşık şeysırnaşık şey
benim kaynanada annem diye seviyor anem annanecim diye:))ama daha ablasi yerine konulmadim sukur..bitek ikside goguslerim sizladi diyor:))yuz bulsalar dayicaklar memeyi..
aynen göğüslerim sızladı diyen benim kayınvalidemdi annemde vardı garip garip bakmıştık bende çok bozulmuştum ....
:) Bizim hem evde hem de buzdolabında var yaşanmışlık :) Yemek de yapamadım bugün, peynir ekmek yedim biraz önce.

a.smutfak uçuşa geçti birazdan pisti hazırlyaıp inişe geçireceğimmmmmmmmmmm...naniknanik

benim puset chicco simplicity cok memnunum ama sadece tek yon cift yon deil. acılıp kapamasi kolay ustten seffaf içinde bebegini goruyosun yani.ama tr ye getirmedim burda yigenimin enigmayı kullanıyoruz ama cok buyuk ya cok yer kapılıo acıkkende ben pek memnun deilim enigmadan acıkcası

evet primada sırta geçiriyo geçirmeyen yok herhalde

hepimizin yarasına parmak basmışsın akıllı gadının hali başka çok rahtlattın bizi :lepi:
bak artık bunu arkaısna sığınıp ortalığı iyice moka boğmayalım..kafamçokkarıştısırnaşık şey
işin espirisi bir tarafa çok güzel özetlemşsin hayatı..kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

Önceden çocuklu arkadaşlarımı anlıyorum zannediyordum böyle sıkıntılarını anlattıklarında veya şikayet ettiklerini. Hiç birini anlamadığımı şimdi anladım.Bebek dünyanın en kıymetli ve güzel şeyi ama zormuş be kardeşim tek başına kalınca da...

kaka mevzusunda birkere sırtımıza kadar mıçtık oda çocuk kucağımdaydı ondan çıkmış ben primada hiç sorun yaşamadım kızlar

bizimki dun buyuk bir dikkatle ayagimda sallarken "kucuk kadinlar"i izledi, reklam aralarinda basini diger tarafa cevirip dizi basladiginda diziyi izledi, bitincede uyudu..bu nasil??kafamçokkarıştı

Emin paşa bir gün tv izliyordu kapattım sonrada hiç ilgilenmedi baksa dahi 1 kaç dk ile idare ediyor ...

Allah muhabbetinizi arttırsınyerimseniben

yavrum, sen cıddıye mı aldın bunu?? hanı bı ara topıkte, kocam benı cok sevıoo, bana cok duskun dıyen tıpler vardı,habıre her laflarının arasına sıkıstırırlardı.. bı ara onlar aklıma geldı dun gece, esra ve didoo cok güldük ama sanırım sen unuttun o tıpleri.. yoksa ruh saglıgı yerınde olan hangı kadın, kocam benı cok sevıoo, bana cok duskun dıye mıllete yazsın dı mı ama?? :))))

Yazının sızı bu kadar mutlu etmesıne cok sevındım..

Artı, hakıkaten su an evlatlarımız bır daha gerı gelmeyecek yastalar.. onlara su an ne verırsek, ne kadar ılgılenırsek o kadar mutlu olup olumlu bır ruh halıyle buyuyecekler.. varsın evı mok gotursun.. ama onların gülen yuzlerı hep daim olsun.. kıssadan hısse.. evımız de ınsani yasam sınırlarında :))

Buradan bi sengin hayırseverımıs.. bıze su unlu uyku kıtaplarından gondermıs.. Kuzey cok mutlu oldu, nası ılgısını cektı anlatamam.. sengin hayırseverimize buradan hepınızın huzurunda cok tesekkur ederım..

Huggıes ın ıkı tane bez numunesı var bende.. nıevanın paketının ıcınde gelmıstı, az once onlardan bırını taktımj, daha tıpını begenmedım acıkcası bezın.. ama bakalım sonuc ne olacak? merak ettıgım çişini yaptıgında ıdrarı tutma seklı.. prımada gece bıle doldursa ıdrarını cıldıne temas etmıoo

Ama bis senginis.. o yusden prıma kullanıyoruss.. belimis bükülse de ,ayda ıkı paket mega seklı bıtse de sanırım onu kullanacagıss..

Güle güle kullanın, güzel tatlı uykuler sizlerin olsun. Bizler nerde bulabiliriz o kitabı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…